اگه اونطوري بود كه اين تاپيك از يك سال پيش تا حالا بسته بود چون نوشتهنقل قول:
2009
Printable View
اگه اونطوري بود كه اين تاپيك از يك سال پيش تا حالا بسته بود چون نوشتهنقل قول:
2009
من واقعا منظور شما رو نفهمیدم!!!نقل قول:
این تاپیک برای بهترین بازیهای سال 2009 هستش و معمولا بهترین بازیهای هر سال در پایان سال انتخاب میشن و مدت اون هم خیلی زیاد نباید باشه. من منظورم این بودش که دیگه نباید بیشتر از این طولانی بشه.البته فکر کنم نظر سنجی دیگه فعال نباشه.
ولی در کل نتایج این نظرسنجی تا حدودی نشون میده که گیمرهای ایرانی با کشورهای دیگه فرق دارن و بعضی از گیمرها به غیر از بازی های شوتر انگار هیچ سبک دیگه ای نمی شناسن:20: فکر کنم باید جای Dragon age با Call of duty:mw2 عوض میشد:20: باور کنید هیچ جای دنیا همچنین انتخابهایی نداشتن و واقعا باید به ایرانی بودن خودمون افتخار کنیم:27:
من بازم میگم اگر مثلا برای بهترین بازی سال 10 بازی برتر انتخاب بشه و از بین اونا یک بازی به عنوان بهترین بازی سال انتخاب بشه اون جوری خیلی بهتر هستش.الان از این بازیها که گذاشته شده فکر کنم یه تعدادی از اونا زیادی باشن. البته بازم خیلی فرق نداره چون بهترین بازی سال یه بازی شوتر میشه!
منظورم اين بود كه تا پايان سال 2010 بايد اين تايپيك باز باشه
بازی فقط بتمن و اویل.دارای گرافیک عالی و .....از همه نظر عالین دوتاشون.
Batman Arkham Asylum
Modern Warfave 2
Resident Evil 5
F.E.A.R. 2: Project Origin
خیلی حال داد مخصوصا قسمت دوئل Call of Juarez: Bound in Blood
pes 2010
pes 2010 كه مسخره ترين فوتبالي بود كه من تا حالا بازي كردم با اون داوريه بيخود و پر از باگش .
البته خواهش ميكنم دوست بالايي به دل نگيرره كلي گفتم.
من وخیلی های دیگه این رو قبول نداریمنقل قول:
pes 2010 كه مسخره ترين فوتبالي بود كه من تا حالا بازي كردم با اون داوريه بيخود و پر از باگش .
البته خواهش ميكنم دوست بالايي به دل نگيرره كلي گفتم.
اگه دقت کرده باشی اصلا اسمی از فیفا برده نشده
من بعد از 6 سال فیفا نصب کردم فیفا 10 و فقط زمانی که دلم میگیره بازی میکنم از بس خنده داره:27: (اصلا قصد توهین به شما رو ندارم):41:
فقط کافیه حمله کنی و روی بازیکن به سمت دروازه باشه گــــــــــــــــــل
رای منم :
MW2
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Dragon Age: Origins
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Batman: Arkham Asylum
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Resident Evil 5
ممکنه از یه ژانر 2 تا رو انتخاب کرده باشم ولی واقعا نمیتونستم به این ها مخصوصا MW2 و RE5 و BATMAN رای ندم !!!
منم موافقم pes2009کجا این کجا:41:نقل قول:
- Call of Duty: Modern Warfare 2
شاخ همه ی بازی ها :31::31::20::20::20:
dragon age:best game in worid
می گم Crayon phisyc رو گذاشتی rig'n'roll رو نذاشتی؟؟
فقط :40::40::40::40:medern warfare 2
یه سوال الان اساسین اومد یا نه تو شهر ما که خبری ازش نیست دوستان تو شهرهای دیگه مخصوصا تهران اومده بازی
بازی واسه کامپیوتراومده ولی کرک نشده .نقل قول:
منم بعید میدونم حالا حالا ها کرک بشه ...
البته اگه اصلشو بخری و اینترنت پرسرعت هم داشته باشی میتونی بازی کنی ...
یعنی الان برای خریدن هست اما تو هیچ سایتی ندیدم
Call of Juarez: Bound in Blood
---------- Post added at 10:17 AM ---------- Previous post was at 10:16 AM ----------
خارج از ایرانم COD 6 بهترین بازی بوده از نظر کاربران؟
نه توی سایتهای خارجی نگاه کنید این بازی فقط به عنوان بهترین بازی سبک شوتر انتخاب شده. بهترین بازی pc اکثر سایت ها بازی dragon age رو انتخاب کردن.تازه این بازی جایزه های زیاد دیگه ای هم گرفته.نقل قول: