من عيد مغازه هايي كه دور ما بودن پرسيدم همه گفتن نيومده عجب مردم آزار هايي
Printable View
من عيد مغازه هايي كه دور ما بودن پرسيدم همه گفتن نيومده عجب مردم آزار هايي
خب عزيز عيد كجا !! الان كجا !! :tongue:نقل قول:
نوشته شده توسط atiy mousavi
بازي بعد عيد پخش شده
بابا بازی دو هفته هست که اومده .......
راستی من اونجا گیر کردم که باید اون غول بیابونی ( همون غول سیاهه که آماندا میندازه به جونمون) گیر کردم من همه چهار دسته رو میکشم و اون چهار تا وسیله میان پایین بعد میفرستمشون توی برق و بعد دیگه نمیدونم باید چی کار کنم ......
راستی اون غول بیابونی هم تا حال صد بار کشتمش ولی دوباره میادش............
کسی میدونه باید چیکار کنم؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!!؟!؟!؟!؟!؟!؟! !؟!؟!؟........
مرسی.............
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط p30planet
اون چهار تا رو كه فرستادين توي برق سريع پياده بشين و با Q بالاي سرتون رو بگيرين و با E بكشين.
اقا يكي به من كمك كنه
مرحله اي كه لارا شمشيرش كامل ميشه و براندا يه غول ميشه بايد چي كار كرد
ممنون ميشم اگه زود جوابمو بديد
بابا ای ول مرگ موش جان دوباره کاره ما رو را انداختی .....نقل قول:
نوشته شده توسط marge_moosh
راستی اگه میشه جواب legen... رو بده که ما توش موندیم...
متاسفانه سيوهاي بازي من تو 54 درصد پاك شدن (توسط دستان پليد استكبار جهاني). قراره امين جان بهم بده. اگه دوستان ديگه بدونن كمك مي كنن. ;)
مرگ موش جان من سیو 42% - 63% - 64% - 74% رو دارم هر کدومشون رو که خواستی بگو واست بذارم...نقل قول:
سلام :rolleye:
در مرحله ای که لارا با شمشیر باید با زنی که غول میشه بجنگه چطور میتونه ان را بکشد :happy:
لطفآ کمکم کنید :blush:
اقا يكي به من كمك كنه
مرحله اي كه لارا شمشيرش كامل ميشه و براندا يه غول ميشه بايد چي كار كرد
ممنون ميشم اگه زود جوابمو بديد
اقا تراخودا بگيد :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :)
به خدا من غير لارا هيشكي رو با اسم نميشناسم. منظورتون اون پسره هست كه اولش هم يه بار اومد و اول بازي باهاش صحبت كرد؟ الان هم توي يه اتاق دارن باهم دعوا مي كنن؟ اگه اونه بگين تا راهنمايي كنم.نقل قول:
نوشته شده توسط legend_of_croft
نه عزیز من توی درصد 74 و انجایی که دوست لارا همون دختره مو سفیده که مثل دخترای......... :rolleye:نقل قول:
میمونه رو میگه اونجا اون دختر با اون گردبندش تبدیل میشه به یه غول بیابونی (حالا اگه نگرفتی بگو تا بیشتر بگم) ما گیر کردیم که چجوری باید اون رو بکشیم حالا اگه میدونی...
من بازی رو 7سی دی گرفتم وقتی یه کمی مونده بازی نصبش تموم بشه این ارور میده
CRC error occured while installing
please read the readme.rtf for additional information and technical
support contact information .
دوست عزيز شما بايد با همون شمشيري كه داري به طرف صورت اون غول بيابوني شليك كني و مواظب باشي كه اون چيزهايي كه پرت ميكنه بهت نخوره .نقل قول:
نوشته شده توسط p30planet
بعد وقتي خون غول نصف شد ميفته زمين و بايد بري جلوش و دكمه E رو با شمشير بزني و دوباره بلند ميشه و بايد دوباره سريع با شمشير بهش شليك كني تا خونش دوباره زياد نشه و اگه اين كار رو درست انجام بدي بازي با نشون دادن يه دمو به طور كل تموم ميشه . ;) ;)
اقا دمت گرم خيلي حال دادي ممنون حالا الان سر كارم ظهر برم ببينم چي ميشه ژ
ازت ممنونم :blush: :)
مرسی حسین با حال ...
ولی قضیه چیه بازی تو 84% تموم شد...
خواهش ميكنم . ;) ;)نقل قول:
نوشته شده توسط p30planet
در رابطه با اون درصد بايد بگم شما براي اينكه بازي رو 100% تمام كنيد بايد تمام اون ايتمها كه به سه صورت برنزي ، نقرهاي و طلايي هست رو در طول مراحل جمعاوري كنيد . :) :)
بابا انقدر در مورد بازي سوال نكنيد من كه راهنماي كامل بازي رو گذاشتم. حالا بازم ميزارم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين سايت بازي رو مرحله به مرحله توضيح داده.
ولي من ميخوام يه اعترافي بكنم. من خودم از طرفداران پروپاقرص Tomb Raider بودم و خيلي هم منتظر اين بازي بودم اما وقتي بازي عرضه شد و ديدم حتي يه دمو هم تا پايان بازي وجود نداره خيلي از Tomb Raider بدم اومد و پشميون شدم كه چرا اين همه وقت گذاشتم و بازي رو تموم كردم. چون دموهای بازی هستن که اونو جذاب میکنن.اين مسئله باعث تعجب خيلي ها شده, كه چطور شماره هاي قبل اين بازي از دموهاي زيبايي بهره مند بودن ولي اين این شماره نه. به هر حال امیدوارم اگه سری جدید این بازی اومد بتونه با گرافیک بالا و جذابش مارو راضی کنه.
سلام
اقا كسي رمز خون نداره من تو مرحله غول اماندا خون كم ميارم
يكي كمك كنه
ممنون ميشم
البته از رمز بدم مياد ولي اين يكيو مجبورم
:sad: ;)
با تشكر از همگي دوستان
عزيزم نسخه شركت مدرن را تهيه كن 7 تا سي دي هستش و خيلي راحت نصب ميشه
شمايي كه رمز خون بازي را ميخواهي يك سري بزن اينجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اينجا همه چيز پيدا ميشه امتحان كن :tongue: :tongue: :tongue: :tongue:
سلام دوست عزیز من این بازی رو دونلد کردم و همهٔ فیلم هارو داره من ببینم اگه شد براتون میزارم.نقل قول:
نوشته شده توسط reza_17173
سلام اقاي Gagsta. ببينم بازيه شما دمو داره؟؟ منظورم دموي گرافيك بالاس. مثلا" چه دموهاي گرافيك بالايي در طول بازي ديدن؟
:rolleye:
سلام به همگي من چند تا ا نسخه هاي بازي را از نظر دمو امتحان كردم از همه بهتر مال شركت مدرن گيمس بود و پيشنهاد ميكنم هر كي بازي را بازي نكرده بره حالشو ببره :cool: :cool:
یعنی دموهای این شرکت گرافیک بالاتری دارن؟ یا منظورت اینه که دموهایی که این شرکت دارن بقیه شرکت ها ندارن؟ اگه میشه توضیح بده. مرسینقل قول:
نوشته شده توسط MOH333EN
من این اولین شماره ای از این سری بود که بازی می کردم. مگه این دموها چیه که اینقدر در موردش بحث می کنید ؟
به نظر من دمو ها با هم هيچ فرقي نميکنه. ولي حيف که تايم دموها کم بود و دمو ي جذاب و جالبي هم نداشت. بازي رو ميشه 5 ساعته تموم کرد به صورت حرفه اي .در کل خوب بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یک نسخه تهیه کردم و دمو داشت بعضی از جاهای بازی تو دمو باید یک کارهایی کنی البته اشاره میکنه و همین نسخه را بیشتر ندیدم
کدام بازی؟
در مرحله انگلستان در خانه اي كه تابوتها با يك زنگ قرار دارد چه كار بايد كرد :cool:
سلام
يك تابوت شكسته اينجا هست. اون رو بكشين كنار ستوني كه كوتاه هست. بعد برين جلوي مجسمه بايستين و با كمان چراغ آويزون بزرگ رو بكشين و ول كنين تا حركت كنه. از روي تابوت شكسته برين بالاي ستون و روي طنابي رو كه اونجا هست و يه آونگ بزرگ بهش آويزونه بپرين.
دوستان من در مرحله برفی گیر کردم آخرش که میری سراغ آماندا چطور اون غول رو باید بکشی من تمام اتصال های الکتریکی رو روشن کردم و بعد نشستم پشت اون دستگاه ولی چطور باید بکشمش ؟
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط ramin-ahmadi
شما وقتي به غول شليك ميكنيد براي چند ثانيه غيب ميشه
تو اين مدت شما بايد به تمامي گويهاي معلق در هوا شليك كنيد تا القاي الكتريك صورت بگيره و تمامي گويها به هم مرتبط بشن بعد از اين اتفاق بالاي سر شما محلي براي گرفتن قلاب وجود داره كه با يه هاله بنفش رنگ محافظت ميشه ... به محض اينكه گويها به وسيله الكتريسيته به هم مرتبط شدن اووون هاله بنفش رنگ از بين ميره و شما بايد سريع از دستگاه پياده بشين و قلاب رو بندازيد به اووون رو بكشيد پايين ..........
دوستان در مرحله انگلستان آخرش باید چطور اون اژدها که از آب میاد بیرون رو بکشم
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط ramin-ahmadi
4 تا برج در اطراف هستش
شما بايد به اووونها نزديك بشين و بهشون شليك كنيد تا اژدها هيپنوتيزم بشه .... در همون لحظه خيلي سريع بايد قلاب رو بندازيد و قفس رو بكشيد پايين تا به اژدها برخورد كنه
هر بار كه اين كار رو ميكنيد اژدها ميزنه و اووون برج رو خراب ميكنه و شما بايد برين سراغ برج ديگه
در كل بايد 4 بار اين كار رو انجام بديد
مرسی ممنون بالاخره بازی رو تموم کردم ولی واقعا با این همه حجمی که داشت خیلی زود تموم شد !!! ورژن قبلیش خیلی بهتر بود و هیجان بیشتری داشت !
ميشه بهتر توضيح بديد.. :)نقل قول:
نوشته شده توسط m E H D I
کجاش مشکل داره فکر کنم توضیح واضح باشه منظور از کمان همان چنگک خودمان است ( حرف q )
توي اين سالن وقتي مي گردين كناره يكي از تابوتها مي ايسته و حرف مي زنه. تابوت از وسط شكسته شده. اون رو با E مي گيرين و ميكشين كنار ستوني كه اون طرف هست. بايد اونقدر نزديك به ستون باشه كه از روي تابوت بتونين روي ستون بپرين. بعد برين وسط سالن رو به زنگ بايستين و با Q اون چراغ رو بگيرين. با E بكشين و بعد ولش كنين. زماني كه اون داره حركت مي كنه برين رو تابوت و بپرين روي ستون. از بالاي ستون هم بپرين رو طنابي كه پيش ستون هست و يه وزنه هم بهش آويزونه. وقتي چراغ به زنگ خورد در باز ميشه.نقل قول:
نوشته شده توسط amir_vel
ممنون راهنمايي خوبي بود...
دستون درد نكنه
به نام خدا
دوستان در در مرحله دوم بالا یه ساختمان گیر کردم نمی دونم چه کارکنم راهنمایی کنید؟