سلام
الان اگه بخوایم این گوشی و از نمایندگی یاس بگیریم اپدیت شدست؟
یا باید اپدیتش بکنیم؟
اصلا نیازی به اپدیت داره؟
مشکل نرم افزاری داره ؟
ممنون میشم جوابمو بدین
سلام
الان اگه بخوایم این گوشی و از نمایندگی یاس بگیریم اپدیت شدست؟
یا باید اپدیتش بکنیم؟
اصلا نیازی به اپدیت داره؟
مشکل نرم افزاری داره ؟
ممنون میشم جوابمو بدین
کسی نیست جواب منو بده؟
کسی در مورد HTC Desire Auto Rotation این اطلاع داره ، مال من خیلی راحت با و با چرخش 15 درجه شایدم هم کمتر و سریع به حالت لند اسکیپ میره ولی برای برگشتن به حالت عادی خیلی طول می کشه و باید خیلی صاف نگه اش دارم ،
این مشکل خوده این گوشی هست یا مال من اینجوریه ؟
و چجوری باید رفعش کنم ؟
کسی میدونه desire HD کی وارد ایران میشه؟
و حدود قیمتش چنده؟
این گوشی خودش تاپیک داره رفیق....نقل قول:
کسی میدونه desire HD کی وارد ایران میشه؟
و حدود قیمتش چنده؟
این گوشی فردا عرضه ی رسمیش اغاز میشه و یه ماه،یه ماه و نیم بعد میاد ایران...الان هم با قیمت یه میلیون و 80 هزار قابل دسترسی هستش...
دوستان شرمنده کردند !نقل قول:
setting>Display>G-sensor Calibration
اینجا این مشکل حل میشه . فقط باید بزاری روی یه سطح صاف
چیزی که ازش اطلاعی نداریم رو چجوری به شما بگیم؟!نقل قول:
دوستان شرمنده کردند !
شوخی بود حالا به دل نگیر
راسیت یه سوال دیگه ، اینکه بعضی جاها به جای لینک دانلود یه عکس به اسم بارد کد گذاشتند چیه و چجوری باید دانلود کرد ؟
ممنون
چیزی که ازش اطلاعی نداریم رو چجوری به شما بگیم؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اینکه بعضی جاها به جای لینک دانلود یه عکس به اسم بارد کد گذاشتند چیه و چجوری باید دانلود کرد ؟
بارکد اسکنر رو نصب کنین و باهاش بارکد اون برنامه رو اسکن کنین :
کد:http://www.4shared.com/file/Ma5uDTTr/Barcode_Scanner_v35.htm
رفیق،میگم اگه زحمتی نیست،اینو توی یه پ=ست دیگه به تاپیکی که من برا این برنامه زدم تو انجمن برنامه های اندروید بذارید ....نقل قول:
بارکد اسکنر رو نصب کنین و باهاش بارکد اون برنامه رو اسکن کنین :
من خودم از ایرانبلاگ گذاشتم ولی ظاهرا برخی با اون مشکل دارن!!
انجام شد دوست خوبم.نقل قول:
رفیق،میگم اگه زحمتی نیست،اینو توی یه پ=ست دیگه به تاپیکی که من برا این برنامه زدم تو انجمن برنامه های اندروید بذارید ....
چرا گوشی به این محبوبی اینقد تاپیکش کم فروغه !!! قبلنا یادش بخیر حاجی نمیزاشت تاپیک رو هوا بمونه!!! (-: مثل اینکه زیاد آندرویدیا مایل به فعالیت تو p30 نیستن
نمی دونم!!! کلا اینجا چون النجمن تخصصی نیست،خوب هر کسی یه جور گشوی داره...همین بنده که از اندروید حرف میزنم،یه k800 دارم و تجربه ی کار کردن با مدل های اندرویدی رو نداشتم....نقل قول:
چرا گوشی به این محبوبی اینقد تاپیکش کم فروغه !!! قبلنا یادش بخیر حاجی نمیزاشت تاپیک رو هوا بمونه!!! (-: مثل اینکه زیاد آندرویدیا مایل به فعالیت تو p30 نیستن
ای ول! چه امضای هوشمندانه ای!
بابا قابل شما رو نداره!:31: تو ایران مردم دور زدن قوانین روخوب بلدن !!:31:نقل قول:
اتفاقا برام خیلی جالبه شما گوشی رو ندارین حتی گوشیتون اصلا شبیه نیست!! ولی دارین این همه براش فعالیت میکنین!! معلومه یدفه میخواین بزنین دیزایر HD بخرینا!!! البته من tab رو هم به شما پیشنهاد میدم یه خبرایی هست میگن tab با چند تا دست کاری USB HOST دار میشه ...حتی عکسشم دیدم!!!:18:
اره! منتظرم یه دفعه ای دیزایر اچ دی یا شادیم نکسوس 2 خریدم... راستش من رو این چیزا حساسم!!! نیمخوام گوشیی بگیرم که تو یه جا کم بیاره!! باید تا وقتی یه چی دیگه تو هیچ چی! کم نمیاره،واسم کار کنه و راضیم کنه....همین الان با k800 شاخ خیلی از خر گوشی های بازار رو شیکوندم!!!
ولی به نظر من شما داری اشتب بزرگی میزنی !! هیچ وقت هیچ گوشیی نیستش که تو همه چی کامل باشه!! همین HD2 رو یادتون میاد!! هنوز 1 سال از اون موقعی که همه براش میمردن!! نگذشته ولی الان ملت دارن میفروشن گالاکسی و دیزایر hD یا TAB بگیرن!! کلا منتظر سوپر گوشی نباش:10:نقل قول:
خوب سوپر گوشی از نظر من گوشیی هستش که وقتی میخوام بخرمش،نمیگم اینو بیخیال!!!نقل قول:
ولی به نظر من شما داری اشتب بزرگی میزنی !! هیچ وقت هیچ گوشیی نیستش که تو همه چی کامل باشه!! همین HD2 رو یادتون میاد!! هنوز 1 سال از اون موقعی که همه براش میمردن!! نگذشته ولی الان ملت دارن میفروشن گالاکسی و دیزایر hD یا TAB بگیرن!! کلا منتظر سوپر گوشی نباش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلا با خریدن گلکسی،میگم فلاش و عکس گرفتن رو بیخیال!!!
یا با ایکس تن باید بگم 2.2 رو بیخیال!! مولتی تاچ رو بیخیال و اینا.....
من نیمخوام یه سور گشوی از نظر همه بگیرم!!! گوشیی که تمام کارایی که من ازش میخوام رو به راحتی و بدون دردسر انجام بده،یه سوپر فونه!
دوستان میشه بگین الان تفاوت قیمت دیزایر نقره ای و بژ چقدر هستش!؟؟ گویا نقره ای به دلیل جدید و کمیاب بودن گرونتره نه؟؟!
قیمت این گوشی هم افت محسوسی داشت...دیجی کالا
قیمت : 570000 تومان | بدون گارانتی | همراه با مجموعه نرم افزاری GPS موبایل فارسی اقلیم (ساخت تایوان)
دوستان میشه سبک منوهای دیزایز رو بصورت منوهای گلکسی درآورد ؟
نقل قول:
اونوقته که گوشی شما خیلی خیلی زشت میشه !
بهترین و زیبا ترین منو ها رو یکی Cyanogen و Defrost رام دارند و خیلی زیبا تر از galaxy هست !
هرچند luncher گالاکسی هم وزش هست
نقل قول:
سلام.
البته این قضایا به سلیقه بستگی داره و با توجه به اینکه سلیقه هرکسی مختص خودشه نمیتونیم اینجوری نظر بدیم.:11:
اره خوب اریا جان به خود شخص ربط داره ولی به نظر من هم گلکسی زیاد مالی نیست که بخوایم قیافش رو توی دیزایر با وجود سنس نصب کنیم!!(گلکسی از لحاظ سخت افار خیلی سره،ولی به ظنرم گرافیک و طراحیش و ایناش از k800 بنده هم ضعیف تره!!!
منم با سیناپس موافقم سنس یه چیزه دیگس!:31:
با سلام خدمت دوستان .
من قصد خرید این گوشی رو دارم ،
خواستم بدم یکی از دوستان از چین واسم بیاره .
ولی گفت اگه ریسک پذیر هستی واست بیارم .
پرسیدم چرا ؟
گفت پارسال واسه خودش یه HTC خریده ، 200 تومن خرجش کرده !
Mainboard رو عوض کرده و این حرفا .
خواستم ببینم اگه من بدم از چین واسم خریداری کنه اینطور مشکلاتی داره ؟
کلا گوشی که به ایران وارد میشه چه مشکلاتی میتونه داشته باشه ؟
چون یه چیزایی در مورد Unlock Factory و ثبت نام تو مخابرات ایران و اینطور چیزایی شنیدم .
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنین .
والا اینجور که مشخصه این دوست شما خارج از 3 حالت نمیتونه باشه!
1- میخواد کلاه سر شما بذاره و با زدن این حرفا داره از شما OK میگیره!
2-اولین بار بوده که HTC خریده و خیلی در مورد این گوشی سررشته نداره
3-شایدم ایشون خیلی بدشانس بودن و یا جنس ایراد دار بهشون فروختن!
کلا گوشی های HTC بسیار کیفیت ساخت بالایی دارن و اصلا این ایراد ها بهش وارد نیست! برای آنلاک هم اگه از چین بیادش مشکلی نیست...گوشی بسیار خوبی هم هستش ولی اگه دارین این همه هزینه میکنین و گوشی از خارج میارین ...پیشنهاد بنده این هستش که گوشی Desire HD رو بخرین که الان جدیدترین مدل هستش
مورد اول رو اصلا دوست ندارم بهش فک کنم .نقل قول:
مورد دوم هم احتمالش هست .
مورد سوم هم امکانش هست .
آره همشهری ! خودم در جریانش هستم .
همین مدل Desire یه 2 ، 3 روزی باهاش کار کردم و میدونم چطوریه .
پس یعنی شما میگین اگه جنس آکبند باشه هیچ مشکلی نداره ؟
نقل قول:
اه ! همشهری هستیم! خوب زودتر معرفی میکردی برا!
ببخشید فکر نمیکردم به طرف اطمینان دارین!...فکر کردم نمیشناسینش خوب...
نه مشکلی نداره ولی بدونین که این محصول اصلش تایوانی هست...
اقا یه گوشی چینی هایی بودن(ان ای سی...قرمز بودن و مثل بلندگو یی بودن که زنگ هم میزدن!!!!)
اینا رو من داشتم میخریدم،رفقا هی میگفتن اقا نخر مثل سگ پشیمون میشی و زود خراب میشه و اینا....
خریدم...یه ماه عین گل برام کار کرد.....
این رفقام هم هی میگفتن بابا میثم با تاچش کار نکن خراب میشه!!!!
در نهایت گوشی برام 6 کار کرد و بعدش هم که فوختمش عین نو بود....اگه بتن هم بدی دست ادم ناشی،سه سوته خرابش میکنه!!!کاه بدی دست ادم اینکاره که تو باد ببره اونور شهر،بدون کم شدن یه دونش میبره و برش هم میگردونه!!!
(البته فقط و فقط در شرایطی که گوشی اصلی باشه....)
دیزایر هم گوشی بدی نیست...یکی از بهترین گوشی های مارکته....
با اومدن Desire HD فکر میکنید چقدر قیمت این گوشی بیاد پایین؟ ( چون از یک طرف HD واسه من خیلی بزرگه و اصلا نمیتونم برم سراغش! و از طرف دیگه هم اصلا عجله ای ندارم. )
اگه بتونید گیر بیارید،به ظنرم بهرتین قیمت،شاید 500 به بالا باشه...این گوشی فعلا 600 تومن قیمت خودش رو داره هنوز و تغییر خاصی نکرده!!!
از طرفی،اچ دی فعلا تو اسمونا داره سیر میکنه و احتمالا هم دخل زیادی به این نداشته باشه!!
قیمت دیروز علالدین 520 بدون گارانتی
خوب این رامها رو میشه براحتی روی دیزایر نصب کرد ؟ یک نمونه از این رامها رو میزارید ؟ ممنون میشمنقل قول:
اونوقته که گوشی شما خیلی خیلی زشت میشه !
بهترین و زیبا ترین منو ها رو یکی Cyanogen و Defrost رام دارند و خیلی زیبا تر از galaxy هست !
هرچند luncher گالاکسی هم وزش هست
عزیز،بعد از روت کردن،طبق اموزش های موجود برای نصب رام،بعد از یک ساعت میتونید روال عادی گوشیتون رو داشته باشید!!!(برنامه ها و تنظیمات همه انجام داده باشید و ...!!!)
سلام، میخواستم ببینم کسی میدونه چجوری میشه تنظیمات اینترنت Desir رو درست کرد؟
سلام
من امروز توی سایت موبایلستان یه مطلبی رو دیدم که میگفت بعد از 3 - 4 ماه کار کردن با گوشی مادربرد گوشی آسیب میبینه و زود داغ میکنه و حتما باید مادربرد رو عوضش کنی . میخواستم بپرسم درسته ؟ کسی تا حالا به این مشکل بر خورده ؟
چون من میخواستم desire بخرم ولی این مطلب رو که خوندم دو دل شدم :(
راستش اولین باره که میشنوم چنین چیزی رو....دوست خوبمون بایوستر خیلی وقته که دیزایر داره،ازش بپرسین بهتون میگه!! ولی کلا چنین چیزی نشنیدم من به شخصه!!نقل قول:
من امروز توی سایت موبایلستان یه مطلبی رو دیدم که میگفت بعد از 3 - 4 ماه کار کردن با گوشی مادربرد گوشی آسیب میبینه و زود داغ میکنه و حتما باید مادربرد رو عوضش کنی . میخواستم بپرسم درسته ؟ کسی تا حالا به این مشکل بر خورده ؟
چون من میخواستم desire بخرم ولی این مطلب رو که خوندم دو دل شدم :(
سلام..
میخواستم ببینم صدای اسپیکر این گوشی از لحاظ کیفیت و بلندی چطوره؟ عجیبه! با اینکه توی gsmarena از لحاظ بلندی و کیفیت صدا امتیازهای عالی آورده ولی توی نت همه از صدای کم اسپیکر و کیفیت پایینش شکایت دارن!! نظر کسانی که این گوشی رو دارن چی هست؟
بستگی داره که با کی مقایسه بشه!!!نقل قول:
میخواستم ببینم صدای اسپیکر این گوشی از لحاظ کیفیت و بلندی چطوره؟ عجیبه! با اینکه توی gsmarena از لحاظ بلندی و کیفیت صدا امتیازهای عالی آورده ولی توی نت همه از صدای کم اسپیکر و کیفیت پایینش شکایت دارن!! نظر کسانی که این گوشی رو دارن چی هست؟
اکثر گوشی ها جدید،از لحاظ صدا،دیگه بلنگو وار(اکثرا نوکیا و واکمن های سونی!) صدا در نمیکنن و این عالیه!!
ما به این نتیجه ی غیر علمی!(فقط خودمون اینجوری فکر میکنیم!) که ظاهرا این شرکت ها،گوشی هاشون رو برای جلو گیری از ایجاد الودگی صوتی،با حجم صدای پایین در بلنگو درست میکنن!!!
البته تو هندسفری شما از هفت دولت ازادی و میتونی تا حد کر شدن صدا رو بالا داشته باشی!!
سلام.
این دیزایرهای جدید S-LCD هستن دیگه نه؟ آمولد هم گیر میاد؟ S-LCD ها ارزونترن دیگه؟