Nancy Drew نیست؟نقل قول:
Printable View
Nancy Drew نیست؟نقل قول:
خوبه که میگی اسنایپر داره من گفته بودم طرف شخصیت اصلیش اینه که اسنایپره (speciality طرف این باشه ) نه اینکه از اسنایپر فقط استفاده کنه.نقل قول:
نه بابا به دل گرفتن چیه.;)
من با موبایلم کلمه های انگلیسی رو کجکی نشون میده :دی
اگه منظورت بازی متال گیر بود مشکل اینه که بازی اختصاصیه و نمیشه ازش سوال داد :دی
کیت واکر در بازی سایبریا 1 و 2 که به خاطر هانس به سایبریا سفر می کنه:20:نقل قول:
اسم خانمه رو به ياد نميارم. اما اسم بازيش هست قتل در هتل اورفه. درسته؟؟؟ :31:
دوستان من باز در بازی های انحصاری تاکید دارم حتما این مدلی نشه که
سوال ندیم. سعی کنیم کم باشه..
افرین درسته Amita خب نفر بعدی شما هستین.نقل قول:
کیت واکر در بازی سایبریا 1 و 2 که به خاطر هانس به سایبریا سفر می کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کیت واکر هستش.:46:
سوال next .:31:
1-رنگ موهاش زرده
2- یک دزده دریایی هست
3- یکمی شیرین میزنه. حرکات وشخصیتش هم جالب و خنده داره:31:
می دونم که خیلی تابلوئه.:20:
فک کنم شخصیت اصلی مانکی ایلند باشه
اره؟
همون طور که دوستمون گفتمن و من فکر می کنم گایبراش تیریپ وود در مانکی آیلند است .
جک اسپارتا نیست ؟؟
خواهشا توی قوانین تاپیک این هم ذکر بشه که جوابهای تکراری نباید توسط دوستان دیگه داده بشه چون فقط نفر اول د صورت صحت جواب برنده هستنقل قول:
باتشکر:11:
!perfect درسته.گایبراش تریپ وود هست:20:نقل قول:
سوالی بعدی روشما باید طرح کنید.
سوال بعدي كي گذاشته ميشه ؟
اگه ايشون نيومدن چي ؟
ا ا ا ا
یچی گفتم گرفت :دی شوخی کردم
کاراکتر مورد نظر من این خصوصات را داره
1-موهاش زرده طلاییه (موی کاراکتر خیلی مهم شده :دی )
2-یه شمشیر ابی داره
3-نوع لباس پوشیدنش عجیبه !
اسکای واکر....تو بازی جنگ ستارگان.
آرتاس در بازی های وارکرفت نیست؟
موارد زیر هم به پست اول اضافه شد:
قوانین:
- قبل از ارسال جواب, جواب های دوستان دیگر رو هم چک کنید تا از ارسال جواب های تکراری, جلوگیری بشه
نکات:
- ترجیحآ از انتخاب کارکترهایی که مربوط به بازی های انحصاری (تک پلتفرم) هستند, خودداری بشه
بازم اگه موردی وجود داره, اون رو درمیون بزارید تا بعد از بررسی, به پست اول اضافه بشه
بهتر نیست اسم کارکترهایی که توی مسابقه عنوان شده رو توی پست اول بزارید که یک شخصیت دوبار در مسابقه نباشه و طراح سوال بدونه که فلان شخصیت قبلا بوده و یک شخصیت جدید مطرح کنه (در ضمن اینجوری باعث میشه همیشه پست اول خونده بشه و قوانین جدید رو همه بدونند)
Dave توی آخرین بازمانده.
یک راهنمایی:نقل قول:
کاراکتر مورد نظر من این خصوصات را داره
1-موهاش زرده طلاییه (موی کاراکتر خیلی مهم شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
2-یه شمشیر ابی داره
3-نوع لباس پوشیدنش عجیبه !
داخل دنیای بازی این شخصیت یک ورزش معروف وجود داره که این شخصیت یکی از ستاره های این ورزشه
با تشکر از D.G.ragon.IR بابت تغییرات در قوانین
لطفا این قانون هم اضافه بشه که یک شخص برنده حداکثر مثلا 6 ساعت (بجز نصفه شبا) اجازه داره که بیاد و سوال بعدی رو مطرح کنه مگرنه نفر دومی که جواب داده بود باید سوال بپرسه
و اگه نفر دومی هم وجود نداشت!...اونی که قبلا سوال پرسیده بود بیاد یه سوال دیگه بکنه
به هر حال قوانین باید هم کامل باشند و هم جامع
خوب انگار کسی نمیدونه جواب کیه
جواب Tidus هست که داخل بازی Final Fantasy X و F F Dissidia که به ترتیب مال PS 2 و PSP هستش
سوال بعدی رو ینفر داوطلب بپرسه
دوست عزیز با توجه به قوانین تاپیک شما خودت باید یه سوال دیگه مطرح کنینقل قول:
نقل قول:
سوال بعدی رو ینفر داوطلب بپرسه
- اگه شخص برنده, بدونه که به هر دلیلی امکان طرح سوال یا راهنمایی کردن در زمان مشخص شده رو نداره, میتونه انصراف بده تا کاربر دیگه ای, این وظیفه رو به عهده بگیرهنقل قول:
دوست عزیز با توجه به قوانین تاپیک شما خودت باید یه سوال دیگه مطرح کنی
درسته که شخص برنده نداریم ولی چون طراح سوال خود ایشونن, هرکسی که مایل بود و وقتش رو داشت میتونه سوال بعدی رو طرح کنه
بسیار خوب چون طراح سوال خودشون درخواست کردن من که فعلا اینجا حضور دارم داوطلب طرح سوال بعدی میشم
سوال بعدی اینه:
1-در بازی اکشن سوم شخص
2-یک حیوون با وفا داره
3-جنسیت کارکتر مورد نظر مرده
(دوستان اگه اسم بازی رو هم بگن قبوله)
جک هستش که سگ با وفایی هم داره در بازی Deat to Rithe فک کنم درست نوشتم. اسم بازیو.
بله اما اسم بازیش Death to Rights هستشنقل قول:
ببینم من زیاد تابلو راهنمایی میکنم؟!!! همیشه یه نفر سریع جواب میده!:13:
یک مسئله ای که وجود داره, اینه که, وقتی تعداد کارکترها زیاد بشه, دوستان رو برای مطالعه نام اونها دچار مشکل میکنه و...نقل قول:
بهتر نیست اسم کارکترهایی که توی مسابقه عنوان شده رو توی پست اول بزارید که یک شخصیت دوبار در مسابقه نباشه و طراح سوال بدونه که فلان شخصیت قبلا بوده و یک شخصیت جدید مطرح کنه (در ضمن اینجوری باعث میشه همیشه پست اول خونده بشه و قوانین جدید رو همه بدونند)
خوبه, فقط زمانش رو 3 ساعت و فرد بعدی رو هم هر کسی که مایل بود قرار میدیم تا از اتلاف وقت بیشتر جلوگیری بشه (البته اگه دوستان دیگه هم موافق باشند) نیمه شبها هم, استثنا قرار میدیم چه برای این موضوع و چه برای راهنمایی کردننقل قول:
لطفا این قانون هم اضافه بشه که یک شخص برنده حداکثر مثلا 6 ساعت (بجز نصفه شبا) اجازه داره که بیاد و سوال بعدی رو مطرح کنه مگرنه نفر دومی که جواب داده بود باید سوال بپرسه
و اگه نفر دومی هم وجود نداشت!...اونی که قبلا سوال پرسیده بود بیاد یه سوال دیگه بکنه
مورد زیر هم اصلاح شد
- اگه طراح سوال, بدونه که به هر دلیلی امکان طرح سوال یا راهنمایی کردن در زمان مشخص شده رو نداره, میتونه انصراف بده تا کاربر دیگه ای, وظیفه طرح سوال رو به عهده بگیره
ما که مدرسه داریم چکار کنیم؟!!!نقل قول:
خوبه, فقط زمانش رو 3 ساعت و فرد بعدی رو هم هر کسی که مایل بود قرار میدیم تا از اتلاف وقت بیشتر جلوگیری بشه (البته اگه دوستان دیگه هم موافق باشند) نیمه شبها هم, استثنا قرار میدیم چه برای این موضوع و چه برای راهنمایی کردن
مثلا خود من امروز تا ساعت 4 کلاس داشتم برای همین نتونستم به فروم سر بزنم
ای بابا.....3 ساعت شد ولی هنوز برنده سوال طرح نکرده!
کسی به غیر از من نیست سوال طرح کنه یا خودم باید دوباره سوال مطرح کنم!؟
سوال
خب شخص مورد نظر من.
1-بازیه سوم شخصه.
2-همه جور قدرتی تو دستاش .و بدنش داره
3-شکلو شمایلش شبیح الطایر هستش.
منظورت کارکتر بازی prototype نیست اسمشو نمیدونمنقل قول:
منظورت کارکتر بازی prototype نیست اسمشو نمیدونمنقل قول:
Alex mercer in prototypeنقل قول:
گفتم که "البته اگه دوستان دیگه هم موافق باشند" متاسفانه اینجا کمتر کسی پیشنهادی میده. این 3 ساعت هم بخاطر این گذاشتم چون اون سری, 5 ساعت گذشت و بچه ها شورش کردند و خودشون سوال طرح کردند:46: بخاطر همین من زمان 3 ساعت رو پیشنهاد دادمنقل قول:
ما که مدرسه داریم چکار کنیم؟!!!
خب چون نفر اول ارش گفته پس برنده ایشون هستش.
بله درسته الکس مرسر هستش. نوبت شماست.
منتظر سوال بعدی هستیم ؟!؟!؟!؟!
من 2 تا نظر دارم
اگه از مدیران تقاضا کنید تاپیک مهم بشه مسلما افراد بیشتری رو جذب میکنه
اگه برای شرکت در مسابقه ثبت نام بزارید خیلی بهتره چون مسابقه رسمی تر میشه
راستی اقا سروش Oracle Eldorado چند وقت پیش یه مسابقه گذاشته بود
میتونید از تجربیاتش استفاده کنید (البته چند وقتیه پیداش نیست)
من با استیکی شدن تاپیک موافقم.
ولی با ثبت نام برای شرکت درمسابقه موافق نیستم دلیلش هم اینه که مثل تاپیک حدس نام بازی تعداد شرکت کنندش کم میشه چون خیلی ها مثل من حوصله پیغام خصوصی گذاشتن رو ندارند
با توجه به اینکه نزدیک 5 ساعت از مشخص شدن فرد برنده گذشته و هنوز ایشون سوالی طرح نکردند, هر کس از دوستان که مایل بود میتونه جای ایشون سوال بعدی رو مطرح کنه
پس با اجازه......
1- جنگجویی برای وطن و ماموری کارکشته
2-یکی از چشماشو در بازی از دست میده
3-صدایی به یادماندنی و دارای فرزندی کارکشته تر.
خیلی اسونه...