سلام دوستان .
کسی یاهو مسنجری واسه کوربی پرو نداره که وقتی کشوشو باز می کنیم بچرخه اونم؟
Printable View
سلام دوستان .
کسی یاهو مسنجری واسه کوربی پرو نداره که وقتی کشوشو باز می کنیم بچرخه اونم؟
دوستان می خواستم ببینم سازگاری این گوشی با زبان شیرین فارسی چطوره؟
آیا بصورت اوریجینال و کارخانه ای فارسیه؟
:11:
من كه براي مادرم خريدمنقل قول:
خود فروشنده برام فارسي نصب كرد
مشكلي هم نداره
سلام
دوستانی که گوشی رو دار محدودیت داره یا نه؟
منظورم 1 مگ بود که صفحه قبل گفتن یا اینکه محدودیت صب نرم افزار جاوا تا چند مگ که بعضی از گوشیا دارن اینهم داره یا نه؟
ممنون
سلام - من يه مشكلي با گوشي 3653 دارم و اونم اينه كه نميتونم آهنگ ها رو بصورت آلبوم گوش بدم و حتما بايد بصورت تكي playlist كنم ،در گوشي هاي نوكيا برنامه هايي هست كه ميشه آلبوم رو انتخاب و بعد گوش داد ولي اين گوشي همچين برنامه اي داره يا نه؟؟؟(ممنون ميشم جواب بدبد)
آره من كه نتونستم برنامه بالاي 1 مگ روش نصب كنمنقل قول:
#52828378# ستاره مربع 52828378 مربع بعد قسمت مموری (حافظه) مقدارش 20000 بگذارید بعد بیاد داخل فایل و نصب کنید
این روشو امتجان کنید احتمال زیاد جواب میده
كسي جواب منو نميده :41:
سلامنقل قول:
یعنی با این روش میتونیم فایل جاوا بالای 1 مگ نصب کنیم؟
از دوستان لطفآ یکی امتحان کنه و نظر خودش رو بگه.
گوشي كوربي مادرم بعضي از فايلها رو از طريق بلوتوث نميگيره
چرا؟؟؟
عكس ميگيره
احساس ميكنم فايلهاي با حجم بالاي 1 مگ رو نميگيره
دوستان کوربی دار میشه لطفآ بگین متعلقات داخل جعبه چیا هستن:20:
سلام سوالم اینه که آیا گوشیهای جاوای سامسونگ مثل نوکیا و اریکسون جاوا روشون نصب میشه اگه جواب مثبت هست پس چرا من چندتا نرم افزار جاوا دادم ساپورت نکردن-آیا تفاوتی هست بین مدلهای جاواشون مثلا 3650 سامسونگ یا kp500 تو نرم افزار خوری چه فرقی دارن.اگه قراره جاوا رو بالای 1مگابایت ساپورت نکنن که ارزش خرید ندارن!
من خودم گوشی را ندارم اما توی یه فروم دیگه میگفتن این روش کار میکنه یه نفر باید امتحان کنه جواب قطعی بده
کسی نبود مارو دریابه!!!:20:نقل قول:
این تاپیک چقدر سوت و کوره!!:13:
همه چيز به غير از كابل اتصال به كامپيوترنقل قول:
براي مادرم كه اينجور بود
دفترچه
شارژر
هدفون
دوتا درب پشت گوشي كه براي ما سفيد و سياه بود
ديگه چيز خاصي نبود
با سلام .دوستان چند وقتی من یه کربی خریدم.همون روزای اول خیلی چیزا با بلوتوث براش فرستادم مثلا آهنگ .و عکس
اما یه چند روزیه هر چی می خوام بهش بلوتوث بدم آخرش fail میشه
اما از تظر ارسال مشکلی نیس
برای من کابل اتصال به کامپیوتر هم بود ، عیجبه بعضی هاش ندارن ، اصلا غیر قابل قبوله
سلام
ایا شما قیمت جدید کوربی رو با گارانتی اصلی خودش ( پارس مایکروتل) رو دارید؟:23:
اگه دارید،لطف کنید و بگویید.:11:
سلام
من این مودل رو خریدم اما فارسی نداره
خودم میتونم فارسی کنم؟
اگر میشه راهنمایی کنید باید چیکار کنم که فارسی هم به گوشی اضافه بشه
نقل قول:
ولی من این گوشی رو با گارانتی اصلی ( پارس مایکروتل ) خودش خریدم برای خواهرم و الان زبان فارسی رو هم داره:46:
شما با چه گارانتی خریدید؟:23:
با سلام من این گوشی را خریدم اما کابل اتصال به کامپیوتر و سی دی نصب نداشت چی کار کنم ؟ بازیها و نرم افزارها را از کجا میتونم بگیرم (کدام تاپیک ) ؟ قیمتش تو تهران ---- گوشی ؟ راستی بین این و استار من کوربی را انتخاب کردم ایا اشتباه کردم ؟
با سلاممن چند ماهي هست كه اين گوشي رو دارم واقعا عاليه ،بعد از چند ماه بازم واسم تازگي داره،فقط يه مشكلي كه باهاش دارم اينه كه من تو مشخصات اين گوشي خوندم كه فايلهاي wmv رو جواب ميده ولي هر فايل wmv كه ريختم جوا نداد و حتي بعضي فايلهاي mp4 رو هم جواب نميده ممنون ميشمو جوابمو بديد (سوالم زيادي شد ببخشيد) منتظرما!!!!؟؟؟؟
به نظر من استار خیلی خیلی بهتر از کوربی هست ولی شما باید خواسته هاتون رو از گوشی بگید تا بشه قضاوت کرد. :31:نقل قول:
در مورد قیمتش هم،من دو ماه پیش این گوشی رو برای خواهرم با گارانتی اصلی خریدم 135 تومن.
موفق باشید:46:
کسی جوابمو نمیده؟:41::45:
من 4 سوال اينجا پرسيدم دريغ كه كسي جوابمو بده (دم همتون گرم)
سلام
دوستان گوشی کربی من 2 -3 روز بود مشکل داشا و یه بار خاموش شده و دیگه روشن نمیشه؟هرکاری می کنم اصلا روشن نمیشه .سه تا دکمه پاور و دروبین و صدای کم رو هم می گیرم روشن نمی شه چه کار کنم:19::19:
اميدوارم حداقل اين سوالمو جواب بدبد(اين گوشي وقتي 145 مسيج داره ميگه حافظه پر شده به خاطر همين مجبور شدم كلي از مسيج هام رو پاك كنم تا پيام جديد به inbox بياد (تظيمات هم جايي نداره كه به رم انتقال بدم حافظه رو)خواهشا راهنمايي كنيد....:20::41:
نه حافظه اس ام اسش همونقدره زیادم نمیشه
دوستان من دیروز گرفتم!این چقدر طول میکشه شارژ شه؟روش کابل usb هم نداره!
میشه اینترنت s3653 رو روی کامپیوتر share کرد ؟
سلام بچه ها میشه قیمت دقیقه شو بگین؟
---------- Post added at 03:01 PM ---------- Previous post was at 03:00 PM ----------
سرعت گوشیش چه جوریه خوبه؟
با سلام گوشی کوربی من هر چند گاهی ( روزانه یکبار)یک شماره را خودش خودبخودی میگیره .میگن ویروس داره . چی کار کنم . لطفا راهنمایی کنید با تشکر
اگه قابل دونستید یک جوابی هم به سوال ما بدید را دوری نمیره
بچه های این فروم هیچ کدومشون مارو قابل نمی دونند:31:
سلام میخواستم بدونم آیا راهس هست که برنامه هایی که روی مموری گوشی نصب میشه روی کارت حافظه ریخته بشه
---------- Post added at 08:36 PM ---------- Previous post was at 08:35 PM ----------
سلام
چرا گوشی کوربی موقع نوشتن اس ام اس نمیشه از آیکونهای لبخند و ادمک استفاده کرد/
نقل قول:
مطمئنی من نگاه کردم مال من 500 اس جا داره:5:
امتحان نکردم چقدر طول میکشه فکر کنم 2 ساعت ولی کابل داره حتما طبق معمول سرقت شده:13:نقل قول:
---------- Post added at 11:40 PM ---------- Previous post was at 11:36 PM ----------
نقل قول:
من همین 2-3روز پیش خریدم فک کنم شب یلدا 115
نسبت به قیمتش عالیه تاچ اش هم خیلی خوبه حساس:5::31:
نقل قول:
من اوایل دی قیمت کردم 130 با گارانتی طلایی پارس مایکروتل:31:
البته من 115 خریدم با گارانتی طلایی پارس مایکروتل نمیدونم چرا اینقد ارزون بود فکر کنم گارانتیش تقلبی بود:31:
نقل قول:
فکر کنم رزولیشن فایلت زیاده شاید جواب نده آخه من یه شاین داشتم نوشته بود mp4ساپورت میکنه تازه فهمیده بودم که باید رزولیشن اش از 176*144 کمتر باشه تا بخونه حالا امتحان میکنم :20:
نقل قول:
دوتا سی دی یه کابل usbیه شارژر هدفون دفترچه فارسی انگلیسی یه کیف 4یا3تا قاب
آهان یه گوشی کوربی(شوخی):31:
برید قسمت settingsبعدش قسمت phone profiles کنار هر گزینه اش یه فلش داره باید برید اونجا تنظیم کنید.:20:نقل قول:
نقل قول:
اگه منظورتونو فهمیده باشم اینشلکیه:20:
تو قسمت منو موزیک پلیر -پلی لیست -داره میرید اونجا یه پلی لیست درست میکنید بعدش آهنگای رو که دوس دارید اد میکنید:20:
بله اول باید به کمک سیدی برنامه هایشو نصب کنید داخل سی دی 2 هستنقل قول:
بعد نصب یه صفحه باز میشه مریوط به گوشی. گوشی به کامپیوتر وصل میکنید
پایین این صفحه عکس یه تیکه پازل اونو باز میکنید یه صفحه کوچیک باز میشه که یکی از گزینه هاشinternet connectore که میتونید باش به اینترنت وصل بشید
من امتحان کردم با ایراسل با 115kbوصل میشه و سرعت دانلودش هم 30kbهستش خیلی خوبه.
ولی شارژ میخوره اگه ایرانسل داری بدون بسته افزایشی توصیه میکنم وصل نشی.:31::31:
مهندس قربون دستت اگر تونستی یه توضیحات تصویری هم بده :دینقل قول:
نقل قول:
از کجاش تونستی برنامه رو نصب کنی داداشی؟:31: