فکر 2 - 3 تا تاپیک در رابطه با مبین نت زده شد ( یواشکی می گم یکیش رو خودم زدم :31:) ولی خبری ازش نیست !نقل قول:
Printable View
فکر 2 - 3 تا تاپیک در رابطه با مبین نت زده شد ( یواشکی می گم یکیش رو خودم زدم :31:) ولی خبری ازش نیست !نقل قول:
واقعا راست گفتی بذار دلشون رو با این چیزا خوش کنننقل قول:
آقا چی شد؟
کسی گرفته تا حالا؟
تست؟
بخش پشتیبانیشون که واقعا افتضاحه من دو روزه یه سوال به ایمیلشون فرستادم ولی عین خیالشون نیست
شهر ما که راه نیفتاده - تازه توی نقشه ی پوشش شبکه شون نصف شهر سرویس نداره!!!
ما رو باش دلمون به چی خوش بودا... واه واه...
من اراکم
چاره ای هم جز مبین نت ندارم، به خاطر اینکه خطم فیبر نوریه
به نظرتون بگیرم یا یکم صبر کنم؟
مثلا اگه 128 سه گیگ بخوام بهم میدن؟ چون حداقلش 128 شش گیگه
ایرانسل بهتره یا این شرکت
سگ زرد :27: داداش شغالنقل قول:
اینم مثل ایرانسله بهترین کار برای شما اینه که اگر گوشی خوبی دارید با EDGE کار کنید که قیمت این وایمکس هم تا پاییز کمتر میشه و بعدش که قیمتها افت پیدا کرد برید دنبال این سرویس.
ولی ایرانسل در پشتیبانی از این شرکته افتضاحتره
بچه ها میگن قسمت شارژش خوب جواب میده :31::31::31: بحث پوله دیگه :31:
ای بابا......... کینگ عزیز بزار یه تستی بکنیم بعد اینجوری مبین نت رو قتل عام کن :31:
من هر تاپیکی میرم شما در حال تبلیغ Edge ایرانسل و تو سر وایمکس مبین نت زدنی.هنوز نیومده و تست نکرده شما میگی بد و مزخرفه و کلاه برداریه . اونی که هیچ Option دیگری نداره با خوندن حرف شما کلی نامید میشه در حالیکه سرویس دهی فقط 4 روزه شروع شده و هیچ کس از کیفیت سرویس چیزی نمدونه......
ما همه میدونیم همه این شرکتا دزدن ولی تو ایران هیچی بی ریسک به دست نمیاد..با این سرمایه گذاری سنگین اگر سرویس بد باشه دودش تو چشمه خودشون میره اول از همه !!
بزار سرویس بیاد و چند نفر تست کنن .اگر بد بود منم میام پشت سر شما که با هم بزنیم تو سر مبین نت.:20:
تو ایران با این کمبود امکانات باید از هر چی داریم استفاده کنیم نه اینکه نیومده و تست نشده بیخیال شیم.
حرفت درسته ولی کاملا اشتباهست :31:نقل قول:
عزیز من گفتم ماهی 10 تومن EDGE ایرانسل درسته ؟
یعنی هر ماه 10 زهار تومن
خوب ایا مبن نت سرویس یک ماه داره ؟
پسباتوجه به این که سرویساش 3 ماه هست پس حرف شما کاملا رد میشه چرا ؟
چون که اگر یکی بخواد این ریسک رو بکنه و یک ماه اینترنت اشغال بگیره که ندونه چه کیفیتی داره - باتوجه به گفته خودتون که فرمودید هنوز نیومده و 4 روزه سرویس دهی میکنه
ایا این سروس دهی ارزش داره یا ایارنسل ننه مرده ایکه داره به این حجم کاربر سرویس میده ؟ امتحانش هم پس داده و با همه بوی ها و بدیهاش این تعداد ادم این سرویس رو پنسدیدند .
پس باید تا وقتی که زمان بگذره و ماهیت مبین نت روشن بشه این دوستی که نه ADSL داره نه دایال آپ با یه چیزی دانلود کنه
خوب بیاد از EDGE ساتفاده کنه
حالا متوجه شدی پسرم .:20::31:
ولی EDGE ایرانسل هم همچین آش دهن سوزی نیست...همه جای ایران که سرعتش بالا نیست....علاوه بر اینکه پینگ بالایی هم داره.
دایال اپ دوست داری ..نقل قول:
استفاده کن داداش :31::27::10:
اين همه خرج تبليغ دادن تو تلويزيون كردن اول سايتشونو درست ميكردن مشتري تبليغو ميبينيه بره تو سايتشون
چقدر ابله هستند
بابا هنوز نسل اشنا به امور اينترنبي ما وارد عرصه كاري نشده هنوزم نسل بالاي 40 سال كه زياد سر در نمياره رو كاتره ولي بايد صبر كنيم تا همين نسل فعالي وارد بازار و جامعه بشه بعد بيايم حرف از دولت الكترونيك و وايمكس و كوفت نت بزنيم
سايتش كه درسته! :18:نقل قول:
احتمالاً شما mobinnet.net رو رفتي.کد:www.mobinnet.ir
:10:
دوست عزیز وقتی mobinnet.net رو میزنی خودش به صورت اوتومات به mobinnet.ir متصل می شهنقل قول:
واسه من سرعت دایال آپ از Edge بیشتره ! :19:نقل قول:
اگه پوشش EDGE اونجا نیومده باشه یا گوشیت کلاس 32 نباشه یا اینکه اصلا گوشیتون EDGE ساپورت نکنه همین میشهنقل قول:
در این حالت وایمکس به شدت توصیه میشه. از نوع مبین نتیش مخصوصا
با سلام آیا مودمهای وایمکس ایرانسل و مبین نت بهم میخورند یعنی میشه مودم ایرانسل بگیریم و از وایمکس ایرانسل استفاده کنیم تابعد که مبین نت اومد اهواز با همون مودم ایرانسل از وایمکس مبین نت استفاده کنیم؟ با تشکر
درسته ولي من 2 مرداد كه يك روز بعد از آغاز به كارش بود زدم اين طوري نبود :31:نقل قول:
:10:
بچه ها كسي سرويس هاي اين سركت را داره؟ سرعت دانلودش چقدره؟ 128 چقدر دانلود داره ؟ 256 ؟ 512 ...
والا خودمم پیگیر این قضیه هستم و دوست دارم بدونم ایا مودمهای بشکه ای ایرانسل قابلیت کار کردن با بقیه سروی دهنده ها رو دارند یا انحصاریهنقل قول:
که اگر انحصاری باشه برگ زرین دیگری به افتخارات این ایرانسل افزوده میشه
ولی فکر نکنم چون که این یه وسیله ارتباطیه دیگه مثل این می مونه من بگم موبایلم فقط با یه سیم کارت کار میکنه که حرف مفته
ولی در مورد مودمهای زرد ایرانسل من نمیتونم چیزی بگم چون استافده نکردم ولی به احتمال 99درصد باید بشه
و اون یک درصد هم پدرسوختگی ایرانسله اگه کار نکنه.:13:
خب یه سوالم اینجا بپرسم
آیا میشه از سرویس وایمکس مبین نت برای دو نفر در فاصله حدود 100 متر استفاده کرد
مثلا میخوام یه خطشو فقط بگیرم ولی با یه نفر دیگه شراکتی استفاده کنم، اگه میشه راهنمایی کنید
آنتن سر کله رو اگه بتونی جدا کنی انتن اکسترنال بگیری تا اون ور شهر هم یمشهنقل قول:
قیمت اسکترنال حدود 30 تومنه. برای رورتر استفاده میشه برای مال این ایرانسل هم میخوره.:27:
دقیقا نفهمیدم چی شدنقل قول:
آنتن سر کله رو اگه بتونی جدا کنی انتن اکسترنال بگیری تا اون ور شهر هم یمشه
قیمت اسکترنال حدود 30 تومنه. برای رورتر استفاده میشه برای مال این ایرانسل هم میخوره. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی دو تا آنتن اکسترنال باید بگیرم؟
چون اینا یه دونه indoor رو میدن 80 تومن! اکسترنال چه مدلیه دیگه؟
یک مودم میخری از این شرکت که وایفای داره قیمتش 130-40 تومنه دقیق نمیدونمنقل قول:
روی کله ای ن مودم یه دونه انتن مثل بی سیم پلیس بیرون زده
حالا عکسشو ببینی خودت متوجه میشی
مودم این دور رو میگم مودم داخلی این شکلیه
اون انتن روی مودم رو که بکنی به جایش میری از بازار انتن میخری که اسمش انتن اکسترنال هستش
این انتن رو به جای اون انتن کوچیکه میزنی
اندازه و سایز اینیکه از بازار میخری 3 برابر اون یکیه و قیمتش هم 30 تومنه
در واقع مودمنت رو ااسپورت میکنی !!!! بردش هم بیشتر میشه.
همین !!!!
روشن شد ؟
بله . قربان ! :31:نقل قول:
اين يكي رو بخونيد واقعاً نوبره !!!
نقل قول:
س: آیا می توان در یک شهر اقدام به اشتراک خدمات مبین نت نمود و در مدت زمان اعتبار اشتراک در شهر دیگر نیز به شبکه متصل شد؟
ج: بلی، البته باید همواره در نظر داشت که شهر دیگر نیز تحت پوشش شبکه وایمکس مبین نت قرار داشته باشد. در ضمن توجه داشته باشید که هزینه استفاده در شهرهای به غیر از شهر اول که در آن خدمات تحویل گرفته شده است، شامل هزینه جابجایی خواهد شد که در حال حاضر دریافت نمی گردد.
اينو تو خوده سايت مبين نت ديدم واقعاً كه جالبه.
باز دم ايرانسل گرم كه از اين كارا نمي كنه.
در قسمتي ديگر از سخنان مديرعامل مبين نت خوندم كه ايشون گفتن ما رقابتي با ايرانسل نداريم.
مگه دست خودشون است . :31:نقل قول:
خواسته بگه ما ایرانسل رو اصلا حساب نمی کنیم که بخوایم رقابت داشته باشیم.نقل قول:
باسلام.
دوستان باتوجه به اینکه هیچ شرکتی روی ایران زمین خدمات برای مرکز مخابراتی توحید نداره وسرویس وایمکس ایرانسل هم به محله ما آنتن نمیده
من بااین شرکت مبین نت تماس گرفتم وصحبت کردم وگفتن تا مهرواسه محله میدون توحید فعال میشه بنابراین من به صورت پیش فرض ثبت نام کردم.
میخواستم بدونم من تنهاراه استفاده ازاینترنت پرسرعت اینه آیا کاردرستی کردم دوستان این سرویس رودارن وراضی هستن؟
تو امضای من نوشته EDGE اونجا هم بیا به دردت میخوره.:20:نقل قول:
نه اصلا کار درستی نکردی اصلا وایمکس بدرد نمیخوره:18: Edge ایرانشل بگیر نامحدود ماهی 10 تومن تازه سرعتش 512 هسته ولی دانلودش 20 کیلوبایته :27: دیگه انتظار هم نمی خواد چند تا کد میزنی زود وصل میشه.:5:نقل قول:
مبین نت خدادتومن رفته خرج کرده که این سرویس رو بده حالا شما توی یه نیم خط،ردش کردی رفت که!نقل قول:
وایمکس مبین نت در مراحل آغازین کار هستش.مطمئنا با مشکلاتی روبرو خواهد بود چون یه سیستم نوپا هستش.برای اینکه نظر دقیقتری راجع به اون بدیم حداقل باید تا راه اندازی این سرویس در دیگرشهرهاصبر کنیم.قیمتها هم احتمالا تا اواخر سال پایینتر خواهد اومد.خوشبختانه رقابتی بین سرویسهای مختلف و اپراتورهای مختلف به نفع کاربران ایجاد شده.ضمنا چون برخلاف ایرانسل که سرویسهای مختلف میده و وایمکس رو در اولویت قرار نداده،مبین نت صرفا روی این سیستم تمرکز کرده و قطعا از ایرانسل بهتر سرویس خواهد داد.
همه اینها رو من میدونم ولی متاسفانه چون عقل بعضی ها به چششونه باید به این سیاق حرف زد تا باب میلشون باشه وگرنه من که گفتم:نقل قول:
حالا من که خوب اومد یکم دیگه صبر کنی یکی پیدا میشه Edge رو اندازه فیبر 100 مگه پر میکنه تحویل ملت میده. میگه فیبر نگیرید Edge مخصوصا که مال ایرانسل باشه فیبر رو میگذاره تو جیبش. شده جریان شاتل میگم عزیز من تو که ناراضی هستی 3 ماه سرعتت رو آوردن پایین چرا صدات درنمی آذ چرا نمی آی بیرون میگه تازه 1 هفته هست سرعت خوب شده.کد:http://forum.p30world.ir/showpost.php?p=5238010&postcount=110
متوجه منظورتون درمورد این جمله نشدم.نقل قول:
-----------------------------------------------------
کسی می دونه سرویس مبین نت برای تهران کی راه میفته؟؟اصلا آنتنها نصب شده اند یا نه؟؟
نقل قول:
متوجه منظورتون درمورد این جمله نشدم.
-----------------------------------------------------
کسی می دونه سرویس مبین نت برای تهران کی راه میفته؟؟اصلا آنتنها نصب شده اند یا نه؟؟
اينها سر تهران به مشكل خوردن چون مبين نت مجوز 30 استان رو داره اما اگه تهران رو تقسيم كنن ميشه 31 استان كه مبين نت مجوز نداره.
البته اين هارو من از يكي بچه هاي فروم شنيدم
دوست گرامی اصلاًایرانسل محله مارو ساپورت نمیکنه که این چیه جدید درومده خوبه اصلاًیانه؟سرگردنس؟خط تلفن میخواد بی سیمه؟.....نقل قول:
منظورتون EDGE هست؟نقل قول:
اين سيستيمه تقويت GPRS هست كه توي فقط در مناطق خاصي قابل استفاده هست.
تمامی توضیحات در لینک امضای بنده هست.نقل قول:
پست اول تاپیک EDGE ایرانسل رو مطالعه کنید.
قیمتش ماهی 10 تومنه سرعتش هم از 20 تا 28 هستش کمتر از 20 نمیشه و میتونی یه ضرب رو دانلود بندازی خرجش هم یه موبایل هست و سیم ک ارت ایرانسل. یا همراه اول بستگی به خودت داره و منطقه شما.
پست یک رو بخون چیزی رو مشکل داشتی پست بزن راهنماییت میکنم/
نه در همه مناطقه س .نقل قول:
کل تهران رو داره
توی کشور هم بعضی جاها نداره اکثرا دارند.