حمید جان نمیدونم چرا هرچیزی ارزون میشه من ازش میترسمنقل قول:
البته کیفیت DLS مثال زدنی هست
افت کیفیت که نداشته؟
Printable View
حمید جان نمیدونم چرا هرچیزی ارزون میشه من ازش میترسمنقل قول:
البته کیفیت DLS مثال زدنی هست
افت کیفیت که نداشته؟
والا من سري جديدا رو نديدم، بعيد ميدونم افت داشته باشه.البته شما استادي رخ اسپيكر رو ببيني ميفهمي چيكارس:46:نقل قول:
حمید خان استادیمون کجا بودنقل قول:
من هیچی بارم نیست
در مورد رخ اسپیکر هم من دیگه تهران نمیام
اگه بخوام بگیرم باید سفرش بدن برام بیارن که احتمالا آخر این ماه سفارش میدم :11:
اگرم میومدم و میدیدمم بازم تشخیص نمیدادم :31:
البته چند تا آمپ هم مد نظر گرفتم
Soundstream PCX2.700
Soundstream STL2.560
Soundstream TRA560.2 :40:
البته 7204 کنوود هم هست که من محصولات کنوود رو دوست دارم :31:
سلام من پسر داییم یک ماه پیش 718 گرفت
اما خودم دیروز پاینر 6993s گرفتم و سیستم پسر داییم با اشنکه آمپ داشت کم آورد
(ضبط هر دو پایونر 4250)
احتمالا سیستم پسر داییتون یه مشکلی داشته وگرنه تفاوت با امپ و بدن آمپ نسبتا زیاد هست!نقل قول:
سلامنقل قول:
اختيار داري
امير اون دوتا اوليها زياده ولي 560.2 آمپ خوبيه.خوب ميتونه 1073 رو راه بندازه.
منظورتون از كم آورد چيه؟توضيح بديدنقل قول:
آمپ چي هست؟
ماشين ها چي هستند؟
امكان نداره اگر آمپ صحيح تنظيم شده باشه،جلوي IC پخش كم بياره!:41::18:
اتفاقا شما اگر ولوم رو تا 90% بالا ببري صدات بايد Distort بشه.شك نكن
توی این 3 تا آمپ از Soundstream TRA560.2 خیلی تعریف شنیدم و این خیلی بهم پیشنهاد شدهنقل قول:
Soundstream PCX2.700 از قدرت زیادش میگن ولی گفته میشه خیلی بزرگه :دی
اگه این رو بگیرم به این دلیل هست که گین آمپ رو کمتر باز کنم و فشار کمتری بیارم
Soundstream STL2.560 این یکی رو از جمع و جوریش و کیفیت صدایی که میده تعریف میکنن :40:
اگه پیدا کنم به احتمال خیلی زیاد همین رو میگیرم :11:
سلام
میشه بگید از کجا میشه DLS رو قیمت گرفت ؟ برای یکی از دوستان 1073 DLS می خوام .
اگه تلفن و آدرس بدید که خیلی ممنون میشم .
باندی به عالییه 1073 ندیدم
خدایی هنوز اون 2 جفت 1073 رو که 2 کاه پیش بستم 0.001 هم افت صدا و کیفیت نداشتم
انگار 2 تا ساب تو ماشینه خیلی عالیه
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط آرنولد بابام زینگر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چقدر گرفتی و با چی راشون انداختی؟
سلام والا نمیدونم الان قیمت چنده ولی 2ماه پیش یکی از دوستام توی تهران رفیقش توی شرکت dls کار میکرد داد 210 اوموقع باندا قیمت 250-260 داشتم این قیمته شرکتی داد
2 جفت من گرفتم
خیلی دنباله آمپ بهتری مثلا یه jbl 4 کانال دته دوم بود 4*150 میداد ولی 250 میداد دیگه پول بیشتر نداشتم
با infinity 7541 اصلی که 4*111 میداده راش انداختم یه آمپه کیفیتی قدرتیه ولی خیلی کیفیتش خوبه
البته خداراشکر میکنم که جی بی ال نگرفتم چون دیگه شبا هم فکر کنم تو خواب کوبش در سرم داشتم
ماشینم هم اس دی هست اگر هاچ بک بود دیگه واویلا . خدایی مثه 2جفت 308 پایونر فقط بیس میزنه
ولی این باندو 1073 بیشتر فقط توی تهران میشناسن شهرای دیگه نمیشناند. من شیرازم اینجا بردمش پیشه طرف گفت 1 جفت کنوود 718 ببند بهتره اینه بعد که نصب کردم یه جایه دیگه نصبش کرد آوردمش پیشه این گفتم این حالا بهتره یا 718 ؟ طرف کفش برید
اصلا قصد تعریفه اینکه خودم این باندو دارم نیست ولی واقعا وقتی این باند باشه رو ماشینت انگار هم باند بستی هم کامپوننت ولی با همون بیس خیلی سنگین و قوی
بعد از 1073 بانده ارت کوییک ویتک 693 رو توصیه میکنم واقعا حجم صدای بالایی داره و بیسش هماننده 718 ای ایکس ولی کمی بیشتر ولی خدایه حجمه صداست
منم احتمالا 1073 بگیرمنقل قول:
نوشته شده توسط آرنولد بابام زینگر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط میخوام مطمئن بشم که چقدر ازشون راضی هستی
بدون اغراق :دی
آمپت رو چند گرفتی و ساخت کجاست؟
حالا من بیس اینقدر برام مهم نیست چون ساب رو دارم ولی خوب تا اندازه ای هم بد نیست ولی کیفیتش بیشتر برام مهمه
و اینکه باند ها ساخت کجان
ممنون:11:
سلام
آمپ اینفینیتی 7541 کره ای هست گارانتی هم داره 1سال البته چینی با گارانتیش هم اومده اینروزا عالیه من واقعا از آمپه راضیم
باندا تایوانی هستن چون از نمایندگی هم گرفتم با گارانتی مطمینم اصله البته من در بازار مالزی هم دیده بودم ولی این تایوانه و تحت لیسانس سوید کیفیتشون هم واقعا عالیه
یعنی خودت ببینی کیفیت ساخت رو هم متوجه میشی
هر کدوم از باندا یه کراس آووره مشتی هم داره و زیر خود باندا هم نوشته شده made in sweden
در مورده قیمت آمپ
این آمپه 2 جور داره یه نوعش 170 هست یه نوعش 200 یا بالاتر
که نوعه دوم اون نمونه ی اصلی هست . اون 170 ایه پروتکت میکنه
آقا یک فروشگاه بگید که بشه برم 1073 رو ببینم یا قیمت بگیریم .
به تلفن نمایندگی RSS زنگ می زنم ( از تو همین سایت گیر آوردم ) کسی گوشی رو بر نمی داره .
اگه کسی تلفن یا آدرس داره ممنون میشم .
دوست عزیز نمایندگی rs اون شماره ای که شما زنگ زدی دیگه عوض شده و جدیدش رو فقط اعضا شرکت و یا آشناها دارند و تکی نمیدن جز آشنا داشته باشی . شما که تهرانی برو 1070 یا 1073 باید باشه ولی 1073 چون کراس اوور داره کیفیت بهتری داره و باید از بیرون یه 40-50 تومنی گرونتر بخری جز آشنا داشته باشی وگرنه تکی نمیدن خیلی
اینطور که من شنیدم 1070 دیگه به ستی گیر میادنقل قول:
شایدم گیر نیاد :31:
1073 هم حمید خان قیمت دادن حدود 200 تومن
من جای دیگه هم پرسیدم گفتن که 190 تا 250 تومن با توجه به انصاف فروشنده
در مورد کراس آور هم میگفتن که کراس اور خودش زیاد جالب نیست و با فیلتر های آمپ و پخش میشه صدای بهتری گرفت
باید یه خورده در مورد اون آمپ اینفینیتی تحقیق کنم
چطور میشه اون 2 مدلی رو که گفتی از هم تشخیص داد؟
حمید جان باسلام . اون آلپاینی که میگفتم r69 یا r60 بود که 100 وات rms داشت پس به نظر شما خیلی از لیمیتد بهتره ؟ قیمتش چنده ؟ اینجا حدود 150000 هزار تومن میگن . من اگه عوض کنم دست به دست عوض میکنم یعنی لیمیتد ها رو هم 150 حساب میکنم. راستی ماشین منم سمند ه. این تو کیفیت صدا و انتخاب باند تا ثیر داره؟ این دفعه دیگه نمیخوام دوباره پشیمون بشم . راستی این دوستم میگفت که 1073 با سری r آلپاین زیاد فرق نداره .این درسته؟ اگه اینطور باشه که آلپاین با صرفه تره. یه سوال دیگه آلپاین ها همه شون چینی اند ؟ گارانتی اصلی مال کدوم شرکته؟ تقلبیش هست ؟ لطفا منومفصل راهنماییم کنین. به احتمال خیلی زیاد آلپاین و بگیرم. راستی با پوزش آلپاین کراس اووور داره ؟ منظور سری r . پاینده باشید
سلامنقل قول:
یه سری از قیمت ها و اطلاعات و ... در مورد آلپاین میتونی از سایت زیر بدست بیاری :11:
منم خیلی دوست دارم یه کاری کنم که دیگه پشیمونی توش نباشه!کد:http://www.popstereo.ir/
نقل قول:
امیر جان با سلام . این سایته باز نکرد . یعنی فقط یه صفحه آبی اومد . شما برای این آلپاین تحقیق کردی ؟ سری R ? قیمت داری؟ به نظرت لیمیتد ها رو رد کنیم آلپاین سری r اش رو بگیریم؟ اگه از دوستات این سری رو دارن لطفا یه تحقیقی بکن یه خبر هم به ما بده . ممنون میشم . در ضمن بالا هم نوشته بودم سری r آلپاین اونطور که این سیستم بنده میگفت زیاد با 1073 فرقی نداره. پاینده باشید دوست واستاد عزیزم:8:
میشه بگید 190-200 کجاست تا ما هم بریم بخریم ؟ آدرس یا تلفن بدید ممنون میشم .نقل قول:
والا فکر نکنم 1073 قیمتش 200 تومن باشه بازار فکر کنم شده 245-255 بعده 200 تومن
در مورد کراس آوور هم چرت گفتن
شما صدای این باندو فقط گوش بده بیس و کیفیتو با هم متوجه میشی
البته کرا آورر کاره کیفیتی میکنه ملما با فیلتر آمپ و باند بهتر میشه ما هم همینکارو کردیم
در مورد آمپ اینفینیتی والا من اونموقع که خاستم بخرم طرف که تو شرکت بود گفت این 170 و اون 200 . 2تاشم یه مدل بود گفت اون پروتکت نمیکنه و اصله
شما شیراز نیستی بیای یه تست صدا کنیم ؟
---------- Post added at 09:03 PM ---------- Previous post was at 09:00 PM ----------
من زنگ میزنم رفیقم توی تهران ببینم چند میتونه بده بعد بهش زنگ بزنید اگه داشت خدایی به قیمت خریده شرکتی میده و اصل با گارانتی چون اونموقه که 260-270 بود به ما داد نمیدونم 205 یا 210
سیم استریت وایرز هم که اینجا نبود بهم داد قیمت خرید
من زنگش میزنم فدا ببینم چنده و دارند ؟
سلام استاد عزیز . بالاخره تو این سایته رفتم و یه مقایسه سطحی کردم/ به نظرم این spr-69c از همه بهتره.حالا اگه شما و بقیه اساتید صلاح بدونن همین رو بخریم . اگه حمید آقا هم تجربه ای با این باندا دارن لطفا بگن . تفکیک عالی ؟ کیفیت یک ؟ بیس بیست؟ پاینده باشید:31:
سلامنقل قول:
والا من دنبال آلپاین نیستم
ولی اون سایته باز میشه و مشکلی نداره:11:
گفتم که جایی پرسیدمنقل قول:
جایی هم تی تی هست
و ضمنا من نوشتم 190 - 250
گفتم که حمید خان هم یکی از دوستاشون قیمت گرفته 200 تومن
میتونید از خودشون سوال کنین
نه متاسفانه شیراز نیستمنقل قول:
ولی شیرازی هارو دوست دارم :40:
و خیلی دوست داشتم صداشون رو بشنوم
در مورد قیمت گرفتن و...
به زحمت میفتین
ممنون :11:
سلامنقل قول:
بله از ليميتد بهتره .بهتر هم راه مي افته.البته اگر بخواهيم با 1073 مقايسه كنيم ،1073 بالاتر از آلپاين مي ايسته.ضمنا آمپ خوبي هم بايد براش تهيه كني.مثل همون اينفينيتي
تو قيمت خودش عاليه. ولي اگه بخواهي بيشتر هزينه كني، 1073 جايگزينش ميشه.نقل قول:
در مورد قيمت 1073 چون يكي از دوستام قيمت گرفته بود گفت به تو 200 ميدم.قيمتش بالاتره.
امیر حسین جان میتونم بپرسم چرا آلپاین و نمی خواین ؟ البته جسارت نباشه منظورم اینه که آیا این برند مشکلی داره و یا کیفیتش زیاد جالب نیست که نظرت رو جلب نکرده ؟ البته من تو سایت که نگاه میکردم تیوتر آلپاین به نظرم زیاد جالب نیومد . شاید این حرفم غیر حرفه ای باشه ولی خیلی کوچیک بود وآدم فکر میکنه که نتونه انتظارتمو براورده کنه. یه چیز دیگه هم که هست این لیمیتد ها هم اگه بقول شما خوب درایو بشن چیز فوق العاده این. به خدا اعصاب آدم بد جوری به هم میریزه وقتی نمیتونه یه تصمیم درست و حسابی بگیره . پاینده باشید
من شاید اگه بهت بگم شبا بعضی وقتها سر همین مساله خوابم نمیبره باورت نمیشهنقل قول:
نه محصولات آلپاین رو من خیلی خیلی قبول دارم و از کیفیت خیلی خوبی برخوردارن
ولی اگه باند بیضی بخوام بگیرم حتما 1073 میگیرم چون تا الان بد ازش نشندیم
و اینکه خوب DLS هست دیگه
ولی برعکس خیلی ها هستن که از 595 مینالن :13:
ولی من تازگی ها پیشنهاد دیگه ای هم بهم شده
گفتن که 2 جفت کامپ 608 JBl بگیرم به جای یه جفت 1073
پیشنهاد بدی نیست و میتونم آمپ ساب و بعدا ساب رو هم ارتقا بدم
تا 2 - 3 هفته دیگه پروژه سیستم صوتیم رو اگه انتخاب هام دقیق مشخص بشه ایجاد میکنم
فکر میکنم 595 به یه آمپ قوی 2 کانال و یه آمپ برای تیوتر هاش حداقل نیاز داره
بنظر 7204 کنوود تا حدودی مناسب باشه
قیمتش هم مثل اینکه 140 هست در حال حاضر
نقل قول:آرنولد جان ما هنوز در انتظاریمـــــــــــــــــ ــــــــا .نقل قول:
چی شد پس ؟! ببینم می تونی یک ملت رو از بی DLS ای نجات بدی :11:
سلام ارادتمند
قرار شد تا عصر قیمت 1073 قیمت نهایی رو بهم بگه
بعد تا شب شمارشو میگذارم اینجا زنگش بزنید
نمایندگی rss هم آدرسش همونجات فقط شماره تلفن عوض شده و خیلی هیچکی نداره نمیدونم چرا
کیفیت وساخت و صدا هم عینه همون قبله تحت نظارت و لیسان سوید . فقط هر جا رفتین نمونه تایوانی بگیرید
من تا شب میام
لیمیتد هم نخرید چون کیفیت اختش فجیع اومده پایین و تیوترش میسوزه
سلام
اگر كسي از دوستان محصولات برند DLS رو واقعا ميخواد به من PM بده.فقط خواهشن براي قيمت گرفتن نباشه چون مطمئن باشيد قيمت كه من ميدم پائينتر گير نمياريد
سلام قیمت گرفتم اگر خواستید شماره طرفو بهتون بدم که دی ال اس 1073 و محلات معتبر برند dl رو داره پی ام بزنید
کامپ دی ال اس هم اومده سری اسکاندیناویا
سلام آرنولد جاننقل قول:
شمارشون رو به من بده تو PM
1073 رو چند قيمت داري؟
7541 اينفي رو چي؟
سلام مخلصم حمید جان
والا من نمیدنم شما 1073 چند گیر آوردید ولی من آخرین کف قیمت که گفتم برای رفقاست و ... و ... گفت 195-200 تومان باندای 1073 خیلی کمتر از یه 2 ماه پیش هم گویا گیر میاد و گفت دیگه ارزونتر ازین نمیشه و شاید گرون بشه
آمپ 7541 گویا ارزان شده و نمونه اصلیش 170-180 هست ولی خودش نداشت قیمت نمایندگی عکاظ هست
سلام شماره را برای 2 عزیز فرستادم
خداشاهده من کاره ای نیستم بگند 2 روزه دیگه این یه سود هم داره برا واسه گریش دست و پا میکنه
به امام زمان من زنگ زدم کلی خواهش و تمنا که اینا از رفیق هم بهم نزدیکترن همون قیمت شرکتی عمده بهشون بده گفته 200 اینا دیگه خودشم تهرانه برید ببینید یا زنگ بزنید یا ... . دیگه هر ور صلاحه خودتونه
دوست خوبم.جی بی ال 953 دیگه تولید نمیشه....جی بی ال 947 خوبه و 6993 پایونیر....دنبال تفکیک خوب صدا باش همیشه !
سلامنقل قول:
يعني حتي با آمپ هم اگه ولووم زياد بره بالا اين اتفاق ميفته؟ يا فقط برا باند هايي هست كه بدون آمپ وصل هستن
شما 953 رو تو كدام صفحه خوندي؟:18:لطفا به تاريخ پستها توجه كنيد:42:نقل قول:
سلام آقا رضاي گل،كم پيدائي عزيزنقل قول:
رضا جان فرقي نداره.شما اگر سيگنال كليپ به اسپيكر بدي و روي اون پافشاري كني متاسفانه كوئل اسپيكرهاتون:32:ميشه:31:
البته ورودي بيشتر از توان RMS به اسپيكر هم (البته برخي برندها مثل Alpine و JBL وKickerكه من تست كردم تا بيشتر از دو برابر اون چيزي رو كه گفتن تحمل كردن.من خودم الان به R15 دارم 1400 وات رو 2 اهم ميدم كه با توجه به افت ولتاژ موجود تو سيستم حدود 1000-1100 وات ميشه در صورتي كه 750watt RMSهستش:31:يا يكي از اساتيد به كيكر 3000 وات ميده بدون هيچ مشكلي :8:)ميتونه اسيب جدي وارد كنه ولي همه اينها بستگي به برق و باكس (براي سابها )و ... ديگه داره.
براي راه انداختن كامل يه اسپيكر مجازيد تا 30% بيشتر از RMS اسپكرهاتون بهشون ورودي بديدف براي بدست اوردن تحمل واقعي ساب ووفرها بايد با نرم افزار محاسبه بشن:46:
موفق باشيد
سلام
رفقا یه اسپیکری معرفی کنید که تو ولوم پایین هم (تا 20) بیس خوبی بده.
امروز صدای 6975 رو شنیدم (از اون قدیمی ها بود) بیس همچین پرملاتی تو ولوم پایین نداشت.
از گذاشتن آمپ هم منصرف شدم چون نمیخام بیشتر از 20 ولوم بدم.
به نظرتون JBL-CS3196 میتونه؟
صداي 718 ها رو شنيدي؟من يه بار بدون آمپ شنيدم خوب بود.البته مدل قديمي بود و ولوم هم به نظرم كمي بالا بود.نقل قول:
ولي به طور كلي نميشه توقعي از اسپيكر براي باس خوب داشت تو ولومهاي كم، بهتره ساب ووفر هم تو تكميل رنج باس كمكش كنه.:46: