بله دوست عزیز شما درست میگید فایل ناقص بود و من دوباره آنرا آپلود کردم نمیدونم این آقا بهروز چطور از این یک صفحه چیزی فهمیدند که میگن جالب بود !!!!!!!
این ورژن اصلی و سالم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله دوست عزیز شما درست میگید فایل ناقص بود و من دوباره آنرا آپلود کردم نمیدونم این آقا بهروز چطور از این یک صفحه چیزی فهمیدند که میگن جالب بود !!!!!!!
این ورژن اصلی و سالم :
سلام
من آموزش روشن كردن رنگ پوست را انجام دادم ولي ناموفق بودم .يك عكس دسته جمعي در محيط بسته بود كه تمام صورتها تيره تر بود اما نتيجه نهايي بدتر شد. اگر نكته خاصي دارد اضافه كنيد.
شما باید خود صورت ها رو انتخاب کنید بعد این کار رو انجام بدید نه به صورت کلی
سلام دوست مننقل قول:
نوشته شده توسط ramin-ahmadi
جالبيش اينجا هستش كه شما دوبار با همين نقص آپلود كردين اگر پست 76 رو ميخوندين نوشته بودم كه فايلتون ناقص هستش و دوباره در پست بعدي شما همان فايل ناقص رو در پرشين گيگ آپلود كردين
اگر دوستان نظر نميدن به خاطر اين نيست كه از كار شما راضي نيستند به خاطر اين هستش كه نميخواند حجم تاپيك بالا بره و در هر صفحه بتونند چند آموزش شما رو دانلود كنند
موفق باشيد
يا حق
دوست عزیز شما فایل را دانلود نکرده میگید خرابه و همون قبلیه عزیز اول دانلود کن بعد بگو خرابه من امروز برای سومین بار خودم دانلود کردم و کاملا درست بود فایل قبلی رو من لینکش رو از پرشین گیگ پاک کردم و در همان جا فایل جدید را آپلود کردم به خاطر شبیه بودن اسمشون لینک قبلی با لینک فعلی یکی هستند ولی فایل قبلی پاک شده و فایل جدید جای آن آپلود شده . :happy:نقل قول:
نوشته شده توسط arash_irani
سلام
اشاره آقاي arash_irani به يادداشت قبلي خودشان در خصوص آپلود اول بود كه در دومي تكرار شد و نه آخرين آپلود كه درست است و در نقل قول خود نشان داده اند.
ضمناً اگر ممكن است آموزشها را كاملتر بنويسد مثلاً در آموزش 10 به نحوه انتخاب گزينه هاي اولين پنجره بعد از انتخاب Channel Mixer اشاره اي نشده است كه در صورت اشتباه در آن، در تنظيم گرينه هاي پنجره اي كه نشان داده ايد هرگز به عكس سياه و سفيد مد نظر شما نخواهيم رسيد. غالب آموزشهاي فروم فتوشاپ در سطحي است كه همه بدون اشتباه بتوانند آنرا انجام دهند.
با تشكر مجدد
خوبه شماره پست ( 76 ) هم نوشتم و توضيح دادم كه كدوم فايل و كدوم پست خراب بوده مثل اينكه با دقت پستها رو نميخونيد و چند كلمه رو ميخونيد و نظر ميدين :sad:نقل قول:
موفق باشيد
يا حق
دوست عزیز چندتا آموزش تو این سایت میخواهید به شما نشون بدم که کامل و دقیق توضیح داده نشده ؟ من سعی کردم آموزش هامو کامل و همراه عکس باشه در حالی که خیلی از دوستان به جای عکس از شماره استفاده میکنند در ضمن نمیدونم چرا همه فقط نکات منفی رو یادآوری میکتند !!نقل قول:
نوشته شده توسط safety
تاپيك خيلي خوبيه
كلي ازش استفاده كردم
فقط چون وقت نداشتم همه رو دانلود نكردم
يك دنيا از اقاي معلم ممنون
سلام
اگر آموزشهاي شما مفيد نبود كه نظر نمي داديم. در ضمن با گفتن نكات منفي و اصلاح آن باعث رشد اين تاپيك خواهيم شد. اما با تعريف و تمجيد كه چيزي حاصل نمي شود.در هر صورت خيلي ممنون از آموزشهايتان و اميدوارم ادامه پيدا كند.نقل قول:
دوست عزیز چندتا آموزش تو این سایت میخواهید به شما نشون بدم که کامل و دقیق توضیح داده نشده ؟ من سعی کردم آموزش هامو کامل و همراه عکس باشه در حالی که خیلی از دوستان به جای عکس از شماره استفاده میکنند در ضمن نمیدونم چرا همه فقط نکات منفی رو یادآوری میکتند !!
نكات مثبت: 1.مثل برخي از آموزشها از سايتهاي فارسي كپي نشده. 2. pdf شده 3. همراه با عكس است. 4. نويسنده آن به پستهاي ديگران توجه مي كند.
چون در زمینه آموزشی فعالیت دارم ، با اجازه شما خواستم یه نکته رو بهتون بگم ،نقل قول:
نوشته شده توسط safety
1- تمجید و انتقاد هم باید منطقی باشه و هم اینکه سازنده ( بعضی از مواقع دوستان طوری برخورد می کنند که انگار طرف کارش خوب نیست و موظف هست طبق دستور العمل ایشون عمل کنند ) در انتقاد کردن باید با ظرافت کار کرد و نباید هر چیزی به ذهن آدم رسید بدون فکر و تجزیه و تحلیل آن مطلب رو سریع بنویسه می تونه با عث افت کار بشه ===> هر انتقادی درست نیست
2- معمولا کسانی حق انتقاد دارند که در اون زمینه تا یه حدی محارت داشته باشند ، و کسانی که محارت ندارند مسا ئل و مشکلا تشون رو باید به صورت سوالی و با احترام مطرح کنند ( این قاعده کار هست و باعث رشد کار می شه )
امیدوارم فهمیده باشی .
خیلی ممنون از شما من سعی کردم تمام آموزشهامو صحیح به دست شما برسونم و اگه اشتباه کوچکی توش هست باید ببخشید چون تمام این آموزشها رو من خودم مینویسم و عکس میگیرم و .... و این کار خیلی سختیه و ممکنه بعضی وقتها یک عکسی رو یادم بره بزارم یا نوشته ای جا بیفتهنقل قول:
نوشته شده توسط br0991
سلام دوستان ببخشید یکی دو روزه آپلود نکردم برای اینکه این یکی دوروز جبران بشه فردا یک آموزش بسیار عالی براتون در نظر گرفتم که دارم متن انگلیسیشو ترجمه میکنم و تا فردا هم آماده میشه و میزارم اینجا پس فردا حتما به این تاپیک سر بزنید
!
این هم یک آموزش بسیار عالی و جالب فقط این دیگه ارزش نظر دادن رو داره حتما نظرتون رو بگید :
حالا هی انتقاد کنید :tongue:
تکراریه
خودم قبلا اینو گزاشته بودم
جدی ! من ندیده بودم پس بیخودی یک ساعت نشستم ترجمش کردمنقل قول:
نوشته شده توسط rb97
خب من نديده بودمش
الان ميشينم انجام ميدم و ميارم که نمره بديد
منتظر ادامه ي اموزشها هستم
مرسینقل قول:
نوشته شده توسط somayeh_63
امروز یک آموزش جدید میزارم
منتظریـــــــــــم
من اين فنره رو نميتونم درستش کنم
با سلام خدمت دوستان
آقا رامين ممنون
كارت خيلي 20ته مر 30 عزير
ببخشيد ميشه توضيح بدين اين عکسو چطوري اين طوري ميشه کرد؟
سلامنقل قول:
ببخشيد ميشه توضيح بدين اين عکسو چطوري اين طوري ميشه کرد؟
با اجازه دوستان
اول لایه ای که تصویر مورد نظرتون توشه رو فعال کنید
بعد از منوی
filter> stylize>tiles
رو انتخاب کنید
بعد باید مقدار عددها رو نسبت به نیاز خود کم و زیاد کنید
موفق باشید ...
دوستان تا ساعاتی دیگر آموزش ساخت یک Lcd زیبا در این تاپیک بعد از چند روز بیکار ماندن این تاپیک امروز دوباره راه میوفته
پس كو اموزش؟
از صبح هي ميرمو ميام اما خبري نيست
این هم از قسمت 18 آموزشهای رامین احمدی امیدوارم خوشتون بیاد :
منتظر نظرات شما هستم
خیلی قشنگه دستت درد نکنه
دستت درد نکنه عزیز جان
سلام
مرسي رامين جان دانلود كردم ولي وقت نكردم انجامش بدم راستي تو اين آموزش كه نوشتي اموزش هفدهم در حالي كه خودت گفته بودي آموزش هجدهم هستش ؟؟؟؟
موفق باشیدنقل قول:
قسمت هفدهم : ساخت LCD
یا حق
اره توی نوشتنش اشتباه شده ولی درستش کردم اگه الان دانلود کنید نوشته 18
سلام اقای رامین احمدی
من یه اشکال دارم
اخر این اموزش وقتی لایه جدید به نام Highlight ساختم و داخل Path رفتم چیزی به نام Work Path اصلا وجود نداره تا روش راست کلیک کنم و ادامه بدم
میشه بگید چیکار باید بکنم؟
مرسی
راستی بقیه ی آموزش هاتونو انجام دادم ولی خجالت میکشم بذارم اینجا
اخه همه شون ضایع شدن
سلام
دوست عزیز به احتمال زیاد یک جای کار رو اشتباه رفتی یک بار از اول با دقت انجام بده مطمئن هستم که میتونید درست کنید بعد در پنجره Path حتما نباید اون اسمی که من نوشتم باشه شاید برای شما چیزه دیگری باشه
سمیه جان خجالت واسه چی ؟نقل قول:
راستی بقیه ی آموزش هاتونو انجام دادم ولی خجالت میکشم بذارم اینجا
اخه همه شون ضایع شدن
شما طرحهات رو بزار اینجا که غریبه نیست همه خودی هستن ( پی 30 ورلدی ) .
مخفی کردن ضعف ها از پیشرفت شما جلوگیری می کنه . طرحهات رو بزار تا دوستان نظر بدن .
قربانت : شاهین
چشم اقاي احمدي دوباره ازنو انجامش ميدمنقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط Shahin king
اخه اقا شاهين هيشكي اموزشهايي رو كه ديده و انجام داده رو نميذاره
اينجا همه استاد گرافيكن
فقط من يكي از رو اموزشها ياد ميگيرم
برا همين خجالت ميكشم بذارم
نميشه يه جايي باشه برا كسايي مثه من تا تمرينامونو انجام داديم بذاريم اونجا شما اشكالاتمونو بگين؟
(چقده پررو :puke: :tongue: )
ببخشيد ميشه توضيح بدين اين عكس رو چطوري ميشه ساخت؟
اين دومي چون حجمش بيشتره تو لينك ميذارم
ولي حتما ببينيد چون اين تميزتر و قشنگتر از اوليه
واقعا عالي كار شده
دلم ميخواد ياد بگيرم
ميشه كمك كنيد؟
كارتون عاليه
با کمی تمرین میشه این عکس رو ساخت
سعی میکنم اگه تونستم براتون آموزششو بزارم
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط somayeh_63
اتفاقا بر عكس سميه خانوم هيشكي انجام نميده مطلقا :sad:
استاد بودنشون حرفي نست كم حوصله بودنشون منو كشته :tongue:
خب سميه جان يكي از دلايلي كه براي هر آموزش تاپيك جدا گانه ميزنند براي همينه كه دوستان اشكالاتشون اونجا بر طرف بشه و نمونه كار هر آموزش رو اونجا بزارند ولي خب فعلا كه تاپيكها داره زياد ميشه :sad:
موفق باشيد
يا حق
سلام دوستان عزيز
باز هم دير به يك تاپيك توپ رسيدم . . . !
خوبه
دوستان من یک پیشنهاد دارم لطفا مدیران بخش فوتوشاپ جواب بدن
پیشنهاد من اینه که یک تاپیک به عنوان سوالات تاپیک تکنیکهای فوتوشاپ باز کنیم تا دوستان سوالاتشون و همچنین نمونه کاراشون رو اونجا بزارن چون این تاپیک حالا حالا ها ادامه داره من این تاپیک رو میخوام تا مرز 50 تا 100 آموزش هم ببرم ( البته تا اونجایی که وقت به من اجازه میده چون من الان 3 تا پیشنهاد کار دارم که مهمترینشون نشریه الکترونیکی هوای تازه ست که تازه داره راه میوفته و اولین نشریه حرفه ای الکترونیکی خواهد بود )