cnet انگلیس در مورد vt20 نوشته:
best picture quality we've ever seen
کمتر از اینم از پنلی که تکنولوژی kuro داره انتظار نمیرفت.
cnet انگلیس در مورد vt20 نوشته:
best picture quality we've ever seen
کمتر از اینم از پنلی که تکنولوژی kuro داره انتظار نمیرفت.
مشخصات vt20 (Pdf
مشخصات Vt25 (PDFکد:http://www.lon.ir/up/uploads/1276495784.pdf
همانطور كه ديده مي شود تفاوت اين دو علاوه بر ظاهر در سه مشخصه زير است كه VT25 دارد ولي VT20 ندارد.کد:http://www2.panasonic.com/match-maker/assets/pdf/viera/2010/VieraVT25SeriesPlasma.pdf
1- ISF ccc و 2- studio ref mode و 3- pro setting
از متخصصان خواهشمند است در باره اين سه مشخصه توضيح دهند.
سلام
این پاناسونیک مثل سام سایت فارسی نداره؟
isfccc برای تنظیم بیشتره studio reference برای استفاده تو استودیوها برای فیلمبرداریه pro setting فکر کنم واسه تنظیم باشه.نقل قول:
با تشکر از همه
میخواستم اگر ممکنه به طور واضح تفاوت بین v20 vt20 g20 رو توضیح بدید.بالاخره متوجه نشدم که اینا نشون دهنده مدل tv هستن
یا نشون دهنده نوع پنل دستگاه.فقط فهمیدم که همهشون پانا سونیک هستن.
vt20 سه بعدیه.
v20 همون vt20 هستش فقط سه بعدی نیست.
g20 یه مدل از این دو تا ارزونترو ضعیفتره سه بعدیم نیست.
مرسی داداش واسه راهنماییت.واقعا از سر در گمی دراودم.پس با این حساب vt20 از همشون کاملتره درسته.یعنی واسه خرید که رفتم بگم پاناسونیک مدل v20 میخوام؟نقل قول:
با تشکر
---------- Post added at 03:49 AM ---------- Previous post was at 03:47 AM ----------
البته ببخشید منظورم پاناسونیک مدل vt20 بود. (واسه خرید)
آره ولی فکر نکنم تا حداقل وسطای تابستون تو ایران بیاد.
vt20 تا سال دیگه بعید میدونم بیاد محصولای پاناسونیک تو ایران همشون ماله یه سال قبلا مثلا سال 2010 محصولای 2009 به ایران میاد ولی یه بنده خدایی تو جمهوری میگفت که v20 تا یک ماه دیگه میاد ولی فکر کنم منظورش lcd بوده.
مدلای متوسط و ارزون 6 ماه بعد میاد مثل g20 ولی مدلای گرونش 1 سال بعد.
پس من که حدود 1ماه دیگه میخوام tv بگیرم منتظر vt-20 نباشم؟چون ممکنه تا 1سال دیگه تو ایران نیاد؟ دوست عزیزم اقای t_tanhayam چون میدونستن که من پایونیر رو دوست دارم به من vt20 رو معرفی کردن که تکنولوژی kuro پایونیر توی اون استفاده شده.البته 2 مدل پایونیر رو که دوست عزیزمون معرفی کردن عالی هستند.ولی چون فکر میکنم که سال 2007 یا 2008 ساخته شدن full hd رو درست ساپورت نمیکنن.منظورم اینه که یا hd ready هستن (full hd نیستن)نقل قول:
یا اینکه 1080i هستن.(که من میخوام 1080p باشه).الان مردد شدم.اخه بد جور عشق پایونیر هستم.
اپاچي عزيزنقل قول:
اگه با پولش مشكل نداري و گرون نيست واست با همه احترامي كه به شاهكارهاي پلاسماي پاناسونيك ميگذارم هميشه
با توجه واگاهي از اپديت بودن اين پنلها وقديمي تر بودن پايونر
باز هم بهت پيشنهاد ميدم پايونر رو بخري (نظر شخصي ) تاكيد ميكنم نظر شخصي
در مورد neo pdp هاي جديد بايد بيشتر صبر وحوصله داشته باشي برادر :10:
چشم داداش.مرسی از راهنماییت.نقل قول:
مشکلی که پلاسماهای پایونیر داره اینه که تصویرشون زیاد بازاری نیستن یعنی اینکه به براقی پلاسماهای پاناسونیک نیست پلاسماهای پاناسونیک یه جورایی مثل lcd میمونه از نظر براقی البته به براقی lcd نیست ولی به حد کافی برای اینکه تو مغازه ها جالب باشن براق هست پایونیر بیشتر به خاطر رنگ مشکی و دقت رنگش معروفه پاناسونیک به خاطر وضوح و اشباع رنگش کسی که زیاد حرفه ای نباشه تو نگاه اول پلاسماهای پاناسونیک بیشتر به دلش میشینه (نظر شخصی)
پلاسماهای پایونیر مدلای full hd دارن ولی full hd فقط از پورت hdmi کار میکنن با کابل کامپوننت فقط تا 1080i کار میکنن که استانداردش همین هست یعنی استاندارد تعریف شده واسه کابل کامپوننت تا 1080i هست ولی بعضی برندا 1080p از کابل کامپوننت قبول میکنن.
میشه لطفا از مدلهای full hd پایونیر رو که اشاره کردین 50 اینچ رو 2-3 نمونه معرفی کنید؟نقل قول:
پایونیر 500a فول اچ دیه ولی تیونر نداره باش نمیتونی tv نگا کنی باید یه تیونر خارجی براش بخری که دردسر داره lx5090 هم هست که tv هستش بهترین مدل پایونیر 500a هست که تو آمریکا بش الیت کورو میگن تو ایرانم دیگه گیر نمیاد یه زماینیم 7 میلیون تومن پولش بود اگه تو رده پلاسماهای زیر 3 تومن میخوای خرید کنی مدلای پاناسونیک بهترن پایونیر دیگه پلاسما نمیسازه خط تولیدشو متوقف کرده چون میگفتن خیلی هزینه داشته تکنولوژیه kuro فروخته به پاناسونیک.
آخرین خبر از زمان توزیع پلاسماهای پاناسونیک
بانیان الکترونیک امسال تصمیم دارد تمام مدل ها را تا هفته اول شهریور به نمایندگی ها تحویل دهد.( خبر از کارمندان بانیان)
تا هفته اول شهریور یعنی میشه حداقل سه ماه دیگه که خیلی زمان زیادیه اگر بخوان از بازار عقب نمونن باید زودتر وارد کنن.
فرق تلویزیونای پلاسمای 2010 پاناسونیک با led گرون قیمت سونی و سامسونگ اینه که led الان بهترینشون 512 تا منطقه برای نوردهی داره ولی vt20 دو میلیون تا !!!!!!! حالا فرقشو خودتون بفهمین.
قیمت 50vt20 تو سایت پاناسونیک 2500 دلاره که به پول ما میشه 2.6 میلیون ولی فکر نکنم تو ایران ارزونتر از 3.5 بدن ولی بازم مفته.
کاش زودتر میومد دوست دارم ببینم این همه ازش تعریف میکنن چی هست.نقل قول:
همه تستها مزبوط به مدلهای اروپایی و آمریکایی هست.نقل قول:
ولی تستهای مدلهای اروپایی برای مدلهای آسیایی تقریبا میشه گفت یکسان هست چون اونجا از سیستم پال استفاده میشه ولی یک نکته ای که خیلی مهم هست اینه که تو پستهای قبلیم اشاره کردم که V20 آسیایی همون G20 اروپایی هست فقط کابینت پنل عوض شده ولی در مشخصات فنی با G20 یکسان هست ولی VT20 اروپایی با VT20 آسایی مشخصات فنی یکسان داره پس اگر قصد خریدن V20 دارید در مورد موئلفه های کیفیت تصویر بهتره به ریویوهای G20 اروپایی مراجعه کنید.
سلام
من روز پنجشنبه به یکی از نمایندگیهای پاناسونیک رفتم ( خیابان جمهوری بعد از تقاطع کارگر به طرف اسکندری ) .
گفتم قضیه این تبلیغات 3D پاناسونیک چیه در حالیکه هیچ کدوم از نمایندگیها موجود ندارن ؟ گفت که TV ها رسیده و الان تو گمرک هستش و داره کارای ترخیصش انجام میشه و ماکزیمم تا 2 هفته آینده تو نمایندگیها توزیع میشه ولی قیمتش اصلا مشخص نشده .
ما که جزو منتظرینیم !:5:
مقایسه G20 و V20 اروپایی
TX-P50V20B TX-P50G20BTV Tuner
Integrated Tuners*** PAL-I, ----T / T2 / S
PAL-I, ----T / T2 / S
Teletext Reception 1500P Level 2.5, FASTEXT / LIST
1000P Level 2.5, FASTEXT / LIST
Display
Resolution enhancer yes
yes
Screen Size 50" (127 cm) diagonal
50" (127 cm) diagonal
Panel G13 Progressive Full-HD NeoPDP (Plasma Display Panel)
G13 Progressive Full-HD NeoPDP (Plasma Display Panel)
FilterHigh Contrast Filter Pro
High Contrast Filter
Viewing Angle Viewing Angle Free
Viewing Angle Free
Response Speed 0.001 msec. (Time of discharge after the drive pulse signal of the panel is sent.)
0.001 msec. (Time of discharge after the drive pulse signal of the panel is sent.)
Resolution Full-HD 1,920 x 1,080 (16:9)
Full-HD 1,920 x 1,080 (16:9)
Applicable PC signals VGA, WVGA, SVGA, XGA, WXGA, SXGA 60Hz, 1920 x 1080
VGA, WVGA, SVGA, XGA, WXGA, SXGA 60Hz, 1920 x 1080
Applicable Scanning Format FULL-HD 1125 (1080) / 50i, 1125 (1080) / 60i, 1125 (1080) / 24p (HDMI only), 1125 (1080) / 50p (HDMI only), 1125 (1080) / 60p (HDMI only)
1125 (1080) / 50i, 1125 (1080) / 60i, 1125 (1080) / 24p (HDMI only), 1125 (1080) / 50p (HDMI only), 1125 (1080) / 60p (HDMI only)
HD 750 (720) / 50p, 750 (720) / 60p
750 (720) / 50p, 750 (720) / 60p
SD 525 (480) / 60i, 525 (480) / 60p, 625 (576) / 50i, 625 (576) / 50p
525 (480) / 60i, 525 (480) / 60p, 625 (576) / 50i, 625 (576) / 50p
Contrast Ratio (in dark surroundings)Infinite Black Pro (5,000,000:1 Native)
Infinite Black (5,000,000:1 Native)
Moving Picture Resolution 1080 lines
1080 lines
Intelligent Frame Creation 600 Hz Sub Field Drive Intelligent Frame Creation Pro
600 Hz Sub Field Drive Intelligent Frame Creation Pro
24p Smooth Film/Plaback Plus/Playback 24p Smooth Film / Playback
24p Smooth Film / Playback
Digital Cinema Colour yes
Shades of Gradation 6,144 equivalent steps of gradation
6,144 equivalent steps of gradation
Deep Colour (10/12-bit) yes
yes
x.v. Colour yes
yes
THX Mode yes
yes
3D Colour Management yes
yes
Picture Mode Dynamic / Normal / THX / Cinema / Game / Photo / Pro1 / Pro2 (ISFccc)
Dynamic / Normal / THX / Cinema / Game / Photo / Pro1 / Pro2 (ISFccc)
Vreal Vreal Pro 5
Vreal Pro 5
Sound
Speakers 3 x 10 watt 2.1 ch, 3 Speakers
2 x 10 watt 2 Speakers
Sound Mode Music / Speech / User
Music / Speech / User
Virtual Surround V-Audio ProSurround
V-Audio Surround
Dolby Digital Out/CONEQ Dolby Digital Plus / CONEQ
Dolby Digital Plus / CONEQ
تفاوت دو مدل تنها فیلتر های بکار رفته در انها می باشد که به نظر میرسد فیلتر مدل آسیایی مشابه G20 است
سلام جنابAlucard
من امروز 42 اس 10 خريدم ميشه لطف كنيد منو براي بهتر كاليبره كردن براي تماشاي فيلم راهنمايي كنيد .ممنون
دوستان ديكه هم اگر كمك كنند ممنون ميشم
یه سوال:
3D های سری VT کوچکترین سایزشون از 42 شروع میشه یا 50 ؟
متاسفانه از 50 شروع میشه:41: و قیمت 50 اینچ نجومی میشه در ایران و نسبت به سایزهای پاینتر اختلاف قیمت بیشتری با خارج از کشور داره:13:
البته مدل 42 و 46 اینچی سری VT تو نمایشگاه IFA2010 تو برلین نمایش داده میشه و بعد از اون هم وارد بازار اروپا میشه ولی راجب بازار آسیا مشخص نیست.نقل قول:
یه جایی توی نت میخوندم که نوشته بود نسل بعدی پلاسما که پاناسونیک داره روش کار میکنه یه led پشت پلاسما داره که به جای نور الکترون میزنه میخواستم بدونم کسی راجب این قضیه چیزی شنیده؟
امرزو جمهوری بودم یکی از فروشنده ها میگفت که s20 تا چند روز دیگه تو ایران میاد
فکر نمیکنم همچین مطلبی صحت داشته باشه چون اگر به جای گاز که کار آزاد کردن الکترون رو در پلاسما پنلها انجام میدن بخوان از دیودهایی که الکترون ساطع میکنن و بهشون SED هم (surface-conduction electron-emitter display) میگناستفاده کنن اونوقت باید کلا اسم پلاسما رو از این پنلها بردارن کما اینکه کمپانی Canon مدتی روی پروژه ای برای ساخت پنلهایی با SED فعالیت میکرد ولی اخیرا این کار رو به طور کلی متوقف کرده.نقل قول:
این شکل نحوه کار یک SED پنل رو به شکل خیلی ساده نمایش میده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این پنلها مثل CRT ـها و پلاسماها از فسفر برای تولید رنگ استفاده میکنن با این تفاوت که در CRT ـها تفنگ الکترونی و در پلاسماها گازهای بی اثر کار شلیک الکترون رو به فسفرها به عهده دارن ولی در SED ـها دیودهای الکترونی اینکار رو انجام میدن.
سونی هم روی یک تکنولوژی شبیه به SED پنلها کار میکنه به اونها Field Emission Display گفته میشه که اونها هم خیلی شبیه به CRT ـها هستن.
سلام
پاناسونیک تلویزیون های سری VIERA VT25 که تلویزیون های Full HD 3D از جنس پلاسما است را آیا در ایران عرضه می کنه؟
تفاوت این مدل با v20 , g20 , g25 در چی است و کدامیک بهتر است؟
آیا همگی Full HD 3D می باشند؟ آیا همگی در ایران عرضه خواهند شد؟
شرکت سامسونگ و ال جی که عرضه LEd 3D را در ایران شروع کردند ولی شرکت بانیان هنوز شروع نکرده .
ممنون
دوست عزيز صفحه اول رو بخونيد به جواب سوالاتون ميرسين اقا مهدي زحمت كشيدن ومفصل بحث شده :نقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=391798[/HTML]
همه مدلها 3dنيستند توي سري هاي vt ما 3d داريم
به زودي احتمالا وارد ميشن كمي صبر سحر نزدك است:46:
البته هنوز بحث سر مدلهايي كه در ايران حضور پيدا خواهند كرد وجود داره
تو ایران فقط v20 با vt20 میاد تو سایت آسیا پاناسونیک فقط همین دوتا مدل هست.v20 اندازه 42 و 50 داره vt20 اندازه 50 و 58 یا 65 فکر کنم ولی پانا قراره vt20 اندازه 42 با 46 بزنه که اگه واسه آسیا بیاد خوبه.
بررسی105اینچ پاناسونیگو میخواستم
میدونی قیمتش چنده!؟؟نقل قول:
30,000,000 تومان :31:نقل قول:
سايت معتبر CNet پاناسونيك VT20 را بهترين تلويزيون ساخته شده تاكنون معرفي كرد.
کد:http://reviews.cnet.com/best-high-definition-tvs/?tag=leftColumnArea1.0
فقط cnet این حرفو نزده نزدیک 5-6 تا سایت دیگه همین حرفو زدن که این تلویزیون بهترین کیفیت تصویرو تا این لحظه بین همه تلویزیونای ساخته شده داره.نقل قول:
يه نكته مهم امروز در كاتالوگ V20 در سايت خاور ميانه ديدم. شايد يكي از بزرگترين معايب پلاسما در برابر ال سي دي مصرف زياد برق آن است. ولي ميزان مصرف برق در اين مدل در سايز 42 اينچ 139 وات ودر سايز 50 اينچ تنها 154 وات است.
[HTML]http://www.avforums.com/product_specification/Panasonic-V20-TX-P50V20B-50V20-HDTV-Plasma-Review.html[/HTML]نقل قول: