كاملا با فرشاد جان موافقم !!! البته توي سرعت كه نسبت به پارس و 405 و سمند سرتر نيست اما توي شتاب به همه اينا سرتره !!!
در كل همونطور كه دوستمون گفتن تندر ماشين خوبيه . فقط اگه آدم با قيافش كنار بياد !!!
Printable View
كاملا با فرشاد جان موافقم !!! البته توي سرعت كه نسبت به پارس و 405 و سمند سرتر نيست اما توي شتاب به همه اينا سرتره !!!
در كل همونطور كه دوستمون گفتن تندر ماشين خوبيه . فقط اگه آدم با قيافش كنار بياد !!!
محض اطلاع خودم میخوام بدونم که تندر 90 چه تکنلوژی های خیلی به روز تری نسبت به 405 داره؟(به غیر از موتور)نقل قول:
405 بنزینی هم که با ABS عرضه میشه
به نظر شخصی من هم چه از نظر طراحی داخلی و چه طراحی خارجی به تندر 90 سره
من نمیخوام تعصب 405 رو بکشم
ولی 405 اینطوری هم که انتقاد میکنید نیست
در عین حال که شاید جوون پسند باشه خانوادگی هم هست و از شتاب گیری خوبی هم برخورداره
چرا دوست داریم همیشه روی حرفمون تاکید کنیم و از کاماتی مثل خیلی و اصلا استفاده کنیم؟نقل قول:
به نظر من پارس ELX و ریو تندر 90 فول رو توی شتاب به چالش میکشونن
این رو هم بگم شتاب گیری خیلی به راننده بستگی داره
کلا تندر 90 ماشینی هست که از بعضی جهات راننده رو راضی میکنه و از بعضی جهات هم خیر
به نظر من شتاب خیلی از تاپ اسپید مهم ترهنقل قول:
تاپ اسپید سالی یک بار هم پیش نمیاد که 190 - 200 تا بریم
البته تندر 90 فول میتونه به این سرعت دست پیدا کنه
باسلام به نظرمن بهترین انتخاب تندر 90 است.درغیر این صورت اگه میخوای پارس بگیری پولت راحرام کردی لااقل405بخر در این صورت همون پارس را خریدی با 4 میلیون کمتر
من خودم 405 رو دوست دارم اما همون مشکل قدیمی بودن موتورشه.نقل قول:
محض اطلاع خودم میخوام بدونم که تندر 90 چه تکنلوژی های خیلی به روز تری نسبت به 405 داره؟(به غیر از موتور)
امیر جان داداش چرا پس میزنی!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چرا دوست داریم همیشه روی حرفمون تاکید کنیم و از کاماتی مثل خیلی و اصلا استفاده کنیم؟
به نظر من پارس ELX و ریو تندر 90 فول رو توی شتاب به چالش میکشونن
من نگفتم ELX من منظورم پارس معمولی بود حالا رانندش مهمه درسته اما در کل فقط تو شتاب اینا رو میتونه مغلوب کنه اما تو تاپ اسپید فکر نکنم پای به پای سمند و 405 بتونه بیاد البته تندر 200 تا رو میتونه بره اما اون حس پایداری و اطمینان سمند و 405 رو به ادم نمیده...
اینو هم بگم تندر اصلا برای جوانان خوب نیست... فقط برای خانواده خوبه! این نظر منه!
فرشاد جان داداش من کی زدم ؟؟ :31:نقل قول:
ELX هم ماشینیه که نسبت به قیمتش به نظر من نمیارزه
زمانی که پارس 15 بود و ELX 17 - 18 تومن میشد بهش فکر کرد :46:
من فقط خواستم این حرفم رو برسونم که هر خودرویی توی یه رنج قیمت خاص با خودرو های دیگه برتریهایی بر هم دارن و با پیشنهاد یه خودرو ، خودرو دیگه ای رو خراب نکنیم
سلیقه ها و علایق مختلفن
آدم باید خودش نگاه کنه ببینه کدوم ماشین با علایق و سلیق و عواطفش سازگار تره
بعضی ها سرشون میخواره برای مکانیکی و انگولک کردن ماشین و بعضی ها حتی حوصله تعویض روغنی رفتن رو هم ندارن
بسته به شخص داره و علایقش
که هنوز من یکی متوجه نشدم این دوسمون میخوان ماشین بخرن
یه زمانی عشق من 405 بود ، الان گلف نسل 2 هست فردا معلوم نیست چی باشه :31:
من خودم ماشین های دهه 90 و 80 میلادی رو خیلی دوست دارم
----------------------------------------------------------------------
206 صندوق دار یه مدل داره که 4 چرخش دیسکی هست و موتور tu5 روشه و نه ABS داره و نه AIRBAG اونم به نظر من میتونه گزینه خوبی باشه(حداقل میتونه جزو گزینه ها باشه)
متاسفانه اینقدر V ها زیادن که نمیدونم V چنده
این مدل V1 هستش اینم گزینه خوبیهنقل قول:
صندوق دار یه مدل داره که 4 چرخش دیسکی هست و موتور tu5 روشه و نه ABS داره و نه AIRBAG اونم به نظر من میتونه گزینه خوبی باشه(حداقل میتونه جزو گزینه ها باشه)
متاسفانه اینقدر V ها زیادن که نمیدونم V چنده
مزایا: کم مصرف - شتاب و سرعت قابل قبول - کیفیت ساخت خوب -
معایب: دستی بودن شیشه بالابر عقب - بدون ABS - بدون کیسه هوا - قیمت گرانه نسبت به رقیبی مانند تندر 90 البته برتربش به تندر اینه که هم هندلینگش خوبه و هم قطعاتش زیاده...
انقد نقل قول زیاده که همینجوری مستقیم میگم :31:
در مورد 405 قبلا هم فک کنم گفتم،به نظر من ماشینی هستش که خیلی وقته نسخش پیچیده شده،اما ولش نمیکنن،به نظر من الان (تو سال 88)تنها نکته ی قابل توجه 405 همون هندلینگشه،وگرنه چیز خاصی نداره،طراحی ظاهری که خوب خیلی محافظه کارانس،این رو میتونین توی زانتیا هم ببینین،یعنی خیلی حالت 4 گوش و قوطی مانند،الان اگه دوستان نزنن من رو :27:،فکر میکنم بیشتر طراحی های حجیم تو بورسه،من خودم زیاد خوشم از ال 90 نمیاد،اما 405 رو هم گزینه ی مناسبی نیست واسه جایگزینی
چون ماشین پر استهلاکیه،یعنی برای مثال 1800 سی سی موتوره،اما واقعا از لحاظ شتاب و قدرتی که بهتون میده ، خیلی راندمانش کمتر از 206 (1600) ،ریو (1495) و ال 90 (1600) هستش.مصرفش هم بالاتره،در مورد تجهیزات جانبی هم که واقعا واقعا هیچچی نداره،فکر نمیکنم کسی بتونه منکر این باشه،یعنی از لحاظ تجهیزات تقریبا در حد پراید هستش
خوب با این دلایل وخیلی دلایل دیگه که هست و الان تو این توضیح وقت گفتنش نیست فکر نمیکنم دلیل معقولی برای خریدنش با این قیمت وجود داشته باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بچه ها انقد دنبال ای بی اس نباشین
به خدا قدرتش کمتره
با توجه به اینکه توی میلی ثانیه عمل قطع و وصل ترمزگیری ر. انجام میده ،قدرتش از حالت معمولی کمتره
ای بی اس به درد کسایی میخوره که تو جاهای کوهستانی تردد دارن
اول باید بگم که همه تاثیر عملکرد ترمز ABS رو میدونند و باور دارند این عکس رو میزارم چون قبلا گفته بودم که میزارم این عکس مربوط میشه به تستی که مجله ماشین سال قبل از تندر فاقد ABS و دارای ABS در زمینی کاملا خشک انجام داده....
تو عکس بالا درسته یکیشون ABS داره و یکیشون نداره اما هر دو ترمز عقبشون کاسه ای است و در کل ABS تو ترمز های کاسه عملکرد خوبی نداره...نقل قول:
تو تستی که از یه 206 تیپ 2 و تیپ 5 خودم گرفتم،(بدون ای بی اس و با ای بی اس)تیپ 5 فاصله ی توقف بیشتری داشت ....
دیگه نمیدونم والا !!!!!
علاوه بر ABS بودن تیپ 5 ترمز عقبش هم دیسکی هستش من نمیدونم شما چطور میگید که تیپ 2 که نه ABS داره و نه دیسکی هست تفاوت زیادی در ترمز گیری ندارند؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!! و تیپ 5 فاصله ی توقف بیشتری داشت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
آقا ما آخر گیج شدیم!
حالا کدوم خوبه؟
405؟
206 اس دی؟
ال90؟
دلایل من:
405
1.زیاد شده
2.قدیمیه
3.امکانات نداره
206 اس دی:
1.گرونه
2.امکانات نداره
206 تیپ 2:
1.موتور ضعیف
2.کوچیکه
3.امکانات نداره
ال90:
فعلا ایرادی به جز قیافه نمی بینم که اون ور می تونم درست کنم
این ها که همه 100 اسب بخارننقل قول:
ما تو تاپ اسپید فکر نکنم پای به پای سمند و 405 بتونه بیاد
تندر 105 هست!
مگه موتور همه ی تیپ های تندر یکی نیست؟
پس چرا بعضی از دوستان میگن تندر فول بیشتر قدرت موتوری داره؟
نقل قول:
اول اینکه یه نگاه به سایز و پهنای لاستیک هم بندازین
2وم اینکه اکثر ماشین ها وقتی ای بی اس میشن،به طور کلی سیستم ترمزشون هم تقویت میشه،یعنی بوستر قوی تری استفاده میکنن و همچنین سیلندرهای ترمز قوی تر،مثلا این در مورد سمند LX کاملا صادقه
ضمنا شما مجله ماشین رو ملاک قرار دادین من هم به همون مجله ماشین ارجاعتون دادم،برین اونم ببینین
شما گفتین من خودروی خانوادگی جادار و با شتاب خوب و البته امکاناتش خوب باشه - abs باشه شیشه های عقبش برقی باشه...نقل قول:
منم طبق خواسته های شما مقایسه نهایی رو انجام میدم...
405 = مزایا: برای مسافرت خوبه - قطعاتش زیاد و ارزونه - سرعت و شتابش راضی کننده است
معایب: طراحیش قدیمیه در حین حال دوست داشتنی - پر مصرفه - موتورش قدیمیه - امکانات رفاهیش کمه - از لحاز ایمنی ضعیفه.... پس اینم با صلایق شما سازگار نیست حذف میشه.
206 اس دی تیپ v1= مزایا: کم مصرف - شتاب و سرعت قابل قبول - کیفیت ساخت خوب -
معایب: دستی بودن شیشه بالابر عقب - بدون ABS - بدون کیسه هوا - قیمت گرانه نسبت به رقیبی مانند تندر 90 البته برتربش به تندر اینه که هم هندلینگش خوبه و هم قطعاتش زیاده... پس اینم حذف میشه
206 تیپ 2: اصلا با صلایق شما سازگار نیست پس حذف میشه.
ریو= مزایا: شتاب خوب - کم مصرف -
معایب: نداشتن ABS - راحتی کمتر نسبت به 405 و سمند و تندر.... ایمنی هم ضعیفه ، امکاناتش هم کمه پس اینم حذف میشه (البته ماشینه خوبیه من فقط با سلیقه شما مطابقت دادم شاید اگه کسی دیگه ای بود توصیه میکردم...)
تندر 90 E2 فول = مزایا:امکانات خوب - ایمنی خوب - کم مصرف - شتاب خوب - قیمت مناسب - اصطحلاک پایین -جادار -
معایب = هندلینگ ضعیف (البته نیاز های یک خودروی خانوادگی رو براورده میکنه) - مشکل در پیدا کردن بعضی از قطعات -
فکر کنم تندر 90 به سلایق شما نزدیکتره.... و گزینه خوبی برای شما هستش.
موتوره همشون یکیه... فقط امکاناتشون فرق میکنه...نقل قول:
مگه موتور همه ی تیپ های تندر یکی نیست؟
من پولم به تندر E2 نمی رسه نهایتا 14 تا!
ولی اون 15 تا هست!
حالا شیشه های عقبش برقی نباشه اشکال نداره!
مگه E1csp خوب نیست؟
کسی هوای شاگرد هم داره
13 میلیون هم هست!
عزیز همش میگین امکانات ندارهنقل قول:
مگه بقیه ماشین ها چی دارن که این بخواد داشته باشه
S500 که از نظر امکانات که مقایسه نمیکنیم که
یه جور از امکانات حرف میزنین که هرکی ندونه فکر میکنه دوربین دیر در شب مجهز به مادون قرمز کار گذاشتن
و .....
تندر هم یه ماشین معمولیه
ریو هم همینطور
و به نظر من اسم شیشه برقی های عقب رو نمیشه امکانات گذاشت
این ماشین 4 گوش(405) آیا از فضای سرنشینان بهتر و دید بهتر و آیرودینامیک بهتر بهره نمیبره؟
واقعا پشت فرمان 405 احساس راحتی نمیکنید؟
در مورد قدرت هم میشه گفت 405 از گشتاوری خوبی بهره میبره(148 نیوتون متر)
ماشین پر استهلاک هم فکر میکنم به ماشینی گفته میشه که قطعاتش زود فرسایش پیدا کنن و ماشین زود به تعمیر بیفته
تا جایی که من میدونم 405 همچین ماشینی نیست
آدرس دقیق بدین حتما میریم میبینیمنقل قول:
ضمنا شما مجله ماشین رو ملاک قرار دادین من هم به همون مجله ماشین ارجاعتون دادم،برین اونم ببینین
من نمیفهمم اگه سیستم ترمز تقویت میشه سیلندر ها و کالیبر ها قویتر میشن ، بوستر قوی تر میشه چرا باید ترمزگیری مسافتش افت پیدا کنه؟؟ :18:نقل قول:
2وم اینکه اکثر ماشین ها وقتی ای بی اس میشن،به طور کلی سیستم ترمزشون هم تقویت میشه،یعنی بوستر قوی تری استفاده میکنن و همچنین سیلندرهای ترمز قوی تر،مثلا این در مورد سمند LX کاملا صادقه
من که ندیدم کسی این حرف رو زده باشه :18:نقل قول:
-----------------------------------------------------------
من دیگه در مورد 405 چیزی نمیگم
کسی مگه اینکه عشق داشته باشه بره 405 بخره و یا با 405 راحت تر باشه
امير جان به نظرت صحبت هاي شما در مورد 405 همراه با تعصب نيست!!؟
من که گفته بودم 405 رو دوست دارمنقل قول:
ولی خوب هرچی در مورد 405 میگم حقیقت داره
هرجایی چیز اشتباهی گفتم لطفا بگین
من اصلا نمیگم 405 کلا از تندر سر تره
ولی خوب یه برتری هایی هم نسبت به رقیب های خودش داره
اگه الان XU7 16V روش نصب بود همه داشتن ازش تعریف و تمجید میکردن
یا حتی موتور یه خورده به روز تری
ولی خودت قضاوت کن
طراحی داخلی تندر و ریو بهت حس بهتری میده یا 405 ؟(مگه اینکه دیگه برات تکراری شده باشه)
ولی توی این بازار خوروی ما این همه بی لطفی به 405 لازمه از طرف دوستان؟
واقعا 405 هیچ حرفی برای گفتن نداره؟
یه حد وسط هم لازمه که به عنوان یه خوروی خانوادگی میشه روش حساب باز کرد
بازم تاکید میکنم 405 GLX با ترمز ABS هم عرضه میشه پس اینقدر ABS رو تو سرش نزنین
امیر جان متاسقانه با کمی زیاد شدن رقیب برای 405 دیگه زیاد برتری های این ماشین دیده نمیشه نمیگم ماشین بدی هستش ولی در مقابل رقیبای سر سختش چیزی نداره دیگه موتور فدیمی واسه من یکی که این ماشین تکراری شده توی پارس میشینم همون طراحی داخلی روا و آر دی همون 405 همون قیافه هم واقعا دیگه خسته کننده تر از این نمیشه برای من یک
این نظر کاملا شخصی هستش مثل نظر امیر که کاملا شخصی هستش .دوستان استنباط نکنن داریم جدال میکنیم جاهایی هست که خود ما 405 توصیه میکنم یا امیر خودش ماشین دیگه ای رو توصیه میکنه .
تعصب بی جا وقتی میشه که مثلا شما هر جا برسی بگی 405 بخر بدون دلیل
امير جان به نظر من تنها برتري بارز 405 به تندر فقط هندلينگ اون هست(كه اون هم واقعا محسوس نيست!) و در بحث فني ايمني .... 405 در مقابل تندر و ...حرفي براي گفتن ندارهنقل قول:
در ضمن 405 وقتي 405 بود! كه بيشتر قطعات اون فرانسه بود نه الان كه كيفيت قظعات اون بشدت افت كرده و ماشين صفر اون در بيشتر مواقع داري ايرادي هاي زيادي هست(سال 82 كه من 405 داشتم از كيفيت قطعات و رانندگي ماشين راضي بودم ولي چند وقته پيش توي يدونه از ماشين هاي فاميل نشستم كه اگه بگم با اون 405 82 چقدر فرق داشت باورت نميشه!)
در ضمن تا جاي من اطلاع دارم abs كه 405 داره بدون ebd هست و اگه مارك abs تندر و 405 رو هم يه نگاه بنداري متوجه ميشي كه از لحاظ بروز بودن,برند...... چه تفاوت هاي با هم دارن!
کاملا بهات موافقم رامین جاننقل قول:
فقط من خواستم بگم 405 هم اونطور که میگن دیگه اینقدر بد نیست
اگه خودمون ازش خسته شدیم ایراد نداره(که منم دیگه خسته شدم)
ولی ماشین رو با چند تا حرف ساده خراب نکنیم
405 ماشین متوسطی هست
اگه تندر رو خوب در نظر بگیریم 405 میشه متوسط به بالا
100%نقل قول:
ولی این اتفاق یواش یواش برای تندر هم میفته(افت کیفیت و جایگزین قطعات وارداتی با قطعات ساخت داخلی)
فقط هم بحث پایداری و فرمانپذیری نیست
طراحی داخلی و خارجی ماشین هم به نظر من سر تر هست
از نظر امکانات هم میتونیم در یه سطح قرارشون بدیم
در مورد ایمنی هم تا برداشت شما از ایمنی چی باشه
ترس از انفجار؟
وگرنه از اتاق و شاسی ایمنی بهره مند هست
بحث AIR BAG رو هم قبول دارم
ولی توی رنج قیمت 14 تومن کدومماشین AIRBAG داره؟
-----------------------------------
بازم میگم من اصلا تعصب 405 رو نمیکشم
به همه هم تندر 90 رو پیشنهاد میکنم ولی خوب نمیذارم یک ماشین به راحتی اسمش خراب بشه(البته اون آتیش سوزی ها تا حدودی کار خودش رو کرده)
دوباره 300 400 میگیرن حتمانقل قول:
بازم تاکید میکنم 405 GLX با ترمز
تندر90نقل قول:
ولی توی رنج قیمت 14 تومن کدومماشین AIRBAG داره؟
منظورم کیسه هوا بود :دینقل قول:
کسی هوای شاگرد هم داره
اصلا میشه به ایربگ تندر اعتماد کرد؟
آخه یک تاپیکی بود ماشینش تندر فول بود وچب کرد و ایربگ باز نشد!
میشه اعتماد کرد؟
مگه توی این مملکت چیزی رو مجانی روی ماشین سوار میکنن که این یکی دومیش باشه؟نقل قول:
تندر 90 که با کد CSP توی سایت ایرانخودرو زده من تا الان ندیدم
از دوستان کسی ازش خبر داره؟
اون به این دلیل بود که از جلو تصادف نداشته بود و سنسور AIRBAg در قسمت جلویی ماشین قرار داره
دوست عزيز شايد شما بتوني با 14 تومن E2 ( نيمه فول ) رو بگيريد !!! ( اين كه يه كيسه هوا داره و رينگش اسپورت نيست و ...
به هر حال از بين اينا من تندر90 رو پيشنهاد ميدم !!!
واقعا تندر در ایران ماشین پر حاشیه ای بوده قبول ندارید پس ببینید چه جنجالی توی این تاپیک به پا کرده
در کل امکانات تندر نسبت به قیمتش واقعا با ارزشه ولی خوب یک سری ایرادات هم داره
میشه گفت این ماشین برای شما دوست عزیز یک گزینه خوب محسوب میشه
مگه میشه!نقل قول:
تندر 90 که با کد CSP توی سایت ایرانخودرو زده من تا الان ندیدم
یعنی می زنه تولید نمی کنه؟:18:
حالا ما آخر کدوم رو بگیریم؟
تحویل پارس خودرو زودتره یا ایرانخودرو؟
شتاب این ماشیم چه قدره؟
206 1300
405
تندر
ریو
دوست عزيز به نظر من از پارس خودرو بگير !!! تا حالا چندتا از تندر 90 ايرانخودرو آتيش گرفته !!!
اينم شتاب ها كه از سايت شركت سازنده برداشتم :
206 : 14.1
405 : 11
تندر : 10.2
ريو : اين رو هم نتونستم پيدا كنم اما بايد بالاتر از 10 ثانيه باشه !!!
.نقل قول:
امير جان فعلا كه اين اتفاق نيوفتاده و فعلا تندر از نظر كيفيت ساخت در رده كيفيت خيلي خوب قرار داره و از لحاظ كيفيت خيلي با 405 فاصله داره!
اصلا به نظر من اينطور نيست به نظرمن مصرف كننده با حالي كه طرح داخلي تندر جالب نيست ولي اون بهطرح داخلي 405 ترجيح ميدم دليل اون هم اين هست كه واقعا طرح داخلي 405 تكراري ......هستنقل قول:
طراحی داخلی و خارجی ماشین هم به نظر من سر تر هست
امير جان واقعا انتظار نداشتم اينطور بگيد كجاي 405 كامپيوتر سفري تنظيم ارتفاع چراغ ها از داخل كابين چهار شيشه برقي تنظيم ارتفاع و گودي كمر .......هست كه شما ميگيد از نظر امكانات در يه سطح هستن!!نقل قول:
از نظر امکانات هم میتونیم در یه سطح قرارشون بدیم
منظورم همون معيارهاي هست كه موسسه ایمنی اروپا معروف به NCAP اونا رو ملاك مي دونه كه به تندر 3 ستاره ايمني داده در صورتي كه زانتيا با داشتن 2 تا ايربگو خيلي خودروهاي ديگه هم نتونستن 2 ستاره ايمني از اين موسسه بگيرن چه برسه به 3 ستاره!!نقل قول:
در مورد ایمنی هم تا برداشت شما از ایمنی چی باشه
ترس از انفجار؟
وگرنه از اتاق و شاسی ایمنی بهره مند هست
من هم ميگم شما با تعصب در مورد 405 مي كنيد.دي:نقل قول:
بازم میگم من اصلا تعصب 405 رو نمیکشم
برای ریو هم 3/11 هستشنقل قول:
من که میگم تندر رو از پارس خودرو بگیر...
این هایی که میگین نمیشه بهشون امکانات گفت الان با هزینه ناچیز ماشین ها رو شیشه برقی میکنن اونم حسی...!نقل قول:
امير جان واقعا انتظار نداشتم اينطور بگيد كجاي 405 كامپيوتر سفري تنظيم ارتفاع چراغ ها از داخل كابين چهار شيشه برقي تنظيم ارتفاع و گودي كمر .......هست كه شما ميگيد از نظر امكانات در يه سطح هستن!!
اگه یه میلیون خرج 405 بشه امکاناتش خیلی بیشتر میشه!!!مثلا صندلی برقی با گرمکن - شیشه بالابر برقی عقب - و....
مگه تندر تنظیم ارتفاع چراغ داره؟!!!!:18:نقل قول:
تنظيم ارتفاع چراغ ها
نقل قول:
اون که گند ایران خودرو بود ،ربطی به ذات 405 نداره
شتاب ريو هم طبق اعلام شركت سايپا 11 ثانيه هستنقل قول:
اين صحبت شما نمي دونم چه ربطي به صحبت ما داشت!!نقل قول:
اگه اينطور هست ,مي دونيد با 1 ميليون ميشه چه تجهيزاتي به تندر اضافه كرد!!
ما داريم از نظر امكاناتي فابريك اين دو خودرو صخبت مي كنيم نه در مورد چه امكاناتي ميشه اضافه كرد!!
چرا اين همه تعجب كرديد!نقل قول:
مگه تندر تنظیم ارتفاع چراغ داره؟!!!!:18:
بله داره ,با كليد تنظم ارتفاع نور چراغ ها در داخل كابين مي تونيد به دلخوا نور چراغ هاي جلو رو از نظر ارتفاع تنظيم كنيد!
تندر پارس خودرو بهترین گزینه هست.
نقل قول:
مگه تندر تنظیم ارتفاع چراغ داره؟!!!!
آره فرشاد جان !!! يه چيز پيچي كنار فرمون سمت چپ وجود داره كه وقتي ميچرخونيش ارتفاع چراغ ها كم يا زياد ميشه !!!
فكر كنم نحوه كارش هم اينجوريه كه كاسه چراغ رو بالا و پايين ميكنه !!!
نقل قول:نقل قول:
یعنی طبق گفته ی دوستان شتاب 405 و ریو یکیه ؟؟؟؟؟؟؟:18:
و یا حتی ریو کمتره ؟؟؟
دوست من اگه عمیقا به این مسایل فکر کنید میفهمید....نقل قول:
اين صحبت شما نمي دونم چه ربطي به صحبت ما داشت!!
اگه اينطور هست ,مي دونيد با 1 ميليون ميشه چه تجهيزاتي به تندر اضافه كرد!!
ما داريم از نظر امكاناتي فابريك اين دو خودرو صخبت مي كنيم نه در مورد چه امكاناتي ميشه اضافه كرد!!
ببخشید من همه چیز از یادم میره قبلا دیده بودم اما از یادم رفته بود...!!!نقل قول:
چرا اين همه تعجب كرديد!
بله داره ,با كليد تنظم ارتفاع نور چراغ ها در داخل كابين مي تونيد به دلخوا نور چراغ هاي جلو رو از نظر ارتفاع تنظيم كنيد!
اقا پوریا پس چرا شما هم تعجب میکنید....!!!! بله اصلا محسوس نیست اگه دو راننده فوق حرفه ای هم بشینه پشت ماشین باز پای به پای همدیگه میرن البته تو بعضی مواقع ریو کمی جلو میوفته...نقل قول:
یعنی طبق گفته ی دوستان شتاب 405 و ریو یکیه ؟؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و یا حتی ریو کمتره ؟؟؟
این اتفاق یواش یواش داره میفته:13:نقل قول:
تندر 90 یکی از بچه های همین فروم هم دچار آتش سوزی شد
در مورد امکانات هم نمیخوام بحث کنم
ولی شما فکر کنم درست متوجه نشدین تندر 90 که من دارم روش بحث میکنم مدل فولش نیست
چون قیمتی که دوستمون در نظر گرفتن 13.5 - 14 هست
پس یه سری امکانات مثل کامپیوتر سفری و شیشه های عقب برقی و آینه های برقی و تنظیم ارتفاع صندلی راننده و ... کنار گذاشته میشن
در مورد موسسه NCAP هم بازم خودروی مورد بحث ما احتمالا 405 بدون air bag هست پس قاعدتا از امینی اون کاسته میشه درسته؟
شما اطلاعاتی از سطح ایمنی 405 دارین که در مورد ایمنیش قضاوت میکنین؟
برای خراب کردن 405 از اسم زانتیا استفاده میکنید؟
دیگه تقریبا هرکسی میدونه که زانتیا چدر اوضاع ایمنیش در تصادفات چطوره(1.5 ستاره) ولی زانتیا چه ربطی به 405 داره؟
خودرو های دیگه کدومن ؟
حتی این رنج قیمت میشه 405 رو با ABS انتخاب کرد که موجوده
احتیاج به راننده فوق حرفه ای نیستنقل قول:
جوون ها الان خیلی هاشون دیگه عمل شیفت کردن رو به خوبی انجام میدن
احتمالا تا حدود سرعت 70 - 80 ریو جلو تر باشه
ولی از اون به بعد مسلما عقب میمونه
دنده 1 ریو خیلی خوب شتاب میگیره
چرا همه ی محصولاتش آتیش می گیره؟نقل قول:
تا حالا چندتا از تندر 90 ايرانخودرو آتيش گرفته !!!
این دیگه چیه؟نقل قول:
كامپيوتر سفري
من دیگه دارم عصبی میشم! :19:نقل قول:
پس یه سری امکانات مثل کامپیوتر سفری و شیشه های عقب برقی و آینه های برقی و تنظیم ارتفاع صندلی راننده و ... کنار گذاشته میشن
ما آخر نفهمیدیم کی راست میگه کی دورغ!:13:
یعنی من نمی تونم با 14 میلیون یک ماشینی بخرم که آینه هاش برقی باشه!
یکی این سوال رو جواب بده!
من با 13.5 14 کدوم مدل تندر ور می تونم بخرم!
امکانات کاملش چیه؟
E1CSPنقل قول:
E2 معمولی. نه با این پول 4تا شیشه برقی نیست. مگر 2 تومن به پولت اضافه کنی و LP بخری
آقا بخدا این یکی دیگه اصلا قابل پذیرفتن نیستنقل قول:
من حاضرم وجدانا هر 405 دستکاری نشده ای رو که میخواید بیارید همین جمعه باهاش کورس بذارم
اگه من باختم دیگه این دور و برا پیدام نشه
انصافا اصلا حداقل از لحاظ شتاب قابل مقایسه نیستن
من تجربه ی رانندگی با جفتشون اونم به مقدار خیلی زیاد رو دارم:5:
کامپیوتر سفری چیزی هست که مصرف سوخت و میزان بنزین در باک و میانگین مصرف و میانگین سرعت و یه سری چیز دیگه رو نشون میدهنقل قول:
در پارس ELX به این صورت هست تندر رو نمیدونم
اینجا کسی دروغ تحویل کسی نمیده
خیلی بده از لفظ دروغ استفاده کرد :13:
فقط اطلاعات شخصی هم و چیز هایی رو که دیدیم و خوندیم و تجربه کردیم رو در اختیار هم میذاریم
سلیقه ها کاملا متفاوت هست:46:
بهتر هم هست که عصبی نشین و خونسردی خودتون رو حفظ کنید :27:
اصلا شتاب 405 رو دست کم نگیریدنقل قول:
به خاطر وزن نسبتا کمترش نسبت به پارس و سمند و ... شتاب قابل قبولی داره
ولی به نظر من هم تا سرعت 80 - 90 هم ریو جلو هست
بذارید تجربه خودم رو بگم
من با پارس ELX با یه ریو استارت زدم
البته نه چراغی بود و نه حرکت دستی و نه چیزی
تقریبا همزمان شروع به گاز دادن کردیم
موقع شروع یه خورده من دچار هرزگردی شدم که به خاطر عجله و کم تجربگی خودم بود ولی با این حال اصلا انتظار شتابگیری خیلی خوب ریو نداشتم
وقتی از دنده 1 به 2 شیفت کردم تقریبا یه ماشین از من جلوتر بود ولی موقع شیفت کردن از 2 به 3 دیگه بهش رسیده بودم دیگه جای گاز دادن نبود و با اصرار راننده ریو به جاده رفتیم که دیگه اونجا حرفی برای گفتن نداشت
بعد از این کار وقتی با راننده ریو هم صحبت شدم میگفت که شتاب گیری دنده 1 من بهتر از تو و دنده 2 ماشین تو بهتر از مال من هست
ولی به نظر من برای کورس های خیابونی میتونه یکی از ماشین های فوق العاده خطر ناک باشه
از نظر ظاهری هم همین رنگی که پوریا خان دارن حتی با رینگ و لاستیک فابریک یه یه خورده پهن تر و ارتفاع خیلی چهره جذابی پیدا میکنه و از نظرمن ترسناک :دی
و در مورد شتابگیری شما پوریا خان بعید میدونم با این سایز رینگ و لاستیک از پس 405 بر بیاین
چون 2 اینچ بزرگ تر شدن رینگ و لاستیک میتونه تاثیر منفی بسزایی در شتابگیری داشته باشه
من متاسفانه تهران نیستم وگرنه حتما میومدم
نه برای شتاب گیری و ...
برای آشنایی بیشتر :31::10:
------------------------------------------
یادم رفت اینو بگم
تست شتابگیری بهتره که در شرایط کاملا یکسان و با اختلاف ارتفاع جزیی از سطح دریا برگذار بشه که خیلی روی بازده ماشین تاثیر گذاره
توی این شمار مجله ماشین توی قسمتی که گلف نسل 2 رو با ماشین کارتینگ و یک عدد موتور تست کرده بودن گفته میشد به دلیل ارتفاع از سطح دریا موتور ماشین چیزی حدود 17 اسب بخار از قدرتش رو از دست میده
نقل قول:
من بخدا با همین رینگ و لاستیک هم سمند LX ،هم پرشیا ،هم گل ،هم 405 رو گرفتم
(البته همه ی اینها سرعت زیر 100 بوده،نمیدونم بالای 100 چی بشه)،شاید حرف شما درست در بیاد
بچه ها عکس ماشین رو گذاشتم اینجا
یه دید بزنین ضرر نداره :دی
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?p=4454546#post4454546[/HTML]