من خودمم ویندوز سون ۶۴ رو دارم و با CD همه درایواش نصب شد به احتمال زیاد باید آپدیت جدید رو بگیریدنقل قول:
من خودمم ویندوز سون ۶۴ رو دارم و با CD همه درایواش نصب شد به احتمال زیاد باید آپدیت جدید رو بگیریدنقل قول:
درایور هات رو Reinstall کن!نقل قول:
یعنی دی وی دی رو بزار دوباره نصب کن! بعد ری استارت کن!
به احتمال ۹۹٪ مشکل حل میشه!
اگر نشد ، ورژن بوت کمپ و سیستم عامل و پارت نامبر مک بوکت رو بگو تا بهت بگم!
سلام به شما اقای امید .من تو این هفته می خوا م 374 mcبگیرم و این انتخابم به خاطر اشنا شدن من با این تاپیک بود که الانم خیلی مطالب راجع به سیستم اپل یاد گرفتم.خدا خیرتون بده.
من بعد از اینکه mc 374 خریدم کلی سوال دارمومیخوام بتونم سوالامو بپرسم چیکار باید بکنم که زودتر عضو فعال بشم؟
شما تا ۱۰ تا پست تو بخش های مختلف فروم بده تا راحت تر بتونی پست بدی.:46:نقل قول:
ممنون از راهنماییتون.
با سلام به شما کاربر تازه وارد ،نقل قول:
خوب ببینید اینجا هر سوالی رو باید تو تاپیک مخصوص خودش بپرسید ، :5:
مثلا سوال بالا باید تو تاپیک زیر مطرح شه ، :46:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=384784&page=94
سوالات بعد ار خرید هم تو تاپیک زیر :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=384785&page=37
موفق باشید ، :11:
امید
با سلام و تشکر از شما
من ویندوز سون ۶۴ بیتی نصب کردم در ابتدا در ویندوز درایو macintosh hd وجود داشت اما وقتی آپدیت بوت کمپ رو نصب کردم macintosh hd پرید؛چطور میشه اونو در محیط ویندوز برگردوند؟
در ضمن چطور میشه بک لایت کیبورد رو در ویندوز خاموش کرد؟
با سپاس
با سلام
می خواستم بدونم که ایا Mac از فایل های ویندوز مثل exe پشتیبانی می کنه.چون من شنیدم پشتیبانی مکنه ولی نه از همه فایلی. بعد یه سوال دیگه ای که داشتم اینه که من می خوام یه لپ تاپ بگیرم حالا یکی میگه اپل و یکی میگه سونی به نظر شما من چکار کنم.
با تشکر
Iman129080
خیر!نقل قول:
تمام فایل های اجرایی ویندوز مثل .msu , exe , .dll. و... تو مک قابل اجرا نیستند!
برای همینه که ویروس ها ، تروجان ها و... رو مک بی اثرند!
سوال دومتون رو هم تو تاپیک زیر مطرح کنید :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=384784&page=99
خب ، ببین ، این کاری که بهت میگم رو با دقت بکن! تا مشکلی پیش نیاد ، چون ممکنه مکت کلا بپره!نقل قول:
برو تو ویندوز ، رو Computer رایت کلیک کن و Manage رو انتخاب کن ، بعد Disk Managment رو انتخاب کن!
لیست پارتیشن ها رو می بینی ، رو قسمتی که مربوط به مک ه ، رایت کلیک کن و Add Drive Letter and Paths انتخاب کن ! حالا یکی از D و ِ ... انتخاب کن! OK ، هر صفحه ای هم که باز شد Yes رو بزن !
حالا ری استارت کن ، به مک ، بعد به ویندوز!
دقت کن که به بقیه ی پار تیشن ها کار نداشته باشی!
موفق باشید !
امید
با تشکراز شما امید جان؛اما وقتی رایت کلیک می کنم گزینه change Drive Letter and Paths وجود داره که اونم خاموشه!نقل قول:
سلام امید جان
وقتت بخیر
خسته نباشی
ببین من 90% اوقات با استارت آپ مک بوک مشکل دارم.
سیستم رو روشن می کنم و Option رو نگه می دارم . اون صدای بالا اومدن سیستم میاد همچنین اون صفحه سفید ولی خبری از عکس دوتا پارتیشن Macintosh HD و Windows نمیشه و من نه میتونم وارد ویندوز بشم نه مک .
مجبورم خامش و روشن کنم . برم توی مک و Default استارت آپ رو بزارم ویندوز و سیستم رو ری استارت کنم.
این مشکل از موقعی که ویندوز رو کرک کردم بوجود اومد.
خب ، شما یکبار ری استارت کن ، از وقتی که صفحه سیاه شد option رو نگه دار ، ببین بازم اینطوریه! یا نه؟نقل قول:
ار بازم اینطوری بود!
ویندوز رو دوباره نصب کن! قبل از اینکه درایور ها رو نصب کنی ، ویندوز رو کرک کن!
اگر بازم مشکل داشتی ، شنبه بهت یک ویندوز میدم که بری حالش رو ببری ! (Windows 7 Ultimate Dell OEM)!
خونسرد باش و لبخند بزن ، همه ی کارات درست میشه!
موفق باشید!
امید
بوت کمپ رو REinstall کن! حل میشه!نقل قول:
اگر نشد ، بوت کمپ رو کلا پاک کن و دوباره نصب کن! :11:
اگر بازم نشد ، یا شما خیلی خوش شانسید! یا مک بوک تون! چون باید ویندوز تون رو Reinstall کنید!
موفق باشید ،
امید
این تاپیک رو تقدیم به همه ی کاربران مکینتاش P30World میکنم !
نصب مک ، بصورت Clean install یکی از مهمترین کار هایی ست که یک کاربر مک باید بلد باشه!
یکبار دیگه تاکید میکنم :هر گونه بحث درباره ی هکینتاش (نصب مک بر روی PC) تو تاپیک های مکینتاش ممنوع بوده و با متخلف برخورد خواهد شد!
خوب است بدونید ، مجتمع کامپیوتر پایتخت برای همین کار بین ۶۰،۰۰۰ تا ۱۰۰،۰۰۰ تومن دستمزد میگره!
پس یاد بگیرید و به دیگران هم یاد بدید! :11:
هر سوالی ، ایرادی ، انتقاد و پیشنهادی درباره ی نصب مک داشتید ، تو همین تاپیک مطرح کنید! :46:
موفق و پیروز باشید ، دوستان اپلی من! :11:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=413337
امید
اگر ویندوز هفت ، می خواین نصب کنید ، 60GB برای ویندوز خوبه! کمتر پیشنهاد نمیکنم ، چون اگر بخواین بازی کنید ، کم میارین!نقل قول:
سلام امید جان بازم چند تا سوال
1. الان هارد من 250 هست چند گیگش برای سیستم عامل هست و چند گیگش برا خودم؟
اگر ، تو پارتیشن مجزا باشه ، خیر!نقل قول:
2. اگه مک رو عوض کنم که کاری به پارتیشن اطلاعات خودم نداره؟
بله!نقل قول:
3.و اینکه من الان 32 گیگ رو به win اختصاص دادم ایا میتونم اینو برگردونم
اطلاعات شما کجاست ؟؟؟ که اینقدر می ترسین! چند تا پارتیشن دارین ؟نقل قول:
و اینکه اطلاعاتم پاک هم نشه
نمیدونم چند تا پارتیشن هست . همون تعدادی هست که خود اپل از تو کارخونه گذاشته. من فقط یه win 7 نصب کردم اونم نه برای بازی همین جوری. و اصلا هم با حاش کاری ندارم.نقل قول:
اطلاعات شما کجاست ؟؟؟ که اینقدر می ترسین! چند تا پارتیشن دارین ؟
اطلاعاتمم نمیدونم همون جای هست که به صورت پیش فرض چند تا فولدر داره که روشون عکس موسیقو فیلمو ....
حالا چی پارتیشنش جداست؟
از کجا متوجه بشم چند تا پارتیشن دارم؟
پس شما ، دو تا پارتیشن داری ،نقل قول:
یکی Macintosh HD و دیگری هم پارتیشنی که بوت کمپ برای ویندوز ساخته!
و این خوبه!
یعنی بیشتر از این به مشکل بر می خوردید !
خوب فایل های شما تو پارتیشن مک ه و اگر یک بکاپ با ماشین زمان ازشون بگیری ، دیگه برای همیشه خیالتون راحته!
ولی ، اگر بدون بکاپ ، مک رو دوباره نصب کنید ، همه چی می پره!
اما خیالتون راحت باشه ، مک مثل ویندوز نیست که ، هی باید عوض شه!
با سلام به همه
من میخام ویندوز سون روی مک بریزم. اما بعد از اجرای BOOT CAMP و زدن گزینه CONTINUE پیغامی به شرح زیر نمایش داده میشه:
THE DISK CAN NOT BE PARTITIONED BECAUSE SOME FILES CANNOT BE MOVE.
BACK UP THE DISK AND USE DISK UTILITY TO FORMAT IT AS A SINGLE MAC OS EXTENDED (JOURNALED) VOLUME. RESTORE YOUR INFORMATION TO THE DISK AND TRY USING BOOT CAMP ASSISTANT AGAIN.
توضیحاتش روشنه اما من هر کاری کردم نتونستم دیسک رو به صورت واحد و با فرمت ذکر شده دربیارم. اگه منو راهنمایی کنید ممنون میشم.
قبلا هم گفته بودم ، پارتیشن بندی ، سیستم بوت کمپ رو بهم میریزه!نقل قول:
Disk Utility رو باز کن ، پارتیشن ها رو پاک کن و فضا ها ی خالی رو به Macintosh HD منتقل کن!
بعد بوت کمپ رو اجرا کن ،
موفق باشید ،
امید
سلامنقل قول:
امیدجان از پاسخت ممنونم. چطور باید این فضاهای خالی رو به Macintosh HD منتقل کنم؟ تو این قسمت گیر افتادم.
خودbootcamp assistant رو که باز کنی نوشتهremove انتخاب کن درایو رو پاک میکنهنقل قول:
ببینید ، اول سعی کنید از Disk Utility این کار رو بکنید ، اگر نشد ، باید یک بکاپ از هارد بگیرید و از طریق بوت این کار رو بکنید !نقل قول:
اول اینو رو امتحان کن ،
Disk Utility رو باز کن رو آیکون هارد کلیک کن ، تب Partition رو انتخاب کن ، بعد ببین میتونی با اون + و - پایین صفحه ، پارتیشنی که ساختی رو پاک کنی ،
اگر پاک شد رو Macintosh HD کلیک کن تا های لایت شه ، بعد + رو بزن و بهش اضافه کن!
موفق باشید ،
امید
با سلامنقل قول:
من به این مرحله که رسیدم به این ارور برخورد کردم the disk cannot be partitioned because some files cannot be moved.
back up the disk and use disk utility to format it as a single mac os extended journaled volume.restore your information to the disk and try using boot camp assistant againبعد اون مراحلی که گفتید رو انجام دادم ولی باز همون اش بود و همون کاسه:13::41:
اروری رو که تو disk utility بود هم این بودpermissions differ on "usr/share/derby",should be drwxr-xr-x ,they are lrwxr-xr-x .
warning:suid file "system/library/coreservices/remotemanagement/ardagent.app/contents/macos/ardagent" has been modified and will not repaired.
و
permissions differ on "usr/share/derby",should be drwxr-xr-x ,they are lrwxr-xr-x .
repaired "usr/share/derby".
warning:suid file "system/library/coreservices/remotemanagement/ardagent.app/contents/macos/ardagent" has been modified and will not repaired.و یه نکته جالب تو system/library/user template یه علامت ورود ممنوع گزاشته که وقتی میزنم میگهthe folder "user template" cannot be opend because you dont have permission to see its contents.در حالی که من یه یوزر بیشتر ندارم که اون هم خودمم و تازه پسورد داره البته این رو هم بگم که این مک بوک پرو من رو از اون ور اب اوردن و کسی که اورده خودش یه عالمه توش برنامه ریخته و من هیچ کدوم از این برنامه ها رو حتی نمیشناسم و نمیدونم که چی هست:31:
امکان داره ویروس داشته باشم؟ چون قبلا کسپر برای مک نصب کرده بودم و بعد پاکش کردم.
ببخشید پر حرفی کردم اگر ممکنه زود تر جوابم رو بدین چون الان حسابی به win رو مک بوک احتیاج دارم:11::11:.
اول ویروس که نیستنقل قول:
دوم اون همین جوریه مشکلی نیست!!
از یه راهی میتونی بازش کنی ولی اینکار رو نکن
سیستم رو ریست کن بعد بدون اینکه نرم افزاری رو باز کنی مستقیم بروdisk utility بزن من یه دفعه اینکارو کردم درست شد!
از یون صفحه Verify Disk Permissions[IMG]file:///Users/moeen/Library/Caches/TemporaryItems/moz-screenshot.png[/IMG]یه عکس بذار وقتی چک کامل میشه اون قسمت زیر show detailsکامل خونده بشه!
در ضمن چرا فقط یه درایو داری؟حجمش خیلی کمه؟!
با سلامنقل قول:
مک بوک من هاردش 160gb هست و 90gb اون هم پره چون خیلی توش برنامه داره والان مونده 70 gb که اونم 45gbش میره برای win7 و بقیه هم که برای مک البته دارم یه هارد استرنال میگیرم 500gb مارک WD my passport که بعدا هم یادم بدین که چه جوری به فرمت مک درش بیارم:11:
این هم متن کامل ارور البته در پست قبلی ارور رو زده بودم
Verify permissions for “Macintosh HD”Permissions differ on "usr/share/derby", should be drwxr-xr-x , they are lrwxr-xr-x .
Warning: SUID file "System/Library/CoreServices/RemoteManagement/ARDAgent.app/Contents/MacOS/ARDAgent" has been modified and will not be repaired.
Permissions verification complete
Repairing permissions for “Macintosh HD”Permissions differ on "usr/share/derby", should be drwxr-xr-x , they are lrwxr-xr-x .
Repaired "usr/share/derby".
Warning: SUID file "System/Library/CoreServices/RemoteManagement/ARDAgent.app/Contents/MacOS/ARDAgent" has been modified and will not be repaired.
Permissions repair complete
باز هم پیشاپیش دست شما درد نکنه که کار من رو راه می اندازید:11::11:
دوست من حجم درایو مکینتاشت gb۹۲نقل قول:
یعنی الان ۷۰gb از هاردت نیست؟!!؟
درضمن فقط ۳۷.۴gb خالی داری؟
من خودمم یه ۵۰۰gb دارم
کاری نداره با همین disk utilityمیتونی فرمتش کنی!
driveانتخاب میکنی بعد از بالا پارتیشن رو میزنی با hfs+فرمت میکنی؟!
سلام
با بوت کمپ ویندوز ریختم بعد پارتیشنام (توی مک) رو اضافه کردم اما حالا این error رو میده!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی استارت آپ هم درایو بوت کمپ نمیاد!! مشکل چیه؟؟؟
خب ، ببینید ، برای vMware ، کافیه بوت کمپ رو از لیست ماشین ها ، remove کنید ، سپس دوباره add کنید!نقل قول:
درباره ی بوت کمپ ،هم به مسیر :
Apple Menu -- >System Preferences -- > Startup Disk
برید ، اگر پارتیشن بوت کمپ بود ، روش کلیک ، کنید و Restart رو بزنید!
و اگر نبود ، پارتیشنی که جدید ساخته اید رو پاک کنید و فضاش رو به پار تیشن مک متصل کنید ، ببینید ، حل میشه ؟
در غیر اینصورت باید ویندوزتون رو عوض کنید!
موفق باشید ،
امید
نقل قول:نقل قول:با سلام خدمت همه
این مشکل من حل نشد اگه میشه یه راهنمایی یه کمکی بکنید ممنون میشم
اگر هم راهی نداره بازم به من بگید که بیخودی منتظر راه حل نباشم بازم تشکر.
ببین ، من از پست های شما چیزی سر در نیاوردم!نقل قول:
یکم توضیح بدید ، تا بتونم کمکتون کنم!
مشکلتون چیه ؟؟
با Disk Utility ه ؟؟؟
با سلام
مشکل من اینه که disk utility نمیتونه اون ارور هایی رو که بالا نوشتم رو درست کنه و ریپیرش نمیکنه و چون این کار رو نمیکنه وقتی دوباره به بوت کمت اسیست بر میگردم باز همون ارور رو میده و مراحلی رو که شما برای ادامه نصب گفتید رو پیش نمیره.
-------------------------------------------------------------------------------
اقا امید سلام امروز که پست شما رو خوندم و متن بالا رو زدم گفتم با خودم یک بار دیگه امتحان کنم ببینم شاید درست شه و دیگه گیر نده که دقیقا همین جور هم شد ودیگه گیر نداد و من هم تونستم win7 رو نصب کنم ,ویندوز مال شرکت پرنیانه 6000 تومان خریدم قیمت اصلیش 7500 تومانه. فقط بالا اومدنیا حدود 45 تا 75 ثانیه طول میکشه مشکلی که نداره درسته؟ راستی این مک من واقعا از شما میترسه ها چون من این مراحل رو بیش از 15 بار انجام داده بودم ولی درست نمیشد همون موقع که داشتم پست شما رو میخوندم یه دفعه درست شد.بازم ممنون که به من و امثال من که از مک سر در نمییارند کمک میکنید واقعا ممنون.خدانگهدار بهنام م-م
اولا ، اگر بازم از اون ارور ها دیدی ، مشکلی نداره! بعضی از ارور های Dusk Utility مثل این :نقل قول:
permissions differ on "usr/share/derby",should be drwxr-xr-x ,they are lrwxr-xr-x .
وجودشون طبیعیه!
از این که ، دیر جواب شما رو دادم ، شرمنده! این هفته مریض بودم! :46:
سؤالی ، اشکالی داشتی من در خدمتم! :11:
از این که مشکلت حل شد ! خوشحالم! (واقعا!) :11:
موفق باشید ،
امید
سام و خسته نباشی خدمت M24
ممنون از این راهنمایی
سلام.
اقا امید اگه بخواهیم دوباره win بریزیم چه جوریه؟ (منظورم اینه که الان ویندوز نصب هست و میخواهیم عوضش کنیم)
کاری نداره ،نقل قول:
اول ، بوت کمپ رو از مسیر :
Application -- > Utilities -- > Boot Camp Assistant
باز کن ،
رو continue کلیک کن ، Create or remove a windows partition رو بزن و رو continue کلیک کن ، بعد Restore رو بزن!
اینطوری ویندوز قبلیت پاک میشه ، برای نصب مجدد هم که طبق آموزش برو جلو! :11:
موفق باشید ،
امید
سلام. من ویندوز رو دوباره نصب کردم ولی الان خروجی صدا کار نمیکنه تو win چه کنم؟ و موقه ی نصب هم بعد از این که رفتم تو boot camp استارت د ویندوز این استالر رو زدم
تو محل ، سوکت 3.5mm چراغ قرمز روشنه؟نقل قول:
بوت کمپ رو Reinstall کن ، آپدیت 3.1 هم یادت نره!
موفق باشید ،
امید
نقل قول:
تو محل ، سوکت 3.5mm چراغ قرمز روشنه؟
بوت کمپ رو Reinstall کن ، آپدیت 3.1 هم یادت نره!
موفق باشید ،
امید
همین کارو کردم ولی بازم صدا نداشت. خروجی 3.5mmهم چراغی نداره. تو مک هم چراغی توش روشن نیست. سری پیش که win نصب کردم صدا بود.
راستی این سری ۶۴ بیتی نصب کردم امکان داره ربطی داشته باشه؟
ورژن ۳.۱ هم هست:41: