شما همون نسخه 1.1 را نصب کن
باید تمام نسخه ها را تست کنی!!
ولی نسخه 1.1 و 1.4 احتمال بیشتری داره
Printable View
شما همون نسخه 1.1 را نصب کن
باید تمام نسخه ها را تست کنی!!
ولی نسخه 1.1 و 1.4 احتمال بیشتری داره
F1.1 ke nashoda. .Rasti man ram ddr3 1333 daram to barname cpuz ghesmat ram dram frequnce chand bayad zade bashe??alan zade 672mhz. .Mage nabayad bezane 1333mhz?kheili ajibe.
نقل قول:
667 درست هست که خوب یکم بیشتر زده یعنی 672
این 667 در 2 ضرب میشه و فرکانس اصلی را که همون 1333 هست تشکیل میده
ببخشید اینقدر سوال میکنم من تصمیم گرفتم x4 630 بگیرم حالا اگه حرف سومش c باشه کش 3 انلاک میشه یا باید به شماره هم توجه کرد ( اول خواستم x2 550 بگیرم ولی بعد گفتم هسته از کش مهم تره و اگه انلاک نشه ضرر میکنم ولی کش تاثیر کمتری داره)
اگه باید به استپینگ توجه کنم لطفا اون ها را ذکر کنید برای m3a785gxh/128 با تشکر
نقل قول:
برای خرید ATHLON II X4 630 فقط دقت کنید حرف سوم استپینگ حتما C باشه
البته خیلی کم از این مدل گیر میاد ولی باید بگردی
ولی برای X2 550 باید کل استپینگ را دقت کنی
برای مادربرد هم مشکلی نداری
دوستان موقع خرید به کجای cpu دقت کنم ، آیا روی جعبه نوشته؟ و اینکه مغازه دارها خودشون میتونن اینو تشخیص بدن که کدوم deneb هست
نقل قول:
روی خود سی پی یو نوشته
ضمن اینکه فقط آتلون 2 ها باید DENEB باشه و فنوم 2 ها اصالتا DENEB هستند
بعید می دونم مغازه دارها از این چیز ها سر در بیارن:13::13:
ببخشید اگه میشه روش انلاک کش 3 x4 630 بگید و اگه ناپایدار شد دیگه هیچ راهی نیست و اگه هست سخته یا نه
aziz 630 aslan harf sevom c nadare vali 620 peyda nemishe.man baraye 630 yek roz kol bazara ha ro to tehran raftam.dar zemn maghaze darha aslan nemidonan steeping chi hast. .Chand tashon az man khahesh kardan tozih bedam beheshon.
نقل قول:
خوب این پردازنده با استپینگ XXCXX خیلی نادر پیدا میشه ولی اگر بگردی شاید پیدا کنی
شما سایر قطعات مخصوصا مادربرد را ه باید مشخص کنی
در آنلاک کردن کش L3 اصلا از لحاظ پایداری مشکلی نداری حتی آنلاک کردن X2 550 هم از نظر پایداری در 98% مواقع مشکلی نداره و اون 2% هم فقط یک هسته را باید با یک مقدار جزیی افزایش ولتاژ پایدار کرد
نقل قول:
چه چیز باحالی گفتی!!:31::31:
البته برای من خیلی قابل پیش بینی بود:31::31:
راستی شما موفق شدی؟
سلام.میدونم حتما 600000 بار این سوال شده.شرمنده
مینم که ma770t-ud3 هست و اون تنظیمات را داره.ورژن بایوسش هم توی cpuz زده F1.تاریخ 10/23/2009
اینم cpu.میشه انلاک کرد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر این کار نشه سیستم فقط ناپایدار میشه و باید تنظیمات بایوس را به حالت اول برگردونم و دوباره سیستم درست میشه و میشه مثل اولش؟یا اینکه فاتحه cpu خوندست؟
یه دسته سوال دیگم داشتم که خیلی مربوط نیست.
1-برا اولین بار به ستاپ مادربرد جدیدم رفتم.یه قسمتی داشت که هشدار دمای cpu و هشدار فن.disable بود.اینها enable بشه چی میشه؟
2- Please ensure that you have set Windows to use all 4 cores by going to "msconfig --> Boot --> Advanced Options --> Number of Processors. این تو پسن اول بود.مال چی هست کلا؟من رفتم دیدم قسمت number غیر فعاله.فعالش کردم و گذاشتم روی4.
اگر گزینه number غیر فعال باشه یعنی از همه هسته ها استفاده میشه؟
نه هيچ مشكلي پيش نمياد در ضمن شما بايد از آخرين بايوس استفاده كني تا به مشكل بر نخوري اگه گزينه ي هشدار دما رو فعال كني موقع بالا رفتن دما به صورت غير عادي سيستم آژير مي كشه خوب در مورد قسمت آخر مطلبت هم بگم تو ميتوني هر تعداد هسته رو كه ميخواي فعال يا غير فعال كني مثلا ميتوني بذاري رو 2 يا 3 هسته :31:نقل قول:
نقل قول:
خوب اول بگم که اینجوری مشخص نمیشه که پردازنده شما کش L3 داره یا نه!!
شما باید هیتسینک را باز کنی و به شماره های روی اون توجه کنی اگر سومین حرف C بود کش L3 داره و امکان آنلاک کردن هم داره و اگر هم نبود که اصلا کش L3 نداره همچنین اون خمیر سفید رنگ روی پردازنده را هم پاک نکنی!!!!
اما سوال دوم شما : اگر سی پی یو آنلاک بشه هیچ مشکلی برای پردازنده و سیستم شما پیش نمی آد
شاید نهایت اتفاقی که پیش میاد این باشه که سیستم بوت نشه و باید تنظیمات بایاس را از طریق خراج کردن باتری بایاس و دوباره جا زدن اون به حالت پیش فرض در بیاری
ضمنا گزینه AMD COOL N QUIET را هم غیر فعال کن
در مورد اون تنظیمات قسمت CONFIG هم اصلا به این موضوع ربطی نداره و اون بحثش جداس
نقل قول:
آقا این آخرین نسخه بایاس اشتباه هست!
چون آخرین نسخه بایاس میکروکد ACC اصلاح شده و قابلیت آنلاک کردن هسته حذف شده (به احتمال زیاد)
شما اگر به پست 2 دقت کنید نسخه های بایاس ذکر شده که مال ایشون هم F1 باید باشه که درسته
................\پست حذف شود
.
Set Automatic Clock Calibration (ACC) or Nvidia Core Calibration (NCC) to AUTO.
CRUCIAL step for Asus and Gigabyte owners : Enable "Unleashing" or change "EC Firmware" mode to "Hybrid"
Reboot
این مراحل برا انلاک کردن کش هست یا هسته؟
نقل قول:
ACC که مربوط به چیپ های AMD میشه و NCC هم انویدیا
این مراحل هم برای هر دو منظور هست
سلام به دوستان آقا من فروشگاه کامپیوتر دارم
بیشتر cpu های AMD که دارم حرف سومش CACYC
مادربوردهامم 760 و 740 گیگا ACC دارن 770 msi هم داره
2تا سوال اول آنلاک برای همیشه میمونه ؟
دوم اینکه باید چکار کنم از پست اول نفهمیدم باید چکار کنم acc فعال میکنم نمیشه Auto میکنم نمیشه هرچی درصد کم زیاد میکنم نمیشه چکار کنم آنلاک نمیشه
این تبلیغ نیست یه هدیه نوروزی من کلی 425 620 550 دارم همه استپینگ c دارن بترتیب 89 102 115 هزار تومن به فروش میرسد
خوب روی هر مادربردی نمیشه
ضمنا روی هر نسخه بایاسی هم این کار شدنی نیست
اکثر مدلهایی که این کار 100% جواب داده به همراه نسخه بایاس مربوطه در پست 2 هست
شما مدل دقیق مادربرد را بذار تا بگم که چه نسخه بایاسی به اون می خوره
ضمنا هسته یا کش آنلاک شده تا زمانی که بایاس آپدیت نشه فعال می مونه
ضمنا شما قیمت پردازنده هاتون را هم دارین گرون میدین
اون سه قلم بترتیب در شهر ما 72 95 و 98 تومن هست قیمت باکس
با x4 620 و m3a7850gxh/128 چه بایاسی میخواد تا حالا کسی با این انلاک کرده
با x4 620 و m3a7850gxh/128 چه بایاسی میخواد تا حالا کسی با این انلاک کرده در ضمن تو رو خدا یکی بگه تا حالا l3 را انلاک کرده؟
نقل قول:
خوب تبریک:20:
فقط دو نکته :
اول حتما دماش را کنترل کن مخصوصا اگر با فن استوک باشه چون این فن برای 4 هسته ضعیف هست و اگر دما در فول لود به بالای 60 درجه برسه هسته های آنلاک شده آسیب می بینه و خیلی بهتر هست که 550 بصورت TRAY خریداری بشه و خنک کننده متوسط به بالا براش خریداری بشه ولی یک مدل زیر 30 تومن هم کاملا براش کافی هست و تا حدود 3.8 میشه اورش کرد که در کاراییش هم تاثیر خیلی محسوسی داره
ضمنا دما را هم با HDMONITOR کنترل کن و فول لود را هم با PRMIE95 انجام بده
اما نکته دوم : لطفا استپینگ پردازنده و همینطور نسخه بایاس را بذار تا اگر در لیست نیست به اون اضافه کنم برای راهنمایی به بقیه دوستان
خوب من شیراز هستم
قیمت پردازنده و یکی دو قلم جنس دیگه اینجا از تهرون ارزونتر هست حالا چرا نمی دونم!!!
ولی قیمت یکی دو قلم جنس دیگه اینجا گرونتر هست مثلا کیس!!
بطور مثال I7 860 را من اینجا 314 قیمت دارم
اما در مورد اون پردازنده های AMD باید بگم که بله با گارانتی ماتریکس هستند
نقل قول:
اگر منظورت ASROCK M3A785GXH-128M هست با نسخه 1.20 بایاس میشه کش را آنلاک کرد (با فرض اینکه استپینگ را شامل بشه)
بابا مارو دست کم گرفتیها این سیستمیه که اور کردمنقل قول:
تا 4200 MHZ
البته الان یرای اطمینان بیشتر فعلا روی 3700
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون سیستم عقبیه سیستم اصلیمه این فنه هم که روش بستم دما رو 48 نگه داشت (27 هزار تومن فروشمه) با فن استاندارد به 80 هم رسید
یه چیز خفن دیگه میدونید ویندوز 7 بهش نمره چند داده 7.6 یعنی بالاتر از corei7 !!!!!!!
ببخشید پست قبلی و عکس ها مربوط به چه سی پی یو ای هست
نقل قول:
PHENOM II X2 550 BE
ببخشید دوستان چرا تو عکس نوع سوکت رو نوشته AM2+ ؟؟؟؟؟
-
اگه ممکنه یه نفر در مورد threads هم توضیح بده که چی هست ؟
نقل قول:
چون این برد سوکت AM2+ هست
THREADS یعنی رشته و 4 تا THREAD یعنی هر هسته یک رشته از اطلاعات را پردازش می کنه
مثلا پردازنده های I7 هر هسته دو رشته اطلاعات را پرداژش می کنند
مگه میشه ؟ AM2+ بهش سی پی یوی AM3 وصل شده ؟نقل قول:
چون این برد سوکت AM2+ هست
THREADS هم همون هسته ها هستند
---
ویرایش : نکنه از اون برد هاست که با اتصال AM3 بهشون سرعت باس کاهش پیدا میکنه ؟
نقل قول:
بله پردازنده های سوکت AM3 روی سوکت AM2+ هم نصب می شن ولی عکسش صادق نیست یعنی پردازنده های سوکت AM2+ روی سوکت AM3 نصب نمی شن
ضمن اینکه پست قبلی من هم در مورد THREAD اصلاح شده
با سلام خدمت اساتید محترم و ضمن تبریک سال نو
خواستم ببینم با سیستم زیر میشه آنلاک کرد یا نه :
زیاد وارد نیستم اگه امکان داره سطح پایین راهنمایی کنید . . .کد:CPU : Amd Athlon 64 X2 3600 + 2GHZ
Mainboard : ABIT NF-M2 nView AM2 NVIDIA GeForce
خیلی ممنون . . .
نقل قول:
دوست عزیز نمیشه
این قابلیت فقط در مورد cpu های اتلون 2 و فنوم 2 امکان داره . تازه اونم فقط در مورد مدلهایی که استپینگ روی cpu
(سومین حرف مدرج روی سی پی یو) C باشه مثلا مثل این باشه AACYC
دوست عزیز مدل CPU من هم مثل همینیه که شما گفتی دیگه :نقل قول:
کد:AMD Athlon 64 X2 Dual-Core Processor 3600+2GHz
در ضمن من سی پی یو رو باز کردم نوشته هاش پاک شده بود یه چیز خمیری روش بود . . .
واسه همین چیزی نفهمیدم . . .
خوب اون خمیر رو که بهش سیلیکن میگن رو پاک کن نوشته هاش مشخص میشه ولی باید دوباره سیلیکن روش بزنی درضمن سی پی یو شما قابلیت آنلاک ندارهنقل قول:
الان یه فنوم 550 دارم با مادربورد 780gma ultra
تو لیست پست اول دوم نبود هرکاری کردم انلاک نشد
کسی میونه کمک کنه
ACC هم داره
نقل قول:
مدل دقیق مادربرد چی هست؟؟
A780GM-A Ultra (V1.0)
الایت گروپ
نقل قول:
جایی ندیدم که بصورت رسمی امکان آنلاک کردن این برد را با نسخه خاص بایاس نوشته باشه
ضمن اینکه پل جنوبی هم SB700 هست
به هر حال برای امتحان و قطعی شدن موضوع می تونید با اولین نسخه های بایاس شروع کنید و تمام بایاس ها را امتحان کنید
دوستان cpuphenom ii 810 x4 AM3 و MB:Asus m4a78t-eرو میشه آنلاک کرد؟
نقل قول:
فقط میشه 2 مگ باقی مانده از کش L3 را آنلاک کرد ولی این مدل مادربرد فکر نمی کنم در این زمینه خیلی کارار باشه
با این وجود امتحانش ضرری نداره
AMD X2 240 هم چیزی برای آنلاک داره؟
:31:
نقل قول:
راستش دقیقا نمی دونم ولی سمپروم 140 را مطمئن هستم که آنلاک میشه
امتحانش ضرر نداره البته اگر مادربرد شما امکانش را داره و همینطور استپینگ پردازنده شما بصورت XXCXX هست