منم که گفتم ماشین تو ایران حد اقل 2 تا از ستاره هاش کم میشه ! :5:
Printable View
منم که گفتم ماشین تو ایران حد اقل 2 تا از ستاره هاش کم میشه ! :5:
نقل قول:
این دقیقا همون ریویی که تو ایران هست
ریو اتوماتیک که ای بی اس و ایربگ داره (ایربگ راننده و سرنشین-ایربگ پرده ای نداره)
فک نمیکنم که دیگه حرف و حدیثی باقی مونده باشه :27:
مطمئنی این ریو ایرانه ؟؟!نقل قول:
بله
این ریویی که توی ایران تولید میشه همون ریو 2003 آمریکا و کره هستش
از لحاظ سطح تجهیزات مدل فول اونها با مدل اتوماتیک ما برابره(منهای آینه های برقی و رینگ اسپرت)
نقل قول:پوریا جان من یه بار دیگه این بحث رو با شما داشتمنقل قول:
ریو ایران کجاش 4 تا ایربگ داره؟(تازه نوشته 6 تا!)
این ریو دنده ای که در ایران تولید میشه بدون ایربگ هست
کجای دنیا ریو بدون ایرگ تولید میکنن که شما خیلی خونسرد میگین که 4 ستاره ایمنی داره؟
شما یه Rating از ریو ای که بدون Air Bag تست شده بدین تا ما حرفتونو قبول کنیم و هیچ حرف و حدیثی باقی نمونه :13:
اگه دقت کرده باشین تو چندتا پست بالاتر گفتم که ریو ایران 2 تا اربگ داره (راننده و سرنشین)نقل قول:
شما از هرماشینی که صحبت میکنین برای ایمنی،تیپ فولش رو درنظر میگیرین،من هم تیپ فول ریو که دنده اتوماتش هست رو در نظر گرفتم و در مورد اون صحبت کردم
با بحثمون در مورد همین ریو هست نه ریو اتوماتیک 16 میلیون تومنی!(قیمت دقیقیش رو نمیدونم)نقل قول:
بعدشم ریویی که توی ایران تولید میشه چند تا ایربگ خواهد داشت؟
ریویی که خارج از کشور تولید میشد چند تا ایربگ داشته؟
بعد خودت بیا نتیجه رو بگو و قضاوت کن :46:
نشد دیگه
اومدی و نسازی :دی
چرا تیپ فولش رو در نظر نمیگیرین
پس از این به بعد مثلا خواستین در مورد ایمنی 206 یا ال 90 هم حرف بزین،تیپ پایه رو در نظر بگیرین که هیچی نداره
این ریو 16 تومنی که تو ایران تولید میشه 2 تا اربگ داره عزیز
پوریا باور کن خیلی از رو تعصب نظر میدینقل قول:
آخه باید رنج قیمت رو هم در نظر گرفت
من بحثی ندارم که تیپ فولش اونطوری هست البته اینی که توی ایران هست 2 ایربگی هست و بازم ستاره از دست میده
شاید بشه روی 3 ستاره حساب کرد
ولی الان مشاوره ای که داره داده میشه در مورد ریو معمولی هست و بدون ایربگ که 2 ستاره ایمنی داره
ما وقتی صحبت از ایمنی 206 میکنیم با توجه به نیاز مشاوره گیرنده و رنج قیمت تیپ های مختلف رو پیشنهاد میدیم
تنها تیپی که که ایربگ نداره تیپ 2 هست و ما اینو به مشاوره گیرنده میگیم که تیپ 2 ایربگ نداره ولی خودرویی مثل تندر 90 ایربگ داره پس از نظر ایمنی بهتره که روی تندر 90 حساب کنی
به زودی به این بحث جالب خواهم پیوست. فعلا اینو بدونید که جرمی کلارکسون ( نمیشناسید؟) ترجیح میده همه پولی رو که میشه باهاش یه کیا ریو خرید رو بده و آدامس بادکنکی بخره!
اوه اوه اوه ! چه خبره اینجا !نقل قول:
فکر کنم پوریا آخرش تو این تاپیک یکی رو بکشه !
----
من یه سوال دارم ، توی کشور کره این ریو چه ماشینیه ؟چه کلاسی داره ؟! کلاسش بالاس ؟ پائینه ؟! آخه ما هرچی فیلم دیدیم تو این شبکه ، اصلا ریو توش نبود ! به شکل و قیافشم میخوره کلاسش پائین باشه
نمیشه گفت کلاسش پایینهنقل قول:
اصلا همچین حرفی معنا نداره از نظرم
و اینکه ریو با این شکل موجود در ایران از 2003 تا 2005 تولید شده که بعدش نسل دومش اومده که در ایران تولید نمیشه ولی کلا یه خودروی اقتصادی و ارزون قیمت حساب میشده و میشه :46:
ما تسلیمنقل قول:
مخلص :دی
---------- Post added at 09:26 PM ---------- Previous post was at 09:24 PM ----------
نقل قول:
عزیز جرمی همونه که تو یه یکی از برنامه هاش به آستون مارتین توپید،گفت این خیلی آشغاله :27:
این دلیل میشه آخه ؟؟؟؟
lمطمئن باش کسی که به ریو ه تو بازارهای جهانی هم حضور داره یه همچین حرفی رو میزنه،اگه به سمند برسه فقط میخنده دیگه چیزی نمیگه :27:
این جرمی با همه ی ماشینا سرشوخی داره :دی
---------- Post added at 09:29 PM ---------- Previous post was at 09:26 PM ----------
عزیز تا اونجایی که من میدونم الان دیگه فقط تو آمریکا تولید میشهنقل قول:
وقتی هم که سرچ میکنی میره تو سایت کیا آمریکا
در حال حاضر فیس لیفت شده ی 2009ش تو آمریکا داره تولید میشه
ریو یه ماشینه واسه اقشار متوسط به پایین
البته تو آمریکا :27:
اینجا باید با هزار تا قسطو درد و بدبختی بخریش !!!
شما ریو 2009 رو ببین،واقعا طراحی جذابی داره،یه سرچ تو گوگل بزن
هدف این تاپیک مشاوره خرید خودرو هست و نه کل کل ! بقیه عبارتهایی که کلارکسون در معرفی کیا ریو استفاده کرده خیلی جالبتر از این یکی هستند.نقل قول:
قبلا در یکی از تاپیکها در مورد شرایط مقایسه دو خودرو مواردی نوشته شده. یکی از این موارد قیمته.
تو تمام این ده صفحه هیچ صحبتی از مقدار بودجه نشده!؟ این خودرو در چه قیمتی باید با هم مقایسه بشن؟
نکته:
1. خودرویی که با ریو اتوماتیک مقایسه میشه سمند LX با موتور EF7 هست که نتیجه مشخصه.
2. نقد یک خودرو و مشخص شدن نقاط ضعف و قوتش نباید به عنوان نقد کردن صاحب و خریدار اون خودرو دیده بشه. بعضیها ضعف خودرو رو مساوی با ضعف خودشون میبینند.
3. خب، بودجه چند میلیونه؟؟
بحث تقریبا تموم شده است ولی بودجه مورد نظر چیزی بین 13 - 14 میلیون تومن بوده :46:نقل قول:
خوب دیگه پس همه به اتفاق نظر رسیدن در مورد خرید ریو :دی
آقا تاپیک رو قفل کن :دی
نه شوخی کردم،عزیز جمع بندی کن این صفحات رو
هرچی خریدی مبارکت باشه و چرخش واست بچرخه
فکر کنم این دوستمون ترسید فرار کرد رفت :31:
تاپیک جالبی شد ، دست همگی درد نکنه ! از اینجور تاپیکا جدیدا کم شده تو بخش اتومبیل
نه عزیز نترسیدم کماکان هستم در خدمتتوننقل قول:
فقط روم نشد که بگم با توجه به این همه بحث 206 تیپ 2 گرفتم ماشینه خوبیه و ازش راضیم
مرسی از همگی
نقل قول:
سمند ال ایکس 15 تومان قیمت داره پس می شه با ریو 16 تومانی مقایسه کرد
در ضمن من هر دو فیلم تست ماشینارو دیدم و با آقا پوریا موافقم از روی تصویر و بدون اطلاعات از شرایط تست
نمی شه نظر داد ولی میشه گفت تستی که تو کره انجام بشه خیلی خوف تر از تو ایران
نقل قول:
عزیزم جرمی کلارکسون تو کشورش سمندو به عنوان فرقونم استفاده نمیکنن
این بنده خدا شانس آورده سوار سمند نشده اگه میشد ... :31:
نقل قول:
فقط میتونم بگم خیلی با حالی :31:
عزيزم سمند ال ايكس 17 يا 18 تومن و نيست و 15 تومنه !!! الان سمند EF7 قيمتش 16.900 هستش !!!نقل قول:
سمند ال ایکس 17 یا 18 تومان قیمت داره پس می شه با ریو 16 تومانی مقایسه کرد
در ضمن من هر دو فیلم تست ماشینارو دیدم و با آقا پوریا موافقم از روی تصویر و بدون اطلاعات از شرایط تست
نمی شه نظر داد ولی میشه گفت تستی که تو کره انجام بشه خیلی خوف تر از تو ایران
درضمن توي ايران هيچ تست تصادفي انجام نشده . هرچي هست خارج از ايرانه !!
محمد آقا شما قرار بود یه کورس با استاد پوریا بذارید این بحثها راجبه ریو و سمند تموم بشه چی شد پس
پوریا با اینکه تصادف کرده همون شکلی هم مسابقه می ده :31:
واقعا آدم این استدلال های شما رو میخونه شاخ در میاره..
من تست سمند و ریو 2008 که خیلی خیلی از این مدل ایرانیش محکم تره رو گذاشتم شما هم دارید با جشم خودتون میبینید بعد میگید ریو محکم تره..!
اون تست سمند هم خارج از کشور گرفته شده
ریو 2008 تو فیلم داغون شد بعد میگن ما کاری با ریویی که 5 ساله داره تولید میشه (تو داخل) نداریم و باید ریو اتومات که 3 تا هم فروش نرفته با سمند 7 سال پیش مقایسه بشه...!
سئوال..؟
چرا سمند 10 میلیونی شد 15 تومن ولی ریو قیمتش تکون نخورد..؟
آیا ریو ماشین بهتری هست..؟ پس چرا اینقدر از سمند کمتر فروخت..؟
حالا یک عده میان میگن هر کسی ریو رو درک نمیکنه.. LOL
[من تست سمند و ریو 2008 که خیلی خیلی از این مدل ایرانیش محکم تره رو گذاشتم شما هم دارید با جشم خودتون میبینید بعد میگید ریو محکم تره..!
آقا من کجا گفتم ریو محکم تره یا سمند محکمتره گفتم باید دید شرایط تست یکسان بوده یا نه
ولی از دو تا صافکار پرسیدم گفتن ریو محکمتره
سئوال..؟
چرا سمند 10 میلیونی شد 15 تومن ولی ریو قیمتش تکون نخورد..؟
آیا ریو ماشین بهتری هست..؟ پس چرا اینقدر از سمند کمتر فروخت..؟
در جواب سئوال اول باید بگم چون یکسری امکانات مثل ترمز abs - رینگ اسپرت و ... بهش اضافه کردن موتورش که مال همون عهد بوق عوض نشده
عوامل خیلی زیادی وجود داره که سمند بیشتره ( خز تره :31: )
مثل تبلیغات بیشتر - تولید تمام قطعات داخل - اطلاعات کم خریدار - دادن به سازمان تاکسی رانی - امتحان پس دادن موتور 405 در ایران
عزيز دلم من همش 17 سالمه و گواهينامه ندارم !!! ولي به محض گرفتن گواهينامه به خدمت آقا پوريا ميرسم !!!نقل قول:
محمد آقا شما قرار بود یه کورس با استاد پوریا بذارید این بحثها راجبه ریو و سمند تموم بشه چی شد پس
پوریا با اینکه تصادف کرده همون شکلی هم مسابقه می ده
توي اين يه مورد موافقم كه بايد ببينيم شرايط يكي بوده يا نه ولي توي مورد دومي منم از هزارتا صافكار پرسيدم ميگن فقط سمند . نمونش همين باباي دوستم . اگه دوست داري بيا اينجا تا ببرمت پيشش بهت ثابت بشه !!!نقل قول:
آقا من کجا گفتم ریو محکم تره یا سمند محکمتره گفتم باید دید شرایط تست یکسان بوده یا نه
ولی از دو تا صافکار پرسیدم گفتن ریو محکمتره
بازم من باهاتون مخالفم !!! شما ميگي سمند خز تره ولي من ميگم ريو خز تره !!! اين كه نشد دليل .نقل قول:
عوامل خیلی زیادی وجود داره که سمند بیشتره ( خز تره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
مثل تبلیغات بیشتر - تولید تمام قطعات داخل - اطلاعات کم خریدار - دادن به سازمان تاکسی رانی - امتحان پس دادن موتور 405 در ایران
در مورد تبليغ هم والله اون موقع كه سايپا ريو رو تازه زد پدر مارو درآورد اينقدر توي تلويزيون تبليغ كرد ( اگه اشتباه نكنم ميگفت ريو خودروي جوان ) . باور كن از هر 4 الي 5 تبليغ يكيش مال ريو بود !!! اطلاعات كم خريدار هم باز ...
يعني شما ميگي اگه من اطلاعاتم زياد باشه ميرم ريو ميگيرم كه حتي ABS هم نداره ؟؟؟؟
نمیدونم همه چرا اینجا انقد عصبانین ؟؟؟؟ :دینقل قول:
عزیز جان مهم سرنشین های ماشینن،شما باید وضعیت سرنشین رو بررسی کنی
یه مثالی برات بزنم،یه موقع هست مثلا پراید (البته میگفتن)من خودم ندیدم،اگه از جلو تصادف شدید داشته باشه موتور میاد توی اتاق و سرنشین ها رو....:41:
مهم این نیست که جلوی ماشین بره،مهم وضعیت سرنشین هاست
برای اثبات حرفم این صفحه رو ببینین،تست مزدا 3 هستش که وحشتناک جلوی ماشین له شده،اما 5 تا ستاره گرفته وسرنشین ها سالمن
افتاد؟؟؟کد:http://www.examiner.com/examiner/x-4824-Tampa-Sports-Car-Examiner~y2009m10d3-Crash-test-review-Mazda-Mazda3
ضمنا شما از کجا میدونین ریو 2008 محکم تره ؟؟؟
نکنه قطره بدنش رو اندازه گرفتین ؟؟؟؟
من در مورد تجهیزات گفتم که باید ریو اتوماتیک رو در نظر بگیرین عزیز
اینم شد دلیل ؟؟؟؟
که قیمت سمند رفت بالا ،اما ریو نه؟؟؟
قابل توجه شما،ما خودمون ریو رو 12.620 خریدیم،اما الان آزاد 13.7 هستش
که حتی اگه پایین هم میومد مهم نبود
موفق باشین :10:
آقا گواهینامت رو بگیر در خدمتیم :دینقل قول:
حالا شنبه ی هفته ی بعد ماشین آماده میشه و عکسای قبل و بعد از تصادف رو براتون میزارم :46:
در مورد خزیم باید بگم که قعلا سمند تاکسی شده ،نه ریو!!! :دی
آقا من بی اطلاعات ،شما با اطلاعات
برو سمند بگیر که هم اصطحلاکش بالاس،هم موتورش مفت خوره و 10 تا تو 100 کیلومتر بنزین میسوزونه و هم راه نمیره :27::27:
هرکیم ای بی اس دار میخوا بره فولش رو بگیره !!!!
توي اين يه مورد موافقم كه بايد ببينيم شرايط يكي بوده يا نه ولي توي مورد دومي منم از هزارتا صافكار پرسيدم ميگن فقط سمند . نمونش همين باباي دوستم . اگه دوست داري بيا اينجا تا ببرمت پيشش بهت ثابت بشه !!!
بازم من باهاتون مخالفم !!! شما ميگي سمند خز تره ولي من ميگم ريو خز تره !!! اين كه نشد دليل .
در مورد تبليغ هم والله اون موقع كه سايپا ريو رو تازه زد پدر مارو درآورد اينقدر توي تلويزيون تبليغ كرد ( اگه اشتباه نكنم ميگفت ريو خودروي جوان ) . باور كن از هر 4 الي 5 تبليغ يكيش مال ريو بود !!! اطلاعات كم خريدار هم باز ...
يعني شما ميگي اگه من اطلاعاتم زياد باشه ميرم ريو ميگيرم كه حتي ABS هم نداره ؟؟؟؟
[/QUOTE]
از 1000 تا صافکار پرسیدی :18:
خز چیست ؟ خز به چیزی گفته می شود که اکثریت مردم از آن استفاده می کنند :27:
از تبلیغ گفتین یاد اون اسب افتادم که برای تبلیغ سمند نشون میدادن بیشتر شبیه الاغ بود البته سر آقا الاغرو جلوی سمند چسبوندن :31:
البته ناراحت نشی سمند شما رو نمیگم :10:
من میگم اطلاعات مردم بالا باشه ماشینی میگیرند که 16 سوپاپ باشه مصرفش کم باشه و ... قبلا گفتم
خوب :دی
نوشته های آقا هاشم که تایید میشه
اتفاقا به نکته ی خوبی اشاره کرد
اونهم موتور سمنده که موتور 405 هستش :2:
که حدودا تکنولوژیش ماله 22 ساله پیش هست
یه موتور 8 سوپاپ پر مصرف !!
که توی ایران بلاخره انژکتور رو چپوندن بهش
کاری ندارم که الان انواع و اقسام موتورهارو دارن میزارن روش ،که این از سیاست های ایران خودرو هستش وگرنه سمند بدبخت خودش هم تعجب کرده از این موتورهای جدید !!!:27:
موتور ریو ماله 2003 هستش
البته هنوزم شک دارم این ریویی که تو ایران تولید میشه ماله سال 2003 هستش یا 2005
پ ن :تا لحظاتی دیگر محمد میاد اونم شدیدا قاااطی :دی
نفس كش !!!!!!! :31:
آقا قبول نيست . 2 نفر به يه نفر كه نميشه !!!! :31:
حالا من گفتم هزار تا تو بايد باور كني كه من از هزار تا پرسيدم ؟؟؟ :31: هزار تا يعني از خيلي ها پرسيدم !!!!نقل قول:
ز 1000 تا صافکار پرسیدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خز چیست ؟ خز به چیزی گفته می شود که اکثریت مردم از آن استفاده می کنند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از تبلیغ گفتین یاد اون اسب افتادم که برای تبلیغ سمند نشون میدادن بیشتر شبیه الاغ بود البته سر آقا الاغرو جلوی سمند چسبوندن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته ناراحت نشی سمند شما رو نمیگم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من میگم اطلاعات مردم بالا باشه ماشینی میگیرند که 16 سوپاپ باشه مصرفش کم باشه و ... قبلا گفتم
در مورد بقيه چيز ها هم ديگه هيچي نميگم چون ...
--------------------------
پوريا جان نميدونم چرا تا من يه چيزي ميگم شما ميگي موتور سمند مال 22 سال پيشه !!! بابا من كه گفتم تكنولوژي موتور ريو از سمند بالاتره ، گفتم كه شتابش از سمند بهتره ، گفتم كه مصرفش كمتره و ... آخه چرا باز شما اينا همه رو تكرار ميكني !!!؟!؟!؟
حالا جالب اينه كه تا ميگيم ABS سريع ميگيد اون ريو جديده داره !!! بابا اون ريو جديده عمرا قيمتش 16 ميليون باشه !!! فكر كنم شما هنوز خودروسازهاي كشورمون رو نشناختي !!! اگه اينجوري باشه منم ميگم ريو رو با سورن ELX مقايسه كن !!! يا مثلا با سمند ال ايكس EF7 مقايسه كن . اونوقت ديگه شما نميتوني بگي تكنولوژي يا شتاب و ...
لطفا يكم منطقي بحث كنيم . چون اينجوري تاپيك بيشتر شده شبيه كل كل .
درضمن امضا رو هم حال كن !!!!! :31:
میگم میخواین ماشین هامون رو رخ به رخ بکوبیم به هم بعد ببینیم کدوم زودتر میمیریم..؟
میگین موتور سمند مال 20 سال پیشه (که البته موتور 2000 بود الان تغییرش دادن شده 1870) و موتور ریو خیلی جدیده..! خوب این موتور ریو به غیر از 2 میلی ثانیه شتاب (که مال وزن کمتر ماشین هست) و 1 لیتر مصرف کمتر (لیتری 100 تومن :18:) چه چیز شاخی از خودش نشون داده..؟ تازه تاپ اسپیدشم که خیلی کمتره.
کلا ما ها خیلی شادیم داریم بحث سمند و ریو میکنم الان تو فروم های خارجی دارن روی بنز C کلاس و BMW سری W بحث میکنن ما به فکر ان هستیم سمند شتابش 12 هست ریو 11.5..!!!!
خوش باشیم
عزیزم شما پست ها رو از اول بخون با اطلاعات بیشتر نظر بده لطفانقل قول:
در مورد قسمت دوم صحبتتون هم باید بگم مافیای ماشین داخل اجازه نمیده ماشینها با قیمت واقعی وارد کشورمون بشه از رو ناچاری مجبوریم راجبه همین ماشینا صحبت کنیم
اول یه سری چیز بگمنقل قول:
پوریا عزیز این موتور 405 الان خیلی فرق داره با اون موتور کاربراتور 1905 سی سی 405 های 2000!
اون ها کاربراتور بودن
کد موتورشون هم XU9 بود یعنی هست :دی
ولی تا جایی که من میدونم این XU7 ها از اول انژکتور بودن و چپوندنی هم در کار نبود و حجم موتور XU7 هم 1761 سی سی هست که مدل 8 سوپاپه حدود 100 اسب بخار قدرت داره
در مورد سال ساخت موتور هم آقا پوریا اگه مدرکی داری که این XU7 ماله 22 ساله پیشه رو کن چون من هرچی گشتم سال ساخت موتور رو نتونستم پیدا کنم و میدونی که سال ساخت موتور به سال ساخت ماشین ربطی نداره :46:
در مورد انواع اقسام موتور هم کلا بحثش چه ربطی داره به موضوع
برای هر ماشینی توی خارجه هم میشه با چند مدل موتور ماشین رو خریداری کرد
دیزل ، بنزینی و 4 سیلندر ، 6 سیلندر
این که عیب نیست!
خیلی هم خوبه که با توجه به نیاز مشتری موتور های مختلفی وجود داشته باشه
ریو ایران ریو 2000 هست که فیس لیفت شده در سال 2003 تا جایی که من میدونم
در مورد راه رفتن XU7 هم توی سرعت های بالا اگه به گشتاورش دقت کنین همه چی دستتون میاد
153 نیوتون متر گشتاور کم نیست!
حذف شود ---
پراید رو وارد بحث نکنید که یک اعجوبه ای هست برای خودش !
به نظر من سال ساخت مهم نیست کیفیت ساخت مهمه !
نقل قول:
شما یک سی پی یو مدل 1.7 سلرون رو در نظر بگیر اگه از طلا هم ساخته شده باشه در مقابل یه چهار هسته ای
حرفی برای گفتن نداره
یه موتور 8 سوپاپ با مصرف زیاد در مقابل یه موتور 16 سوپاپ با قدرت برابر مصرف کمترو شتاب بیشتر حرفی برای
گفتن نداره
عجب مثال جالبی زدین..!! یعنی تفاوت موتور سمند و ریو مثل 1.7 و 4 هسته ای هست..!!؟نقل قول:
شما یک سی پی یو مدل 1.7 سلرون رو در نظر بگیر اگه از طلا هم ساخته شده باشه در مقابل یه چهار هسته ای
حرفی برای گفتن نداره
یه موتور 8 سوپاپ با مصرف زیاد در مقابل یه موتور 16 سوپاپ با قدرت برابر مصرف کمترو شتاب بیشتر حرفی برای
گفتن نداره
من قبلا هم گفتم موتور ریو با وجود اینکه خیلی جدیده و به قول شما از تکنولژی روز دنیا استفاده میکنه ولی به جزء مقدار کمی شتاب و مقدار کمی مصرف بهتر هیچ چیز شاختری نسبت به موتور سمند نداره که جای تاسف داره..
اون وقت که 405 تولید شد بهترین ماشین اروپا لقب گرفت ولی آیا موقع تولید ریو با موتور فوق جدیدش خر هم بهش میدن آب بده یا نه..؟
در کل موتور سمند هیچ مشکلی نداره و کسی نمیاد برای درصدی شتاب و درصدی مصرف کمتر ریو بخره
======
اول میایین میگین سمند صدا میده بعد که کم میارین میگین زود خراب میشه بعد که به شدت کم میارین میگین سمند ایمنی نداره بعد که باز هم کم اوردین میگین خز شده همه خریدن دوباره که کم آوردین میگین موتورش مال 22 سال پیشه من موندم بعد از این میخواین چه بامبولی سر این ماشین در بیارین حتما میگین چون این ماشین در دوران ریاست جمهوری آقای خاتمی تولید شده و به گفته مقام معظم رهبری و چندی از زحمتکشان نظام جمهوری اسلامی ایشان (آقای خاتمی) جزءخواص فتنه میباشن پس خرید خودرویی که اون زمان تولید شده حرام است
عزیز من هی میخوام هیچی نگمنقل قول:
هیچی هم نمیگم
فقط میگم برو یه خورده تحقیق کن بعد اظهار فضل کن
اون همه رو من در مورد کد موتور و حجم موتور و قدرت و گشتاور برای خودم نگفتم که
برای شما گفتم
برو 2 تا سرچ کوچولو در مورد 405 و موتور هاش و Xu9 و Xu7 بزن بعد بیا از موتور جدید و انژکتور کردن و ... صحبت کن
یه بار دیگه میگم
405 کاربراتور موتورش چیز دیگه ای بود
XU9 با 8 سوپاپ و 1905 سی سی حجم بود با قدرت تقریبی 103 - 108 اسب بخار
این XU7 با 8 سوپاپ و حجم 1761 سی سی و 97 - 101 اسب بخار هست
1988 جایزه فرمان طلایی اروپا رو گرفت :40:نقل قول:
اون وقت که 405 تولید شد بهترین ماشین اروپا لقب گرفت ولی آیا موقع تولید ریو با موتور فوق جدیدش خر هم بهش میدن آب بده یا نه..؟
و این رو هم بدونین 405 آیرودینامیک تر از ریو هست
اون شتاب بیشتر هم که میگی دیگه حداکثر تا سرعت 100 - 110 شتاب بیشتری داشته باشه
بعد از اون این XU7 هست که گشتاور خودش رو به موتور اقتصادی ریو نشون میده
مدرک؟نقل قول:
نه عزیزم تکنولوژی ساخت موتور 405 مال همون دهه 90 میلادی
و اینکه دهه 90 میلادی از سال 90 شروع میشه تا 99
کدوم سالش؟
خیلی فرق هست نه؟
بحث سی پی یو هم وارد اینجا نکنین خواهشا
ولی مثالی که زدین مثل اینه که XU7 رو با موتور های روز BMW و BENZ و .... مقایسه کنین
بد نیست یه خورده تعصب الکی رو کنار بذارین
مثالتون خیلی غلط بود
چون اون موتور بقول شما 20 سال یا 50 سال پیش 405 اون موقع خوف بوده و الان تفاوت زیادی کرده با اون زمان و به روز شده ولی موتور ریو معمولیه
واسه همین کم نیاورده !
عزیز دل برادر :دینقل قول:
شما میگی ریو یه کم شتابش بیشتره،مصرفش کمتره،تکنولوژیش بالاتره....دیگه به نظرت توی موتور باید چه چیز برتری داشته باشه که بگیم موتورش بهتره ؟؟؟؟؟
ضمنا الان با کارت لیتری 100 تومنه،قیمت آزاد رو که دارین ؟؟؟
تا یکی دوسال دیگه هم کلا .....
تاپ اسپیدش خیلی کمتره ؟؟؟؟؟؟
مجله ی carx1 تا انوجایی که یادمه شهریور 86 عکس کیلومتر ریو انداخته بود با سرعت 200،حالا کیلومترش تا 200 داره،شایدم بیشتر بره
سمند هم که 220تاست دیگه
ما همون 20 تا رو میگیریم که دل شما هم نشکنه :27:
بلهههه
ماها که شادیم،چی کار کنیم ،نداریم پول آقا :دی
باید در مورد همین لگنا بحث کنیم
شما پولش رو بده خودم فردا بنز کیت AMG نیگیرم میام واست بررسیش میکنم :دی
---------- Post added at 07:30 PM ---------- Previous post was at 07:27 PM ----------
مگه سمندهایی که 82 تولید شدن،همون موتور انژکتوری 405 روشون نبود ؟؟؟نقل قول:
شما یه کم اول حرف زدن رو بهتر کن،اینجا کسی دعوا نداره با کسی !!نقل قول:
خر هم بهش میدن آب بده یا نه ....؟؟؟
یعنی چی ؟؟؟؟
سمند اتاقش زودتر از 405 و زودتر از ریو به صدا میفته
الانم میگم
من گفتم سمند ایمنی نداره ؟؟؟؟:13:
شما حواب اون تست مزدا 3 رو ندادی !
من نگفتم موتور بدی داره،صحبتم در مقایسه با ریو بودش
ئهههه،آخرش که گند زدی بحث و سیاسی نکن دیگه :دی