جانی جان شما خودت خریدی؟؟؟چند؟؟؟من هر روز دارم به موتورلا سر ریلز جهانی droid x ایمیل میزنم ولی جواب نمیده
Printable View
جانی جان شما خودت خریدی؟؟؟چند؟؟؟من هر روز دارم به موتورلا سر ریلز جهانی droid x ایمیل میزنم ولی جواب نمیده
اره هستش نا قابل 680 تومننقل قول:
تو ايران هم هست . حدودا" 680نقل قول:
خداييش گوشي حقيه!
الان چنده اين گوشي؟
تو ايران هست؟
مرسينقل قول:
من هر روز دارم به موتورلا سر ریلز جهانی droid x ایمیل میزنم ولی جواب نمیده
اگه ايميلش رو بزاري ممنون ميشم . كه منم ميخوام ايميلش رو . بچه هاي ديگه هم ايميل بدن كه سريعتر جواب بده .
من قبلا" تو يه قسمت سايت اصلي موتورولا پيغام و نظر ميزاشتم اما آدرسش رو ندارم ديگه . حفظش نيستم بدبختي
براي اينكه صداتون به موتورولا برسه ميتونين تو gsmarena (هر چند خوشم نمياد ازش ) اما بدليل اينكه پيغام گزاشتن توش عضويت لازم نداره , فرياد بزنيد . البته در قسمت گوشيهاي جديد و پر ترافيك موتو مثل درويد / ميلستون / xt720 / backflip و ...
من كه شروع كردم . چندتا ديگه هم تكرار كردن :8:
(((((((((((((((((((((((((((((((((((( motorola please .......we want droid x for all the world please release droid x please.............)))))))))))))))))))))
بفرمایید دویست عزیز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من دیروز دیدم جواب داده گفته بود
ممنونم از توجه شما به شرکت ما ولی ما درحال حاظر هیچ برنامه ای برای ریلیز جهانی نداریم بعد یه لینک گذاشته بود که با ثبت نام از آخرین گوشیهای موتورلا میتونسم با خبر بشم
واقعا نا امید شدم................................
نه عزیز. یکی از دوستام خرید 670. راستی بچه ها واسه ارتباط با موتو بهترین راه فیس بوکه, اگه هستیننقل قول:
جانی جان شما خودت خریدی؟؟؟چند؟؟؟
پی نوشت یا به قول پویان P.S :
بچه ها به نظرتون عکسهای01 XT7 بهتره یاXT720 ؟
من كه هنوز اون عكسهايي كه لينك گذاشتي نديدم چون adsl. نداشتم .نقل قول:
بچه ها به نظرتون عکسهای01 XT7 بهتره یاXT720 ؟
اما قطعا xt720 خيلي بايد بهتر باشه .
عجب عكسايي داره . خيلي زلال و شفاف هستن .xt701 رو ميخوره . فقط يه چيز به اين دوستت بگو از آيتم هاي مختلف عكس بگيره . گير داده به اين باغچه خونشون :31:
چهار تا منظره باز . تويه شب و .... هم بزاره . ممنون :11:
خودت كي ميخري ؟
آخه هنوز بیرون نرفته که عکس بگیره, ولی توی همین عکسها همه چیز معلومه. تفاوتشون زیاد نیست با مایل که بگیرم.
تفاوتشون با مایل زیاد نیست ؟! یا زیاد هست .!نقل قول:
منظورت تفاوت با میلستونه
نیست. آخه هنوز فیرمویر motoroi روشه
دوستان ميشه بگيد كجا ميتونم حضوري بخرمش چون قصد خريدش دارم
سلام
تهران موجوده این گوشی / هم میتونی از گوشی شاپ بخری و یا یکی از دوستان جانی اگر موجود داشته باشه .
كجايي جاني ! پس بيا يه بررسي از اين گوشي رفيقت بزار . يه كم اطلاعات بيشتر ميخوام از xt720 از نظر كيفيتي / ال سي دي / عكاسي / فيلمبرداري / سرعت سي پي يو / كيفيت پخش موزيك و ...
يه مقايسه با ميلستون بكن ؟
خوب راست میگه دیگه :دی:8::10:نقل قول:
یه سوال از دوستان مخصوصا طرفداران موتورولا
این گوشی تاچش از لحاظ حساسیت به دیزار یا گالکسی میرسه؟
2- اینکه gpu به کار رفته در اون چیه (اگه مثله گالکسی power sgx 540 ) باشه که ترکانده موتورولا ؟
3- آیا سی پی یوش رو میشه اور کرد (اخه نوع معماریش با سی پی یوی آیفون4 و گالکسی یکی هست و فقط تو کلاک فرق دارن)
4- پشتیبانی موتورولا و هکرها از گوشی های آندو موتورولا چطوری هست ؟ یعنی به اندازه ی اچ تی سی از دیزار و نکس وان هست؟ و فریمور کوک شده واسش میاد ؟
5- راستی این rom تو موبایل چه کاری میکنه ؟ آیا تو سرعت گوشی تو باز کردن برنامه ها تاثیری داره ؟ کلا تو چی اثر داره ؟ مثلا مال گالکسی 2 گیگ هست چه برتری نسبت به 512 مگ xt720 داره ؟
6-و در آخر آیا موتورولا هم چیزی مثل sence اچ تی سی رو گوشی هاش داره یا نه ؟ آخه هم فضای گوشی رو قشنگ میکنه هم دسترسی به بعضی چیزا رو راحتر
1_بله
2_GPU گالکسیو نداره
3_بله
4_بله عالی هست(البته خود موتورلا هم کم نمیزاره)
5_کی گفته 2 گیگ هست تو گالاکسی؟؟؟تا جایی که اطلاع دارم رام اون بخشی هست که آندرویید روش قرار مییره(مطوئن نیستم)
6_موترلا متوبلور داره که زیبا تر از اینترفیس اچ تی سی هست ولی میشه مثل اون کرد ولی موتوبلور اونقدر قشنگ هست که دزایر دارها میخون اینو بریزن رو گوشیاشون
در کل تو خرید این شک نکن
هادی جان باور کن بهش دسترسی ندارم الان, قرار بود یکی واسه خودم بفرسته , گفتم وقتی اومد با مایل مقایسه میکنم, که مثل اینکه هنوز نتونسته. از لحاظ عکاسی, فیلمبرداری که سره, سی پی یو هم صد در صد قویتره, چون دقیقا psx4droid رو بدون لگ اجرا میکرد در حالی که روی مایلستون با بایوس های متفاوت لگ داشت, از لحاظ پخش ویدئو هم همینطور. تست های با linpack تقریبا یکی بود , کیفیت پخش موزیک هم صداش بلندتره.نقل قول:
كجايي جاني ! پس بيا يه بررسي از اين گوشي رفيقت بزار . يه كم اطلاعات بيشتر ميخوام از xt720 از نظر كيفيتي / ال سي دي / عكاسي / فيلمبرداري / سرعت سي پي يو / كيفيت پخش موزيك و ...
يه مقايسه با ميلستون بكن ؟
عکس در تاریکی کامل :
:18:
بابا ایول...جانی نویز برای دوربین این تعریف نشده فکر کنم:27: بابا کنون من تو شب اینجوری نمیگیره....
شهاب جان واسه نقل قول عکس رو پیلیز حذف کن داداش, من همینجوری هم صفحه رو سنگین کردم. یه عکس هست توی تاریکی مطلق بدون فلش, اونو ببینی نداشتن نویز رو میگیری چیه!
\ پس بزار این عکسها رو پسر خوب/ رویوو یادت نره / راستی این امضات رو جدی حال کردم / 100% تایید میشه :10:نقل قول:نقل قول:
پی سی ورلد با مضخرفترین تیم مدیریتی و حذف بی دلیل پستهای شما درخدمت شماست
كسي هست بدونه كه اين گوشي روت شده يا نه و يا چطوري ميشه روت كرد
بله روت شده :
کد:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=701966
the question is that,where is the noise?tell me
:31:توضیح عکس : عکس در تاریکی , بدون فلش و با تنظیمات اتوماتیک گرفته شده.
Wooooooooooooooooooooooooooooooooooow
فوق العاده هستش اون وقت بعضی ها میان میگن دوربینش اش دهن سوزی نیست گالاکسی که هیچ چی پیکسون 12 هشون هم به پاش نمیرسه
---------- Post added at 09:08 PM ---------- Previous post was at 09:07 PM ----------
راستی جانی جان iso چقدره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ منظورم ماکسشه
والا گفته میشه تا 3200! اما فکر میکنم هنوز توی این فیرمویر enable نشده, فعلا تا 1600 میره.نقل قول:
راستی جانی جان iso چقدره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ منظورم ماکسشه
rozysara جان واقعا اگه میگفتن سی پی یو گالکسی بهتره! میشد بحث کرد اما دوربین!!!! باور کن نه قصد کل کل دارم نه حوصلشو ولی اگه وقت کنم این چند روزه یه مقایسه بین xt720, گالکسی میذارم.نقل قول:
فوق العاده هستش اون وقت بعضی ها میان میگن دوربینش اش دهن سوزی نیست گالاکسی که هیچ چی پیکسون 12 هشون هم به پاش نمیرسه
در مورد ایزو اگه تا 3200 باشه که فوق العاده هستش در حالی که خیلی از دوربینای عکاسی هنوز ایزو 1600 دارندنقل قول:
ولی سی پی یو شاید از نظر عددی واسه گالاکسی بزرگتر باشه ولی در عمل اونی که من توسط فیلهای یوتیوب دیدم چیز دیگری بوده بطوری که تو مقایسه ها سرعتش انجام فرامین حتی از ایفون 4 هم بیشتر بود
این گوشی توی کشور های خارجی چند دولار به فروش میره ؟(مثل دوبی)
550 تا 600 دلار / چيزي كه من تو تايپيكهاي خارجي فهميديم /
مرسی FIRE جون
ميشه روت كردن اون رو به فارسي توضيح بدين خواهش مي كنم
فایل ضمیمه رو دانلود کنین و در مسیری مثل c:\desktop قرارش بدین.adb رو نصب کنین (مراحل نصب و استفاده از adb رو توی سایت ---------.ir میتونین پیدا کنین.با رفتن به مسیر settings,application,development گزینه ی usb debugging رو فعال کنین.usb connection خود گوشی رو در حالت pc mode یا همون phone and portal قرار بدین توی ویندوز یه command prompt باز کنین (از طریق start بعد run و تایپ فرمان cmd) , اگه از لینوکس استفاده میکنین باید از ترمینال استفاده کنین ( من خودم با ubuntu این کار رو انجام میدم ولی خوب sdk مخصوص خودش رو باید بگیرین )نقل قول:
(بعد از اینکه مراحل استفاده از adb رو در سایتی که گفتم خوندین به مسیر مورد نظر adb میرین و دستور
adb devices رو اجرا کنین, الان باید گوشی شما رو لیست کنه و نمایش بده. به ترتیب این دستورات را اجرا کنید و enter بزنین بعد از هر خط :
CD c:\desktop
adb push Superuser.apk /sdcard/Superuser.apk
adb push su /sdcard/su
adb push busybox /sdcard/busybox
adb push exploid /sqlite_stmt_journals/exploid
adb shell
cd sqlite_stmt_journals
chmod 755 exploid
اون c:\desktop همون مسیری هست که دلخواه شما هست و اول مطلب هم گفتم جای دیگه ای هم میتونین بریزینش.
حال برین به تنظیمات گوشی , جایی که بتونین wifi یا بلوتوث رو راحت خاموش و روشن کنین (یا از widget ای برای این کار استفاده کنین )
دستور
./exploid رو اجرا کنین (اینجا نمیشه این دستور رو درست نوشت, از چپ به راست . بعد / و بعد exploid رو بنویسین و اینتر کنین )بعد از اجرای این دستور بلافاصله وای فای یا بلوتوث رو روشن و خاموش کنین.
حالا دستور
rootshell
رو اجرا کنین , بعد از این دستور ازتون یه password میخواد , شما
hola mundo رو به عنوان پسورد وارد کنین , و اینتر بزنین. حالا گوشی شما روت شده. الان باید پرامپت شما از حالن $ به حالت # تغییر کنه. حالا دستورات زیر رو به ترتیب اجرا کنین :
cp /sdcard/Superuser.apk /system/app/Superuser.apk
cp /sdcard/su /system/bin/su
cp /sdcard/busybox /system/bin/busybox
chmod 4755 /system/bin/su
chmod 4755 /system/bin/busybox
rm /system/bin/rootshell
exit
exit
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مرسي دوست عزيز
من اين گوشي رو از گوشي شاپ خريدم به قيمت 680000 تومانممنونم ازتکد:www.gooshishop.com
داداش واسمون یه ریویو از گوشیت میذاری ؟ ممنونت میشم اگه بزاری.........................عکس و همچی هم بزار :دی
مبارکت باشه . و همیشه به خوبی برات کار بدهنقل قول:
/ نظرت در اولین نگاه به گوشیت چیه ؟
---
و شیرینی گوشی نو یادت نره :31:
سلام
من ميخوام اين مدل گوشي رو بخرم
ميهوام بدونم آيا اين مدل فقط در چين توليد ميشه؟آيا ساخت آمريكا هست كه بشه خريد؟
كلا اگه چيني باشه ،فكر ميكنين از نظر كيفيت خوب باشه؟
ممنون ميشم اگه جواب بدين:46:
سلام دوست مننقل قول:
از بابت چینی بودن خیالت راحت باشه خود آمریکایی هام اگر گوشیشون رو ببینی پشتش زده made in china :31:
با خیال راحت بگیرش.
ساخت آمريكا كه گيرت نمياد . آمريكا كه ديگه گوشي نميزنه ! شاتل ميسازه ميفرسته فضا .
از چيني بودن هم خيالت راحت باشه همه برندهاي موجود الان چيني هستن . از موتورولا وآيفون گرفته تا نوكيا و سوني .. غير از كره اي ها
موتورولا هميشه از نظر كيفيت بلند آوازه بوده . و رودست نداشته .:20:
دقیقا...............
اگه تا 15 روزه دیگه این droid 2 جهانی نشد من همین گوشی رو میخرم
ممنون از همتون واقعا گوشيه خيلي محترم و شيكي هستش تا نگاهش كني مطمئن باش ازش خوشت مياد
باشه ريويو هم مي زارم
اين تبليغ xt720
کد:http://video.golem.de/handy/3266/motorola-milestone-xt720-trailer.html