ببین تو می دونی این gig اضافی و چطوزی می شه خزید؟؟ جدیدا اضافه کرده منم مشهدم روزا عالیه اما چه فایده !!! واسه اینکه از حجمت کم می شه من می خوام یک گیگ بگیرم واسه دانلود:8::8:نقل قول:
Printable View
ببین تو می دونی این gig اضافی و چطوزی می شه خزید؟؟ جدیدا اضافه کرده منم مشهدم روزا عالیه اما چه فایده !!! واسه اینکه از حجمت کم می شه من می خوام یک گیگ بگیرم واسه دانلود:8::8:نقل قول:
همچین میگی 1 گیگ انگار که 1 ترابایت هست با 1 گیگ نهایت 3 تا فیلم میتونی دانلود کنینقل قول:
اکشال نداره همون 3 تا هم کافیه ::d :5::8:
شما بیا 1ترا به ما عیدی یده ما :11::10:
اکشال نداره همون 3 تا هم کافیه ::d :5::8:
شما بیا 1ترا به ما عیدی یده ما :11::10:
من که کلا بیخیال شبانه شدم با اکانت خودم فقط دانلود میکنم تا الان 8 تا بلوری دانلود کردمنقل قول:
تهران شده شهر ارواح ولی شبانه از تمام روزهای سال شلوغ تره :18:نقل قول:
اصلا نمی فهمم چرا اینطوری شده؟؟؟ این شبا سقف دانلودم رسیده به 800 . حدود نصف
چون از سرور شخصی خودم می گیرم مطمئنم مشکلی از اون نیست
ولی روز سر عت عالیه :20:
تایید میشهنقل قول:
نمیدونم چی شده
ولی حسرت او شب هایی رو میخورم که میتونستم تا 1.5 گیگ دانلود کنم ولی استفاده نکردم.الان اگه هنر کنه شبی 300 مگ میگره
ایا کسی خبر داره که این موقتیه و قراره حل بشه؟یا این که isp شهر ما زیادی اکانت فروخته و مارو به این روز انداخته و دیگه کلا باید با اون شبهای طلایی خداحافظی کنیم؟
با توجه به حذف یا بسته شدن تاپیک های منتقد صبانت ، دوستان فقط خوبیهاش را بگویند :13:
اینم نمونش :
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=381013
نمیتونیم دروغ بگیم اگر این طور باشه تاپیک شاتل هم باید بسته بشهنقل قول:
:laughing:به به به چه می کنه این صبا نتنقل قول:
کار از انتقاد گذشته.این نمودار دانلود نیم ساعته برای همین امشب
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این خطی که می بینید نمودار اکثرا پایینش هست ، 50 کیلوبایت بر ثانیه هست
یعنی من امشب ممکنه به 800 مگ شبای دیگه هم نرسم. نمی دونم وضع شهرهای دیگه چطوره ولی من که یکی از مناطق نسبتا خلوت تهران هستم هر شب داره بدتر میشه
یعنی من امشب ممکنه به 800 مگ شبای دیگه هم نرسم. نمی دونم وضع شهرهای دیگه چطوره ولی من که یکی از مناطق نسبتا خلوت تهران هستم هر شب داره بدتر میشه
البته صبا برنامش همينه
يك مدت خون به دلت ميكنه باز درست ميشه
حالا كي درست بشه نميدونم
ولي خندم گرفت كه ديشب فقط 500 مگ دانلود كردم
Helloooooooooooooooooo
ساعت صبانت هم تغییر کرده ( 1 ساعت جلو کشیده )
اونایی که حال و حوصله دانلود از شبانه رو دارن حواسشون باشه ها
:دی
من امروز صبح ساعت هفت و نیم میخاستم با اکانت شبانه وصل بشم ولی نشد فکر کنم ساعت ها رو با ساهت جدید هماهنگ کردندنقل قول:
یعنی چجوری شده ؟ از کی تا کی ؟نقل قول:
فعلا که میگن شده 4 تا 8نقل قول:
سلام .
ساعت ها شده 3 تا 7:45 .
مخلصیم .
تا 7:45 با کلک زدن بهشون یا بدون کلک؟نقل قول:
با کلکنقل قول:
امشب بزارم واسه دانلود ببینم چی میشه؟
الانه که تاپیک عین قبلیا به ملکوت اعلی بپیونده... یکی از دلایل " مگو " شدن صبانت مثل اینکه همینه...!!! :31:نقل قول:
سلام .
نه دیگه باید یه کارائی کرد :دی
شب اول که همه ساعتها رو برده بودن جلو به جز من :دی صبا هم نبرده بود :دی جاتون خالی 2.8 گیگ دانلود کردم :دی
مخلصیم
اصلا نگو که الان بیهوش میشم:31: واقعا 2.8 دانلود کردی؟نقل قول:
---------- Post added at 04:14 PM ---------- Previous post was at 04:13 PM ----------
حالا شما هم انقدر نقل قول نکنین دیگه:31: تا اگر خواستم بتونم پستم رو ویرایش کنمنقل قول:
آقا لطفا یکی بگه شماره پشتیبانی صبانت چنده
اونی که تو سایتش زده جواب نمیده
شبها رایگان هست یا نه؟
پشتیبانی صبانت 88554123 ـه و اگه تهران نیستی پیش شماره 021 ـم باس بگیری...نقل قول:
شبا هم از 3 تا 6:45 رایگانه و با یوزرنیم guest و پسورد ngsnet باید کانکت بشی...
:دی یه گروه هست توی گروها در مورد صبانت... این چیز میزای بد بد رو باس ببریم اونجا در موردش صحبت کنیم وگرنه دوباره چیزنت گیر میده بهشون مجبورن این تاپیکم پاک کنن...!نقل قول:
دیشب خیلی خوب بود و حدود 1.3 گیگ دانلود داشتمنقل قول:
راستی دانلود من سر ساعت 7.30 قطع شد .نمیدوننم چرا به 7.45 نرسید؟
دوستان من همیشه یک مشکل اساسی دارم. کلی لینک در طول روز به idm میدم و سالم هم هستند. یعنی میگذارم یک ذره دان کنه بعد کنسل میکنم.این ها رو میگذارم برای شب. اما فرداش میبینم هیچ چیز دان نشده.روی هر کدوم که دستی رزیوم
رو میزنم پیغام زیر میاد که میگه باید دوباره لینک رو رفرش کرد. بدین ترتیب شب ها هیچ چی نمیتونم دانلود کنم. اگر ممکنه راهنمایی کنید.
ممنون.
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام و تبریک سال نو من یک اکانت 3 ماهه با حجم 15 گیگ خریدم که چند هفته دیگه تموم میشه و حدود 8 گیگ هم هنوز مونده. حالا میخواستم سوال کنم که آیا با تمدید سرویس حجم باقیمانده به دوره بعد منتقل میشه یا نه؟ با تشکر
:41::41::41::41::41:
سلام .نقل قول:
ترافیک را باید در همون دوره ای که گرفتید مصرف کنید و قابل انتقال به دوره بعد نیست .
( البته این چیزیه که خودشون میگند . من تاحالا همیشه ترافیکم تا نیمه ی دوره اشتراک تموم میشده و نمیدونم عملا میشه انتقال داد یا نه )
سلام .نقل قول:
همون اول که لینک رو به iIDM میدی قابلیت Resum داره ؟
از چه سروری میگیری ؟
چون که فایهات برای مدت کمی قابلیت resume دارند و بعد ار طرف سرور پاک میشندنقل قول:
سلام دوستان.
من هم از صبانت استفاده می کنم و سرویس 128 دارم. در روز سرعت تا 120 به راحتی میرسه و من واقعا ازش راضی هستم. اما سرعت شبانه بسیار پایین است و به زور به 4 کیلوبایت میرسه و حتی سرعتش از اینترنت دیالاپ هم کمتره.:10:
من هم صبا و هم پارس آنلاین دارم ( جفتشون 1 مگ ) سرعت شبانه برای هردو حدود 10 تا 12 هست .نقل قول:
نقل قول:ممنون. اکثرا یوتیوب هستند یا همین سایت های معروف آپلود مثل 4shared و mediafire و بقیهنقل قول:
بله. یوتیوب و به غیر از 4shared اکثر بقیه رو رزیوم رو yes میزنه.
حالا برای راه حل باید چکار کرد ؟ مثلا لینک های یوتیوب رو چطور میشه گذاشت برای دانلود شبانه ؟
سرعت یک طرف قطعیهای مقطعی طرف دیگهنقل قول:
کسی دچار قطعی نیست؟بهصورت کوتاه مدت به خصوص امروز؟
واسه 4sharedو mediafire باید اکانت بخری یا از ساینهایی دانلود کنی که لینک مستقیم با قابیت resume و بدون محدودیت داشته باشندنقل قول:
ولی اگه راهی واسه یوتیوب پیدا کرده بیا بگو چون که من هم خیلی دنبال راه حل گشتم ولی چیزی پیدا نکردم
اکثرا لیچها با یوتیوب مشکلی ندارن...نقل قول:
سلام .نقل قول:
من امروز فقط با پارس آنلاین وصل بودم . اون مدتی هم که تو اینترنت بودم قعطی نداشتم