گينگ جان جواب چي شد؟نقل قول:
Printable View
گينگ جان جواب چي شد؟نقل قول:
سلام آقایون یه سول
میتونین قیمت های چند تا از مودم های وایمکس و کار آراییشونو بگین؟ + عکس
1- این سک سئوال فنی است و من تخصصی در این مورد ندارم و نمیتونم جوابتو بدمنقل قول:
2سیم کارت به دو روش اگه موبایل شما قابلیت فکس مودم رو داشتهباشه بوسیله کابل ویا کیبل میتونین اون رو به سیستم وصل کنید و از مودم موجود در موبایلتون استفاده کنید (مثل سونی اریکسون و..)
یک روش دیگه استفاده از یک دستگاه ( دیوایس) سخت افزاریست که بوسیله USB مثل کارت ریدر به سیستم وصل میشه و توسط جایی که از قبل به منظور قراردادن سیمکارت روی دستگاه قارگرفته شده متونین از سیم کارت استفاده کنین که در این حالت کامپیوتر به عنوان یک موبایل شناخته میشه و میتونین توسط نرم افزارهای مخصوص این کار حتی با سیستم و اون سیم کارت یک ارتباط مکالمه و یا اقدام به ارسال پیامک کنین!
در طول مدت استفاده بعله باید وصل باشه وگرنه امکان نداره که وقتی قطع باشه شما استفاده کنین!
3- ایشالا گفتن از 23 آذر حدود 6 روز دیگه سیستمها راه میفته
4- اونها هم تا اخر امسال قراره ! که راه بیفته ولی خوب اینجا ایرانه معلوم نیست ! بستگی به خودشون داره:46:
منظورتون 23 دي هست ديگه؟نقل قول:
آخرین اطلاع من 28 آذر بوده حالا شاید منبع تو موثق تر باشه
بهتر نیست با ذکر منبع بزاری تا دوستان استفاده کننن ؟
درضمن در مورد نوع سرویس و قیمت فعلا چیزی نگید قبلا اعلام کردم به چه دلیل و چرا!
به نظر من ایرانسل یه حرکت خیلی زیبا میتونه انجام بده!!!؟
این وایمکسشو بذاره در کوزه آبشو بخوره حالشو ببره.(مثل MMS و GPRS)
اول و آخرش اینه که پولو بریزی تو جیب گندشون.
و دیگم هیچ.
نقل قول:
جوابو ولش کن اون عکست منو کشته.
I LOVE eMJey
THIS IS IT
خواهشا تولید اسپم نکنید در مورد وایمکس ایرانسل صحبت کنید
دوستان از بس اسپم زدن سوال ما از یاد رفت.نقل قول:
نقل قول:کد:http://www.seowonintech.co.kr/en/product/list.asp?big_kind=B04
ببخشد کسی اون قیمت ها رو نداره برای من بفرسته
نقل قول:
فعلا از قيمت ها خبري نيست تا نهايي بشه. طول ميكشه. ايرانسل همچنان فس فس كنان عمل مي كنه.
داداش این سایت انگلیسیه که.....
نقل قول:نقل قول:فکر کنم سو تفاهم شده!!!نقل قول:
23 اذر رو اشتباهی نوشتم دوست عزیز ! و تصحیح شد !
23 دی رو اطلاعی ندارم ! ولی 28 اذر رو خود ایرانسل گفته حالا ممکنه تصمیمشون عوض بشه من که سخنگوی این شرکت نیستم
آقایون لطفاً قیمت های مودم های وایمکس ایرانسل به همراه عکس و مشخصات رو بدین
مثل اون سایت خارجی نباشه ها
- یه چیز دیگه می دونین وایمکس در کدام مناطق شبکه داره ؟ یعنی در کدام شهر ها پشتیبانی شده؟
دوست عزیز قبل از ارسال پست لطف کنید و پست اول رو با دقت بخونید !
هنوز هم ایرانسل اعلام نکرده چه مودمهاییی رو پشتیبانی میکنه ویا در اختیار کاربران قرار میده !
ایشالا به وقتش همه چی مشخص میشه !
آقای عزیزی من کلاً گفتم که مودم های وایمکس رو میخوام ببینم + عکس و تو ضیحات
معلوم نشد کی میخواد عرضه کنه ؟
نه دوست من. ما ديگه به اين انتظارها عادت كرديم. فعلا ايرانسل رفته به خواب زمستوني. انشا الاه تا بعد از عيد صبر كنيد مياد ايرانسل در پيت مياد غصه اونو نخوريد مياد.......نقل قول:
دوستان عزیز به علت اوضاع کشور ارائه سرویس وایمکس فعلا مقدور نمی باشد. ولی چون ایرانسل هزینه تبلیغات کرده و امکان عودت هزینه از طرف صداو سیما و فدراسیون فوتبال و ورزشگاها و... نیست به تبلیغات ادامه میدهند.
پس دلتون خوش نفرمایید.
در صورتیكه مشكلات تاخیر در ارایه سرویس وایمكس از جانب اپراتورها باشد توسط رگولاتورى جریمه خواهند شد.على ذوالقدریها مدیر كل صدورپروانه سرویسهاى ارتباطى و فناورى اطلاعات سازمان تنظیم مقررات اظهار داشت: طبق موافقتنامه پروانه وایمكس دارندگان پروانه بایستى از اواخر پاییز سال جارى سرویس دهى خود را آغاز مى كردند.وى افزود: برخى شركت ها به دلیل برخى مشكلات نظیر مباحث فركانسى و تجهیزاتى،سرویس دهى خود را با تاخیر آغاز مى كنند.وى افزود: تداخل فركانسى وایمكس با شركتهاى دیگر از معضلات موجود دراین زمینه بوده كه رفع شده است.ذوالقدریها با بیان اینكه بر اساس مزایده قرار بود در هر استان حداكثر سه پروانه براى وایمكس صادر شود خاطر نشان كرد: قیمت پایه مزایده جهت صدور پروانه درهر استان متفاوت بود.وى افزود: برخى شركت هاى متقاضى در مرحله اول به دلیل عدم كسب امتیازات فنى لازم پذیرفته نشدند و در مرحله بعدى موضوع قیمت پیشنهادى مورد بررسى قرارگرفت كه در مجموع چهار شركت برنده مزایده وایمكس در كشور شدند.به گفته ذوالقدریها، شركت مبین نت در ۳۰ استان، ایرانسل ام تى ان در۶ استان، شركت مشاركتى اصفهان در استان اصفهان و شركت رایانه دانش گلستان در استان گلستان پروانه وایمكس را اخذ كردند.آبان ماه سال ۸۷ سازمان تنظیم مقررات شركت مبین نت را در تمام استان ها، ایرانسل را در ۶استان تهران، آذربایجان شرقى، اصفهان، خراسان رضوى، فارس و خوزستان، شركت مشاركتى سیار اصفهان (اسپادان) را در اصفهان و شركت رایانه دانش گلستان را در استان گلستان به عنوان برندگان مزایده وایمكس معرفى كرد.براساس شرایط پروانه، این شركت ها باید سرویس دهى خود را پس از ۹ماه از زمان دریافت پروانه آغاز كنند.وایمكس، سیستم دیجیتال ارتباط بى سیم بوده و جایگزینى مناسب شبكه هاى ADSL و بى سیم كوتاه برد نواحى شهرى است.
به نقل از سايت شركت مخابرات تهران 88/10/19
اين وايمكس همه را سركار گذاشته:13:
چه ربطی به وایمکس داره همه به اوضاع کشور ربط داره
داداش من می خوام چند تا از مودم های وایمکس رو برام بگین ممنون
نقل قول:
بله که ربط داره. شما اون موقع از هرجایی متونی به سرعت خبر ارسال کنی.
من نمایندگی ایرانسل دارم و اطلاع دارم که میدن یا نمیدن.
دوست داری منتظر باش تا صبح دولتت بدمند
اینم برای دلخوشی شما دوست خوب:
موتورولا
زیمنسکد:http://www.motorola.com/mediacenter/news/detail.jsp?globalObjectId=9069_8998_23
سامی جون:کد:http://w1.siemens.com/innovation/en/news_events/innovationnews/innovationnews_articles/information_communications/wimaxmodemforwirelessinternetaccess.htm
این لینک آخر تا زمان برقرای سرویس کاربران رو دلگرم نگه می داره:کد:http://www.wimaxian.com/2008/12/27/samsung-swc-u200-is-available-as-yotas-wimax-usb-modem/
کد:http://www.wimaxian.com/category/devices/modems/
یعنی می فرمایید با وایمکس نمی تونند رد آدم رو بزنند چون وایرلسه؟نقل قول:
خوب اگر منظور شما سرعت اون باشه که با ADSL هم میشه چون فعلا که از نظر سرعت تا 5 مگ بیشتر قرار نیست بدهند. و باز اگر نظر شما رو سرعت باشه خود این دانشجوها اینترنت مجانی و پرسرعت دارند تو دانشگاه.
حالا اگر تونل توحید افتتاح نشد دیگه برنمی گرده به اوضاع کشور . چرا همه چیز رو مردم به هم جوش می دهند و مشکل اصلی پهنای بانده شما فکر کردی اگر وایمکس راه بیافته چند صد هزار نفر اضافه می شوند به مصرف کنندگان پهنای باند . حالا تو همین پروژه فالکون موندیم . این همه یوزر هم می خواهد اضافه بشه چه شود.
به اوضاع کشور ربط ندارهنقل قول:
تعرفه ها رو فرستادن منتظر تاییدن
وقتی تایید شد
فرداش ایرانشل راه میاندازه
صد البته اين همه عقب ماندگي و پايين موندن در حوزه اينترنت ايران به خاطر آميختگي اينترنت با مسائل سياسي و دخالت دولت و قانون هاي محدود كننده در جامعه ماست. البته مشكلات ديگه مانند به روز نبودن تجهيزات و ملزومات و همين طور بحث تحريم ها و قيمت تمام شده براي مصرف كننده در اين عقب ماندگي موثر هستن. اما سهم هيچ كدوم به مسائل سياسي و دخالت دولت نمي رسه. چرا بايد افغانستان در بخش اينترنت يكي دو رتبه از ما بهتر باشه؟ چرا ايران بايد از نظر پهناي باند در رتبه 168 ( حدودا ً ) باشه؟ و ...................
وايمكس هم مياد ولي بود و نبودش هيچ تفاوتي نخواهد داشت. الان Wi-Fi چه طوريه؟ تاثير داشته يا نه؟ تونسته بازار رو به دست بگيره ؟ همه گير شده ؟ معلومه كه نه.
Wi-Fi اصلا قابل قیاس با Wimax نیست چون هزینه راه اندازی اون برای متحرک بودنش شاید 5 برابر وایمکس باشه به دلیل برد کم و وایمکس فقط برای این جا میافته که متحرکه وگرنه الان 2 ساله لایزر داره وایمکس ثایت میده ولی چون باید دکل بزنید و حدود 600 تومن خرجش هست جا نیافتاد همینور برای Wi-Fi باید دکل زد که اونم همچین قیمتی داره
بفرما
دیشب یکی از دوستام توی هلند رفته سروییسشو ارتقا داده 25 تومن 5مگ نامحدود:19:
نقل قول:
شما اصلا گرفتی من چی گفته بودم همینجور پشت سرم هم نوشتی
من دارم میگم چون وایرلس در همه جا میتونه دنبال شما باشه و با سرعت بالا اطلاعات رو ارسال کنی فعلا تو این اوضاع اجرا نمیکنند.
که خبر به دست.....چیز و چیزا نفرستید و آبروی چیزها رو نبرید.
گرفتی یا کارت تلفنت هنوز کج
درست صحبت کنید. مگه این هم فیلم و غیره که بعد از انتخابات سر از رسانه های خارجی درآورده با وایرلس ارسال شده. حالا شما می خوای بگی مردم خیرگذاری آنلاین می کنند حالا 5 ساعت اینورتر خبر نشر بشه هیچ فرقی نمیکنه . لطفا بیش از این بحث 30 یا 30 راه ندازید.نقل قول:
اگر دوستت هنوز هلنده بگو من یکجا میشناسم با 10 تومن بیشتر پول دادن سرعت 25 مگ بهش میده رو فیبرنوری.نقل قول:
ما که نفهمیدیم ایم موضوع وایمکس چیه ولی من که چشمم آب نمیخوره اجرایی بهشه. یعنه برادران ما نمیگذارن که اجرایی بشه.
الان همین ADSL هم که دارن ملت استفاده میکنن کلی پول میریزن تو جیب برادران ما که 5 کیلوبایت بهشون ریسیو بده. خوب بگو برادر من این چه فرقی با Dialip داره آخه؟
منظورم همون اینترنت 128 هست.خیلی مسختره هستش. من توی مفهموم 128/128 دچار دوگانگی شدم!!! شاید 128/8 بوده اشتباه چاپ کردن!!!:31:
اگر اینترنت به هر صورتش رو و با سرعت بالا و ارزون پیدا کردین سلام منم بشون برسونید
سلامتو به EDSL رسوندم ايشون هم سلام مي رسونن.:46::8::8::8::8:نقل قول:
مهرداد اینها چیه ؟ نینای نای ، نینای نای ؟؟؟:31:نقل قول:
امیدوارم این تستها روزی تو ایران اتفاق بیافته اونم با وایمکس.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو ایران هستش :13:چه جوری سلام رسوندین؟ قیمتش و با سرعتشم میزدین:31::31::31:نقل قول:
تا بیشتر با هم آشنا میشدیم:46: