یوم االه هم تموم شد اما هنوز اثرات پابرجاست. مثل اینکه باید گوگل توی روابطش با ایران تجدید نظر کنه.
Printable View
یوم االه هم تموم شد اما هنوز اثرات پابرجاست. مثل اینکه باید گوگل توی روابطش با ایران تجدید نظر کنه.
اقا خرجش یک قیلترشکن و بس.
Gmail برای من باز میشه و مشکلی نداره
برای من باز میشه ، سرعتش پایینه!
استغفرا... ، ما میخوایم قانونی باهاشون رفتار کنیم ، خودشون نمیخوان!نقل قول:
اقا خرجش یک قیلترشکن و بس.
کل صفحه رو باز نمیکنه یا وقتی آی دی و پس رو میزنید نمیاد؟
واسه من اولیش..:-(
براي منم باز ميشه از امروز البته!!!
مال ما که باز نمیشه مگر با چیز شکن و برنامه Thunderbird
نسخه پرتابل
کد:http://s73.eu.rapidbaz.com/get/_xR8S/Thunderbird_3.0.1_Portable.rar
کلا برای ایران قطعه .
خود گوگل هم طی بیانیه ای به این مطلب اشاره کرده .
ظاهرا تا اطلاع ثانوی هم قطع خواهد ماند .کد:http://www.google.com/hostednews/afp/article/ALeqM5hsjQXAsezcEhyrKce40HDE9VKwsg
معلوم هم نیست ثانوی کی هست .
والله ماله من با سرعت هر چه تمامتر باز میشه :31:فکر میکنم اسن قسمت ما جزء ایران حساب نمیشه واسه همونه:27:
اگه خواستید بدید براتون چک کنم:دی
پس شما کارتون خیلی درسته:20:نقل قول:
سلام. آقا من چطوری میتونم با تاندربرد وارد جیمیل بشم و لیست آدرسهای ذحیره شده در آدرس لیستم رو ببینم و روی کامپیوترم یا داخل تاندربرد ذخیره کنم؟ الان من فقط میتونم با تاندربرد میل ها رو بخونم ولی دسترسی به آدرس لیست ندارم. خیلی ممنون میشم اگه کمکم کنید
یه سوال دیگه: تاندربرد و اوتلوک میل ها رو در کدوم قسمت هارددیسک ذخیره می کنن و اگه ویندوز را دوباره نصب کنیم میل ها پاک می شوند؟ اگه میشه یه منبع آنلاین به زبان فارسی یا انگلیسی در مورد کار کردن با تاندربرد معرفی کنیین. خیلی ممنون میشم
احتمالا" بايد دوباره جمع بشيم و يه طومار امضاء كنيم تا جي ميل به ايران هم سرويس بده.
البته بعضي ها ميگن كار داخلي هاست تا ما رو مجبور كنند برويم به سمت ايميل ملي!!
بله دوست عزیز مشکل از داخل جی میل هیچ مشکلی نداره
هنوز برای صبانتی ها بسته است.
صبانت و آسیاتک بسته می باشد
سلام دوستان
با برنامه L2TPVPN آشنايي داريد؟
من امروز رو دسكتاپ يكي از دوستان ديدم شورتكات اين برنامه بود. بعد ايشون اونو كليك كرد و جي ميل با تمام امكاناتش باز شد. انگار نه انگار كه جيميل براي ايشون بسته شده.
كلي اصرار كردم برنامه رو به من هم بده اما لوس بازي كرد و گفت نميشه. بهش گفتم من از تاندر بيرد استفاده ميكنم كلي خنديد و گفت هنوز مبتدي هستي. اگه تونستي اينو گير بيار . تازه بايد بتوني فول آپشنش رو پيدا كني.
من رفتم تو رپيد شير و چند جاي ديگر گشتم اما حوصله نداشتم. بنظرم ميشه گيرش اورد. اگر كسي از دوستان گير آورد و استفاده كرد و جواب گرفت اينجا بزاره تا برم پوز ايشون رو بزنم.
ممنون و موفق باشيد.
ای بابا.......من تمام کارهای دانشگاهم و پروژه ها ترجمه هارو از طریق Gmail انجام میدادم..........:19::19::19:
با دروود
برای من از نشانی Gmail باز نمی شود،اما با استفاده از بخش Igoogle ،و با افزودن گجت جی میل بر روی آن،نامه هایم را بببینم!!
نقل قول:
دوست عزیز اون کانکشن v p n بوده
نرم افزار نیست سر کارت گذاشته.
صبایی ها با هیچ فبلترشکنی نمیتونند کار کنند ؟ با aol من نمیتونم.
واسه من که ult-ra و free-g-ate دیگه جواب نمیده واسه همین فقط --- رو عشق است:31:نقل قول:
امرزو 28 بهمن هنوز جی میل و یاهو باز نمی شن!
مسخره ها فکر کردن با این کارا کسی رو به ایمیل ملی میاره.... /
این هم از ایمیل ملی ! :27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اتفاقا من امروز صبح با Ultra وارد Gmail شدم.:31:نقل قول:
---------- Post added at 05:59 PM ---------- Previous post was at 05:58 PM ----------
یاهو که بازه ISP شما چیه؟؟؟نقل قول:
من که در ارومیه هستم جیمیل برای من بازه فقط این مخابرات با این همه قطع و وصلش اشک منو امروز دراورد
یاهو برای منم بازه برای جیمیل هم من از U-9-9 استفاده میکنم کار میکنه
جیمیل را خدا آزاد کرد.
بدون پراکسی راحت وارد میشم. یک امتجان کنید ببینید درسته یا نه.
----- به این -- --- ها ! زندگی آدم رو مختل میکنن !
یعنی چی کسی نمیتونه باز کنه؟ چطوریه مگه؟
من که راحت همه رو باز می کنم
:40:
برا منم راحت باز میشه و هیچ مشکلی نداشتم و ندارم
امروز واسه من صفحه ی لاگین باز میشه ولی صفحه ی اینباکس باز نمیشه.یعنی از صفحه لاگین جلوتر نمیره دیگه.:2:
هیچ رقمه باز نمیشه .........
سلام جيميل رو ميتونيد از طريق outlook استفاده كنيد؟
من امتحان کردم نشد ! اصلا ID م رو پیدا نمیکنه !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با نسخه جدید اپرا میشه دورش زد !
فقط صفحه لوگ این باز میشه ولی وارد نمیشه : دی
اونایی که حتما باید از اکانتشون استفاده کنن و ایمیل مهم دارن از thunderbird mozila استفاده کنین، کاملا بدون ایراد باز می کنه
انگار سرشون خورد به سنگ درستش کردن ! الان به راحتی با فایر فاکس باز شد .......
اينجا هم جالب شده ،هر كي براش يه ساعت باز ميشه ،مياد ميگه باز شد ،نيم ساعت ديگش دوباره مياد ميگه بسته شد!!
اكثر صفحات اين تايپيك ،پره از پست هايي كه يكي اومده ميگه بازه ،اون يكي ميگه بسته!!
دوستان پيشنهاد ميدم لااقل 24 ساعت صبر كنيد ،اگه جيميلتون پايدار موند و بسته نشد ،بعد بياييد اينجا اعلام خوشحالي يا انزجار كنيد!!