من ميخوام بگيرم.ولي خيلي ميترسم.
ميترسم چك كنن.اون وقت هر كاري بكنم ميفهمن.
Printable View
من ميخوام بگيرم.ولي خيلي ميترسم.
ميترسم چك كنن.اون وقت هر كاري بكنم ميفهمن.
داداش بندرعباس هم میدن که توی همین فروم هم تاپیک مجزا دارهنقل قول:
ولی یارو وزیره گفته میدیم به همه جا میدیم صبر کن یه خورده یه صد سال اولش سخته ولی میاد !!چرا عجله میکنی پدرجان میاد:31:
تهران رو هیشکی نیومده قطعی بگه دارند ADSL میده ولی بندرعباس و خراسان و اصفهان 100% دارند میدند و فقط رو DLC یعنی فیبر نوری سرویس میدهند که حق خصوص ها ضایع نشه.نقل قول:
نقل قول:
روي فيبر نوري؟ :18: اين آقا وزيره گفته هر كي روي فيبر نوري بخواد مي ديم منتها هزينه اش زياده كه بايد مشتري بده. اين طوري كسي از ADSL مخابرات استقبال نمي كنه. :41:
خوبه پستهایی رو که میزنید مطالعه کنید:نقل قول:
اگر منظور شما این باشد
این وزیر هم حق داره وقتی پهنای باند واسه ADSL نداریم شما می خواهید تا در خونه فیبر بکشند.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4417252&postcount=16
منظور وزیر اینه که اگر کسی فیبر نوری می خواد مثل کشورهای اروپایی ما می تونیم به هزینه خودش اینکار رو بکنیم . الان فوقش 3 تا 5 کیلومتر فیبر می کشند برای یه کافو خوب مسلمه ارزونتر از این در میاد 3 تا5 کیلومتر سیم 1000 تا 3000 زوجه بکشند . از کافو تا در خونه هم چون فاصلش کمتر از 800 متره سیم مسی می کنند. حالا این بنده خدا گفته ما برای هرکی بخواد این کار رو می کنیم یعنی 800 متر رو هم فیبر میکنیم منتها باید هزینه رو خودش بده که واسه یه نفر 800 متر بخواد فیبر بکشه فقط 5 میلیون پول کندن خیابون باید بده . رو فیبر هم مخابرات فقط سرویس میده چون تو یه کافوی 1 متری که نمیشه 10 شرکت بیاند Dslam بگذارند.
شما درست میگی . .................................../.نقل قول:
منم امروز رفتم منطقه مخابراتیمون، منطقه 2 مخابراتی مرکز پاسداران که خیلی هم فحش میدادم بهش چون چند سال پورت خالی ADSL ندارن اصلاً و فقطم داتک و شاتل و فکر کنم یه شرکت دیگه تو این منطقه سرویس میدن؛ با تعجب دیدم ثبت نام میکنن البته فعلاً فقط برای اساتید دانشگاه و پزشکها، 128 هم ماهی 10 تومن و سرعت بالاتر هم فعلاً خبری نیست حتی مسئولش نمیدونست اصلاً سرعت بالاتری قراره بدن یا نه، در مورد شروع ثبت نام برای عموم هم اطلاعی نداشتن.
البته مخابرات بندرعباس فعلا فقط روی خطوط مسی adsl میده و روی فیبر نوری نمیده. صحبت رئیس مخابرات هم این بود که چون شرکتای خصوصی توی مهلتی که داشتن نتونستن به تعهداتشون عمل کنن خودمون وارد شدیم.نقل قول:
همین شرکتا توی بندرعباس سرعت 64 نامحدود رو 22 تومن میدن 128 نا محدود هم الان پارس آنلاین میده 63 تومن شاتل هم همینو میده 35 تومن که محدودیتش 10 گیگه
تا اول بهمن ماه ديگه چيزي نموده ما صبر مي كنيم ببينيم مخابرات مي خواد چكار كنه. ما خوشبينانه به قضيه نگاه مي كنيم. انشا الاه كه بدون هيچ مشكل به تمام متقاضيان پورت پر سرعت بدن. اميدوارم
اخه مخابرات به چه دردی میخوره که ادم ازش adsl بگیره.وقتی شبانه رایگان نداره یعنی مفتش گرونه
سرویس نامحدود مگه شبانه و روزانه داره ؟ :دینقل قول:
من نمی دونم چرا بالاتر از 128 نمیدن ؟!
می ترسن به مردم خوش بگذره !
میگن فقط دانشجو و استاد و ....
دانشجو و استاد هم آخه مگه می خواد چی کار کنه ؟ می خواد تحقیق کنه که 128 هم برای صفحه باز کردن خوبه فیلم دانلود می کنه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا به همه بدن یا خبر مرگشون ندن کلا از شرکتا میگیریم
مخابرات کره رو ببینید گریتون در میاد !
کسانی که گرفتن برای پشتیبانی به کجا زنگ میزنن ؟ 17 ؟ :34:
بلاخره الان مخابرات adsl می ده یا نه؟؟ من برم گیر بدم بهشون یا هنوز شروع نشده ؟؟ منطقه 6 - فرد اسدی هسیم :41::23::42::19::37::45:
تنکس:11::10::wub:
نقل قول:
فعلا که خبری نیست گفته از اول بهمن میده حالا باید دید چه میشه.
فعلاً که کلاً 128 بیشتر نمیده، یعنی به اساتید و شرکتها و پزشکها فقط 128 میده، سرعت بالاتر فعلاً نداره.نقل قول:
اون چیزیم که من دیدم بعید میدونم هفته دیگه فروش عمومیش شروع بشه، اون مسئولش که هیچی نمیدونست اصلاً.
اول كه قرار بود از شهريور ماه پورت ارائه بدن بعد به آذر ماه موكول شد و الان هم به بهمن ماه. اميدواريم اين بار ديگه مخابرات به وعدش عمل كنه و بيشتر از اين متقاضيان رو معطل نكنه. اميد وارم مراكز مخابراتي مثل بهشتي كه در مناطق تجاري و پر تقاضا قرار دارن دست از امتناع از ارائه پورت پرسرعت بردارن و اعتصاب 3 ماهه خودشون رو بشكنن. به اميد خدا.:20:نقل قول:
salamنقل قول:
واسه ما که گفتن مرکز درست نمی شه تا اون موقعه !!! ایشالا واسه شما بشه. :11:
يكي از برنامههاي ما واگذاري اينترنت پرسرعت به مشاغلي خاص مانند خبرنگاران، پزشكان و .... است كه موفق به دريافت خدمات از PAPها نشدهاند.
ایلنا: خصوصيسازي مخابرات، اين امكان را فراهم آورده است كه شركت مخابرات استان تهران بتواند وارد حوزه واگذاري اينترنت پرسرعت شود.
خجستهنيا مدير كل روابط عمومي شركت مخابرات استان تهران در گفتوگو با خبرنگار ايلنا يكي از دغدغههاي اصلي اين شركت را ارائه اينترنت پرسرعت دانست و گفت: درحال حاضر ديگر دغدغه مخابرات استان تهران اصلا بحث واگذاري تلفنثابت و به روز رساني آن نيست، به روز كردن واگذاري تلفنثابت در استان تهران بين سالهاي 80 تا 85 بود.
وي افزود: هماكنون دغدغه اصلي ما واگذاري اينترنت پرسرعت، واگذاري ديتا و سرويسهاي جديد است.
وي ادامه داد: هماكنون واگذاري اينترنت پرسرعت در برخي مناطق مخابراتي مانند 2، 4، 6، 8و...آغاز شده است و بقيه مناطق مخابراتي ديگر درحال آموزش واگذاري اينترنت پرسرعت هستند كه تا آخر ماه جاري اين امر محقق خواهد شد.
مدير كل روابط عمومي شركت مخابرات استان تهران با اشاره به ديگر برنامههاي مخابرات استان در اين راستا اظهارداشت: يكي از برنامههاي ما واگذاري اينترنت پرسرعت به مشاغلي خاص مانند خبرنگاران، پزشكان و ... است كه موفق به دريافت خدمات از PAPها نشدهاند، همچنين واگذاري ديتا است كه تا پايان ماه انجام خواهد شد.
مخابرات استان تهران 88/10/27
سلام...در پاسخ دوستان در مورد کیفیت ADSl مخابرات بگم که من خودم با یکی از سرویس های 256 مخابرات که برای یکس از دوستانم بود کار کردم.البته دوستم الان دو ساله که داره و اوایل ماهی 55000 تومان بابت سرویس میداد که قراردادش هم 5ماهه بود یعنع سرجم هر 5 ماه 275000 تومان می داد که الان ماهی 12500 تومان میده.توی سایت Speedtest که امتحان کردم Ping روی 132 بود!!!شرمنده دوستان یادم نبود عکسشو بردارم بهتون نشون بدم:31: سرعت دانلودش با IDM به طور دائم روی 32 تا 34 متغیر بود.اینم یگم دوست من گلشهر کرج هستش و با پارتی ADSL گرفته:5:در کل در حد 256 سرعتش عالی بود حالا شما 2Mb اون رو تصور کنید:31:
آره کیفیتش خوبه من 128 گرفتم ازشون سرعت دانلودش اکثر اوقات روی 21 هست پینگ هم 265
سلام
قراره تو کدوم شهر ها داده بشه ؟
توی کل کشور قیمت یکیه ؟
ممنون
نقل قول:پست اول رو يه نگاه بنداز.......:5:
طي هفته آينده 60 هزار پورت در تمام مناطق شهر تهران براي واگذاري به درخواست كنندگان آماده است؛ اين امر در حال حاضر در سه منطقه 2 و 6 و 8 كه از نظر امكانات آمادگي داشتهاند صورت ميگيرد.
محمد خجستهنيا - مدير كل روابط عمومي شركت مخابرات استان تهران - در گفتوگو با خبرنگار ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، با اعلام اين مطلب اظهار كرد: واگذاري پورت پرسرعت در مناطق 2 ،6 و 8 تهران آغاز شده است كه در روزهاي هفته آينده در تمام مناطق شهر تهران عملياتي خواهد شد.وي با بيان اينكه در حال حاضر به دليل حجم كم امكانات خريداري شده، محدوديت ارائه سرويس داريم، اما طبق برنامه 600 هزار پورت كه از سوي شركت مخابرات استان تهران ارائه خواهد شد، نيمه اول سال آينده و شايد تا تابستان راهاندازي و در اختيار كاربران قرار داده ميشود.خجستهنيا با بيان اينكه ارائه سرويس در مناطقي كه برروي فيبر نوري نيست و روي شبكه مسي قرار دارد، در اولويت است، درباره زمان تحويل ADSL به متقاضيان مناطق مختلف تهران اظهار كرد: بعد از ثبتنام به طور معمول بين 24 تا حداكثر 48 ساعت ADSL درخواستي وصل خواهد شد.وي در پايان خاطرنشان كرد: در شرايطي كه محدوديت ارائه سرويس ADSL در ابتداي كار از سوي شركت مخابرات استان تهران وجود دارد اما مطمئنيم با وجود شركتهاي PAP و نيز ارائه اينترنت پرسرعت بيسيم ميتوان به خواستهاي متقاضيان پاسخ داد.
شركت مخابرات تهران 88/10/30
دوستان راهی داره که بدون رفتن به مخابرات بفهمیم ؛ روی فیبر نوری هستیم یا شبکه مسی؟نقل قول:
ما منطفه 6 هسیم اما مرکزمون مدارک قبول نمی کنه!!!! یعنی چی؟؟ می که ثبت نام نداریم!!!! دارن می پیچونن ؟؟؟ :41:نقل قول:
نقل قول:نه فكر نمي كنم. بايد بري از مخابرات درخواست استعلام خط بدي. تازه حضوري كار آدم رو انجام نمي دن واي به حال غير حضوري.
نقل قول:
ما هم منطقه 7 هستيم مركز مخابراتي ما بهشتي هم از اوايل مهر تا الان مدرك قبول نمي كنه. امروز هم زنگ زدم ازشون پرسيدم گفت مركز مخابرات بهشتي جز برنامه نيست و فعلا پورت نمي ده. دوستان اگر در مورد پيگيري اين موضوع مي دونن به ما اطلاع بدن. كجا بايد پيگيري كرد؟ چه سازماني بر اين موضوع نظارت داره؟
كارهام مونده با اين اينترنت در پيت ني شه كاري كرد. من ADSL مي خوام.:19:
امروز از مرکز مخابراتی منطقه مون در مورد ADSL سوال کردم (منطقه 8 شهرداری / منطقه 7 مخابراتی )
گفتند فعلا فقط سرعت 128 و فقط به شرایط دارها می دیم
خانواده شهدا / حانبازارن / اساتید داشتگاه و پزشکان
سلام
من خونه اینترنت مخابرات دارم چون فیبر نوریم تقریبا از اردیبهشت تا الان و برای دریافت پورت سه ماه تو نوبت بودم (شبا تو صف میخوابیدم:31:)
البته تو شرکت صبانت هست
مخابرات برای ارائه اینترنت بیشتر از 128 میگه یا باید دانشجو باشی یا باید شرکت داشته باشی
حالا مقایسه
مخابرات
جیکرت خون میشه از 17 سرعت دانلود بیشتر نمیشه البته خیلی کم پیش میاد کمترم بشه تقریبا هر 60 مگ میشه یک ساعت
فقط اینجا یک خاطرم بگم:46:
یکبار مخابرات دیونه شد سرعت دانلودم 80 بود برای 5 ساعت منم از شرمندگیش دراومدم 1.7 گیگ دانلود کردم:18:
البته بگم اونام از شرمندگیم در اومدن یک روز کامل اینترنتو قطع کردن :37:
خوبیش اینه نا محدوده خیالت راحته :31:
قطعیش یکم میشه گفت زیاده مثلا هر 10 روز چند ساعت قطع میشی
البته فکر کنم اونا کنترل میکنن میبینن مصرفت که بره بالا اینترنتتو قطع میکنن برای خودمن اتفاق افتاده مثلا 12 ساعت قطع بودم و هر چی زنگ میزدم میگفت سراسریه !!!!
ولی از همه مهمتر اینه که میشه گفت ارزونه
صبا نت
خوبه هم سرعتش بالاست
95 درصد ضمانت اتصال داری یعنی در 100 روز 95 روز کانکتی 5 درصد برای اینه شاید اتفاق خاصی بیفته
اینترنت 128تش تا 60 سرعت دانلود میده
هر 3 گیگ هم 13تومن با احتساب شیتیل :18:مخابرات
البته بگم من یکبار حساب کردم دیدم با128 مخابرات هم بیشتر از 3 گیگ در ماه نمیشه دانلود کرد
درضمن من مشهدم ولی چون قیمت ها یکپارچست پس فرقی بین اینجا با جاهای دیگه نداره
آقا ما دیروز رفتیم ثبت نام کردیم، منطقه 2 مخابراتی، مرکز پاسداران، خلاصه بعد از کلی اینور اونور و گفتن خط تلفن باید به نام درخواست کننده باشه و... (که مجبور شدیم خط تلفن رو تغییر مالکیت بدیم چون به نام من بود) مدارک رو مورد نیاز رو با یه درخواست رفتیم تحویل ریاست مرکز دادیم (که البته با روی باز و خوبی هم از من و پدرم استقبال کردن و برام جای تعجب و تازگی داشت در یک مرکز دولتی!) ایشون فرمودنند فعلاً هیچ خبری نیست! و ما مدارک رو نگه میداریم تا ببنیم در آینده چی میشه! ما هم دست خالی و بدون هیچ جواب مشخصی برگشتیم؛ این از منطقه ما.
نقل قول:
در ضمن مثل اينكه قراردادا همه دوماهس يعني هر دو ماه بايد اكانت رو شارژ كنيد.
یعنی اگه 128 بگیریم باید هر دو ماه 10 تومن بدیم ؟
اگه اینجوریه که یه جای کار ایراد داره... به احتمال زیاد ضیرب اشتراکش 600 ا
نقل قول:نه. روي قبض تلفن مياد. ماهي 10 تومن كه 2 ماهش 20 تومن ميشه. ضريب شيرينگش رو نمي دونم بايد بري بپرسي.:5:
سلام
من امروز با شرکت مربوطه که مسئول ارائه ی اینترنت مخابراته صحبت کردم ...
گفتند اصلا مودم کانفیگ لازم نداره ؟! من هم پرسیدم ایا ISDN هست این سرویسی که میدین ؟!
گفت بله !
ISDN چطوریه ؟!چه فرقی داره ؟!
نقل قول:
من فكر نكنم كه مودم بدون كانفيگ كردن كار كنه. در رابطه با ISDN يه لينك گذاشتم:
کد:http://www.aps.blogfa.com/post-14.aspx
بله مثل اینکه ISDN نیست و منشی اشتباه کرده !
ولی اینها میگند بدون کانفیگه ! :| برای افرادی رو هم که کار نمیکنه میگن مشکل از مودمه : ) )
واقعا که .. اینا دو هفته تو کف نصب کردن سیستم هاشون بودند ... حالا که نصب کردن استاد شدن واسه مشتری ها !
واگذاري اينترنت پرسرعت درتمام مناطق تهران تا يک هفته ديگر
مديرکل روابط عمومي شرکت مخابرات استان تهران با اشاره به واگذاري اينترنت پر سرعت ( ADSL) درمنطقه 2 تهران از هفته گذشته ، گفت: هفته آينده ADSL در تمام مناطق مخابراتي تهران عرضه مي شود.
" محمد خجسته نيا " روز يکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: هم اکنون اشتراک اينترنت پر سرعت ADSL در مناطق 2 ، 6 و 8 عرضه مي شود و متقاضيان با مراجعه به مرکز مخابراتي منطقه مربوطه مي توانند درخواست اشتراک بدهند.
وي با بيان اينکه در اين مرحله 60 هزار پورت پر سرعت از سوي مخابرات استان تهران واگذار مي شود ، افزود: برنامه اين شرکت واگذاري 600 هزار پورت تا تابستان سال آينده است .
خجسته نيا روند اداري اتصال و واگذاري ADSL به مشترکان را کوتاه عنوان کرد و افزود: بعد از تقاضا و ارايه درخواست اشتراک بين 24 تا حداکثر 48 ساعت ADSL درخواستي وصل مي شود .
گفتني است، پيش از اين مديرعامل شرکت مخابرات استان تهران قول واگذاري خدمات اينترنت پرسرعت (ADSL ) را در مهر ماه و سپس آذر ماه امسال داده بود که به دليل تاخير در تحويل تجهيزات از سوي پيمانکار مربوطه، زمان واگذاري به تعويق افتاد.
به گفته "محمدروح اللهي " ، شرکت مخابرات استان تهران سفارش خريد 80 هزار پورت پر سرعت را به پيمانکار مربوطه داده بود واز آنجايي که شرکت مخابرات اجازه خريد خارجي ندارد و نيازهاي خود را از شرکتهاي داخلي تامين ميکند، شرکتهاي داخلي برخي تجهيزات را از شرکتهاي خارجي خريداري ميکنند.
وي پيش از اين اعلام کرده بود، شرکت مخابرات استان تهران توان راه اندازي يک ميليون پورت پرسرعت را دارد ولي تاکنون فقط اعتبار 80 هزار پورت تامين شده است.
شركت مخابرات تهران 88/11/5
این کوفتی که مخابرات میده رو من دیدم همون pppoe هست مال 128توی روتر سرعت دانلود 128 سرعت آپلود 32نقل قول:
حالا اونایی که دایال آپین که هیچ ولی اونایی که از جای دیگه adsl داشتن میدونن که این مفت گرونه تازه پشتیبانی هم کلا نداره.
بدون محدودیت حجمی با این قیمت ؟؟؟؟نقل قول:
تعرفه سرويس هاش فوق العاده هست ... بدون محدوديت حجمي :
64kb = 6000
128kb= 10000
256kb= 12500
512kb= 21000
1024kb= 39000
2048kb= 78000
آقا پوز ایرانسل و این شرکتهای دزدو میخواد بزنه که .
سلام دوستان
من نمیدونم چرا بعضی ها اینقدر منفی نگر هستند ! هنوز چیزی رو ندیدن و تجربه نکردن زود قضاوت میکنن !
تا حالا که مخابرات کاری نمیکرد ، هی غر میزدن که چرا سرعت ها و قیمت ها فلانه ! حالا که داره بهتون لطف میکنه شما اینطوری جواب میدین !
بله درسته وضعیت اینترنت ایران خرابه ! من هم قبول دارم ولی این راهش نیست که هی غر بزنیم ! کار ما ایرانی ها شده غر زدن !
دوما هی میاییم اینترنت ایران رو با آمریکا مقایسه میکنیم ! آخه دوستان خب اینترنت رو خود آمریکا اختراع کرده ، انتظار دارید که ایران هم اونطوری باشه ! ( مثل اینکه مثلا یک کشوری قهوه تولید میکنه و ما هی بیاییم بگیم چرا توی ایران نیست و ... )
من نمیخوام بگم وضعیت اینجا خوبه ولی یه خورده صبر داشته باشین ، پله پله !
اول که موبایل اومده بود ایران یادتونه چه قدر وضعیت قیمت و آنتن دهیش افتضاح بود ! کم کم بهتر شد و بهتر میشه ! خود امریکا هم یک شبه که اینطوری نشده ! کم کم به اینجا رسیده ( تازه توی هیچ جنگ جهانی هم آسیب ندیده و فقط سود برده )
آمریکا مارو تحریم کرده و باعث این بدبختی شده ، حالا ما هی میاییم خودمونو با آمریکا مقایسه میکنیم !
دوستان من ، یه خورده صبر داشته باشین ، انشاالله همه چی درست میشه !
دوستان خواهشا بحث رو سیاسی نکنید ! ( اگه خواستید جواب این پست رو بدین ، لطفا به کسی توهین نشه )
سلامنقل قول:
قصد بحث کردن و به انحراف کشوندن تاپیک رو ندارم
ولی مشکل اینترنت به یک طرف
یک مشکل دیگه هم هست
این مسولین اینقدر پر رو هستن که میگن وضعیت اینترنت ایران خوبه و 56Kbps برای کاربران کافیه :31:
خو وقتی اینطوری میگن دیگه چه انتظاری برای پیشرفت میشه ازشون داشت ؟
سلام دوست عزیز .
کاری ندارم که اینترنت رو کی اختراع کرده ، مهم اینه که الان تمام دنیا اینترنت پرسرعت رو جزء اقلام زندگیشون میدونن .
این پله پله یعنی سال یا شاید قرن .
وقتی وزیر یه کشور در میاد میگه اینترنت برای ایرانیان همین دایل آپ کافیه و میتونن باهاش چت کنن و 3 صفحه رو همزمان باز کنن پس واژه پله پله هیچ معنائی نداره .
وقتی سپاه مخابرات رو میخره و بعد میگه ما تمام ریز و درشت کار شمارو کنترل میکنیم دیگه دلسوزی معنی نداره .
آمریکا مارو تحریم کرده ؟ حقمونه ! بیشتر از اینم حقمونه . هربلائی سر ما بیارن حقمونه . چرا ؟ چون فکر میکنیم تو جهان جایگاهی داریم در صورتی که هیچی نیستیم .
بیایم با واقعیت کنار بیایم .
مخلصیم .