به شدت تائید میشه... (حالا طرفدارای بارسا نریزید سرم!:31:)نقل قول:
فقط امیدوارم که بارسلونا به این عنوان دست پیدا نکنه.:2:
راستی چه عجب بایرن هم اومد تو نظر سنجی!:27:
یاعلی:11:
Printable View
به شدت تائید میشه... (حالا طرفدارای بارسا نریزید سرم!:31:)نقل قول:
راستی چه عجب بایرن هم اومد تو نظر سنجی!:27:
فعلا" که همه چی به نفع بارساست ... 1.8 خوردن به اشتوتگارت ... راحت میرن 1.4 !نقل قول:
امیدوارم منچستر میلان رو ببره :20: ... این دفعه باید قهرمان شیم ...
ما که دعا میکنیم منچستر یونایتد قهرمان شه ، چون از همون اول بچگی عشق منه .
در حال حاضر که چلسی داره عالی کار می کنه و با اون مربی که آورده بعیده این بار دیگه جام رو از دست بده!
مگه با ناداوری
من به برد یونایتد خیلی امیدوارم چون الان اوضاع میلان بعد باخت به اینتر دوباره بحرانی شده... و همچنین وین رونی هم آمادگی خوبی داره... راستی بازی برگشت تو اولترفورده دیگه، نه؟؟!!نقل قول:
اما کلا منچستر تو چند سال اخیر با میلان مشکل داشت... تو فصل 2006 --2007 وقتی 7 - 1 رم رو تو خونه زد، همه پیشبینی کردند که منچستر قهرمان اون ساله ولی وقتی به میلان خورد، حذف شد و و خود فرگی هم گفت که به دفاع میلان باختند. ضمنا اونسال میلان قهرمان شد...:20:
صد در صد تایید میشهنقل قول:
در حال حاضر که چلسی داره عالی کار می کنه و با اون مربی که آورده بعیده این بار دیگه جام رو از دست بده!
مگه با ناداوری
امیدوارم که میلان منچستر رو مثل دفعه قبل ببره و قهرمان هم بشه اگرم نشد بارسا:20::46:
امیدوارم تیم اینتر قهرمان بشه و جام رو تو دستای خاویر زانتتی ببینم
فقط دارم لحظه شماری می کنم واسه بازی با چلسی
نه دوست من.من که فک نمی کنم به اینتر امسال امیدی باشه!نقل قول:
اگرچه توو کالچیو خوب بازی می کنه ولی سطح بازیش به اسپانیا و انگلیس نمیرسه...
نمی دونم ، شایدم معجزه ای شد و اینتر اومد بالا!!!
JUST FC BARCELONA!!!:40:
چلسی چلسی چلسی
آره صد در صد موافقم:46:نقل قول:
خوب امشب واقعا یه بازی تاریخیه,
میلان در حالی به میدان میره نستا و تیاگو و پاتو و احتمالا بوریلو رو در اختیار داره.
رونالدینهو تو شرایط خیلی خوبیه, تو بازی آخر پاس سه تا گل میلان رو داد و تو
جدول سازنده های گل در سری آ در رده اول قرار داره.
نکته مهم به نظر من برگشت نستا و پاتو هست چون در نبود این دو بازیکن میلان از پنج بازی
آخر دو تساوی دو باخت و یک پیروزی داشت. دیوید بکام هم که مقابل تیم سابق خودش بازی میکنه باید انگیزه بالایی
داشته باشه, البته من بعید میدونم تو 11 تا اصلی باشه.
من فکر میکنم ترکیب اصلی میلان این باشه:
دیدا, آباته, نستا, سیلوا, آنتونینی, آمبروزینی, پیرلو, فلامینی, رونالدینهو, پاتو , هانتلار اگر بوریلو نرسید !
به امید پیروزی میلان
FORZA MILAN
قهرمان که بارساست ولی امیدوارم فینال به میلان یا ارسنال بخوریم آخه تو لیست فقط این دو تیم را له نکردیم
من نظرم رو ريال مادريد و منچستر و بارسلونا هست براي قهرماني...
قهرماني اروپا شخصيت ميخواد كه چلسي نداره!:31:
از بين اون 3 تا هم دوست دارم منچستر و real برن فينال...
هيچ وقت بازي منچستر و real madrid تو يك چهارم نهايي سال 2003 يادم نميره...منچستر 4-3 برد اما در كل حذف شد...!از بهترين بازيا بود:8:
امشبم منچستر 100 برنده اس...شك نكنين...بكام در مقابل فرگوسن هم بايد خيلي جالب باشه!
بازم پاشنه آشیل میلان مثل کل این فصل کار دستش داد, مدافعین کناری میلان مخصوصا فاوالی که با ورودش
میلان کلا سمت چپ رو داد به منچستر !
به نظر من چندتا نکته داشت این بازی
1. نقاط ضعف میلان دقیقا نقاط قوت منچستر بود, به نظر من منچستر این برد رو مدیون وندسار بود
همچنین قدرت تمام کنندگی که رونی به منچستر داده بود اصلا در میلان وجود نداشت. مدافعین کناری
میلان هم که اصلا در موردش حرفی نزنیم بهتره.
2.میلان از حداکثر فرصتهاش حداقل استفاده رو کرد, در صورتی که منچستر از حداقل فرصتهاش حداکثر
استفاده رو کرد.
3. تفاوت دو مربی کاملا آشکار بود, به کاری گیری بکام که نیمکت نشین بود واقعا برام جای سوال بود؟!
اگه سیدورف تو ترکیب بود و بکام به عنوان جانشین میومد بهتر نتیجه میگرفت, همچنین دیگه آوردن اینزاگی به زمین حتی اگه
هانتلار بدترین بازیکن زمین هم باشه اشتباست.من نمیدونم این جوانگرایی در عرصه مربی گری چی بود که اینجوری
گریبان بعضی تیمهای طمع کار رو گرفت؟!! شاید با دیدن پپ گواردیولا به این نتیجه رسیدن که با یک مربی جوان
و صد البته هزینه خیلی کمتر به بالاترین سطح فوتبال میرسن؟!! یعنی نمی دونستن وقتی پپ بارسا تحویل گرفت
بازم بهترین تیم جهان بود؟ نمی دونستن که ابزاری که پپ در اختیار داره بهترین در سطح خودشون هستند؟
4. سران میلان کی می خوان پول خرج کنند خدا داند, موفقیت به جز با پول خرج کردن بدست نمیاد.
در آخر هم خوب شد که سیدورف یه گل زد که کور سو امیدی به بازی برگشت داشته باشیم که حداقل دلمون بیاد
بشینیم بازی برگشت رو ببینیم.
همينه ديگه...فرق مربي با مربي اينجور جاها معلوم ميشه...مثلا با فيسك كردن بكام ميخواست چيو ثابت كنه.؟نقل قول:
ولي خدا روشكر...منچستر كه رفت مرحله بعد:31:
گل اسكولز هم اخره گل بود خداييش:27:
فقط منچستر :31: البته امسال احتمالا یا چلسی قهرمان بشه یا بارسا !نقل قول:
آره ، کاملا موافقم...نقل قول:
البته میلان که از الان اوت شده س!می مونه آرسنال.
فینال 2006 بود اگه اشتباه نکرده باشم که با آرسنال بازی کردیم و اون بازی رو 2 - 1 بردیم(توو پاریس)!
کلا خیلی دوست دارم دوباره بخوریم به آرسنال.حالا هر مرحله ای که شده.یا 1/4 یا فینال...به هرحال 1/8 که نخوردیم!
تایید میشه . اگرچه به منچستر هم بخوره و دخلشو بیاره حال میده . دیشب دلم واسه میلان سوخت !!نقل قول:
به نظر میاد که این پیر مرد اسکاتلندی تمام نمیشود . انگار سر الکس کبیر همون پیرمرد آشنای فینال رویایی 99 بود و دقیقا با 180 درجه اختلاف نسبت به فینال فصل پیش.
من خودم طرفدار منچسترم اما میگم به جای این تعصب بازی ها بیاین بازی های امشبو پیش بینی کنیم !
به نظر من ( پیش بینی )
آرسنال 1-1 پورتو ( پورتو میزبانه )
بایرن 2 - 0 فیورنتینا
واقعا برام جالبه که دوستان بارسایی چقدر خوشحال و شاد تشریف دارن!:27:
موافقم...نقل قول:
من خودم طرفدار منچسترم اما میگم به جای این تعصب بازی ها بیاین بازی های امشبو پیش بینی کنیم !
پورتو 1 - 1 آرسنال
بایرن مونیخ 1 - 1 فیورنتینا
نتایج من تو مایه داربی های سرخابه!:31:
منم ازونجا که رنگ لباس پورتو وآرسنال به سرخ آبی میخوره بازی رو 1-1 پیش بینی کردم :دینقل قول:
نتایج من تو مایه داربی های سرخابه!:31:
همه میدونید و می دونم و می دانند و آنهایی که می دانند به آنهایی که نمی دانند بفهمانند که:
هیچ تیمی حق نداره جام رو از سانتیاگو برنابئو جابه جا کنه.
جام همون شب مسابقه می ره موزه رئال مادرید کهکشانی.
And You Know This Is The 11th One
منچستر دیگه!
اینم سوال داره ؟
منچستر هر سال یا قهرمانه یا نایب قهرمان ازبارسا ورئالم حرف نزنید که دلم ازشون خونه:47::47::47::47::47:
مطمئن باشید که بارسلونا قهرمان میشه ....
فقط بارسلونا
ای بابا حق آرسنالو خوردن! خدایی تا حالا گلی مسخره تر از گل دوم پورتو دیده بودین؟
سلام
ONLY MAN UTDمیلان رو هم لطفا از لیست نظر سنجی شوت کنید بیرون :27:
عجب... این داور ها نذاشتن پیشبینی من درست از آب در بیاد...:31: حالا خارج از این حرفا...نقل قول:
این سیانکی چقدر آرسنالی.... دوستانی که بازی دیشب رو دیدن باید فهمیده باشن... وقتی پورتو گل دوم رو با سوتی سول کمپل و فابیانسکی زد، سیانکی برداشت گفت: نه، قبول نیست!:18::27:
اره خیلی خنده دار بود. ولی داور شاسکولم باید میذاشت دیوار دفاعی تشکیل بشهنقل قول:
justbarcelona
قبول نبود دیگه ! باید دیوار دفاعی تشکیل میشد مگه وسط زمین خطا گرفته همینطوری بکارن بزنن برای خودشون :angry:نقل قول:
دوباره این داور **** رو گذاشته بودن این بار واسه بازی بایرن و فیورنتینا !:2: و دوباره گند زد! بدبختا فیورنتینایی ها دلم واسشون سوخت خیلی خوب بازی کردن ..
آقا مگه من میگم داوری درست بود...؟!:5:نقل قول:
نوشته شده توسط hosseinmusicmaster [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من حرف سیانکی رو میگم!:27:
آقا نزن این حرفو. تو کل صدا سیما یه آرسنالی هست اونم خیابانیه.نقل قول:
عجب... این داور ها نذاشتن پیشبینی من درست از آب در بیاد... حالا خارج از این حرفا...
این سیانکی چقدر آرسنالی.... دوستانی که بازی دیشب رو دیدن باید فهمیده باشن... وقتی پورتو گل دوم رو با سوتی سول کمپل و فابیانسکی زد، سیانکی برداشت گفت: نه، قبول نیست!
سیانکی هم که بارسلوناییه. اگه از اول دیده باشی و گزارشهاشو برای آرسنال شنیده باشی میفهمی چی میگم.
همین بازی اولش گفت فابرگاس بزرگ تو تیم نه چندان بزرگ آرسنال، کلا فابرگاس رو بزرگتر از آرسنال میدونه. جالبه این مرتیکه به تعویضهای ونگر گیر میده میگه اشتباس، یکی نیس بهش بگه تو چی میفهمی که بگی تعویض ونگر اشتباس. یه سری که آرسنال رو کرده بود تیم ملی فرانسه میگفت یازده تا فرانسوی داره تو ترکیب بعد که اسم کم آورد گفت سانگ فرانسویه. :18:
کلا ما داستانهایی داریم بااین و دکتر علیفر، این که گیر داده ونگر ولکات رو فراموش کرده در صورتی که از اول فصل همش مصدوم اون یکی هم که گیر داده بود به روسیچکی میگفت ونگر اینو مهو کرده در صورتی که یه سال مصدوم. :41:
در مورد بازیه دیشبم که دیگه نمیدونم چی بگم. دو تا گل احمقانه. اول که ترکیب رو دیدم گفتم کاش ونگر مانونه رو میذاشت ولی این فابیانسکی.....
داوری هم که دیگه حرف نزنیم بهتره. تو عمرم ندیده بودم یه خطا دو ضرب توی محوطه رو داور اجازه بده سریع شروع کنن :18:، این همون داوره فرانسه و ایرلنده که هند انری رو گل گرفت نمیدونم چرا گذاشتن با اون سوتیش دوباره داوری کنه اونم تو این سطح، کم مونده بود ونگر بزنه زیر گوشش. جالبه داور احمق جلو سول رو گرفت نزاشت بیاد دفاع کنه!!!!!!! پنالتی که رو توماس شد رو نگرفت همون رفت شد اونور این گل مسخره.
دیشب رو ناداوری هر دو تیمه میزبان بردن......
بازم بگین داوریه ایران......
اینم حرفهای ونگر در مورد گل دوم:
ببخشید زیاد شد دیگه، دلم خیلی از دست این داورد احمق و اون سیانکی احمق تر پره.....نقل قول:
چه کاری میتوانید انجام دهید؟ پاس رو به عقب تصادفی بود. چطور میتوانید از پشت سر ببینید که مدافع با انگشتان خود به توپ ضربه زده؟ آن کاملا اتفاقی بود. توپ با سول برخورد کرد اما منظور این نبود که او میخواست عمدی یک ضربه ایستگاهی به آنها بدهد. مشکل است بفهمید که داور با اینکه آن صحنه را ندیده ، چگونه میتواند آن صحنه را تصور کند. سپس در آن ضربه ایستگاهی غیر مستقیم ، اگر شما به تیم اجازه دهید که به سرعت بازی کند ، در حالی که 5 متر با دروازه فاصله دارد ، در آن صورت تیم چگونه میتواند از آن دفاع کند؟ این تصمیم بهتر از یک پنالتی برای حریف است. باور نکردنی بود که او چگونه اجازه داد پورتو از آن صحنه استفاده کند و توپ را درون دروازه جای دهد.
مدت زیادی است در این حرفه هستم اما هرگز چنین چیزی ندیدم. کاملا بی مورد است که او در آن وضعیت اجازه چنین کاری را میدهد. وقتی داور ضربه آزاد اعلام میکند ، مجبور است به ما شانسی دهد تا از آن دفاع کنیم ، در غیر این صورت بهتر است مستقیما یک گل به آنها هدیه دهد.
در موقعیتی که به هیچ وجه احتمال گل در آن وجود نداشت و اصلا هیچ ضربه ایستگاهی نباید اعلام میشد ، داور به آنها یک گل تقدیم کرد. دشوار است این اتفاق را درک کنید اما احتمالا مشکل این است که من به حد کافی باهوش نیستم تا این موضوع را درک کنم.
نمی دونم چرا یوفا یه بازی مهم دیگه رو به تام هنینگ احمق داد ..؟؟؟؟؟!!!!!!!
دلم خیلی واسه آرسنال سوخت !:41:
من که هیچوقت اون قضاوت تام هنینگ تو بازی چلسی و بارسا را یادم نمیره
واقعا داوری رو باید بیان از ما یاد بگیرن اینا :13:
حالا نظرسنجی:
قهرمانی هم 100% ماله اسپانیایی هاست
اصلا تعصبی در کار نیست. چون در اون صورت میگفتم قهرمانی حق بوکاجونیورزه :31:
1) بارسلونا
2) رئال مادرید
3) چلسی
4) منچستر
4تا نوشتم چون اگه قرار بود یکی مینوشتم که همون بالا تو نظرسنجی اومده
2-1 زیادم تو خونه حریف بدک نیست ! با اینکه راحت می تونستیم ببریمشوننقل قول:
مطمئنن پورتو نمی تونه تو امارات حریف آرسنال بشه !