نه من xfire همینطوری ران هست موقعی که بازی می کنم اگه بکس کسی کار داشت پیغام بده ..نقل قول:
Printable View
نه من xfire همینطوری ران هست موقعی که بازی می کنم اگه بکس کسی کار داشت پیغام بده ..نقل قول:
سلام djmd دیروز یه هد شات زدم بهت خیلی حال داد:31:نقل قول:
آره انجام ادم ولی سریالارو نمیگیره .نقل قول:
دوستان من سریال گرفتم فقط مشکلی پیش نمیاد V P**Nاستفاده کنم ؟!
لول سلام کجا بودی کدوم سرور ؟! :31:نقل قول:
من که از سریال حرفی نزدم...نقل قول:
آره انجام ادم ولی سریالارو نمیگیره .
ص 4 رو میگم...
:D دوستان همه دارن بازی میکنید من ADSL مشکل داره یکم هم به خاطر من Head Shot کنید :D
عزیز اگه منظورتون پست 37 هست . نه من فقط پچ آخر رو نصب کردم و وارد بازی شد با کمک مینی ایمیج ولی سریال رو قبول نمیکنه.نقل قول:
روشی که شما گفتید جواب داده؟؟
دوستان یه راهنمایی به من بکنین ، این طور که تو چند تا پست خوندم فقط کسایی که نسخه اوریجینال بازی رو دارن می تونن آنلاین بازی کنن . یعنی هیچ راهی وجود نداره که همه بازی کنن ؟؟؟
اصلا مثل COD سرور ایرانی ران شده یا همه با پینگ بالا با اروپا بازی می کنن؟
سلام اگه بخوای اینو بازی کنی باید100% بازیت قانونی باشه ودر مورد سوال دومت باید بگم که تو این بازی نمیشه سرور ران کرد و اگه هم بخوای باید سرور اجاره کنی:31:نقل قول:
پس بیخیال شیم سنگین تره :31:
سلام به همگي.......
براي online بازي كردن حتما بايد original باشه؟؟؟؟
پس اين سايته ------------ اريجشو ميفروشه؟؟؟
تو رو خدت راهنمايي كنين من اين بازيو خيلي دوست دارم بازي كنم...........
ممنون از همگي
سلام djmd شما الان چه جوري داري بازي ميكني؟؟
original داري؟؟
djmd تو رو خدا راهنماييم كن منم بيام بازي كنم.........دمت گرم
برای اورجین از ابنجا بگیرنقل قول:
http:*//*game-ir*.com*/gfw-live/bc2
دوستان ای دی بدن
salam be hamegi.
bebakhshid ke man farsi type nemikonam.
khastam begam ke har kasi ke paye online zadan badcompany hast ye email be man bezane...chon shayad ye clan irani tashkil beshe ta betoonim ba ham be soorate team bazi konim...ham chenin momkene ke ye server ejare beshe ke irani ha toosh bazi konan ba ping pain.......
lotfan har kas ke mayele be man ye email bezane...agar ke khoob esteghbal beshe mitoonim kolan baraye bazihaye online team bedim..
email e man:hootan_gofi@yahoo.com
سلام به همگي و هم چنين بازي كنان badcompany 2.
همونطوري كه ميدونين بازي هاي online به صورت تيمي ميتونه خيلي جذاب تر باشه.مخصوصا اگر Battlefield باشد...
ما قصد داريم كه براي بازي هاي online مثل Battlefield وModern Warfare 2 تشكيل يك تيم ايراني رو بديم.. تا همه در كنار هم از بازي كردن لذت ببريم.
البته اين كار هنگامي امكان پذير هست كه استقبال خوبي از اين برنامه بشه....من اين تاپيك زرو زدم كه ببينم شما چه قدر با اين كار موافقيد تا در صورت خوب استقبال كردن...ما مراحل اين كار رو انجام بديم.
لطفا نظر خودتون رو بگين تا به اميد خدا يه تيم خوب تشكيل بديم.
:27::31::39::22::34::16::15: دیر اومدی داداش ما تاپیکو زدیم تموم شد ته دیگشم خوردیم.برو فردا بیا.....نقل قول:
سلام به همگي و هم چنين بازي كنان badcompany 2.
همونطوري كه ميدونين بازي هاي online به صورت تيمي ميتونه خيلي جذاب تر باشه.مخصوصا اگر Battlefield باشد...
ما قصد داريم كه براي بازي هاي online مثل Battlefield وModern Warfare 2 تشكيل يك تيم ايراني رو بديم.. تا همه در كنار هم از بازي كردن لذت ببريم.
البته اين كار هنگامي امكان پذير هست كه استقبال خوبي از اين برنامه بشه....من اين تاپيك زرو زدم كه ببينم شما چه قدر با اين كار موافقيد تا در صورت خوب استقبال كردن...ما مراحل اين كار رو انجام بديم.
لطفا نظر خودتون رو بگين تا به اميد خدا يه تيم خوب تشكيل بديم.
دستت درد نكنه...معرفي كن ما هم بيايم ديگه.
راستي شايد يه server اجاره كنيم......هنوز معلوم نيست
بالاخره معلوم نشد! میشه بتل فیلد بد کمپانی 2 رو آنلاین بازی کرد ، با نسخه ی کرک شده؟
ای بابا. من فکر کردم لن میشه بازی کرد. عجب ضد حالی!!!
Page 4 رو بخونید و امتحان کنید...نقل قول:
بالاخره معلوم نشد! میشه بتل فیلد بد کمپانی 2 رو آنلاین بازی کرد ، با نسخه ی کرک شده؟
من تو بازي مي رم مشكلي نداره ولي بيرون كه ميام دوباره ميرم هيچي سيو نكرده... سيو هاي آماده هم كه تو فايل ريختم بازم نميشناسه.... هر دفه بايد از اول بازي كنم...
كمك كنيد.....
رو resume هم ميزنم كار نميكنه
سلام دوستان عزيز
رفقا من ADSL 512 با پينگ زير 300m/s دارم.
حدودا ساعتي چقدر ازم كم ميكنه؟
چون نتم محدوده.
مر30
هيچكي جواب نميده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من تو بازي مي رم مشكلي نداره ولي بيرون كه ميام دوباره ميرم هيچي سيو نكرده... سيو هاي آماده هم كه تو فايل ريختم بازم نميشناسه.... هر دفه بايد از اول بازي كنم...
كمك كنيد.....
رو resume هم ميزنم كار نميكنه
سلامنقل قول:
آقا من همین دیشب بازی رو خریدم
بهم گفتن میشه آنلاین بازیش کرد
همون فروشنده گفت
آقا حالا ما پست صفحه 4 رو بخونیم
طبق اون پیش بریم ردیفه؟؟:19:
فروشنده یا اوسکل بوده یا کلا بردار:31:نقل قول:
شما اگه میخوای آنلاین بازی کنی دوتا را داری
1-بازی رو به صورت ارجینال تهیه کنی که 60-70 تومان واست خرج داره
2-بازی ستاب اصلی باشه یعنی کرک نشده باشه که تو بازار میتونی پیدا کنی بعد یه CD-KEYارجینال بازی رو بگیری و راحت بازی کنی که این روشم 25 تومان برات خرج داره.تمام:5:
سلام . این کرک صفحه 4 دان نمیشه. اگه روشش کار میکنه یه بار دیگه اپ کنید. لینک صفحه 5 هم امتحان کردم کارنکرد.
ممنون
میگم برای بازی، لازمه که چیزی دانلود کنیم؟ منظورم Update و این ها هست.
نقل قول:
ببینم دوستان کسی میدونه serial key بد کمپانی رو چجوری باید پیدا کرد ؟
و این که چرا من تو بازی معمولی وقتی سوار زیر دریایی میشم کامپیوترم از بازی میاد بیرون ؟
CD-KEY رو باید ارحینال بخری.شاید مشکل از کرک بازی باشه عوض کن ببین درست میشه.من این بازی رو بازی کردم اما به خاطر باگ ها بسیار زیادش حالم بهم خود:2: در کل بازی جالبی بود اما حیف :46:.امید وارم نسخه بهد بهتر بشه تا همه لذت ببریم.نقل قول:
ببینم کسی میدونه چجوری باید2 serial key bad company رو گیر اورد?
سلام
بچه ها هنوز نمیشه این بازی رو به صورت شبکه بازی کرد؟:13:
من تا حالا شبکه بازی نکردم ولی فکر نکنم مشکلی داشته باشه...نقل قول:
بچه ها هنوز نمیشه این بازی رو به صورت شبکه بازی کرد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
نه اصال این قابلیت رو نداره که بشه شبکه بازی کرد؟!؟!شبکه نداره:13:
یکی اینو جواب بده لطفانقل قول:
سلام.نقل قول:
ببینید ما این بازی رو به صورت ارجینال تهیه کردیم و داریم بازیش میکنیم این کار یکم خرجش بیشتره حالا اگه میخواین آنلاین بازی کنین دو راه بیشتر ندارین یا باید بازیو با پک ارجینال بخرین که حدودا70 تومان هزینشه یا میتونین یه سی-دی کی معتبر بگیرین که اونم واستون 25تومان هزینه داره درضمن بازی رونمیشه باکرک یازی کرد وهمچنین حالت لن هم نداره پس شما باید یکی از این راهارو که گفتم انتخواب کنین که بنظر من دومی صلاح باشه.اگه کسی سوالی داشت در خدمتم.
میشه یه آموزش درست حسابی از روش 2یکی بزاره قدم به قدم؟
پبینم من برم بازی رو از سر کوچه بگیرم غیر اون 25تومن سریال دیگه چی می خواد؟ یعنی چی باید دن کرد کلا چقد دن می خواد تا بشه آن لاین زد؟
1ساعت بازی چقدر ترافیک قورت میده؟
برنامه Tunngle ساپورتش میکنه برای بازی آنلاین ، شاید نیاز به ارجینال بودن هم نداشته باشه
فقط من چون خودم بازی رو ندارم نتونستم امتحانش کنم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برنامه جالبیه فقط یکی بگه چجوری باید باهاش بازی کرد