کارت درسته پرویز جون
زودتر تمومش کن دلمون اب شد ! بعدشم برو سراغ کوییست :31:
Printable View
کارت درسته پرویز جون
زودتر تمومش کن دلمون اب شد ! بعدشم برو سراغ کوییست :31:
دستت درد نكنه اما جاي كار داره مخصوصآ پنجره ها
راستی دارم منوی بازی ام سه بعدی می کنم قبلا (مسخره ام نکنید):31: یه صفحه نشان داده می شد کلید l ادامه بازی کلید s شروع بازی - Escape خروج از بازی
خونه هم روش کار می کنم
با تشکر از لطف شما دوستان:40::11:
فقط یک چیز می تونم بگم:دست مریزاد!خیلی عالیه که در این مدت کم تونستی اینقدر پیشرفت کنی!من که تو این Irrlicht موندم!
انصافا بازیه خوبیه :46:اگر با 3d game studio کار می کردی هم چنین بازی میتونستی بسازی یا نه کلا تری دی گیم به درد نمیخوره؟
دوست عزیز شما که تازه وارد بازی سازی شدی گیم میکر کار کن چرا ؟ چراکه با کار کردن گیم میکر توانستم با گیم استدیو کنم (این حرف اغراق نیست!)
---------- Post added at 05:15 PM ---------- Previous post was at 05:14 PM ----------
راستی کجا بودی Sub zero جان دلمون برات تنگ شده بود؟
خونرو بتركون منطزريم :31:
ولي منوي 2دي رو هستم باهات ايول
فکر خوببیه احسان جون عملی اش می کنم
منوی سه بعدی هست
سلام پرویز جان.راستشو بخوای هر دوتا دستم در رفته بودن نمی تونستم تکونشون بدم چه برسه به این که بیام اینترنت!وسط فوتبال با کله رفته بودم زمین!نمی دونی در کنار کامپیوتر نبودن چه زجری داشت!:19:نقل قول:
ولی حالا که اومدم می بینم که دیگه شدی استاد ما(البته استاد بودی استادتر شدی!:31:)!
یه سوال:وقتی 3DGS رو نصب کردم هنگام اجرای کد این ارورو میده:
MainScript Not Found- Check Preferences
توی قسمت Preferences که میرم میگه Main Script رو مکانشو مشخص کن اما نمی دونم مین اسکریپت کدومه.
به سلامتی دیگه خوب شدی ؟ :11:نقل قول:
ایشالله که همه همیشه سالم باشن :10:
ممنون.آره خوب شدم.راسته که میگن سلامتی تاجی بر سر آدمه که فقط آدم مریض اونو میبینه.نقل قول:
انجین خوب میخوام که با C#.net بشه باهاش بازی ساخت.به غیر از Unity
مریض شدی بودی خبر نداشتم اینشال... که خوب شدی باشی
به نظر من یه انجین انتخاب کن و ولش نکن مثلا من الان گیم استدیو کار می کنم دفعه اول که مثال litec رو دیدم وحشت کردم:31: اما الان با گیم استدیو مشکلی ندارم!
یه سوال:وقتی 3DGS رو نصب کردم هنگام اجرای کد این ارورو میده:
MainScript Not Found- Check Preferences
توی قسمت Preferences که میرم میگه Main Script رو مکانشو مشخص کن اما نمی دونم مین اسکریپت کدومه.
اسکریت اصلی برنامه رو mian Script می گن که در اون تابعی به نام main وجود داره
اینم نمایی از خانه ترویستی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان آخر بازی چه اتفافی بیفته؟ ایده بدهید؟:31:
اگر شما یه داستان خوب برای بازیتون میخوای فقط کافیه مشخصات و اولیات داستان که میخوای چه طوری و چه سبکی باشه رو به من بگی تا برات داستانی بنویسم که تا حالا ندیدی:46::46:
دوست عزیز داستان در پست قبلی وجود داره پایانش نمی دونم چطوری تموم کنم؟
اینم داستان:
داستان مربوط به افسر به نام پرویز بازگشاست در سال 1390 در ایران جنگی بین آمریکا و ایران شروع می شه قبل شروع شدن جنگ گروه تروریستی در نزدیکی خیلج فارس ساکن شد . به این افسر ماموریت می دهن که باید بعد نابودی هواپیما دشمن بره منطقه این گروه تروریستی نابود کنه و این اینک ادامه ماجرا... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
This is Not Call Of Duty:This is Deadly Fight
I am Country Soldier
راستی دوستان یه هیلی کوپتر هم طراحی کردم ببیند چطور شده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من بعد از نابودی گروه تروریستی پرویز بازگشاست بهتره به ارتش بزرگ ایران یا همون ارتش اصلی ایران بپیونده و برای خود گروهی داشته باشه تا به صورت گروهی به دشمن حمله کنه البته سخته که این همه ارتش و گروه درست کنی ولی بازی عالی میشهنقل قول:
آخر داستان چه طور بود؟؟؟:5: اگر بد بود بگو یه طرح دیگه بدم.
ممنون از داستان این اتفاق توی قسمت سومش می افته البته هنوز ساخت این بازی قطعی نیست !راستی هیلی کوپتر چطوره؟
یه کمی جلوش زیادی پهن شده:31::31:
سلام دوستان برای تفنگ پوکه گذاشتم!راستی یه پایان خفن براش پیدا کردم:31:
گرافيــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــكــ ـــــــــــــــــــ مي خواد فقط همين (ايراني بازي در نيار كيفيت كارو ببر بالا )
احسان جان چشم راستش از Quest 3d اصلا خوشم نیومد!آخه سخته احسان جان
دوستان برای آخر بازی یه پایان مثل فیلم های هندی گذاشتم!!!البته به صورت cutscence توی بازی نه video
راستش دوستان دنبال افکت blur برای گیم استدیو هستم کسی نمی دونه چطوری پیداش کنم؟
خیلی خوبه ببینم پایانش رو نمیخوای بگی؟؟؟:41:نقل قول:
دنلود کن می فهمی !!!!:31:
فقط خدا کنه آخرش ازدواج نکنن
جنگ چش به ازدواج!:31:
فقط گرافيك بده گرافيك ربطي به انجينو اين حرفا نداره مدل هاي 3d اي كه ميسازي خيلي جاي كار دارن
منم با احسان موافقم ، تا میتونی گرافیک رو بیار بالا که کف کنیم :دی
ببینم چیکار میکنی ها !!!
من که به پای شما استادید های چون احسان جون و امیرجان و رضا جان نمی رسم:31: می گم تاپیک پشتیبانی گیم استدیو هیچکی به هش جواب نمی ده ما چند تا سوال داشتیم!!!
به عنوان کسی که تنهایی این بازی رو ساخته عالیه
سعی کن از تکسچرهای طبیعی استفاده کنی تا بازیت بهتر بشه
چون بازی هایی که با 3dgame studio ساخته می شن وابستگی زیادی به تکسچر دارن
راستش import کردن یه شی تو گیم استدیو خیلی دنگ و فنگ داره راستش دیگه وقت نمی کنم روش زیاد کار کنم
چه سختی داره ؟!
اون موقه ها که منم باهاش کار میکردم که سخت نبود :دی ، چون تو میگی سخته لابد سخته !!!
ولی اگه خفن درستش کنی به عنوانه یه نمونه کارم میشه واست ها !:8:
امیرجان من cinema 4d کار می کنم نه 3d max
3d max بلد نیستم اما دنگ و فنگ ها چیه :
1. به درستی لود نکردن uv mapping
2. skin editor برنامه یکم عجیب غریب کار می کنم و نمیشه uv mapping تو body paint برنامه cinmea 4d استفاده کرد
3.کلا تو استفاده از texture تو med خیلی اذیت می شم
برای پایان بازی هم یه پایان دو پهلو انتخاب کردم
خوب 3d max رو نصب کردم ولی زیاد 3d max بلد نیستم
ببین 3D max رو نمیخواد نصب کنی ، برنامه Okino PolyTrans رو نصب کن ، مئلت رو با خروجی که میخوای مثلا DXF یا FBX بده بش ، بد خروجیش رو فرمتی انتخاب کن که 3DGS میشناسش .
اینجوری خیلی راحت تره :دی
تاپيك پشتي بانيو فعلا تعتيله صاحبش بد جور تصادف كرده نمي دوينم كي بتونه بياد اينترنت
در مورد گرافيك خيلي خيلي خيلي خيلي خيلي گرافيك كارت پايينه برو مدلينگ با C4D رو اول ياد بگير
کد:http://www.free3dtutorials.com/3dtutorials-all/cinema-4d
یعنی گرافیک اینقدر افتضاحه بابا آبرومون بردی:31:
حالا نمیشه پست ویرایش کنی به جای 5 خیلی یه دونه 1 خیلی بزاری هرکی ندونه فکر می کنه این بازی برای میکرو ساخته شده:31:
تو اون لينك 3 تا آموزش C4d داره كه باعث ميشه كه مدلينگ رو حرفه اي ياد بگيري
خيلي تو گرافيك بازي هات تاثير داره