من سه روز نبودم خیلی عقب افتادم ولی الان اومدم به زودی سیاره دوم رو میگیرم.
Printable View
من سه روز نبودم خیلی عقب افتادم ولی الان اومدم به زودی سیاره دوم رو میگیرم.
این سیستم دفاع و حملش چطوریاست ! خیلی گیج کنندست .
چيجوري دارين سياره دوم ميگيرين ؟ نوبل من ساختين ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره سفینه کلونی همون نوبل منه :دی
یدونه بساز بعد دقیقا کنار خودت یه فضای خالی پیدا کن یه سیاره شبیه سازی کن .
باید کلونی رو به اون مختصات بفرستی ماموریت بعد اونجا یه سیاره واست درست میشه .
ئه جدي ؟
اين كلوني چقدر كريستال ميخواد هي به من ميگه كريستالت كمه ! 20 هزار تا هم كريستال داشتم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چاقال نميشه سياره ساخت !
من يه فضاي خالي توي كهكشان پيدا كردم بعدش روش كليك كرد و توي صفحه بعد يك عدد كلوني انتخاب كردم بعد ماموريت هم كلوني زدم
در صفحه بعد روي سرعت ارسال كليك كردم ولي همش مينويسه در اين مختصات يك سياره وجود دارد !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کنار خودت یه جای خالی پیدا کن بساز دیگه .
خب منم ميرم جاي خالي بسازم ولي ميگه در اين مختصات يك سياره وجود دارد !
وای بدبخت شدم یکی داره بهم حمله میکنه.عجب اشتباهی کردم نیروی دفاعی نساختم.بچه ها بزنید تو کار نیرو که اینطوری نشید.تا 6 دقیقه دیگه نیروهاش میرسن خدا کنه بتونم دفاع کنم.فقط 7 تا توپ دفاعی دارم.
زد داغونم کرد.
تجربه جنگ
مهاجم 0 امتیاز منابع از دست داد و 38 امتیاز جنگ کسب کرد.
مدافع 38 امتیاز منابع از دست داد و 0 امتیاز جنگ کسب کرد.
فیلد بازیافت
- ضایعات: 12820
منابع غارت شده
آقا کسی نمیتونه ساپورت بفرسته؟ این یارو گیر داده به من باز داره حمله میکنه.
من كه فقط ريسورس بردم بالا ! اگه داشتم حتما برات ميفرستادم
آقا آخر معلوم نشد چيجوري ميشه سياره گرفت ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هادي بگو با چي فارمت كرد منم ميخوام برم توي كار فارم حالش بيشتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درآمد منابعم رو :
فلز و كريستال 1700 در ساعت ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیاره من داره نابود میشه اونوقت تو به فکر فارم خودتی؟ واقعا که.ببین چقدر ازم غارت کردنقل قول:
A battle, in which you have been part of, has happened.
Take a look at the report
Stolen resources:
Metal: 3208
Crystal: 22002
Gas: 19494
Scrap: 0
مهاجم پیروز است
Your Side: Defender
با 17 تا سفینه باری و 23 تا جنگی حمله کرد.برای نژاد ما میشه سفینه پویدن.
يه فكري برات ميكنمنقل قول:
سیاره من داره نابود میشه اونوقت تو به فکر فارم خودتی؟
ويرايش : چي بسازم ساپورتت كنم ؟
از همون پویدن بساز.من حساب کردم با 50 تا میتونم کل سفینه هاش رو نابود کنم.
اصلا نمیدونم ساپورت چطوریه.
عجب اشتباهی کردم.اصلا فکر نمیکردم یکی به این زودی بتونه فارمم کنه.باید مثل تریبال بازی میکردم یعنی با نیروی زیاد جلو میرفتم.
حالا اگه بتونم 50 تا سفینه بسازم خودم فارمش میکنم.
الان زدم 4 تا بسازه ببخشيد كه كمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دستت درد نکنه.زیاد مهم نیست.فوقش نوبل میشم دیگه.اشتباه خودم بود.نقل قول:
نه بابا مگه ما مرديم كه نوبل بشي
هادی به جون خودم نمیتونم بفرستم از کی بپرس چطوری میشه ریسورس فرستاد !!
فعلا زدم 50 تا سفینه شکاری غول پیکر ساختم بفرستم طرف رو آسفالت کنه . فقط مختصاتش رو بده تا شب یه برنامه حمله بریزیم .
اين سايت چرت مسخره من اشتباهي بجاي پوييدن زدم يه چيز ديگه بسازه ولي بعد كه كنسل كردم نصف مبلغ رو گرفت چقدر بازي چرتيه اه اه حالمون به هم خورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایول این سفینه های غول پیکر خیلی خفنه طرف با 23 تا از اینا من رو صاف کرد.نقل قول:
برای ساپورت من هم نمیدونم شاید گزینه پایگاه رو باید بزنی.ولی اگه بهش حمله کنی فکر کنم بهتره الان مختصاتش رو تو بازی بهت میگم.دمت گرم.
هادی تا ساعت 9 شب 40 تا از سفینه هام در میاد (اگه میخوای با 50 تا برم میفته ساعت 11-12 شب) بعد همون ساعت 9 بهش حمله میکنم . 1 ساعت و 16 دقیقه فاصله دارم . تو هم میتونی با فاصله زمانی چند دقیقه بعد من فیک بفرستی یا کلا اتک بدی چون مطمئنم کلیر میشه . فقط ربات بارکش و ... هم بفرستم ؟ تاثیر داره ؟ چند نوع دیگه سفینه هم دارم آخه .
ممد اگه تو هم یه سنگ بندازی بد نیست :دی
برای فارم کردن باید بارکش بفرستی تا وقتی کلیر شد بتونی منابع زیادی برای خودت بیاری.این بارکش ها چون ظرفیتشون زیاده فکر کنم 5000 تا ظرفیت دارن منابع زیادی میارن.اون شکاری ها هم منابع میارن ولی قابل مقایسه با بارکش نیست فکر کنم اونا 50 تا ظرفیت داره.طرف دیروز بیشتر از 100 کیلو منابع من رو با این بارکش ها غارت کرد.دیگه آخرش بهش میل زدم گفتم بیخیال شو بذار بازیمون رو بکنیم دیگه امروز به من حمله نکرده ولی تو بهش حمله کن تا بفهمه کلیر شدن چه مزه ای داره.
اون با من :21:
چطور میشه به سیاره دوم منابع انتقال داد؟
ربات بارکش
دوستان با ادمین بازی صحبت کردم بزودی همه سرور ها و همه بازی ها شرایط بسیار ویژه میاد
علی چی شد این رباتها ساخته نشد؟
یعنی همه رو با هم میسازه میده بیرون؟دونه دونه نمیشه ساخت؟
نه بابا خیلی باحاله یهو فله ای میده بیرون :27: زدم 40 تا ساخت الان زدم 10 تا دیگه بسازه
همراش 10 تا بارکش و چند تا هم خورشیدی میفرستم ! فقط نمیدونم چطوری میشه همرو با هم فرستاد اینطور که معلومه باید یکی یکی انتخاب کنم و بفرستم !
اون که همه رو با هم فرستاده بود.فکر کنم بشه.حمله رو انتخاب میکنی و سفینه ها رو انتخاب میکنی میفرستی.
راستی نمیشه منابع رو قایم کرد تا غارت نشه؟
والا من از ديروز تا حالا يه دونه ساختمون رو آپ نكردمنقل قول:
ممد اگه تو هم یه سنگ بندازی بد نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز به جاي سفينه ي پوييدن اشتباهي يه چي ديگه رو زدم بسازه بعد كه كنسل كردم نصف منابع رو برداشت !!!!
تا الان 11 تا ساختم ! توليد فلزم 1.7 كيلو در ساعته ببخشيد كه كمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه خیر این یارو آدم نشده.دوباره داره حمله میکنه.علی میخوام آسفالتش کنی.من هم نیروهام 1 شب میاد بیرون فردا یه حالی بهش میدم.
بابا تو که تو تریبال حرفه ای بودی.این چه وضع منابعه.بیشتر تلاش کن.نقل قول:
نقل قول:
خب من روزي يه بار سر ميزنم زيادم حوصله اين بازي رو ندارم حال نميكنم باهاش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كلا عشقي بازي ميكنم اينو !! تريبال كه جاي خود دارد ... توي WC هم با موبايل انلاين ميشدم روستامو از دست ندم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علی الان نیروهاش بیرون هستن بذار نیروهاش برگردن بعد حمله کن تا کلیر بشه.نیم ساعت دیگه نیروهاش به من میرسن
حيف ... اگه تريبال بود كه نيوك ميفرستادم چه حالي ميداد ! دلم خيلي براي تريبال تنگ شده ايشالا تابستون با يكي دوتا از بچه ها رفتيم يه ورلد جديد دوباره مثل قديما كيف كنيم ....
اگه كمكي از دست من برمياد حتما بگين ، ميخوايين سيارمو خالي كنم فارمم كنين
هركمكي از دستم بر مياد بگين
اوکی آمار کامل بده ایندفعه با چند تا حمله کرده . به قیافش نمیخوره پدافند داشته .نقل قول:
علی الان نیروهاش بیرون هستن بذار نیروهاش برگردن بعد حمله کن تا کلیر بشه.نیم ساعت دیگه نیروهاش به من میرسن
منم سفینه های غول پیکرم لول 3 هستن :27: بارکش لول 2 .
من تلاشم رو میکنم حتی اگه نتونم کلیرش کنم مطمئنم حداقل رو به قبلش کردم . و اگه کمک کنین میشه یه فارم توپ برای خودمون :دی
ممد برو ببین چطوری میشه ریسورس فرستاد من واست میفرستم ! ساعتی حدود 11K فلز در میارم :10:
ساعت 10 میفرستم . ساعت 11:20 دقیقه ریپورت میدم . خوبه ؟ :دی