نقل قول:هر چي كمتر باشه دقت و كيفيت تصوير بيشترهکد:http://en.wikipedia.org/wiki/Dot_pitch
Printable View
نقل قول:هر چي كمتر باشه دقت و كيفيت تصوير بيشترهکد:http://en.wikipedia.org/wiki/Dot_pitch
آخه اين زاويه ديد كه شما ميفرماييد مربوط به همه مانيتور هاست. كلا CRT زاويه ديد عموديش بهتره ولي LCD نه. مثلا وقتي ميخوال لپ تا پ ببيني دقت كردي بايد يه زاويه خاصي داشته باشي نسبت به صفحه. LCD همم همينه. ولي زاويش نسبت به لپ تاپ گسترده ترهنقل قول:
نه دوست عزیز نسبت به مانیتورهای سامسونگ از جمله 22700 زاویه دیده این مانیتور از پایین ضعیفه کلا مانیتورهای LG زاویه دیدشون نسبت به سامسونگ جالب نیست.نقل قول:
دیروز که رفته بودم ایران تو اونجا اکثر مانیتور ها رو تست کردم 2261 نسبت سامسونگ زاویه دیده کمتری داشت ولی حدود 4-9 درجه اونم دقیقا تو کنارها که تو اون زاویه تو CRT ها هم تشخیص دادن سخت بود ولی کمتر بودنقل قول:
نه دوست عزیز نسبت به مانیتورهای سامسونگ از جمله 22700 زاویه دیده این مانیتور از پایین ضعیفه کلا مانیتورهای LG زاویه دیدشون نسبت به سامسونگ جالب نیست.
زاویه دید از زیر هم دوباره همه مانیتور ها رو دیدم علناً هیچ کدونم چیزی پیدا نبود که ال جی 2261 فکر میکنم کمی بدتر بود ولی تو هیچ مدلی حتی سامسونگ از زیر چیزی پیدا نبود
2261 مانیتور خوبیه فقط یکم کوچیکه قیمتش هم 215 گفتند و خیلی هم قشنگه....
2261 کوچیکه؟:دی تلوزیون که نمیخوای بخری! 22 اینچ هست دیگه! (21.5) فکر نمیکنم با 23 زیاد تفاوت داشته باشه 27 به بالا هم به نظرم دیگه واسه کامپیوتر بدرد نمیخوره:41:
من 2262 رو تست کردم زاویه دیدش یه مقدار از 2261 بهتر بود. در مورد سامسونگ هم اکثر مدل هاش مثل همند.
p23700 زاویه دیدش عالیه.
چرا سريع مسئله رو ميچسبونين به يه مدل يا برند خاص. يهو يكي مياد ميگه مدل X زاويه ديدش خوبه يا بده
اگر زاويه ديد ها با هم تفاوت دارن در حد 4 تا 5 درجست نهايت. از پايين اگر با مانيتور ها نگاه كني هيچكدوم ديد ندارن و سياهن. شمايي كه ميگي X خيلي خوبه زاويه ديدش از پايين يه عكسي چيزي كه ثابت كنه بذار.
از بقل: مانيتور TV ها خيلي زاويه ديد گسترده اي دارن. چون به جاي TV هم استفاده ميشن. ولي بقيه مانيتور ها تقريبا در يه حده. بالا و پايين داره ها. مثلا 2261 يه مقدار كمتره (به قول pandora tomorro كه ميگه اگه دراز بكشي رو ميزت زاويه ديدش پايينه).
در كل به برند ربطي نداره يهو مياين ميگين فلان برند زاويش بهتره.
درود
مانيتور هاي سامسونگ همشون 60 هرتزن...؟؟؟؟:13:
تو مشخصاتش نوشته 60 هرتز يعني بالاتر از 60 رو پشتيباني نميكنند....؟؟؟؟:20:
واسه lcd شصت هرتز خوبه.....
عزيز مدلهاي LG چند هرتزه....؟؟؟؟نقل قول:
من t1900 دارم 75 هم داره.نقل قول:
مطمئنی تو قسمت refresh rate نوشته بود.
بااستفاده از ورودی RGB و رزولوشن زیر 1080*1920 تا 75 هرتز را support میکنه.نقل قول:
برای LCD همون 60 هرتز کافیه و بیش از اون بی فایده هست مگر تو فیلمهای 3 بعدی که باید 120 هرتز باشه.
پس 60 و 80 و یا حتی 110 هم با هم تفاوتی نداره.این مطلب رو از توی help ویندوز 7 پیدا کردم:
A flickering CRT monitor can contribute to eyestrain and headaches. You can reduce or eliminate flicker by increasing the screen [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . A refresh rate of at least 75 hertz generally produces less flicker. (Because LCD monitors don't create flicker, they don't need to be set at high refresh rates.)
مخالفم! چون تکست توی 60 هرتز کمی چشم رو اذیت میکنه، در صورتیکه توی مثلا 75 خیلی بهترمیشه!:5:نقل قول:
دوست من اتفاقا تجربه خودم میگه که در lcd از 60 هرتز به بالا کوچکترین تفاوتی رو احساس نمیکنی.نقل قول:
میشه بگید توی LCD چه تفاوتی بین بین 60 و 75 یا حتی 100 وجود داره؟نقل قول:
عزیز توی CRT این تفاوتها معنا پیدا میکنه نه LCD.وقتی فلیکری وجود نداره چطور باعث اذیت شدن چشم میشه؟
دقت کنید توی پست دادن ها
Refresh Rate مستقیما با رزولوشن در ارتباط است، در 1920x1200/1080 با 60 هرتز Refresh Rate به هیچ وقت کوچکترین مشکلی وجود نخواهد داشت. چیزی که در LCD باعث اذیت شدن چشم میشه عدم تعادل مناسب Refresh Rate و رزولوشن (و البته Refresh Rate مانیتور و سیگنال ورودی) هست، و Refresh Rate خود به خود به تنهایی باعث هیچ چیزی نمیشه ...نقل قول:
سلام به همه ی اساتید
منم میخوام مانیتور p2370 بگیرم
چند تا سوال از دوستانی که این مانیتورو خریدن دارم
1.ایا این مانیتور backlight bleeding داره؟ این مساله برام خیلی مهمه ...بعضی اوقات مساله ی backlight خیلی ازار دهنده س ( مخصوصا تو نمایش رنگ مشکی )
2.زاویه دیدش چطوریه ؟( مخصوصا از پایین ) ...البته میدونم که زاویه دید همه ی مانیتورهای تو این رده زیاد خوب نیست اما بعضی هاشون واقعا افتضاحن ...مثلا با کوچکترین تغییر زاویه دید (مخصوصا از پایین ) تصویر سیاه میشه...ایا اینم اینجوریه ؟ یعنی با کوچکترین تغییر زاویه دید تصویر سیاه میشه؟ یا اینکه با تغییر زاویه دیدبا اینکه رنگ تصویر تغییر میکنه اما بازم قابل تشخیصه؟
3.سرعت پاسخگویش چه جوریه ؟ ایا تو فیلمها یا بازیهای سریع تصویر جا میمونه؟
4.این مانیتور ورودی hdmi نداره...ایا با تهیه ی یه تبدیل hdmi به dvi مشکل حل میشه؟ منظورم اینه که کیفیت تصویر افت نمیکنه؟(چونکه از یه نفر در این مورد پرسیدم گفت تصویر افت میکنه (؟!!!)
ممنون:11:
سلام
من یکی از آنها ییم که واقعاً گیج شدم که بالاخره چه مانیتور بگیرم.:19:
LG W2261V
Samsung SyncMaster XL2370
LG LED W2286L
آقا این تن بمیره بگید چی بخریم؟:33:
یا شاید هم Samsung 23500
اگه قیمت سه مدل بلارو بگید ممنون میشم:42:
سلام
اگه محدودیت بودجه ندارید XL2370 گزینه خوبی هست
شما بهتر که بودجه رو مشخص کنیدنقل قول:
اگر بالای 300 میخواید بذارید xl2370 خوبه و اگر هم کمتر میخواید هزینه کنید 23500 هم خوبه
تایید میشه اساسینقل قول:
سلام دوستان :20:
با عرض تبریک سال نو
من مانیتور LED سامسونگ XL2370 رو واسه PS3 انتخاب کردم لطفا راهنماییم کنید.
من دیروز رفتم سامسونگ پایتخت فروشنده گفت دیگه نمیتونی این مانیتورو جایی پیدا کنی کلا 100 تا تو ایران وارد شده. حتی زنگ زدم پاساژ رضا اونجام هیچ مغازه ای نداره.
کسی از دوستان جایی میشناسه که این مانیتور رو بتونم بخرم :41:
منم دیروز بازار رضا بودم دنبال همین مانیتورنقل قول:
در مورده اینکه طرف گفته دیگه نمیتونی این مانیتورو جایی پیدا کنی حرف مفت زده
بعد از تعطیلات سرو کله ش پیدا میشه
سلام بعد از تعطیلات دوباره وارد بازار میشه.
خیلی ممنون دوستان از راهنماییتون پس صبر می کنم :20:
از اين سه تا كدام را به ترتيب پيشنهاد مي كنيد:نقل قول:
Samsung XL2370
Samsung P23700
Samsung P23500
بعد قيمتشان چقدر است؟
قضيه قاب ديجيتال هنوز هست؟
در مورد پیشنهاد اگر شدت روشنایی برات مهم هست ترتیبش میشه این از چپ به راست: xl23700 - 23500 - 23700
اگر برات مهم نیست به همون ترتیبی که نوشتی درسته.
قیمتهاشون هم به همون ترتیبی که نوشتی میشه این: 330 - 270 - 245
قاب دیجیتالی هم داستانش یه 2 ماهی هست تموم شده
تایید میشه اما در مورد قیمت قیمت روز تهران اینه :نقل قول:
Samsung XL2370 = 340 اما موجود نیست :31:
Samsung P23700 = 260
Samsung P23500 = 237
سلام و شب خوش
من دیروز p23700 به قیمت 280 تومن خریدم و مثل اینکه دیگه از قاب هم خبری نیست
یه مشکلی که دارم اینه که فیلم ها رو که full screen میکنم از بغلها سیاه میشه و کامل نشون نمیده
ممنون میشم اگر راهنماییم کنید
در مورد قیمت هم با این قیمتهایی که دوستان میگن مثل اینکه گرون خریدم .(قیمت زنجان280 تومنه)
من قبلا t220 داشتم و خیلی هم ازش راضی بودم
ظاهرا سامسونگ دلش براي مردم سوخته ونخواسته 2370 رو به مردم غالب كنه و از مونتاژ اين مدل منصرف شده دوستان!!!!:41:
منبع شما كجاست؟نقل قول:
من يك عدد سفارش داده ام و نمايندگي گفته اين ماه مي آيد!
بعد لحن پست شما جالب بود لطفاً علتش را روشن فرماييد (غالب --->قالب)
مانیتور فوق العاده 2370 تا اواخر ماه یا نهایتا اوایل خرداد وارد بازار میشهنقل قول:
باز ندونسته حرف زدی؟
مگه مانييتور رو هم سفرش ميدن؟نقل قول:
من هم فكر نميكنم بياد تا آخر ماه. اگر رسيد دستت خبر بده. چون الان 2 ماهه كه قراره بياد
100% دلیلش اینه که فیلمی رو که میذارید واید اسکرین نبوده و 4:3 بودهنقل قول:
اول که قرار بود تا آخر فروردین بیادنقل قول:
مگه مانييتور رو هم سفرش ميدن؟
من هم فكر نميكنم بياد تا آخر ماه. اگر رسيد دستت خبر بده. چون الان 2 ماهه كه قراره بياد
نمیدونم چرا عقب افتاده
یحتمل گذوشتن نزدیکای تابستون بریزن تو بازار
من میخوام مانیتور p23500 بخرم به دلیل full hd بودنبرای فیلم.یک سوال برام پیش اومده.لطفا راهنمایی کنید:
من الان یک مانیتور lcd 22 سامسونگ مدل bw 2232 دارم که حداکثر رزولشن 1680*1050 هست و من در رزولشن 1024*768 باهاش کار میکنم و برای تعویض ریفرش ریت در ویندوز مشکلی باهاش ندارم ومیتونم ریفرش ریت رو بالاتر از 60 hz بزارم.
سوالم اینه که در مانیتور 23500 (غیر از مواقع دیدن فیل hd) میتونم از رزولشن 1024* 768 استفاده کنم و ریفرش ریت رو تغییر بدم.
(چون در مانیتور ال جی 2261 ظاهرا امکان تغییر ریفرش ریت وجود نداره)
ممنون
نه نمیشه تغییر داد ولی یه سوال دارم و اون اینه که چرا میخواید رفرش ریت رو تغییر بدید؟
من يك سيستم جديد خريده بودم كه مانيتور هم مي خواست 23700 بدهد كه من نپذيرفتم و چون خودش نمايندگي سامسونگ بود قرار شد هر وقت2370 آمد برايم بگيرد و تحويل دهد.نقل قول: