اولا دل دیگه 1564 با i5 تولید نمی کنه دوما دو مدل خدید 1564 9 سلولی هستند
Printable View
اولا دل دیگه 1564 با i5 تولید نمی کنه دوما دو مدل خدید 1564 9 سلولی هستند
سلول یعنی چه؟نقل قول:
مدل 1564 ویندوز xp رویاش نصب میشود یا نه؟
نصب میشه ولی نصب نشه سنگینتره :31:نقل قول:
نقل قول:
نصب ميشه ولي بايد بي خيال درايور و امكانات لپ تاپتون بشيد :13::13::13:
من که 1 هفته پیش خریدم 6 سلولی بود 850 تومن. خوب حالا قیمت 9 سلولیش چنده؟نقل قول:
بالاخره رنگ مشکی core i5 اومد تو بازار ؟نقل قول:
دیگه بیخیال i5 باشید چون دیگه تولید نمیشهنقل قول:
9سل هم به ایران نیومده(حداقل به تبریز)
سلام دوستان من جویستیک دارم رو ویندوز سون 1564 ولی تو فیفا پی ای اس 2010 میشناسه کارم میکنه ولی هر کاری میکنم تنظیماتش درست نمیشه و قاتی میکنه یعنی مشکل از ویندوز سون هست؟ آخه ویندوزم سون هستش ولی رو ویندوز اکس پی دسته بازی مشکلی نداره مرسی اگه راهنمایی کنید یکمم راجبه استفاده صحیح از باتریش توضیح بدید که چجور باهاش کار کنیم بهتره. آیا واسه یکسره کردن شارژ باطری حتما باید باطری رو در آورد؟
سلام
کسی از کارت گرافیکای 1564 اطلاع بیشتری داره
همه مدلهای 1564 کارت گرافیک دارن یا فقط سری A کارت دارن
سری A نداریم ... برای اطلاع از کانفیگ های صحیح اش برید سایت خود دلنقل قول:
سلام
کسی از کارت گرافیکای 1564 اطلاع بیشتری داره
همه مدلهای 1564 کارت گرافیک دارن یا فقط سری A کارت دارن
اگر شما به ویندوز xp نیاز دارید من به شما پیشنهاد می کنم از vmware استفاده کنید. من الان روی مدل 1564 ویندوز 7 رو به عنوان سیستم عامل اصلی نصب کردم و ویندوز xp و mac و linux رو هم با استفاده از vmware نصب کردم همشون هم به خوبی دارن کار می کنند، لااقل تا الان اینطور بوده.نقل قول:
این نرم افزاری که میگین چجوری هست؟ یکم بیشتر راجبه این موضوع صحبت کنید مخصوصا راجبه نرم افزار اکس پی یعنی مشکل صدا گرافیک و هات کی نداره؟نقل قول:
نرم افزار vmware workstation یک محیط مجازی ایجاد می کنه تا امکان استفاده از چند سیستم عامل بدون اینکه روی هم تاثیری داشته باشند فراهم بشه.نقل قول:
نسخه 7 این نرم افزار رو می تونید از آدرس زیر دانلود کنید (با حجم 512 مگا بایت) هر 6 قسمت رو دانلود کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد فایل اول رو با استفاده از winrar باز کنید بعد مراحل نصب رو که مثل نصب نرم افزار های دیگه است ادامه بدید. اگر شماره سریال خواست تو همون فایل اول که با winrar باز کردید موجوده فقط اگر رمز expir شده بود باید تاریخ سیستم رو چند سالی عقب بکشید.
بعد از نصب cd یا dvd ویندوز رو داخل درایور قرار بدید vmware رو باز کنید از منوی file گزینه new و سپس گزینه virtual machine رو انتخاب گنید در کادرهای بعدی نسخه سیستم عاملی رو که می خواید نصب کنید انتخاب کنید از این به بعدش مثل نصب ویندوز مراحل رو تا آخر ادامه بدید.
یه گزینه به نام ویندوزی که نصب کردید به کادر سمت چپ اضافه می شه. روش کلیک کنید و از وسط صفحه power on رو انتخاب کنید.
من که نصب کردم صداش مشکلی نداشت. حتی چاپگرم رو هم که رو ویندوز 7 نمی تونستم نصب کنم تو xp نصب کردم.
البته اگر فقط مشکل شما صدا گرافیک من همون ویندوز 7 رو پیشنهاد می کنم.
گرافیک این مدل چطوره؟
گرافیکش DDR3 هست؟
گرافیک ATI بهتره یا گرافیکهای اینتل؟ (مثلا Intel® X4500 )
سلام.گرافيكه 1564 ait هست كه نسبت به مدل GEFORCE خيلي خنكتر ه و 512 مگ دديكيت هست.INTEL X4500 گرافيكيه كه فقط 32 مگ دديكيته و از رم استفاذه مي كنه و قدرتش هم ضعيفه و با ati قابل قياس نيست
---------- Post added at 01:49 PM ---------- Previous post was at 01:44 PM ----------
اينم واسه كساني كه تست گيم مي خواستن.CAll of duty:Modern warfare 2 به راحتي اجرا شد و اين نشون ميده ati 4330 قدرت خوبي داره.ايشالا نتيجه تست gta 6 رو هم به زودي اعلام مي كنم
تنظیمات گرافیک CAll of duty:Modern warfare 2 روی چه سطحی بود که راحت اجرا شد؟نقل قول:
تقريبآ متوسط بود.به طوري كه 2.3 تا گزينه ها YES بود و رزلوشن هم نه پايين بود و نه خيلي بالا
سلام
این مدلاز لب تاپ دل روم من میخواستم بخرم ، چند نفر از کسایی که خریده بودن گفته بودن تصویرش زیاد خوب نیست !
در صورتی که مانیتورش ال ای دی هستش ، من خیلی تعجب کردم !
نظر شما چیه !
با تشکر
هر کی بوده چرت و پرت گفته من تلویزیون ال سی دی دارم :5:ولی کیفیت مانیتور 1564 خیلی از اون بیشترهنقل قول:
Dell inspiron 1564 خروجی تلویزیون دارد؟
اگر ندارد کارت tv به آن وصل میشود یا نه؟ ( اکسترنال یا اینترنال؟)
بله پورت HDMI داره ولی کارت tv نداره و اگر میخوای باید جدا بخری که به صورت اکسترنال وصل میشه.نقل قول:
این مدل bluetooth داخلی داره؟ چطور باید درایورش رو نصب کرد.
سلام bluetooth داخلي داره.درايورشم به راحتي نصب ميشه مخصوصآ تو 7 كه حتي شايد خود خود به خود هم نصب بشه
نقل قول:
برای من نصب نیست حتی از سایت dell هم درایوروش رو گرفتم و نصب کردم اما همچنان غیر فعال.
تو device manager چه گزینه ای نشون می ده که bluetooth نصب شده؟
اینطوری میتونی بفهمنی نصب شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما درایور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو نصب کنی خودش وایرلس رو هم میشناسه ... توی ویندوز سون روشنش کن اتومات نصب میشه
عالی
faghat touchpadesh fek konam moshkel dare gir mikone
az lahaze game ali sorat fogholadast faghat touchesh moshkel dare
hala nemidoonam hamashoon haminan ya man bayad chizio jaeii tanzim konam
mamnoon misham agar kasi ye rahnamaeii kone
نقل قول:
ainam linke downlode driveresh :
کد:ftp://ftp.us.dell.com/network/R235168.exe
سلام خدمت همه دوستان
به نظر شما بین 1564-b و لنوو G550-20023 کدوم انتخاب بهتری میتونه باشه؟
1564 رو که همه میشناسن اما لنوو:
CPU:core 2 dou 2.2G T6600
RAM:3G DDR3
HDD:320G
Graphic:Gforce GT 210M(256)m
WXGA Brightview LED
نظر خودم 1564 هستش نظر دوستان کدومه؟
البته من این لنوو رو تو هیچ سایتی غیر از ------------- پیدا نکردم و بسی جای تفکر بود:46:
ممنون
دیجی کالا:11:
سلام به همه.اينم تست گيم رو 1564: من امروز رفتم اين gta جديدرو خريدم.اما همون اولش از سيستم ايراد گرفت.فهميدم كه gta رو ويندوز 7 نصب نميشه خلاصه حالم گرفته شد چون بايد vista داشته باشي.به جاي اون battlefield 2 رو گرفتم كه اجرا شد...
سلام.دوست عزيز راجب لنوو فكر نميكنم دوستان تو اين تاپيك بتونن كمكي كنن چون اكثرآ 1564 دارن.و بهتون پيشنهاد ميدم تمام پستهاي تاپيك رو با دقت بخونيد چون خيلي از مسائل راجب 1564 مطرح شده.اما اگه نظر منو بخواي 1564 واقآ عاليه.من از 20 بهش 18 ميدم .18 به اين خاطر كه Xp جواب نميده.تو ويندوز 7 شما با pdf مشكل داري... كه آنچنان مساله اي نيست.در كل من كه خيلي راضيمنقل قول:
سلام Hamid جان
ممنون از نظرت.من مهندس IT هستم (MCSA-MCSE-MSITP-CCNAو...)و نمیتونم PDF نخونم ,میشه دقیقا بفرمایین چه مشکلی با PDF داره؟
طبیعتا واسه ویندوز 2003 و 2008 سرور هم هیچ درایوری نداره حتی LAN درسته؟
مرسی
سلام.اين مشكل خوندن pdf در 7 هست.اما من شنيدم كه واسه pdf تو 7 تبديل هست.يعني شما بايد pdf رو تبديل كنيد شايد ساير دوستان بتونن راجب اين تبديل كننده بيشتر اطلاعات بدن.و اينكه فكر نميكنم تمامه درايورا براي xp موجود باشه و به خوبي كار نميكنه.نقل قول:
دوستان من چند تا سوال دارم اگه کسی محبت کنه جواب بده ممنون میشم
اول اینکه میخوام رو این لب تاپ ویندوز 7 و مک نصب کنم ایا میتونم بدون دردسر این کارو انجام بدم ؟؟؟/
دوم اینکه تو سایت دیجی کالا 2 نسخه از این موجوده یکی A و یکی B که اولی 850 و دومی 690 بود میخواستم بدونم که این 2 مدل واقعآ چقدر اختلاف با هم دارن و اینکه بعضیا میگن که مدل پایینی یعنی همون B واسه کارای گرافیکی و بازی مناسب نیست داستان چیه
فاصله بین حروف دیجی کالا را حذف کنیدکد:http://www.d i g i k a l a.com/Default.aspx?Products=Notebook&Product=Notebook-Dell-Inspiron-1564-B
به خاطر بودجه کمم بیشتر مایلم اون 690 یه رو بگیرم ولی موندم هنوز اگه واقعآ تو کارای گرافیکی و بازی ضعیف باشه که دیگه ضایعست
انتظارای من از این لب تاپ ایناست
1.بازی میکنم در حد معمول نه زیاد نه کم
2.میخوام هنگ و از این داستانا نداشته باشه به عبارتی میخوام سرعتش خوب باشه
3.باتریش زود خالی نشه
4.صفحش سایزش که خوبه ولی میخوام کیفیتشم خوب باشه
5.باهاش فیلم هم میبینم
و یه هارد 160 کارمو راه میندازه
سوال دیگه اینکه بعضی از دوستان میگفتن که یه مشکلاتی در مورد نشون دادن علامت باتری هست که الان دقیق یادم نیست که داستان چی بود ولی اگه میشه یه توضیحی بدید که داستان چی به چیه؟؟/
خواهشآ در اولین فرصت جواب سوالات من رو بدید چون یه خورده فوریه کارم
سلام Amir_70 اين مدل پايينتر همونطور كه خودتم گفتي اصلآ براي گيم مناسب نيست اما اون 850 تومنيه همه ي گيماي روز رو جواب ميده.مثل Call of duty:modern warfare و Battlefield2: bad company .خلاصه اينكه دوميه علاوه بر گرافيكه ati 4330 كه داره و نسبت به geforce خنكتره رم بالاتري هم داره كه مطمئن باش به دردت مي خوره.كيفيت تصويرشم عاليه.هاردشم كه 320.
و اون مشكلي كه گفتي راجب باتري مربوط به xp هست چون 1سري درايوراش جواب نميده
اگه قرار باشه بالای 800 پول بدید acer 5740G رو بگیرید که خیلی ردیفتره
این هم سیستم خوبیه ولی توی سری جدید دل اشکالات زیادی هست
دوستان من میخوام بیخیال این مدل B بشم و میخوام یدونه A بگیرم
میشه یکی بیاد بگه دقیقآ مشکلات مدل A چیه؟؟؟
مشكلش ساپورت نكردن ويندوز xp هست.1مشكل ديگه نخوندن pdf در ويندوز 7.اين مسائل هست كه نكيدونم ميشه اسمشو مشكل گذاشت يا نه؟؟؟؟نقل قول:
من كه 2ماهه دارمش راضيم و مساله ي خاصي نبوده.
اما خوب انتخابي بود كه مدل ati رو بگيري
سلام به همه دوستان .
ميخواستم بدونم رو اين مدل ميشه ويندوز ويستا نصب كرد؟ رو مدل cor i5 چطور؟من