تولد بهترین فروم فارسی زبان رو تبریک میگم ، امیدوارم همیشه P30World سرپا باشه و همیشه هم بهترین باشه
Printable View
تولد بهترین فروم فارسی زبان رو تبریک میگم ، امیدوارم همیشه P30World سرپا باشه و همیشه هم بهترین باشه
تولدت مـــبارک P30world عزیـــــــز :31:
مبارک باشه:دی:40::46:
پس کیکش کو؟:دی!
سلام
تبریک می گم ... :20:
کاملترین فرومی که تا حالا دیده ام .:10:
انشاالله هر روز سریعتر از قبل لود بشه :46:
سلام
من هم تولد بهترین فروم ایرانی رو تبریک میگم
آرزوی بهترین ها تقدیم همه ی کاربران P30world
سلام .
منم تبریک میگم و یه خسته نباشی با همه بچه ها , ا ادمین گرفته تا یک کاربر معمولی و فعال
محتوای مخفی: ....تبریک
منم به نوبه خودم بهت تیریک میگم....p30world امیدوارم سالهای سال به خوبی و خوشی زندگی کنی..!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
p30world جونم اینم کادوت:
راستی یه چیزی بهت نشون میدم ناراحت نشیها..! اینقدر سرعتت کمه ببین مرورگر من تو رو به چه اسمی میشناسه..!
P30world تولدت میارک
چند سالی هست در کنارت هستیم به ما که خوش گذشته :دی
تولدت مبارک............
اینم یه پسته مفته :خخخخخخ
تفلد عيدشمامبارك :دي
چقدر زود دیر میشود.....
پی سی وورلد تولدت مبارک.
بهههه مبارکا باشه :دی
سلام
منم به نوبه ی خودم تبریک میگم
امید وارم 1000 ساله بشه:31:
موفق باشید
به همه دوستان عزيزم تبريك ميگم
ايشالا تولد 60 سالگى
:11:
مبارک مبارک تولدت مبارک بدو شمعا رو فوت کن ایشاالله همیشه باشی
تولد پی سی مبارک:40::40:
:31:
هورا............ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به همه بكس سايت اعم از مديران و پروفشنالان [خودم:31:] و اخر فروم بازان تبريك ميگم ...
انشالله 100 ساله هم ميشيم....به كوري چشم بعضي از فروم ها....! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يالا يالا رقص و شادي: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیزم هدیه من برات یک دنیا عشقه
زندگیم با بودنت درست مثل بهشته
تو خونه سبد سبد گلهای سرخ و میخک
عزیزم دوست دارم تولدت مبارک
تولدت مبارک
تولدت مبارک
میگم پی سی ورلد هر سال دو بار تولد میگیرین براش؟!: دی
29 خرداد امسال براش تولد گرفتیم باز این برای چیه؟:دی
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=326209
منم به نوبه خودم به همه ی عزیزان تبریک میگم
اون تولد انجمن هاش بوده ، این یکی تولد سایت هست : دی
فمیدی ؟ : دی
دم کسی که این سایت و انجمن رو افتتاح کرد گرم. :20:
کار خیلی بزرگی کرده :11:
تولد پی سی ورلد مبارک، ایشاالله که صد سال زنده باشه :31:
تولد تولد تولدت مبارک
حالا بیا شمعا رو فوت کن :27:
الهی صد ساله شی نه 120 ساله شی نه 120 سال کمه همیشه زنده باشی.
مبارکه...
راستی حالا به سن مدرسه رسیده. باید ببریمش توی یه مدرسه خوب ثبت نامش کنیم :دی
تولدت مبارک پی سی!
اینو دیدم یاد گابانا افتادم...
من از طرف خودم و تمام کسایی که تبریک نگفتن تبریک میگم.
خوبه آدم دو با در سال جشن تولد بگیره و دو بار بهش تبریک بگن
{{امروز ( 29 خرداد 1388 ) مصادف است با تولد 5 سالگی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] های P30world }}
:27::46:
فقط یه خورده عجیبه ، یخورده
منم به نوبه خودم تولدت رو تبریک میگم p30world عزیزم
تولد p30world مصادف شده با 16 آذر :18:
p30 هم سیاسی شد :31:
سلام بچه هاي پي سي ورلد
تولد سايت پي سي ورلد رو به همه تون تبريک مي گم
تولدت مبارک...
همچین می گین انگار آدمه بنده خدا....
خوب یه سایته دیگه!!!
یه باز تولد فروم یه بار تولد سایت یه بار تولد سینا....
چند روز پیشا تولد سینا هم بود...
هم تولد سایت هم تولد سینا هم تولد فروم ( چند وقت دیگه ) مبارک مبارک مبارک...
حالا که این جور شد تولد من هم یک ژانویه هست تولد خودمم :35: مبارک .
دس دس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تبریک میگم امیدوارم انجمن هر روز بهتر از دیروز بشه و بنظرم به انجمن های بازی و موسیقی باید بیشتر اهمیت بدن و شامل چند بخش کنن چون به نفع انجمن هست ...
تولد تولد تولدش مبارک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پی سی جون ِ گامبالی تولدت مبارک دوست جونم.... از دوستی باهات خوچحالم خیلی... سعی کن خوجمل و خوب رشد کنی و به رشد ما هم کمک کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تولدت ... وری هپـــــــــــــی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سلام
تاریخ تولد سایت P30world
17 آذر 1382
تاریخ تولد انجمن P30world
29 خرداد 1383
قربان شما
شاهین :10:
منم تولدشو تبریک میگم ...
همین روزاس که آستین براش بالا بزنیم :40: :دی
منم تولدش رو تبریک میگم!
سایت خیلی خوبیه!
سلام
من هم شش ساله شدن بهترین انجمن و سایت ایرانی را تبریک می گم به همه ی دوستان عزیز .