مشكلي نيست با توجه به اين كه هر فريموري ممكنه براي كشور خاصي استفاده بشه شما از فريمور اشتباه استفاده كردي ميتوني فريمور از آدرس زير دنلود كني:نقل قول:
کد:http://eaget.cn/FW/M890%20V8.2.5r2071.zip
Printable View
مشكلي نيست با توجه به اين كه هر فريموري ممكنه براي كشور خاصي استفاده بشه شما از فريمور اشتباه استفاده كردي ميتوني فريمور از آدرس زير دنلود كني:نقل قول:
کد:http://eaget.cn/FW/M890%20V8.2.5r2071.zip
هم اكنون مي توانيد m890 + wifi 300n به قيمت استثاني خريد نماييد:نقل قول:
کد:http://www.hdmedia.ir/shop/index.php?route=common/home
مدیاپلیرهای جدید Eaget
M8 - DVR Multimedia Player & ----T
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
X5 - Portable Multimedia Player
کد:http://www.eaget.cn/products.asp?SortID=13
مدل M8 از نظر سخت افزار و نرم افزار با M890 يكي هست و فقط كيس و طراحي جديد هستش
دوستانی که این دستگاه رو داشتن یه سوال داشتم. من فیلم آواتار رو دارم با بیت ریت : 9674
آیا برای پخش همچین فایلهایی مشکل نداره؟ چون شنیدم برای bbc planet مشکل داره
در کل کسایی که خریدن راضی هستن؟ ضمانت نامه معتبری داره؟
سلام من شیراز هستم
این دستگاه اصلش از همون روز اول که آمده ساخت کجاست ؟
من میخواهم یکیش رو بخرم اما واقعا موندم که کدام مدل رو بخرم
wd tv hd live
patriod box office
EAGET M890
کدام از این سه مدل کیفیت تصویری بهتری دارند خدا وکیلی هر کسی همونو داره و بخواهد تعصب نشون بده و بگه همونی که من دارم نه! واقعا هر کدومش که بهتره رو معرفی کنید چه سخت افزاری چه نرم افزاری
من اکثرا فیلم های hd با فریم بالا نگاه میکنم 20 گیگ 40 گیگ شنیدم این مدل هارد اینترنال داخلی 3.5 اینچی میخوره درسته ؟
کدوم از این دستگاه ها توی فریم بالا کم میارند فکر کنم این اخری m890 از همه بهتر باشه یا همه مثل هم هستند ؟
در ضمن زیر نویس فارسی با فرمت srt برام مهمه کدوم نرم افزار پشتیبانی میکنه اون رو ؟ من شنیدم این m890 میشه زیر نویس قرار داد و تغییر فونت هم داد همچنین میشه فونت فارسی دانلود کرد ریخت روی دستگاه؟
آیا این دستگاه دو مدل دارد یکی --- داره یکی نداره درسته ؟ از نظر سخت افزاری که فرقی نداره؟؟
من اگر بگیریم بدون --- میخواهم قیمت امروز با گارانتی همون شرکت چنده؟
راستی wd tv hd live ساخت کدام کشور هستش؟
در آخر اگر من چیزی نگفتم دوستان کامل کنند
توی شیراز جای گیر میات قیمتش چنده اگر نه توی ایران نماینده اصلی پخشش کیه از کی باید خرید ؟؟؟؟ شرایط و قیمتش
در ضمن وب سایت رسمی EAGET M890 جهت نرم افزار جدید و... چه سایتی هستش
بايد چند ويژگي رو به عنوان معيار برتري قرار بديم:
1-امكانات مثل ساپورت هارد داخلي , ,كنترل , ,,wifi ,lan
2-پخش با بيت ريت بالا كه ملاك پخش BBC هست
3-زير نويس SRT فارسي
4-ساپورت فرمت بيشتر تصويري
5-نرم افزار بهتر و آسان تر
6-ريكورد و ----T , هارد 3.5
حالا مقايسه:
وسترن مدل LIVE شماره : 2
پاتريوت مدل BOX OFFICE شماره: 1,4,5
ايگيت مدل M890 شماره:1,3,4,5,6
نقل قول:
عزیز من فایل شما رو هم دانلود کردم ولی مشکلم حل نشد
یعنی من فکر میکنم وقتی شماره فریمور یکیه دیگه نصبش نمیکنه
راهی نیست بشه مثلا ریست فکتوری کرد دستگاه رو ؟!
نقل قول:
از اين راه استفاده كنيد اگر نشد خبربديد:
کد:http://www.hdmedia.ir/plugins/forum/forum_viewtopic.php?15
نقل قول:
عزیز این کار رو هم کردم
فریمور رو حتی برگردوندم به ورژن قبل ولی باز هم همون چینی نشون میده فارسی ها رو !!! دیگه کلافه شدم از دستش
شایدم زیرنویس ها مشکل پیدا کردن !!!؟!
نقل قول:
زير نويس در نوت پد ويندوز باز كنيد و save as انتخاب و در قسمت encoding گزينه UTF-8 انتخاب كنيد تا زيرنويس به اين فرمت ذخيره بشه بعد زير نويس با اسم فايل تصويريتون يكي كنيد .....
بالاخره بعد از مدتها تلاش فهمیدم دردش چیه !
من گزینه auto detect encoding رو on کرده بودم که گند میزد به زیرنویس
الان مشکل حل شده و عالی پخش میکنه زیرنویس رو مثل سابق
stb2xxx عزیز (اسمتون رو نمیدونم )
ممنون از اینکه کمک کردی و پیگیر بودی اصل مشکل همون encoding بود که حل شد
نقل قول:
پس یعنی مدل وسترن live بیت بالا رو پخش میکنه یعنی ویدیو های full hd با بیت ریت بالا ولی m890 نمیتونه درسته
m890 و كليه پلاير هايي كه باچيپ ست هاي realtk ساخته شده توانايي پخش كليه فايل هاي فول اچ دي را دارند بعلاوه منو هايي با كارايي بالا و نرم افزار ..... كه اين امكانات و سهولت كار براي اعضاي خانواده ارزش بيشتري نسبت به پخش با بيت ريت بالاي لايو دارد با توجه به اينكه اين فايل ها ((بيت ريت بالا)) كم و از نظر كيفيت تصوير تفاوتي با فايل هاي با بيت ريت معمول ندارند كافي بود دوستاني كه با لايو كار كرده اند از پلاير هاي realtk هم استفاده مي نمودند..نقل قول:
با سلامنقل قول:
از دوستانی که این دستگاه را دارند ، کسی پاسخم را نمی دهد ؟
5 ثانيه براي تعويض هر كانال ولي مشكل صدا وجود دارد و حتما تايم شيفت بايد روشن باشدنقل قول:
فونت زیرنویس srt من رو توی صفحه خیلی بزرگ نشون میده و از کناره های صفحه میزنه بیرون
یک فونت کوچیک میخوام که به جاش بذارم
یا اگه راه حلی داره راهنماییم کنین
نقل قول:
دكمه زير نويس رو بزنيد و از گزينه ها Size رو ok و بعد با دكمه هاي فلش بالا يا پايين سايز دلخواه را تنظيم كنيد
چند سوال دارم
من یه هارد ساتا internal دارم. میتونم توی دستگاهم بذارم؟
راستی لطفا بگید آخرین نگارش firmare دستگاه چیه
در لیست فرمت های ساپورت شده wmv هم نوشته
اما من وقتی روی فیلم wmv میرم مینویسه unsupported format
فونت srt زیرنویس رو میتونم هر فونت TTF ای بذارم؟ نحوه تعویض دايمی فونت به چه صورته؟
bump
bump
[QUOTE=AlborzZagros;5504042]چند سوال دارم
من یه هارد ساتا internal دارم. میتونم توی دستگاهم بذارم؟ بله مي تونيد ولي اگر مي خوايد از تايم شيفت استفاده كنيد بايد هارد رو با خود دستگاه فرمت كنيد
راستی لطفا بگید آخرین نگارش firmare دستگاه چیه؟ 2071
در لیست فرمت های ساپورت شده wmv هم نوشته اما من وقتی روی فیلم wmv میرم مینویسه unsupported format؟
WMV ورژن هاي مختلفي داره و فقط مديا پلاير ويندوز ميتونه كليه اين نوع فايل و پخش كنه
فونت srt زیرنویس رو میتونم هر فونت TTF ای بذارم؟ نحوه تعویض دايمی فونت به چه صورته؟ فعلا خير
[QUOTE=stb2xxx;5508413]نقل قول:
یه هارد ساتای سامسونگ گذاشتم داخل دستگاه
چطوری با خود دستگاه فرمتش کنم؟ راستی میشه فونت رو در شاخه ای با نام Resource
روی همین هارد بذارم و در پلیر load کنم ؟
[QUOTE=AlborzZagros;5508619][QUOTE=stb2xxx;5508413]
یه هارد ساتای سامسونگ گذاشتم داخل دستگاه چطوری با خود دستگاه فرمتش کنم؟
بريد به setup بعد system بعد hdd format
راستی میشه فونت رو در شاخه ای با نام Resource روی همین هارد بذارم و در پلیر load کنم ؟
تست نكردم
با سلام لطفا نحوه صحیح استفاده از تایمر هنگام در حالت ضبط را بفرمایید
هیچ کس پاسخ گو نیست !!
لطفا PDF را بخوانيد صفحه 34 تا 36نقل قول:
کد:http://www.hdmedia.ir/request.php?4
جناب stb2xxx عزیز
با سلام
آیا این دستگاه قابلیت تماشای یک کانال و ضبط یک کانال دیگر را دارد ؟ و درصورت نداشتن این قابلیت ، آیا امکان اضافه شدن آن در فریمورهای بعدی وجود دارد ؟
با تشکر
سلامنقل قول:
متاسفانه خير
با سلامنقل قول:
یعنی در آینده نیز این امکان به آن اضافه نخواهد شد ؟
دوستان خواهش می کنم کمک کنید من جند روز پیش یک eaget m890 گرفتم اما زمان اسکن برای تلویزیون دیجیتال کانال ها را ذخیره نمی کند با یک روشن و خاموش کردن دستگاه دوباره از اول باید اسکن بشه سوای تلویزیون در کل هر تنظیمی که انجام میگیرد با روشن خاموش کردن دستگاه از بین می رود .لطفا اگه ممکنه کمک کنید.
---------- Post added at 06:15 AM ---------- Previous post was at 06:11 AM ----------
دوستان عزیز اگه امکانش هست منو مخفی {کدهای ریموت مخفی }eagetm890 رو می خواستم .با تشکر وسپاس
نقل قول:
1-اين فريمور دنلود كن بعد از باز شدن فايل به install.img رينيمش كن:
2-طبق اين راهنما عمل كن :کد:http://eaget.cn/FW/M890%20V8.2.5r2071.zip
3-غير از اين فايل از هيچ فايل ديگه اي استفاده نكن وگرنه آي سي كد نرم افزار صدمه ميبينه ...کد:http://www.hdmedia.ir/plugins/forum/forum_viewtopic.php?15
سلام دوست عزیز من با این فریمور اپدیت کردم اما نتیجه ایی نداشت. روی ریستور کارخانه زدم باز فایده ایی نداشت.نقل قول:
اگر با دقت انجام دهيد حتما مشكل رفع مي شود بيشتر توجه نماييدنقل قول:
سلام دوست عزیز با همان فریمور اپدیت کردم جند بار یک نوار سبز پر شد و پیام اپدیت کامل شد رویت شد اما حالا تیونر کلا شناسایی نمی شود یغنی قسمت تیونر کار نمی کند .نقل قول:
---------- Post added at 01:15 PM ---------- Previous post was at 01:11 PM ----------
زمانیکه فریمور را اکسترک می کنیم سه فایل پیدا می شود و من فایلی که امش installاست رو که اون فایل هم زیپ است ولی باز نمی شود را داخل فلش کپی می کنم .اما حالا تیونر شناسایی نمی شود .نمی دونم دیگه چه گلی بسرم بریزم.
فريموري كه زدي تيونر ساپورت نميكنهنقل قول:
من این فریمور را از سایت اصلی اج تی مدیا به گفته فروشنده و دوستانی مثل شما دانلود کردم ولی قسمت تیونر کا ملا حذف شد حتی منوهای تی وی در {ست اپ }حذف شده وغیر فعال شده دوستان اگه پچ اورجینال m98 tv را دارند ممنون میشم تو سایت بزارند.
دوستان
این دستگاه الان در تهران کجا میشه پیدا کرد ؟
مشکلی با زیر نویس فارسی در هم فرمتی نداره ؟
خیابان جمهوری-نرسیده به پل حافظ-پاساژ توکل-طبقه زیر زمیننقل قول:
سلام .
من بالاخره رفتم یه eagetm890 خریدم ولی الان چند تا مشکل دارم باهاش .ممنون میشم کسی جواب کامل و دقیقی بهم بده
1- این دستگاه چطوری ریستور میشه
2- چرا پسوند wmv رو نمیخونه یعنی خیلی کم میشه پخش کنه این پسوند رو.
3- من یه wi fi واسش گرفتم ول ی هر کاری میکنم نمیتونم بهمش کانکت بشم با لب تاپم . سند دارم ولی رسیو نداره.
تنظیماتی بین وی فای لپ تاپ با دستگاه باید صورت گیرد درایو وی فای را نصب کنید.نقل قول: