هیچ کس هیچ نظری نداشت ؟نقل قول:
Printable View
هیچ کس هیچ نظری نداشت ؟نقل قول:
سلام
آقا منم میخوام این گوشی رو بخرم. میشه کسایی که دارن ای گوشی رو بیان و نظرشون رو بگن؟
ممنون.
مثل اینکه اینجا کسی جواب گو ما نیست
من موقعي كه خريدم فروشنده گفت كه ويندوز گوشي 6 هست و يه برگه هم از كمپاني داخل جعبه بود كه روش اينو نوشته بود. اما تو اطلاعات داخل گوشي ورژن 5.2 نوشته شده. اين گوشي دو تا مشكل داره، يكي اينكه با اس ام اس فارسي سرعتش كند مي شه و ديگه اينكه بعضي وقتها (نسبتا زياد) هنگ مي كنه كه بايد باتري رو در آورد و دوباره گذاشت تا درست بشه.
فكر كنم مشكلات همه نرم افزاري باشه و با آپگريد بشه. ولي مطمئن نيستم.
دوستان اصلا توصیه نمیکنم این گوشی رو بخرین و 100% من دلایل خوبی واسه این حرفم دارم...حتما یا HD2 بگیرین یا کلا قید وین موبایلو بزنین و آندروید بگیرین و دوست من آریا خریده و راضیه زیاد با لجند 510 تومنی فرقی نداره فقط قطب نما رو کمتر داره...ولی اگه بیشتر از 450 قیمت گرفتین دیگه خوب نیست چون دوست من 440 آریا رو گرفت...اگه جای شما بودم پول جمع میکردم دیزایر یا مایل استون میگرفتم اما لجند هم چیز خوبیه
دوستان : لطفا جو ندین !
اگه اصلش رو تهیه میکردین نه مشکل هنگ داشتین نه اون معضل ورژن !!!!!!!! همیشه هر گوشی اومده کشور دوست و همسایه سریع زده تو کار بدلش !
بنده چه طوری پس تو گوشیم نوشته : 6.5 ؟!؟؟!؟!؟!؟!؟!
---------- Post added at 08:59 PM ---------- Previous post was at 08:58 PM ----------
شما دیگه دنبال مینی نرو : اصلش رو سخت پیدا میکنی !نقل قول:
فکر نکنم اون 5.2 ویندوزتون باشه .. احتمالا ویندوزتون 6 هست و ورژن 5.2نقل قول:
این گوشی رو من تازه خریدم بابا این چرا این تاچش اینقدر وحشتناکه..اصلا نمی شه باهاش کار کرد..ناخن می زنی که کار نمی کنه انگشتم که می زنی کلی فکر میکنه..تازه خیلی وقتا هم بالا پایینشو میزنه..خلاصه داره مارو می کشه....من قبلا امنیا داشتم اینطوری نبود...
میشه لینک فارسی ساز و GPS بهم بدین؟ که با این گوشی سازگار باشه و نحوه نصبشم بگین؟ آخه گوشی رو به کام وصل می کنم دیگه نمی دونم my storage کجاست که فایل ها رو رووش بریزم.
سلام
من یه مشکلی دارم با hd mini
آهنگ جدید که روی مموری میریزم htc music هنگ میکنه ولی media player میخونتش چرا؟؟؟؟
سسلام.من میخوام hd mini بگیرم.زنگ زدم نمایندگی کرج گفتن 450 با بیمه و گارانتی.
میخواستم نظر دوستانی که این گوشی رو دارن بدونم.آیا تو این قیمت خوب هست؟مشکلی باهاش ندارید؟
من شنیدم قاب پشتش بعد یه مدت لق میزنه.با اینکه خیلی هنگ میکنه.شما از این مشکلات باهاش نداشتین؟
به نظرتون این گوشی میتونه تا حدی نیازهای اولیه من به کامپیوتر ور رفع کنه؟؟
مرسی
کسی نبود جواب من رو بده؟؟؟؟نقل قول:
با گرمای انگشتان دسته ! نه ناخن عموجان - شما اصلش رو تهیه فرمودین ؟نقل قول:
تنها موقعی گوشی سنگین میشه توی تایپ که یه اس ام اس فارسی بیاد و جواب بخواین بدین : نه در اون حدی که سرطان باشه در حد 3 تا 4 ثانیه مکث اولیه . در مورد اینکه فایل میخواین بریزن توی مموری : در موقع اتصال کدوم گزینه رو میزنی ؟ اگه به صورت دیسک درایو بخوای انتخاب کنی مموری رو
حذف میکنی و باید از گزینه اول active sync استفاده کنی واسه اینکه مموری رو هم داشته باشی : ویندوزتون چیه ؟ سونه ؟
نقل قول:
آهنگها چون از لحاظ کیفیتی اورجینال نیستند این اتفاق میفته : میخواین بدونین کدوم آهنگ اورجینال هست باید دونه دونه که میریزی یه تست بزنی با پلیر گوشی و اگه تا وسطش بخونه یعنی اورجیناله و تبدیل نشدست و کیفیت آهنگ رو تغییر ندادند : البته خیلی کم پیش میاد آهنگایی که از نت میگیرین و یا از دوستانتون
اورجینال باشه !
بیمه ؟ چیزی که الان توی بازار فراوونه از این مدل اکثرا چینی هست ! توی این قیمت بله گوشی خوبیه ! قاب پشتش و قاب همه اچ تی سی ها لق نمیشن : مطمئننقل قول:
منظور شما از اینکه : با اینکه زیاد هنگ میکنه در چه موردیه ؟
نیاز اولیتون توی کام چی بود ؟ بازی و عکس دیدن و موزیک ؟ : اگه ایناست که بله
سلام. دوستان من تا دمه خرید HD MNI رفتم ولی دیدم همه میگن خیلی هنگ میکنه. قضیه چیه ؟؟ همه جا میگن چینی داریم. بخرم یا نخرم ؟؟ اصلش کجاییه ؟؟
میشه بک گراند منوی گوشی رو هم عوض کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آخه وقتی میری تو منو بکگراندش خیلی زشته
سلام دوستان
من دیروز یه HD mini گرفتم و رسما به ppc داران پیوستم:دی
فقط یه سوال دارم اونم اینکه چرا برنامه براش کم هست؟یا شایدم منابعی که میگردم حوب نیستن.میشه یه چنتا سایت واسه دانلود برنامه و بازی خوب معرفی کنید.یه جز zedge و mobile9 البته
ممنون:5:/
سلام.نقل قول:
برنامه هایی که رو ویندوز موبایل اجرا میشن 99% شون به گوشیتون میخوره شما به این سایت هم سری بزن.
[PHP]www.f r e e w a r e p o c k e t p c . n e t[/PHP]
فاصله هارو بردار و بدون فاصله تایپ کن.:11:
میشه بک گراند منوی گوشی رو هم عوض کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
---------- Post added at 04:25 PM ---------- Previous post was at 04:24 PM ----------
از کجا میشه فهمید که گوشی مینی اصلی هستش ؟نقل قول:
والا کودوم منوش رو میگین؟(شرمنده من هنور به ویندوز موبایل عادت نکردم آخه)اگه منظورتون منویی هست که با دکمهه که عکس ویندوز رو داره میاد،باید بگم که وفتی والپیپر رو عوض می کنم بکگراند منو هم همون والپیپر میشه،حالا اینکه میشه به طور مجزا عوضش کرد رو دقیقا نمی دونمنقل قول:
میشه بک گراند منوی گوشی رو هم عوض کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
من این گوشی را می خواهم بخرم ولی در چند جا خوندم که بخاطر سایز صفحه اش بیشتر نرم افزار ها و بازی ها یا براش کوچک هستن یا بزرگ وروش نصب نمیشن میشه در این رابطه توضیح بدین ؟؟؟:41:
تو بازار بدون گارانتی این گوشی 50.60 تومن ارزونتره ولی میگن ساخت چینه آیا ساخت چین این گوشی با تایوانش کیفیتش یکیه ؟؟
و گارانتی این گوشی خیلی مهم هستش که با گارانتی بگیرم چون تفاوت گارانتی دار با بدون گارانتی خیلی فرق داره ؟؟:13:
در ضمن یک خبر خوب به دارندگان این گوشی رام اسیایی {عربی}این گوشی هم آمده ومشکل فارسی این گوشی حل شد چون این رام کیبرد فارسی هم داره:27:
سلام بچه ها چند تا سئوال داشتم
1. من از وقتی سیم کارت همراه اولم گذاشتم تو این گوشی یه e اومده اون بالا که فکر می کنم داره از gprs گوشیم استفاده میکنه چه جوری اونو غیر فعال کنم؟
2. آیا میشه برای گوشی زنگ دلخواه مثلا یه mp3 انتخاب کرد ؟
3. نمیشه اسم بولوتوث گوشی رو عوض کرد ؟
4. برای تبادل اطلاعات بین گوشی و لپ تاپ میشه از بلوتوث استفاده کرد ؟
هم اکنون نیازمند یاری سبز (یا آبی) تان هستیم :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=5767520
سلام.نقل قول:
اون حرف E كه شما ميبيني نشان دهنده اينه كه تو اون منطقه اگر بخواي با GPRS به نت وصل بشي از تكنولو ژي EDGE ميتونيد استفاده كنيد.اگر 2تا E يكي كوچك و يكي بزرگ كنار هم باشه يعني وصل هستيد به نت.
زنگهاي دلخواهتون رو كپي كنيد تو فولدر ويندوز يا نرم افزار نصب كنيد كه از مموري كارت زنگ انتخاب كنه براتون.
اسم بلوتوث رو تو قسمت ستينگ و Owner Info ميتونيد عوض كنيد.(البته معمولا" اينطوره مگر اينكه اين گوشي روش خاص ديگه اي داشته باشه چون من باهاش كار نكردم.)
در مورد سوال چهارمتون هم بله ميشه.:11:
سلام دوباره
من اولین باریه که گوشی به جزء سری نوکیا میگیرم
یه سئوال برام پیش اومده تو کاتالوگ این گوشی نوشته حدود 3 ساعت طول میکشه که باطری این گوشی به حالت full charge دربیاد
من اولین باری که گوشیو خواستم شارژ کنم در حالت خاموش حدود 2 ساعت تو برق بود و وقتی که روشنش کردم زده بود باطری 100% اما وقتی که از برق کشیدم خیلی سریع شد 90% می خواستم بدونم چرا اینجوریه ؟ و آیا اینکار (اینکه زودتر از فول شارژ شدن برق رو کشیدم) به گوشی یا باطری من صدمه زده یا خیر ؟ (اینم بکم که این وسط حدود 10 دقیقه برق رفت)
الانم که نگاه می کنم 90% ثابت ده و یگه پائین نیومد
و سئوال دیگه اینکه آیا این گوشی در حالت روشن پیغامی مبنی بر کامل شدن شارژ باطری میده یا خیر ؟
آقا کسی جواب مارو نمیده ؟
نقل قول:نقل قول:
سلام.
خیر مشکلی نیست این گوشیها به علت پردازش سنگین مصرف باطریشون زیاده ضمن اینکه به مسائل خیلی زیاد دیگه ای هم میتونه مربوط باشه مثلا" سرچ آنتن .میتونه تو اون زمان که شما میفرمایید وضعیت آنتن مناسب نبوده باشه . به علت سرچ زیاد باطری سریعتر مصرف شده باشه ضمنا" باطریهای جدید بعد از چند بار شارژ وضعیت بهتری پیدا میکنن(به اصطلاح آب بندی میشن).در کل نگران نباش.:11:
نقل قول:
ممنونم از جوابت اما من از چند نفر پرسیدم گفتند وقتی فوق شارژ میشه چراغ قرمز بالا سبز میشه اما من این موضوع رو نمی دوسنم و شارژ رو زودتر از شارژ کامل کشیدم آیا این موضوع باطری رو خراب نکرده ؟
چون میگن باید اجازه داد که باطری کانل شارژ بشه اگر زودتر بکشی بهش صدمه وارد میشه
میشه لطفا برام توضیح بدی ؟
از کجا میشه فهمید این گوشی واقعا تایوانیه یا چینی ؟
چون من میخواستم این گوشی رو بخرم رفتم تو یه مغازه 10 تا تایوانی داشت بدون گارانتی و 10 تا چینی داشت با گارانتی اما من شنیدم که تایوانیش مشکل گیر میاد
تورو خدا هرکی اچ دی مینی داره به ایدی من pm بده
کسی نبود !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام.
خوب رو خودش نوشته که.منتها فرقی ندارن باهم (معمولا")مگر اینکه از این چینی های تقلبی (طرح باشه) که اونم معمولا" تابلوئه و قیمتش خیلی ارزونتره.:11:
با سلام خدمت دوستان
من از صفحه اول تاپیک تا اینجا رو خوندم
این اواخر یه صحبتهایی مبنی بر هنگ کردن گوشی و یا اصل و غیر اصل بودن گوشی برخوردم
با توجه به اینکه بنده خودم میخوام این گوشی رو خریداری کنم،اول از همه اینکه هنوز این گوشی رو پیشنهاد میکنید بهم؟
و دوم اینکه اگر خواستم بخرم به نظر شما چطوری میتونم از اصل بودن گوشی اطمینان حاصل کنم و میتونم رو این مطلب که اگر با گارانتی کامتل یا گارانتی یاس بگیرم گوشی اصل بهم میدن حساب کنم؟
دوستان ممنون میشم جواب سوالاتمو بدبد
سلام دوست من منم همین سوالات تورو داشتم و الان این گوشی رو خریدمنقل قول:
بزار یه چیزایو کاملا برات روشن کنم
1 این گوشی به نسبت هزینه ای که میکنی واقا ارزش داره
2 اما اگه دنبال تایوانی این گوشی میگردی باید یا دست دوم بگیری از کسایی که حداقل 6 ماه قبل گرفتن یا اینکه بدون گارانتی شو که بصورت قاچاق اومده بگیری چون با گارانتی ها همه چینی هستن چون ایران تحریمه
3 من که فکر میکنم گارانتی دار بودن یعنی پول اضافه دادن
4 اگه دنبال یه گوشی میگردی واسه اینکه خیلی برنامه خور باشه و وین موبایل باشه این گوشی همه نوع برنامه ای رو ساپورت نمیکنه چون hvga هستش و بدرد شما نمیخوره
5 من این گوشی رو خریدم چون باصرفه تر بود و تمایل به هزینه زیاد واسه خرید گوشی ندارم چون روز به روز گوشی های جدید تر میاد
در کل من هر زمانی که بخوام گوشی با cpu 600 mh با رم 512 بگیرم بازم وین و بازم همین گوشی رو میخرم چون دستت تو وین موبایل باز تره من داداشم اندروید داره htc hero وا الان مجبوره واسه اندروید 2.1 به بالا رام کوک شده نصب کنه که هر کدومش مشکلات خاص خودشو داره و من اینو گوفتم که بدونی درسته که وین این گوشی رو نمیشه برد بالا و 7 کرد اما این مشکل فقط مربو به وین موبایل و این گوشی نیست بلکه همه سیستم عامل هارو شامل میشه
این گوشی بی عیب نیست و البته هیچ گوشی بی عیب نیست
اگه میخوای هزینه کم کنی همین مینی رو بگیر و اگه توانت میرسه hd 2 که یه قابلیتاش ایمان دارم
اگه هم میخوای اندروید بگیری حتما cpu 1 gh بگیر مثلا دیزایر
دوست من زیاد خودتو نگران نکن وقتی نسبت به یه چیزی حساس بشی بیشتر معایبشو میبینی و یه جورایی تصورت غلط میشهنقل قول:
البته این گوشی بخاطر cpu 600 mh و باطری 1200 مصرفش از یه گوشی با cpu پایین تر و باطری 1200 بیشتر اما در کل مشکلی نداره این مشکل رو میتونیدر تمام گوشی ها پیدا کنی چون توان گوشی داره بالا میره اما وزن نمیتونه از یه حدی بالا تر بره در نتیجه باطری نمیتونه خیلی قوی تر باشه چون وزنش و اندازش میره بالا و گوشی رو از حالت استاندارد خارج میکنه مگر اینکه علم پیشرفت کنه و چیزه دیگه ای جای این باتریا رو بگیره یا نوع باتری ها عوض بشه
سلامنقل قول:
ممنون از راهنمایی کاملت دوست من
ببین من یه چیزی بگم: من واقعا بین ویندوز و اندروید گیر کردم ... چون تجربه هیچ کدومشونو ندارم
ببین من از اون دسته از آدمهایی هستم که اگه گوشی با سیستم عامل داشته باشم راحت نمیشینم :)
انقد برنامه و بازی میریزم توش که گوشی بدبخت به حد انفجار میرسه
انقد این برنامه رو پاک میکنم اون یکی رو میریزم ... -- میکنم ... خلاصه که همه کار میکنم با گوشیم
مثلا گوشی قبلیم ان 73 بود ... پدرشو درآوردم..همین
با این شرایط بهم ویندوز رو پیشنهاد میکنی یا اندروید
و چیز دیگر اینکه من واقعا از دیزاین این گوشی لذت میبرم
ولی اون دیزایری که گفتی رو از لحاظ سخت افزاری قبولش دارم فقط نه از لحاظ ظاهری ... به خاطر اینکه ظاهرم برام یه مقداری اهمیت داره
حالا بگو من چیکار کنم :)
یه نکته : احتمال داره اگه یه مقداری صبر کنم قیمتها بیاد پایین؟
و چیز دیگر اینکه امروز رفتم علادین ... این گوشیرو از 325 بهم قیمت دادن تا 420 تومن ... و من واقعا گیج شدم.
همین
ببخشید زیاد حرف زدم
دوستان منم قصد خرید این گوشی رو دارم ولی شنیدم گوشی هایی که تو بازار هست چینی هستند درسته ؟
سلام ، چجوری میشه این گوشی رو هارد ریست کرد؟
سلامنقل قول:
یه مقدار بالاتر دوست خوبمون توضیح دادن
چینی هستن و اگر تایوانیش رو میخوای یا باید بری سراغ دست دوم یا بدون گارانتی
در مورد باتريش يكم توضيح بدين ....كه چند روز شارژ نگه ميداره
ممنون
بله!!!!:20:نقل قول:
نحوه نصب آندروید روش چطوره؟