سلام مجدد
من یه سینمای tz225 سامسونگ دارم که روش لیبل full HD خورده و خروجی HDMI هم داره
سوالم اینه که وقتی این سینما نمی تونه فیلم HD رو اجرا کنه دیگه این FULLhd بودنش چیه ؟!
Printable View
سلام مجدد
من یه سینمای tz225 سامسونگ دارم که روش لیبل full HD خورده و خروجی HDMI هم داره
سوالم اینه که وقتی این سینما نمی تونه فیلم HD رو اجرا کنه دیگه این FULLhd بودنش چیه ؟!
عزیزم اون آپ اسکالینگ می کنه یعنی فقط خروجی فول اچ دی میده که کمی تصویر بهبود بخشیده میشه
بعدش در این سینما ( همون tz225 ) این امکان CD ripping یعنی چی ؟ چی کار می کنه ؟
بازم مرسی
Audio CD رو تبدیل به mp3 میکنه(میریزه رو USB)نقل قول:
دوستان ارزونترین سینمای خانگی که پیدا میشه قیمتش چنده که hdmi و usb هم ساپورت کنه ؟
می بشید من دقیق نمی دونم ولی از برند ال جی می تونید یک همچین چیزی پیدا کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی من ال جی رو تعریف نمی کنم چون حالا علاوه بر صدا که آش دهن سوزی نیست اپتیکاشون هم تند تند خراب میشه
سلام
میشه کمکم کنید یه HT خوب تا حداکثر 350000 تومن انتخاب کنم
من خودم مدل فیلیپس HTS-3276 رو انتخاب کردم ولی نمیدونم کجای تهران میتونم پیداش کنم :
اگه شما نظری دارید لطفا کمکم کنید
آدرس فروشگاهی رو هم اگه میدوند بهم بدید
با تشکر:11::11:
سلام!
بچه ها یه سوال ...
سنمای خانگی ما سونی DZ850هستش که DVD Playerــش خراب شده و واسه تعمیر بردش 130تومن می خواد حالا میگم به جاش یه DVDplayerبگیرم ارزونتر دَر میاد حالا ایا میشه یه DVDplayerدیگه بگیریم و به بلندگوهاش نصب کنیم؟مارک دیگه چی میخوره؟
نقل قول:
سنمای خانگی ما سونی DZ850هستش که DVD Playerــش خراب شده و واسه تعمیر بردش 130تومن می خواد حالا میگم به جاش یه DVDplayerبگیرم ارزونتر دَر میاد حالا ایا میشه یه DVDplayerدیگه بگیریم و به بلندگوهاش نصب کنیم؟مارک دیگه چی میخوره؟
فکر نمیکنم عملی بشه!
به گمونم جزو مدلهای قدیمی تر فیلیپس باشه و شاید گیر نیادنقل قول:
سلام
میشه کمکم کنید یه HT خوب تا حداکثر 350000 تومن انتخاب کنم
من خودم مدل فیلیپس HTS-3276 رو انتخاب کردم ولی نمیدونم کجای تهران میتونم پیداش کنم :
نقل قول:
دوستان ارزونترین سینمای خانگی که پیدا میشه قیمتش چنده که hdmi و usb هم ساپورت کنه ؟
اگه بخوای حداقل چیز اسم و رسم داری باشه به گمونم tz225 سامسونگ با قیمت 330 تومن مناسب باشه. هم hdmi داره و هم usb
ولی جالبه وقتی این سیستم رو با lcd میفروشن قیمتش رو 270 تومن حساب میکنن اما اگه تک بخوای بخری 330 تومن تا 350 تومن هم دیدم!!
یعنی غیر از ماله خودش هیچ DVDplayerــی نمیخوره بهش؟
خب من با این قیمت حداقل 350 نمی تونم سینمای خانگی بخرم
به نظرتون DVD بخرم بعد باند 5.1 براش بگیرم قیمتش چقدر درمیاد ؟
اصلا باند 5.1 براش پیدا میشه ؟
بهترین سینما خانگی تا رنج 400 تومن به نظر من مدل tz225 از سامسونگ هستش با قیمت 330 تومن . در ضمن در پک سینما کابل hdmi اصل سامسونگ هم هست که خود کابل حدود 40 تومن ارزششه به دلیل اینکه کابل اورجینال هست نه کابل متفرقه ای .نقل قول:
از جمله مشخصات ساپورت هاش 5.1 دالبی , خروجی اپتیکال 850 وات و....
کد:http://www.lcd-tv.ir/shop/product_info.php?products_id=377
دوست عزیز به نظر شما کیفیت صدای tz225 بهتر از Hts-3276 هستش؟؟ از لحاظ پخش فرمت های مختلف چطور به پای فیلیپس میرسه؟؟نقل قول:
نه سامسونگ که به هیچ عنوان به پای فیلیپس نمی رسد
صدای این مدل فیلیپس رو نشنیدم نمی تونم نظر قاطعی بدم .نقل قول:
تو مشخصات tz225 بهتر دیده میشه به خصوص در زمینه قدرت صدا نسبت به 3276 با توجه به اینکه هر دو تو یک رنج قیمت هستن و سامسونگ مشخصات بهتر و کابل اصل داره من سامسونگ رو پیشنهاد میکنم .صداشم چون شنیدم برای این رنج قیمت قابل قبول هست
در زمینه ساپورت فرمت های تصویری سینما خانگی ها تا رنج 1 تومن همگی از فرمت های wmv vob و.. پشتیبانی می کنن و توانایی پخش فرمت های mkv ts و.. ندارن
در کل نباید از سینما خانگی هایی با این رنج قیمت انتظار زیادی داشته باشی .
اگر بودجه ات 500 بود قطعا مدلی از فیلیپس رو پیشنهاد می دادم.
کیفیت صدای فیلیپس بهتر هست. از لحاظ پخش کدکها مثل هم هستند...نقل قول:
دوست عزیز فیلیپس مدل 3569 که قیمتش 550 تومن هست هم mkv پخش میکنه هم mpeg tsنقل قول:
Plays CD, (S)VCD, DVD, DVD+R/RW, DVD-R/RW, DVD+R DLنقل قول:
Plays WMV, DivX, WMA, MP3 and JPEG digital camera photos
کد:http://www.priceme.co.nz/Philips-HTS3569-DVD-Home-Theatre-System-1000W/p-882233263.aspx
بچه ها اخر نگفتید من یه پایونر زیر 100تومن بخرم می تونم به جای سونی استفاده کنم و وصل کنم به بلندگوهای سینمای خانگی؟(پرسیدم گفتم بعضی ها میشه حالا شما نظر بدید)
کسی سایت نمایندگی پایونر در ایران رو داره؟(یا اصلا نمایندگی نداره؟)واسه شهرستان می خوام چون تهران نیستم...
عزیزم من خودم شهرستانم از نمایندگی پایونیر سینما خانگی خریدم خواستی زنگی بزن راهنمایی کنم 09370037842
سایتش رو می خوام ببینم چه امکاناتی و چه پلیرهایی رو داره؟!
به شما هم پ.خ میدم:46:
یعنی حتی این مدل هم فرمت های ts mkv رو پخش نمیکنهنقل قول:
دوستان عزیز یه نظر قطعی بدید که با 350000 تومن فیلیپس بگیرم یا سامسونگ؟؟
البته دکور هم واسم مهمه و اینکه اصلا مدل فیلیپس 3276 تو جمهوری گیر میاد که حالا اینهمه دارم سنگشو به سینه میزنم؟؟!!!!
سلام دوستان
تو صفحات قبل بیشتر در مورد کیفیت صدای HT صحبت شد. در مورد کیفیت تصویر چی؟ کدوم برند و مدل بهترین کیفیت تصویر رو داره؟ مدل هایی که Full HD یا HD رو سا÷ورت میکنه کدوما هستن؟
با تشکر
بالاخره خریدم
فیلیپس 3378 --445000 تومن
تست میکنم و نتیجه رو اعلام میکنم
دوستان نازنين من خيلي اطلاعات خاصي درباره سينما خانواده ندارم اما اگه بخوام يكي تا حدود 250 بخرم پيشنهاد شما چيه؟از لحاظ ظاهري هم زيبا باشه
راستش رو بخوای تا 250 نمی تونی سینمای خانگی خوبی بخری می تونی ال جی با 2 تا باند بلند خری یا سونی مدل های پایینشو که یانداش بدونه پایست و خدشون 4 تا زیر باندی هدیه می دن مدلش فکر کنم 270 بود که الان شده 290 که اصلا هم هیچ کدوم از این مارک ها و مدل ها آش دهن سوزی نیستند
آخه نمي خوام خيلي هزينه كنم، ندارم:46:
LG lh-735HTS چجوره؟زير 200 تومن بود.
حالا اگه اينا واقعا آشغاله يه مدل خوب با قيمت معقول بهم معرفي كنين.ممنون ميشم
سلام
يه تاپيك باز كرده بودم براي خريد سينماي خانگي.اين تاپيكو الان ديدم.
لطفا يه سينماي خانگي معرفي كنيد كه
1. ورودي وخروجيهاش كامل باشه (usb,hdmi,digigita coaxial,digital opticalو......)
2. توان صدا قابل تحمل دريه مساحت حدود 65 مترمربعي(مساحت آپارتمان)
3.قيمت مناسب هم خوب برام مهمه.
ممنون ميشم پاسخ بديد.
نقل قول:دوستان عزیز من هم 2ماه تحقیق کردم و در آخر به سه گزینه رسیدمنقل قول:
1)فیلیپس 3378
1000 وات
به قیمت 450000 تومان با گارانتی الرمس
2)فیلیپس 3377
420 وات
به قیمت 330000 تومان و گارانتی الرمس
3)سامسونگ tz225
850 وات
قیمت 335000 تومان و گارانتی سام سرویس
دیروز رفتم پاساژ شرکا و همه این مدلا رو دیدم و با اینکه قصد نداشتم بیشتر از 350000 هزینه کنم واسه HT ولی حیفم اومد واسه 100000 تومن 3378 رو نگیرم چون واقعا صداش محشره و UPSCALING اون فوق العاده روی تصاویر تاثیر میزاره
نظر نهایی من 3378 بود و تجربه من تو این چند ماهه
یا حق
سلام
تفاوت فیلیپس 3378 و فیلیپس HTS3569 در چی است و کدامیک برتری داره؟
لطفا قیمتهاشون را اعلام کنید
ممنون:10:
سامسونگه دراماتيكه. :41:نقل قول:
سلام یه سوال:
من میخوام تلویزیون 40b690 بگیرم اما از سینمای روش خوشم نمیاد میخوام اینو برندارم یکی دیگه بخرم
حالا به نظر شما اگه سینما رو از یه مارک دیگه بگیرم دکور خونه ضایع نمیشه؟
مثلا تلویزیون سامسونگ سینما فیلیپس؟(به نظر خودم زیاد جالب نمیاد)
و اینکه آیا سینمای سامسونگ 425 از لحاظ کیفیت به فیلیپس (تو همین رنج قیمت)میرسه یا نه؟
اتفاقا همین مدل رو وقتی قصد خرید داشتم توی فروشگاه دیدم تنها تفاوتش با 3378 در چوبی بودن بلندگو ها هستشنقل قول:
وگرنه مشخصات آمپلی و خروجی یکی هستش
من از مدل 3378 بیشتر خوشم اومد و اونو خریدم شما هم برو و از نزدیک ببین که کدومو میپسندی ولی هر دوشون خوبن از هر لحاظ:10::11:
یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
بیشتر توضیح بدید:45::23:
يكم تو همين فروم سرچ كني متوجه ميشي.نقل قول:
سامسونگ اصلا صداش اون چيزي نيست كه فكر ميكني. يعني تو خونه اصلا جواب نميده
نقل قول:
تفاقا همین مدل رو وقتی قصد خرید داشتم توی فروشگاه دیدم تنها تفاوتش با 3378 در چوبی بودن بلندگو ها هستش
وگرنه مشخصات آمپلی و خروجی یکی هستش
من از مدل 3378 بیشتر خوشم اومد و اونو خریدم شما هم برو و از نزدیک ببین که کدومو میپسندی ولی هر دوشون خوبن از هر لحاظ
درسته قدرت خروجیشون یکیه. البته فکر کنم چوبیه وایرلس هم باشه. و البته حدود 100 تومن اختلاف قیمت:46:
دوست عزیز به جمع 3378 دارها خوش اومدی:5:
نقل قول:
سلام یه سوال:
من میخوام تلویزیون 40b690 بگیرم اما از سینمای روش خوشم نمیاد میخوام اینو برندارم یکی دیگه بخرم
حالا به نظر شما اگه سینما رو از یه مارک دیگه بگیرم دکور خونه ضایع نمیشه؟
مثلا تلویزیون سامسونگ سینما فیلیپس؟(به نظر خودم زیاد جالب نمیاد)
و اینکه آیا سینمای سامسونگ 425 از لحاظ کیفیت به فیلیپس (تو همین رنج قیمت)میرسه یا نه؟
نه اقا چرا ضایع بشه. اتفاقا 3378 فیلیپس خیلی از سامسونگ شیکتره.و مطمئن باش از نظر قیافه بهتر میشه که بدتر نمیشه.
منم سونی v550 دارم یا همین مدل 3378 فیلیپس.
خوبی فیلیپس اینه که روی اسپیکرهاش اصلا هیچ اسمی ننوشته و فقط روی دستگاه اصلی و ساب نوشته. زیاد تو چشم نیست. و مزیت دیگه اسپیکرهای فیلیپس اینه که روکش پارچه ای نداره. چون بعضی مدلهای سونی و سامسونگ روکش پارچه ای داره که بعد از مدتی اینقدر خاک میگیره که حسابی دکورت ضایع میشه . البته tz452 سامسونگ روکش پارچه ای نداره ولی خب بازم فیلیپس شیکتره به نظر من
و ضمنا فیلیپس فرمت dat رو از روی فلش پخش میکنه که خیلی بدرد میخوره ( حداقل به درد من که خیلی میخوره ) سونی و سامسونگ رو نمیدونم
میشه لطف کنی این چیزایی که میگم رو تست کنی؟نقل قول:
1- MKV پخش میکنه؟
2- DicX بصورت FUll HD پخش میکنه؟
3- از زیرنویس srt فارسی پشتیبانی میکنه؟
نقل قول:
- از زیرنویس srt فارسی پشتیبانی میکنه
بله پشتیبانی میکنه
مطمئنی از SRT فارسی پشتیبانی میکنه ؟نقل قول: