سلامنقل قول:
اینم اون بخش هایی که شما میخواستی...:10:
کد:http://mypcforlife.persiangig.com/p30world/Kafe-Bokhariam.zip
یاعلی:11:کد:http://mypcforlife.persiangig.com/p30world/Sime-Akhar.zip
Printable View
سلامنقل قول:
اینم اون بخش هایی که شما میخواستی...:10:
کد:http://mypcforlife.persiangig.com/p30world/Kafe-Bokhariam.zip
یاعلی:11:کد:http://mypcforlife.persiangig.com/p30world/Sime-Akhar.zip
خيلي ممنون حسين جان من نميدونم اگه اين انجمن شمارو نداشت چيكار ميكرد !!
چوب کاری می کنی محمد جان...:43: والا واسه من که اصلا زحمتی نیست...:10: تازه اگه انجمن عضو هایی مثل شما نداشت و دوستای خوبی بازم مثل شماها رو به من معرفی نمی کرد، من چی کار می کردم!!!:11:نقل قول:
خيلي ممنون حسين جان من نميدونم اگه اين انجمن شمارو نداشت چيكار ميكرد !!
قربون همتون:11:
یاعلی
ببخشید حسین جان شما با برنامه ی خاصی ضبط می کنید و یا با وسیله ای خاص؟؟
دیشب نمی خوام های بهبود محشر بود..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی ممنون جناب حسین آقا . دمت گرم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یادش بخیر یه زمانی مهران غفوریان شاید جزو 5 تا آدم معروف ایران بود ! موقعی که "زیر آسمان شهر" رو ساخت و انقدر طرفدار پیدا کرد که ادامه هم داد. ولی بعدش کلآ محو شد ! خیلی خوشحالم که دوباره داره یه بازی جالب و دوست داشتنی انجام میده.
از طریق کارت تیوی با برنامه WinDVR :10:نقل قول:
خواهش می کنم... قابلتو نداشت...:11:نقل قول:
راستی خودم هم از بخش وصیت کردن عزیز خوشم اومد، گفتم لینکش رو بزارم!:31:
یاعلی:11:کد:http://mypcforlife.persiangig.com/p30world/Vasiyat.zip
آره دارمش..کد:
از طریق کارت تیوی با برنامه WinDVR :10:
پیغام های فرخ دیروز خیلی باحال بود..
وای دیشب دیدین فریدون چی کار می کرد من که مردم از خنده...
اون تیکه آخر که فریدون آهنگ محسن چاوشی و خوند و بعد با صدای سگ فرار کرد رو اگر بزارین ممنون !
دیشب خنده دارترین قسمتش بود ... از طرز حرف زدن علی صادقی بگیر تا خوندن فریدون و فرارکردنش!:31:
مهران دیشب عالی بود . داشتم ازش نا امید میشدم ولی دیشب خیلی خوب کار کرد :27:
بیا عزیز...:20:نقل قول:
اینم اون بخشی که شما می خواستی!:10:
یاعلی:11:کد:http://mypcforlife.persiangig.com/p30world/Goshi.zip
توی این سریال دارن محسن چاوشی رو ترور شخصیت میکنن.
امشب تو بازداشتگاهش آخر خنده بود.............:39::39::39::39:
دیشب هم اون قضیه شبرنگش واقعا خدا بود............:39::39::39::39:
گاهی اوقات بیش از اندازه روی دعوای برادر ها با داماد و سایر اعضای خانواده با هم، مانور میدن که واسه یه سریالی با ماهیت طنز مناسب نیست... و جالبه از اون یه صحنه خنده دار هم درست نمیکنن... :13:
وای دیشب که علی صادقی به اون یارو که توی بازداشگاه گفت اا سلااااااااام ته خنده بود کسی نداره بزاره؟
اونجاییش که فریدون فرار کرد و بهبود با بیل افتاد دنبالش یه جورایی مثل کارتون های تام و جری بود!!!
خـــــیلی باحال بود.:39:
ولی این علی صادقی هم توی طنز برای خودش صاحب سبک شده ها.
به چرت ترین شکل ممکن تموم شد! البته بهتر از این هم نمیتونستند ببندنش، چون از اول سریال بی محتوایی بود...:13:شاید اگه میشستم دارا و ندار رو درست و حسابی میدیدم، میگفتم، دارا و ندار از زن بابا هم بهتر بود!!!!:27:
اینم اون جایی که شما می خواستی!:31::10:نقل قول:
یاعلی:11:کد:http://mypcforlife.persiangig.com/p30world/Salaaaaam!!.zip
اين قسمت آخر فوق العاده مسخره بود . اصلا نيازي به اين قسمت نبود همون ديشب بايد تمومش ميكردن . به نظر من مسخره ترين بازي رو هم مهران غفوريان داشت بعضي جاها واقعا لوس بازي ميكرد حال آدم رو به هم ميزد . در كل برا سرگرم شدن جالب بود البته غير از اين قسمت آخر .
کلا سریالهای ایرانی با عروسی تمام می شوند
همش دنبال محتوا میگردین غافل از اینکه این فقط برای خندوندن مردم بود نه کشف نکات اخلاقی و فلسفی.نقل قول:
میخواستین چه طوری تموم بشه؟؟؟؟
به نظر من که خوب بود
نمیدونم شاید میخوان اخر سریال طنز جوری تموم بشه که اشک همه رو در بیاره.
آقا خندوندن داریم تا خندوندن. خب بجای اینکه سریال بذارن 4 تا کلیپ بذارن بهتره که !نقل قول:
اون چیزی که یه سریال رو برجسته میکنه محتوا و پیامی که داره هستش ! مگه مسافران هم طنز نبود ؟ اون حداقل 4 تا پیام و نکته و ارجاع و ... داشت
یعنی شما این سریالهای طنز رو برای نکات اخلاقی و پند و اندرز هاش نگاه میکنی ؟نقل قول:
تائید میشه... گل گفتی... به نظر من کلا زن بابا از قسمت های میانی به بعد بیش از اینکه طنز داشته باشه و از طریق موقعیت ها و تضاد های به وجود آمده (مثل چاردیواری) مردم رو بخندونه، مسخره بازی و هجو داشت و بیشتر خودشون داشتند تو سریال به خودشون میخندیدند... :13:نقل قول:
آقا خندوندن داریم تا خندوندن. خب بجای اینکه سریال بذارن 4 تا کلیپ بذارن بهتره که !
اون چیزی که یه سریال رو برجسته میکنه محتوا و پیامی که داره هستش ! مگه مسافران هم طنز نبود ؟ اون حداقل 4 تا پیام و نکته و ارجاع و ... داشت
فیلمنامه هم که شاهکار بود! در حالی که همه فکر می کردند، تومور عزیز الکی و اشتباه فریدون بود، این جریان واقعی میشه و بعد از یک قسمت به دستور دکتر که با قرص و دارو خوب میشه به فراموشی سپرده شد!!!! (در واقع محور اصلی داستان از بین رفت) جریان زن گرفتن عزیز هم تو دو قسمت نسخش پیچیده شد... تو این هاگیر واگیر عزیز آقا به کمک موسیقی متن سوزناک از هر موقعیتی برای نصیحت کردن بچه هاش به احترام گذاشتن به پدرشون استفاده می کرد... شخصا وقتی قسمت های پایانی زن بابا رو میدیدم حس می کردم دارم فیلم هندی از نسل آفتاب رو میبینم!!!:27:
اما با این حال بازی خوب علی صادقی و مهران غفوریان و سیروس گرجستانی و محمد کاسبی کیفیت سریال را برد بالا...:20:
یاعلی:11:
سینما و طنز صامت چاپلین هم پیام داشت! حتی اگه از نظر معنی هم به طنز نگاه کنی میبینی که خندادن در کنار پیام دادن...نقل قول:
یعنی شما این سریالهای طنز رو برای نکات اخلاقی و پند و اندرز هاش نگاه میکنی ؟
به نظر من این قاعده هم تو سریال های خودمون رعایت شده مثل مرد هزار جهره، مسافران و همین چاردیواری (تاحدودی)... اما تو این زن بابا....:13:کد:http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B7%D9%86%D8%B2
نه کلا ایران دیگه نمی تونه مغزشون نمی کشه اگه علی صادقی نبود اصلا جالب نبود
مثلا 3 در 4 رو می شه هزار بار دیگه ببینی کلا بازیگران طنز اون تو بودن و این زن بابا طنز نبود
آره ، دقیقا .:18: من که کفم برید . با این فیلمنامشون :2:.نقل قول:
2 تا چیز این سریالو نجات داد : 1 - علی صادقی و 2 - مهران غفوریان .
یک چیزی که توی قسمت آخر پخشش از صدا و سیما بعید بود نشون دادن پریسا بود !!!!
البته خانواده به من میگن اشتباه دیدم . کسی دیگه هم این رو متوجه شد یا خطای دید من بوده ؟؟؟
اون قسمتی که عروس و داماد وارد میشن و آقا جون به هر کدوم سند ها رو میده بعد از هر بار دادن سند یک نما از بهبود و پریسا نشون میده که دارن دست میزنن ولی آستینچه ای که دست پریسا هست حدود 20 سانت دستش رو پوشنوده و آرنج دستش و بالاتر کاملا دیده میشد !!!!!!
کس دیگه ای هم متوجه شد ؟ آخه از صدا و سیما خیلی بعیده . از دست یک نفر (تدوینگر) در میره که سانسور کنه ! کارگردان و تهیه کننده و ناظر پخش و..... چی ؟
نه بابا... من همین الان نیگا کردم... یه ساتن گلبهی رنگ بود که از ساعد به پایین رو پوشونده بود... خطا دید بوده...:10:نقل قول:
یک چیزی که توی قسمت آخر پخشش از صدا و سیما بعید بود نشون دادن پریسا بود !!!!
البته خانواده به من میگن اشتباه دیدم . کسی دیگه هم این رو متوجه شد یا خطای دید من بوده ؟؟؟
اون قسمتی که عروس و داماد وارد میشن و آقا جون به هر کدوم سند ها رو میده بعد از هر بار دادن سند یک نما از بهبود و پریسا نشون میده که دارن دست میزنن ولی آستینچه ای که دست پریسا هست حدود 20 سانت دستش رو پوشنوده و آرنج دستش و بالاتر کاملا دیده میشد !!!!!!
کس دیگه ای هم متوجه شد ؟ آخه از صدا و سیما خیلی بعیده . از دست یک نفر (تدوینگر) در میره که سانسور کنه ! کارگردان و تهیه کننده و ناظر پخش و..... چی ؟
یعنی تو قسمت های قبل گفته بودن تومور عزیز آقا الکیه؟!نقل قول:
فیلمنامه هم که شاهکار بود! در حالی که همه فکر می کردند، تومور عزیز الکی و اشتباه فریدون بود، این جریان واقعی میشه و بعد از یک قسمت به دستور دکتر که با قرص و دارو خوب میشه به فراموشی سپرده شد!!!! (در واقع محور اصلی داستان از بین رفت) جریان زن گرفتن عزیز هم تو دو قسمت نسخش پیچیده شد... تو این هاگیر واگیر عزیز آقا به کمک موسیقی متن سوزناک از هر موقعیتی برای نصیحت کردن بچه هاش به احترام گذاشتن به پدرشون استفاده می کرد... شخصا وقتی قسمت های پایانی زن بابا رو میدیدم حس می کردم دارم فیلم هندی از نسل آفتاب رو میبینم!!!
اگه اینجوری باشه و عوضش کرده باشن یه نقطه ضعف بزرگ برای سریال محسوب میشه!
مگه خود دكتر به فريدون نگفت كه عزيز تومور داره ؟
برنامه های طنز پیشگان و کمدی کلاسیک برای شما پخش میکنن تا از توش برای خودت نکات اخلاقیشو نوت برداری.و در ضمن سریال مسافران هم سریال خیلی خنده داری نبود البته نظر من.نقل قول:
واقعا این تومورش خیلی مسخره بود !
همه فکر میکردن الکیه ولی واقعی بود بعد هم با قرص و دارو خوب میشه
هه هه
کلا سریال چیزی نداشت فقط رو طنز علی صادقی میچرخید
نقل قول:قضیه این بود که فریدون رفت عکسی که از کله ی عزیزآقا انداخته بودن رو از چایخونه بگیره:31: . اون دکتره چایخونه ایه که مسئول تحویل دادن عکس کله ی مریضا بود اومد و چون دستش خیس بود، خود فریدون دستشو دراز کردو عکس رو برداشت . اونجا نوع فیلمبرداری و آهنگی که یخش شد و خلاصه همه چی نشون داد که فریدون عکس یکی دیگه رو ورداشته ، ولی ... :18:نقل قول:
احتمال میدم خود نویسنده هاشم نفهمیدن چه حرکتی زدن:2: :27:
شايد وقتي رسيده به آخر داستان اول داستان رو يادش رفته بوده بنده خدا . اونم مشغله كاري و فكري داره ديگه : دي