سلام دوستان.من تعجب میکنم چرا مدیریت سایت اجازه میده بعضی از اقایون باتوجه به منافه وعلایق شخصی نظربدن وبقیه رو تو دردسر بندازن.من زیاد با وایرلس اشنای نداشتم واز دوستان کمک خواستم.یکی ازاین اقایون که اسمشونمیگم ولی همه میدونن.چنان سنگ این شرکتوبه سینه میزدکه ماهم چشم بسته حرفشوقبول کردیم رفتیم بااین شرکت اشتراک گرفتیم.حتی وقتی خواستم انتن بخرم بانظر خودخانومه(س)که میگفتvol2خوب نیست و5روبگیر حاضرشدم150تومن بیشترهزینه کنم وطبق نظرایشون خریدانتنو انجام بدم.الان4ماه ازشون اشتراک گرفتم که به مولا علی 1هفته که هیچ2.3روزپشته سرهم نتم وصل نبوده وهمش هم یه ایرادی ازش گرفتن.نصابش که اصلا بلدنبود انتنو نصب بکنه.چنان کلافه شدم که خواستم کلابی خیالش بشم.مرتب قعطی داره.سرعتش تو ساعت ازاد افتضاحه.2تا30هزارتومن ازم گرفتن واسه نصب.چون میگفتن خوب نصب نشده وجالب همون نصابه اولی اومده بود دوباره.اینقد عصبیم که نمیدونم الان تونستم جریان درست توضیح بدم یانه.توروخدا بخاطرمنافع شخصی ادموتو چاه نندازین.اگه میدونستم اینطوره اینهمه خرج انتنو چیزای دیگه نمیکردم.ازهمتون خواهش میکنم اگه تو منطقه باهنرکسی هست که وایرلس داره و واقعآخدای ازش راضیه به این برادرش کمک کنه که مشکلم حل بشه.تواین چندماه.نتونستم یه چت ساده بادوستانم بکنم.مثلا سرعت یه مگ دارم با 3گیگ.اگه کسی متوجه منظورم نشود بیشتر واسش توضیح میدم.ممنونمتون.منتظرم