نقل قول:
دوستان این ارور برای چی هست ؟؟
نقل قول:
دوستان این ارور برای چی هست ؟؟
سلام دوستان
یه سوال داشتم : چه جوری برنامه قبلی map رو پاک کنم؟
نقل قول:
سلام دوستان
یه سوال داشتم : چه جوری برنامه قبلی map رو پاک کنم؟
برنامه ی او وی آی مپ رو که نصب کنی خودش جایگزین میشه
اما نیازی به پاکردن نداره.
من دارم بابرنامه ی خود گوشی کار میکنم
دوست من شرمنده! می دونم ربطی نداره؛ ولی این برنامه چی بید؟! :18:نقل قول:
نقل قول:
اگه مپ پیش فرض گوشی هست که پاک نمی شه. اما اگه پیشتر یه بار نوکیا مپ ریختی، از App. Manager برنامه Licence Manager رو پاک کن.
شاد و پیروز باشین :10:
سلام دوستان.اولین مشکلم اینه که وقتی با این نقشه یه جایی رومشخص میکنم،راه رو برام آبی میکنه(راه نزدیکو نشونم میده) و Drive&Walk not available for this regionبعد از 7الی 8ثانیه این ارور رو میدهمن با این برنامه 2 تا مشکل دارم.اگه میشه دوستان محبت کنن جوابشو بگن.:20:
ممنون میشم اگه بگین چارش چیه. گوشیمم ان86هست
مشکل دوم مال گوشی رفیقمه که گوشیش 5800هست.فایلا رواکسترک کردم سرجایی که باید باشه،بعد برنامه خودگوشی دیدم باز نشد(او وی آی مپ خود گوشیش)براش برنامه ضمیمه دوم یعنی افپی2هارو نصب کردم بازم نشد.(بعداز2الی3ثانیه ای که وارد نقشه میشی میاد بیرون)دوستایی که5800دارن واین برنامه رو نصب کردن لطفا راهنماییم کنید.
در رابطه با پیام خطای گوشی شما، دلیلش اینه که شما از برنامه خود گوشی استفاده می کنی. این برنامه که اینجا گذاشته شده کرک شده هست و ویژگی های پیمایش رانندگی، پیمایش پیاده روی و راهنمای صوتیش فعال هست؛ این در حالیه که برای برنامه پیش فرض گوشیتون فعال نیست و برای فعال کردنش باید هزینه بپردازید...نقل قول:
درباره پیام خطای 5800 هم برنامه برای سیمبین s60 rel 5.0 رو دانلود کنید که متاسفانه اینجا نیست. اما می تونین توی سایت موبایلستان گیر بیارید... :46:
نسخه S60v5 تو بخش خودشه...:46:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاد باشی:40:
دوستان من با نصب این برنامه مشکل دارم. با برنامه ساینش کردم اما بازم نصب نشد. گوشیم رو باید حتما هک کنم؟
سلام دوستان من ان 85 دارم اين برنامه رو كه نصب كردم گزينه walk to رو كه ميزنم بد از 7 ثانيه از برنامه مياد بيرون چه كار كنم ؟
نیاز به هک نیست.فقط ساین این برنامه کافیه!نقل قول:
دوستان من با نصب این برنامه مشکل دارم. با برنامه ساینش کردم اما بازم نصب نشد. گوشیم رو باید حتما هک کنم؟
ساین کردی؟!
احتمالا مشکلت مثل مال منه.نقل قول:
سلام دوستان من ان 85 دارم اين برنامه رو كه نصب كردم گزينه walk to رو كه ميزنم بد از 7 ثانيه از برنامه مياد بيرون چه كار كنم ؟
از برنامه گوشی استفاده کردی یا اون فایلی رو که تو ضمیمه هست رو دانلود کردی؟
آره همون فايل ضميمه رو دانلود كردم . خوب حالا چه كار كنم ؟ از جايي ديگه سراق داري دانلود كنم به اين مشكل بر نخورم ؟نقل قول:
ببخشید یک سوال داشتم : من این برنامه رو نصب کردم. حالا باید چجوری ساین کنم؟
اگه نصب کردی دیگه نیازی به ساین نیست!نقل قول:
نقل قول:
سلام
به تالارهای گفتگوی پی 30 ورلد خوش اومدی. امیدوارم مدیر شدنت رو ببینم :10::46:
گوشی شما از نوع FP2 هست ( سیمبین 9.3 رله 3.2 فیچر پک 2 ). فکر کنم شما برنامه گوشی های FP1 رو نصبیدی... :دی
شاد و پیروز باشین :10:
ممنون از راه نماييد به احتماله زياد همينه موفق باشينقل قول:
من دانلود کردم
جالب بود ممنون
سلام آقا من این نقشه که گذاشتین رو دانلود کردم از شانس بدم آخرای دانلود نت قطع شد ولی من تونستم اکسترکتش کنم و با مپ خود گوشی نقشه اجرا شد من خودم صدای همه ی زبان هارو داشتم en fa ordu french arabic و چندتا دیگه الان نگاه کردم دیدم حجم زبان فارسی من 6 مگ و خورده ای هست ولی لینک دانلود ناقص من بعد از اکسترکت 2 وخورده ای حالا به نظر شما من دوباره دانلود کنم یا اینکه همون زبان نیومده برام فقط!!
البته از قبل حدود 300 400 مگ مپ رو گوشیم بود از اول که الان روی همون ریختم همش باهم کار میکنه!
خوش به حالت... هر جای دنیا بری این برنامه به کارت میاد! :46: نقشه بیشتر شهرها رو داره...نقل قول:
شاد و پیروز باشین :دی
توی اون فایل 36 مگی 434 فایل هست و چون شما ناقص دان کردی چند تا از فایل ها نیست در نتیجه بعضی از جاهای نقشه ناقصه !!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
آره میدونم داداش کسی خواست بیاد بهش بدم!:31:نقل قول:
من انگلیس رو که نگاه کردم فکر کنم توی برایتون یه ساختمون تو همین نقشه ها دیدم که سه بعدی بود!!:19:
تا اونجا که من دیدم چیزی کم نداشت!نقل قول:
ماله شما که شهرای اطرافو نداره؟
ماله من نداره!
فقط طهرونه و بس! ( البته + جادهای کمربندی ایران زمین...!!! :دی )نقل قول:
شاد و پیروز باشین :دی
سلام يونس جان
اولا خيلي كارت درسته
دوما خيلي ارادت داريم
سوما اين پست دومتو چند ميفروشي؟!!!!
مي خوام فروشگاه بزنم!
و چهارما يه سوال:نقل قول:
اين نقشه ها را اگه از خود برنامه maploader رو گوشي دانلود كنيم، فايل هاي صوتي را نداره؟
اگه من بخوام به يه كشور ديگه مسافرت كنم چجوري ميشه نقشه كامل اون كشور را برا نوكيا مپ گير بيارم؟
با همون مپ لودر فکر میکنم بتوینی واسه همه کشور ها رو بگیری...!نقل قول:
آره میشه.
من ورژن قدیمی map loader را نصبیده بودم باهاش نمیشد نقشه ها را گرفت.
الن تونستم بگیرم
مرسی
دوستان، چند سوال:
این آموزشهای صفحه اول به روز هست؟
برای نصب اینها باید گوشی هک شده باشه؟
الا من میخوام روی یدونه N82 نصب کنم نمیشه.
البته این فایل های ضمیمه اینجا رو دانلود نکردم. از یه جای دیگه فایلهاش رو گذاشته بود دانلود کردم که اسم فایل اینه:
maps_installer_3.03_10wk1_b05_s60_3.2.Nocs
موقع نصب ارور میده که شما اجازه نصب ندارید و این حرفها...
علیک سلامنقل قول:
بله گوشی باید هک شده باشه...
از همینجا دانلود کنی مطمئن تره..(;
اینها توی صفحه اول الان آخرین ورژن هست دیگه. درسته یونس جان؟نقل قول:
بعد یه چیز دیگه. لطف کن یه همچین فایلهایی رو که یه کمی حجیم هم هستن تو انجمن آپلود نکن. نمیشه با دانلود منیجر راحت دانلود کرد.
ممنونم ازت.
اضافه کنم، اون ورژنی که من از یه سایت دیگه گرفتم 3.03 هست. اینی که توی تاپیکه 3.01 هست.
نمیشه مال تاپک رو آپدیت کنید؟
سلام من مي خوام نصب كنم برنامه ميگه install base package
base package چيه براي دانلود مي ذاريد؟
سلام
دوستان چه جوري ميشه از فرمانهاي صوتي اين نقشه موقع راهنمايي استفاده كرد؟
ممنون ازهمگي
با سلام به همه ی دوسنتان من دیشب N95 رو آپدیت کردم و دوباره نصب کردم ولی بهم پیغام certifate error می ده.
کمکم کنید
سلام
اگه منظورتون اینه که راهنمای صوتی رو نصب کردین و از تنظیمات هم Farsi Female رو گزینش کردین، بایستی بگم اگه قصد بکارگیریش رو دارین، می بایست از ویژگی رانندگی به Drive to که یه ویژگی پیمایشی هست بهره بگیرین تا راهنمای صوتی کار کنه. :46:نقل قول:
نقل قول:
برنامه ساین نشده هست. باید ساینش کنی یا گوشیتو هک کنی تا دیگه با این پیام مواجه نشی :46:
شاد و پیروز باشین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بروبکس من نصب کردم کامل نصب شد نقشه اومد بالا!اما جی پی اس کار نمی کنه!!!
یعنی هرچقدر صبر می کنم انتنش نمیاد! باید چیکار کنم؟درضمن تو هوای باز هم امتحان کردم اما بازم انتنش نیومد!
دوستان یکی به من بگه چه جور ی جی پی اس گوشی صاب مرده خودمو فعال کنم؟
نمیشه.
یکی مرحله به مرحله بگه
تورو خدا بگین.
نمیشه هر کار یمیکنم.
گریه ام دراومده.
بگین:
کمک کنین !!! بالاخره چیکار کنم؟؟چه جوری این n78 جی پی اس شو فعال کنم؟
یا علی
:27::41:
چطوری میتونم عکس های هوایی توی سایت ovi map رو به گوشی خودم منتقل کنم!
نقشه کرمان رو هم داره ؟
خیر ، فقط نقشه تهران هست + جاده هانقل قول:
نقشه کرمان رو هم داره ؟
البته نوکیا به زودی بقیه رو هم اضافه میکنه ...
گوشیم n78 هست ولی برنامه ی nokia map اصلا پاک نمیشه چیکار کنم؟