اگر آنالوگ بخوای لایکا مدل NAK2نقل قول:
Printable View
اگر آنالوگ بخوای لایکا مدل NAK2نقل قول:
قیمتش تو چه حدودی است؟نقل قول:
فکر کنم در حال حاضر حدود 4.5 الی 5.5 میلیون باشه.نقل قول:
:18::18::18::18:نقل قول:
در حدود 200 تومن چی میشه خرید؟ اصلا دوربین 200 تومنی ارزش خرید داره؟
با 200 تومن ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با 200 که الان ژالن هم نمیدن چه برسه به دوربین اونم توی این 6 ماه اخیر به دلیل افزایش نرخ ارز تمام قیمتها کشیده بالا.نقل قول:
دستشون درد نکنه!
خب سه پایه چنده؟
سلام من دارم مرمت می خونم چند تا سوال در مورد نقشه برداری دارم لطفا کمکم کنید.
1- چرا در پیمایش باز خطاها را نمی شود کنترل کرد؟
2- در پیمایش باز از نظر دقت آیا تعداد اندازه گیری تاثیر دارد یا نه؟
3-پیمایش اتصالی چیست؟
4- ژیزمان چیست؟
5- اگر خطای بست زاویه ای از حداکثر بست زاویه ای تجاوز کند آیا می توانیم خطای موجود را تعدیل کنیم؟چگونه؟
6- اگر در نقشه چند منحنی میزان بدون کد ارتفاعی داشته باشیم.منحنی داخلی ارتفاعش بیشتر است یا کمتر /چطور میشود فهمید؟
1-به خاطر اینکه در سمت انتهای پیمایش ژیزمان ثابتی نداریم تا تعدیل زوایا انجام دهیم (در پیمایش باز فقط میتوان مختصات نقاط رو انتقال داد)نقل قول:
2-بله با افزایش تعداد قرائتها (طول و زاویه)میتوان خطای اتفاقی را کاهش داد.
3-؟!نشنیدم
4-زاویه نسبت به راستای شمال و در جهت ساعتگرد را ژیزمان گویند که از 0 تا 360 درجه میتواند باشد(در 4 ربع)
5-میتوان ولی دقت مختصات نهایی نقاط بنجمارک محاسبه شده دقت مورد نظر را تامین نمیکند.
6-نمیتوان فهمید چون میتواند قله یا دره باشد برای متوجه شدن این موضوع باید منحنی میزان داخلی و خارجی لیبل گذاری شده باشد.
من یه کنفرانس درباره دئولیت دارم لطفا راهنمایم کنید اگه مطالبی همراه با عکس و .. دارید ممنون میشم بهم بدین
سلام چطور می تونم نسبت به شناخت و کار با تئودولیت رو خوب یاد بگیرم چون هفته پیش اولین بار تئودولیت رو دیدم و باهاش کار نکردم.دستگاه T16
سلام دوستان یه سوالی داشتم که شاید جاش اینجا نباشه ولی ممنون می شم اگر جوابم بدید من امسال کنکور کارشناسی دادم و تو انتخاب رشته مجازی مهندسی عمران نقشه برداری قبول میشم می خواستم بدونم ایا این رشته رشته خوبی هست بازار کار خوبی داره؟ ایا میشه واسه ارشد گرایش دیگه ای خوند؟ بین عمران /نقشه برداری دانشگاه تبریز و ازاد مکانیک تهران (شهر خودم) شما کدوم رو انتخاب می کنید؟ با تشکر
کسی خونه نیست؟ دوستان تورو خدا جواب بدین من باید دو سه روز دیگه انتخاب رشته کنم وقت ندارم
سلام دوست مننقل قول:
رشته خودم عمرانه و درآمدش هم عالیه اگه کار بلد باشی
اما در مورد نقشه برداری هم هم همینطور و خیلی خوب میشه که اگه کارشناسی نقشه برداری خوندی برای ارشد عمران بزنی اینجوری با یک تیر دو نشون زدی
.
سلام دوست عزیزم از جوابت واقعا متشکرم پس میشه برای ارشد عمران خوند؟ بعد چقدر عمران با نقشه برداری فرق داره ؟
تقریبا 30 تا 40 درصد فرق می کنهنقل قول:
ابنم بگم که برای قبولی در ارشد عمران باید حتما کلاس کنکور هم بری
.
عمران با نقشه برداری خیلی فرق داره (90 درصد فرق داره کی میگه 30 -40 درصد؟) تنها درس مشترک نقشه برداری با رشته عمران 3 واحد استاتیک و مقاومت مصالح هست و یه 2 واحد تکنولوژی مصالح (یعنی از تقریبا 90 واحد درسی بجز دروس عمومی فقط 5 واحدش با عمران مشترکه). و تغییر رشته از نقشه برداری به عمران در مقطع ارشد بسیار دشوار هست.نقل قول:
سلامنقل قول:
دوست عزیز رشته نقشه برداری هیچ کدام از درس های استاتیک ، مقاومت مصالح و تکنولوژی مصالح رو نداره! فقط یه درسی با عنوان شناخت مصالح داره! بهمچنین یه نقشه برداری 1 نقشه برداری با نقشه برداری رشته عمران مشترکه! بقیه دروسش کاملا تخصصی نقشه برداری هست که با عمران خیلی خیلی فرق داره!
تازه مگه رشته نقشه برداری چه عیبی داره که کسی بخواد در مقطع ارشد بره عمران!؟ به جرات میتونم بگم کم ارزشترین رشته فنی برای ادامه تحصیل عمران هست! اما شما در هر شاخه نقشه برداری که ادامه تحصیل بدین ( حتی هیدروگرافی) برای کار نونتون تو روغنه! مثلا GIS یا RS که به وسیله اون میتونید مناقصه های بزرگ GIS رو شرکت کنید! یا ژئودزی که میتونید کارهای میکرو ژئودزی مثل نقشه برداری های سد و کنترل شبکه های ژئودتیکی اون رو انجام بدین!
دوست عزیز من خودم لیسانس نقشه برداری دارم. منم برای همین گفتم عمران با نقشه برداری خیلی فرق داره.(زمان ما 3 واحد استاتیک و مقاومت مصالح و یه 2 واحد تکنولوژی پاس کردیم الان شاید تغییر کرده باشه. (بر اساس چارت دانشگاه سراسری))نقل قول:
سلام احسان جان اگه به این رشته واقعا علاقه داشته باشی موفق میشی من 9 سال پیش لیسانسش گرفتم تجربم میگه اگه اهل بیابون و ماموریت رفتن و
شرایط سخت باشی بعد از چند سال وضعت خوب میشه ارشدودکترا هم داره خارجم داره فقط بستگی به خودت داره درساش خوب بخون تا قوی بیای تو کار
موفق باشی
در این تاپیک قصد داریم به معرفی رشته نقشه برداری و شاخه های مختلف رشته ژئوماتیک و همچنین بازار کار همیشه داغ این رشته ها بپردازیم
نقشه برداری یکی از بنیادی ترین و اصلی ترینِ فعالیت های تمام پروژه های عمرانی هست که از ابتدا تا انتهای اکثر پروژه های عمرانی مورد نیاز است
نقشه برداری یعنی تعیین موقعیت 2بعدی و 3بعدی عوارض طبیعی و غیر طبیعی است که می توان توسط این موقعیت یابی ها برنامه ریزی ها و طراحی های لازم را برای پروژه های گوناگون انجام داد، که حتی تا آخرین گام ها باز هم به انجام عملیات های نقشه برداری از جمله پیاده سازی و بررسی های دقت و همچنین صحت عملیات مورد نیاز قرار می گیرد.
نقشه برداری یکی از شاخه های ژئوماتیک می باشد ، ژئوماتیک مجموعهایست از تخصصهای مرتبط با جمعآوری، نگهداری، پردازش، بازیابی و توزیع دادههای جغرافیایی یا زمین مرجع. این دانش دستآورد پیشرفتهای دانش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] است. واژه ژئوماتیک یک واژه ترکیبی از ژئو به معنای زمین و ماتیک که پسوند واژه انفورماتیک است، میباشد. این علم دستاورد دانش انفورماتیک در مهندسی نقشهبرداری و علوم مدیریت زمین میباشد.
شاخه های ژئوماتیک:
نقشه برداری زمینی (Surveying) ، فتوگرامتری (Photogrammetry) ، کارتوگرافی (Cartography) ، سیستم های اطلاعات جغرافیایی (GIS) ، سنجش از راه دور (RS) ، کاداستر (Cadastre) ، ژئومورفولوژی (Geomorphology) ، زمین شناسی (Geology) و ...
راستی بازار داغ داغه داغه :n09::n19::n19: آیین نامه ماده 147 قانون ثبت برای صدور اسناد :n19::n19:
چطوره ؟
:n20:
خوش میگذره واسه نقشه بردارا؟:n07:
ســـلام و خسته نباشید..
ممنون میشیم از اطلاعات خوبتون توی این تاپیک استفاده کنیم...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
رشته نقشه برداری به هیچ عنوان زیرمجموعه و زیرشاخه رشته عمران نیست ، همانطور که رشته شهرسازی زیرمجموعه عمران نیست... این رو آخر کی میخواد بفهمن خدا می داند:n13:
بنده هم مهندسی نقشه بردای هستم البته سابقه زیادی در فعالیت های نقشه برداری ندارم...
ولی امیدوارم بتونیم با حضور شما دوستداران و متخصاصان این رشته، جوی دوستانه و علمی همراه با بحث های داغ رشته ژئوماتیک و زیرشاخه هاش مخصوصآً نقشه بردای و بازار کاری که هیچوقت سرد نمیشه رو در تاپیک جدیدی به نام نقشه برداری ایجاد کنیم.
:n16::n16::n16::n16:نام تاپيک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حداقل اون عمرانشُ پاک کن راضی بشیم به عنوان یک نقشه بردار:n02:نقل قول:
دردسر زیاد داره .ولی کسایی که پایه نظام مهندسی دارند (برای نقشه برداری) یکی از عمده ترین کارهایی که بهشون ارجاع میشه همین ماده 147 هست.کلا نقشه برداری جزو معدود رشته هایی هست که همیشه بازار کار داره حتی در این اوضاع اسفناک کار بازم کار نقشه برداری پیدا میشه.البته توی ایران نقشه برداری به دردسر و مسئولیتی که داره نمیارزه.:n06:نقل قول:
دردسر رو قبول دارم و بازار کار خوب رو هم که نمیشه انکار کرد :n06: ... ولی اگه واقعاً یک فردِ مسولیت پذیری باشی و کارها رو به نحو احسنت انجام بدی درآمد خیلی خوبی در ماه خواهی داشت مخصوصاً اگه اینکه تجربت بالا باشه و سابقه ی کار درخشانی داشته باشی.نقل قول:
ماده 147 پول خیلی خوبی رو تو جیب دولت و مخصوصآً نقشه بردارا میریزه البت اگه حق امضا نظام مهندسی (پایه!) ولی بازم الآن دوستای نزدیکم بدون DGPS و امضا یعنی تنها نقشه برداری 30-40% پول رو میگیرن:n05:
سلام
من ترم 5 نقشه برداری ژئوماتیک هستم.:n12:
رشته ی ما بیشترین واحد ریاضیاتو بین بقیه ی رشته های مهندسی داره.ما مهندسا هم که عاااااااااشق ریاضیاتیم.
:n28:
البته نخواستم در حضور سایر اساتید عزیز اظهار نظر کنم.
:n01:
موفق باشید.
حالا همه که وقتی میان تو این رشته ها عاشق ریاضی نیستن ولی باید فکرُ ذهنُ هوش بالاتری نسبت به سایر رشته ها داشته باشننقل قول:
از نظر واحد ریاضیم که آره اکثر درسامون محاسباتیه از ژئودزی و فتوگرامتری تا بقیه دروس...
سلام خسته نباشيد من تحقيق دارم كه يه WBS كه 50تا حداقل باشه رو بريزم تو MSPو درستش كنم اما هر چي ميگردم نميتونم يه پروژه پيدا كنم اگه شما داريد لطف كنيد برام ميل كنيد :
این ربطی به نقشه برداری نداره برید تو تاپیک کنترل پروژه و مهندسی صنایع!نقل قول:
3- وسایل ساده اندازه گیری بر روی عکس ها (به همراه شکل وتوضیح)
· وسایل اندازه گیری درجات سایه روشن عکس(غلظت سنج)-به همراه شکل و قسمت های دستگاه
این پروژه فتوگرامتری 1 ماست کسی در این رابطه کتابی جزوه ای سایت میشناسه به ما کمک کنه ثواب داره
یعنی در این مورد هیچ کسی هیچ چیزی نمیدونه مگه میشه ؟مگه میشه؟ ملت بی سوادی داریم:n08::n30:نقل قول:
.
.
.
.
.
.
.
لااقل اگر کسی کتاب مبانی فتوگرامتری تالیف مجید همراه داره بگه میخوام یه چیزی از توش دربیاره برام
سلام خدمت دوستان
اگر امکانش هست یک تحقیق در مورد مثلث ایزباخ و کاربردش را که حداقل 5 صفحه باشه را لطفاً برام بزارید خیلی ممنونم میشم. یا حداقل لینکی که مفصل به صورت فارسی توضیح بده این مثلث را.ممنونم میشم که کمکم کنید :n26:
سلام دوستان
توی درس نقشه 1 استاد یه سوال در مورد بنچ مارک داده که برید تحقیق کنید بیارید.
میخواستم بدونم کسی از دوستان جواب رو می دونه یا نه...
سوال اینه :
در ایران چند درجه بنچ مارک وجود دارد و شکل سخت افزاری آن ها چگونه است؟
ممنون میشم کسی جواب بده ...
ضمنا ، میشه محل بنچ مارک های رسمی رو از جایی گیر آورد ؟ جایی هست که نوشته شده باشه ؟
تشکر ...
به نشریات همسان سازی سازمان نقشه برداری و سایت سازمان نقشه برداری مراجعه کنیدنقل قول:
با درود
لطفا اگر کسی آمورش ساده و ابتدایی نقشه برداری و کار با دوربین داره رو ارایه کنه.
با تشکر
سلام دوستان .... من کارشناس نقشه بردار هستم ، هر سوالی هست در زمینه ی نقشه برداری تا جایی که در توانم هست در خدمتم
سلام لطفا کمکم کنید من رشته ی آمار تو دانشکده ی آمار و انفورماتیک سنجش قبول شدم که غیر انتفاهیه
رشته ی نقشه برداری هم آزاد تهران جنوب قبول شدم
موندم کدومو برم چون شرایط من اینجوریه که بیشتر از 800 هزار تومان ترمی اونم خودمو بکشم نمیتونم بدم بعشم اگه برم عمران چون شهریش خیلی زیاده باید حتما معدلم بالای 17 باشه و از اونجایی که من زیاد درس خون نیستم نمیدونم میتونم یا نه موندم کدومو برم خواهشن کمکم کنید (منظورم اینکه درساش خیلی خیلی سخته واسه گرفتن این معدل؟)(چون مثلا من تهش روزی 1 ساعت درس بخونم )
یه جا دیدم یکی نوشته بود شهریه میره بالای 1 میلیون که هم چین چیزی برای من غیر ممکنه لطفا کمکم کنید وقتم خیلی کمه خیلی ممنون:n30:
نقل قول:دوست عزيز بهتره سوالتون رو در انجمن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح كنيد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.من در حال حاضر ترم 2 نقشه برداری هستم
از نظر بازار کار عمران بهتره یا نقشه برداری؟
چون شنیدم که بازار کار عمران اشباع شده و نقشه برداری بهتره...ضمن اینکه بعضیا هم میگن نقشه برداری چیزی نیست و با خوندن عمران هم میشه نقشه برداری یاد گرفت.اینطوره؟