دقیقا نمیدونم کدوم قسمت ها اما مطمئنا یه روزه تموم میشه .نقل قول:
9 تا چپتر داره که هر کدوم بین 20 دقیقه تا نیم ساعت طول میکشه تموم بشه .
Printable View
دقیقا نمیدونم کدوم قسمت ها اما مطمئنا یه روزه تموم میشه .نقل قول:
9 تا چپتر داره که هر کدوم بین 20 دقیقه تا نیم ساعت طول میکشه تموم بشه .
چه طوری باید ایمیج گرفت ؟ اگه میشه راهنمایی کنید :41:نقل قول:
یه سواله دیگم داشتم و اون اینکه ما الان تو نقشه چه کسی هستیم ؟ و به جای کی داریم بازی میکنیم و هدفمون چیه فرار از زندان ؟ یا کمک به مایکل یا ..؟
من الان چپتر 2ام ... اینی که ما الان داریم نقشش رو بازی میکنیم کیه ؟
راستی شما چه طوری یه روزه بازی رو تموم میکنید من الان 2 روزه گرفتم چپتر 2ام !!!! :18:
با تشکر
من واسه امتحان یه ساعت پای بازی نشستم و سه تا چپتر را تموم کردم . کلا خیلی زود تموم میشهنقل قول:
خوب اگه قصدشون ساختن پوله که باید درست حسابی بدن که بتونی خفن بفروشه و سود کنن :31:نقل قول:
نه اینکه نیومده از چپ و راست کوبیده بشن و هیچ فروشی هم نکنن
همین بازی رو فکر میکنید چقدر فروش بره ؟
حتی همون طرفدار های سریال هم خیلی هاشون پول برای این بازی نمیدن
بازی lost با این که امتیاز هاش خیلی بالاتر بود و دست شرکتی مثل ubisoft بود شده بود اون این دیگه ... :31:
برادر شما که داری بازی میکنی:دی پس دیگه به ایمیج گرفتن واسه این بازی احتیاج نداری:دینقل قول:
مطمئن باش شکرتش فکر اینجا رو کرده!خرج کم کرده،ولی سودش 100% خیلی بیشتر باید باشه!نقل قول:
فيلمش قشنگ بود...
بازي اش ارزش خريد داره يا نه سريع فرط ميشه!!!؟؟؟
بچه ها قشنگه؟
ارزش بازی داره؟
روی جعبش نوشته limited edition ؟؟؟؟
قضیه چیه
یه مشکلی دارم
تو بازی کیبورد من کار نمیکنه ولی با دستگیره میشه بازی کرد
مشکل از کجاست
کرک بازی Prison Break: The Conspiracy 2010 رو میخاستم !!!
این والپیپر Main Menu بازی هست خودم ادیتش کردم شاید قشنگ باشه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من وقتی میخوام بازی رو اجرا کنم این ارور رو میده
خواهش میکنم یکی به من کمک کنه !
منم بازیو تموم کردم.بدک نبود.برای کسانیکه فیلمشو دیدن جالب بود مثل خودم .من واقعا از این بازی خوشم اومد:20:
دوستان من همون ابتداي بازي گير كردم يه جائيه كه توي كانل هستم و وقتي ميرم جلو كانال ريزش ميكنه و ميفته پائين هر كاري ميكنم ميفته پائين نميدونم چكار بايد بكنم.
يه سئوال ديگه اينكه آيا NO DVD crack اين بازي امده؟
اونجا رو تصویر یک کلید نمایش داده میشه که باید سریع اونو بزنی تا نیوفتی پاییننقل قول:
من نمیدونم چرا هیشکی جواب منو نمیده !نقل قول:
باید دکمه ی spaceو بزنینقل قول:
ُسلام دوستان منم مشکل loyal_boy دارم.1بارم مطرح کردم ولی کسی جواب نداد.لطفا جواب بدید
بچه هاي كنسولي اين بازي مثل هلو همين جوري Achieve ميده البته من بازي نكردم اما همه راحت به 1000 رسيدن !
هركي دلش خواست يه تستي بزنه : دي
خيلي باحاله ( البته فقط Chapter 4 ) چون توش T.Bag (Theodore Bagwell ) رو چيز پر ميكني...!:31:
کسی میدونه با گیمپد چجوری باید بازی کرد؟ آپشنشو داره اما کار نمیکنه. گیمپد من logitec cordless rumble pad هستش
منم هر چی ور رفتم نشد :41: فکر کنم گیم پد مخصوص بخواد و با هر گیم پدی کار نکنه !!!نقل قول:
خوش به حال شما
من دوست دارم با کیبورد بازی کنم اما کیبورد من کار نمیکنه مجبورم با دستگیره بازی کنم
من بازی prison Break رو نصب کردم ولی متاسفانه ارور crash report زیر رو میده وبازی اجرا نمیشه.لطفا کمک کنید.
ٍEXCEPTION_ACCESS_VIOLATION - The thread tried to read from or write to a virtual for which it does not have the appropriate access.at memory location 0x1a6faa8
009f467a ((module-name not available)): (filename not available): public: virtual int__thiscall TSoundManager::InitializeManager(void)
Save`minimal` crash report to
./crash reports/\prisonbreak_2010.04.08_18.02.33.dmp؟
که اون تاریخ آخر هر بار عوض میشه
ببین تاریخ کامپیوترت چنده ببرش سال 2011 مشکلت شاید حل بشه !!
سایت ign به این بازی نمره 3.5 یعنی بد رو داده پس احتمالا ارزش خریدنش رو نداره
تاریخ رو عوض کردم بازم همون ارور رو میده
اگه فیلمشو دیده باشی به نظرم ارزش داره:20:نقل قول:
فاجعه سال رقم خورد
gamespot به بازی امتباز 2.5 داد
بایدم میداد...نقل قول:
خیلی بازی چرتی بود!
اصلاً مثل فیلمش نبود!!!
این بازی به جرگه عناوین ناموفقی پیوست که از روی فیلم ساخته شده بودند
کمترین امتیازی که من تا حالا دیده بودم به یک بازی داده باشن امتیازی بود که این بازی گرفته بود
دیگه با همه این حرفها مشخصه که ارزش خریدن رو داره یا نه.
امتيازات بازي :
ImpulseGamer
10/7
Console Monster
38 / 100
AceGamez
30 / 100
VideoGamer
4 / 10
RealGamer
6 / 10
IGN
3.5 / 10
The Ranking
40.60%
MS Xbox World
4.5 / 10
play.tm
100/ 32
GameSpot
2.5 / 10
TotallyGN
4 / 10
Console Monster
38 / 100
Boomtown
3 / 10
Console Obsession
5 / 10
Eurogamer
3/ 10
VideoGamer
4 / 10
Official Xbox Magazine UK
3 / 10
The Ranking
37.92%
بالاخره این بازی ارزش خریدن داره یا نه؟
نقل قول:
دوست عزیز منم همین مشکل شما رو داشتم و مثل اینکه اینجا کسی راه حلی بلد نیست من رفتم گشتم و راهش رو پیدا کردم شما اول برو به این سایتی که پایین میزارم و فایل Prison Break: The Conspiracy [MULTI5] No-DVD/Fixed Image رو بگیر که حجمش 18 مگابایته و بعدش با نسخه جدید Deamon tools فایل رو توی درایو مجازی Mount کن و حالا برو توی بازی و لذت ببر
لینک دانلود فایل : Prison Break: The Conspiracy [MULTI5] No-DVD/Fixed Image
Break: The Conspiracy v1.0 [MULTI5] No-DVD/Fixed EXEکد:http://m0002.gamecopyworld.com/games/pc_prison_break_the_conspiracy.shtml#Prison
GameSpot به بازی امتیاز 2.5 از 10 داده :31:.
سلام دوستان
من این بازی رو نشستم کلی دانلود کردم !
ولی وقتی بازی کردم ، اصلا به درد نمیخورد ، گرفتم پاکش کردم ! :D
البته این نظر منه
با تشکر
هر کسی یه نظری داره من که از گرافیک و گیم پلی بازی زیاد خوشم نیومد اما فکر کنم ارزش یه بار بازی کردن رو داشته باشه در ضمن چیزی که جالبه روایت داستانه که آدم رو از اتفاق های موازی که توی زندان میافتاد مطلع میکنه و برای اینکه بیشتر داستان سریال رو بفهمی جالبه
سلام دوستان
الان بازی رو تموم کردم به نظر من که جالب بود مخصوصا روایت یه داستان دیگه به صورت موازی همزمان با داستان فیلم
با اون دعوای آخر بازی هم خیلی حال کردم در کل جالب بود
گیم پلی بازی و راه رفتن کارکتر اوایل بازی رو اعصابه اما بعدا هر چه میگذره گیم پلی و داستان بازی جالبتر میشه و اشکالات بازی رو میپوشونه
میشد روی گرافیک بازی بیشتر کارکرد مخصوصا چهره کارکتر های اصلی زیاد جالب نبود ( چهره سارا خیلی افتضاح کار شده بود اصلا نشناختمش ) یکی دیگه از اشکالات بازی Finish های دعوا ها و تنوع کمشون بود که با توجه به تعداد زیاد مبارزات باید بیشتر روی این بخش کار میکردن البته بعضی اوقات به صورت Random ضربات زیبایی میزد ولی تعدادشون کم بود آخرین مشکلی هم که به ذهنم میرسه پول بود ، پول کلا توی بازی بی اهمیت بود و فقط میشد خالکوبی کرد که تاثیری هم نداشت البته بازی مشکلات دیگه ایی هم داشت مثل هوش مصنوعی نسبتا خیلی ضعیف دشمنان و نگهبان ها و مشکلات دیگه ولی در کل بازی جالبی بود و ارزش یه بار تموم کردن رو داشت
در کل به نظر من دوستانی که مثل من فیلم رو دیدن بازی میتونه براشون جالب باشه اما برای دوستانی که یه بازی اکشن میخوان و فیلم رو ندیدن زیاد جالب نیست
به نظر منم بازیش زیاد بد نبود مخصوصا اون جاهایی که باید مخفی کاری میکردیم .نقل قول:
اما خوب ضعف های زیادی هم داشته که اگه روش کار میکردن قابل برطرف کردن بود .
من بازی رو گرفتم ولی وقتی می خوام با برنامه الکول 120% فایل Mds رو mount کنم نمیشه با دایمون تولز هم نشد ! باید چی کار کنم ؟!
(مُرده شور این پی سی رو ببرن حیف که کنسولمو فروختم !!!!)
دوستان من بد جوری طرفدار این سریال هستم اما خودمونیم شماها یعنی نشستین یک بازی با امتیاز 2.5 که رکورد تاریخی داره رو بازی کردید و تمام هم کردید ؟ :31: