دوستان نمیخواین باز کردن قفل یاد بگیرین یا یاد بدین؟؟؟؟
نقل قول:
آقایون قفل بازکنها بفرمایین تو
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=373227
Printable View
دوستان نمیخواین باز کردن قفل یاد بگیرین یا یاد بدین؟؟؟؟
نقل قول:
آقایون قفل بازکنها بفرمایین تو
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=373227
نمیدونم چرا تمام فیلمهای ما آخرش معلومه و البته 98% با سنت حسنه و با خوبی و خوشی به پایان میرسن ! :دی
دزد و هم دستاش مشخص شد و یه شوهر هم برا این دختره پیدا شد ! :دی
امشب قسمت آخرش بود؟چون فردا شب که شب اول محرمه
نه هنوز ادامه داره
امشب و فردا هم احتمالا ادامه خواهد داشت
سریال کلا 30 قسمتس...
تا الان هم 26 قسمت رو پخش کردن
ما که نفهمیدیم این سعید چی کاره بود...!!!:18:
ولی این دیالوگ خیلی تاثیر گذار بود:
اگه تو قطب هم زندگی میکردیم، بعد 6 ماه تاریکی، بالاخره 6 ماه روشنایی رو میدیدیم. نه اینکه زندگی مون همش تو تاریکی باشه...
احتمالا اونم میخواسته جواهر رو بدزده....نقل قول:
حالا 2-3 قسمت دیگه مونده تا پایانش....
معلوم میشه بالخره دیگه...
مگه فردا شب قسمت آخرش نیست؟؟!!نقل قول:
حالا 2-3 قسمت دیگه مونده تا پایانش....
فکر نکنم..اگه دقت کرده باشین سریال ویژه محرم شبکه 3 از روز دوشنبه شروع میشه
من فکر کنم امروز(جمعه) و فردا و پسفردا ادمه پیدا کنه بعد از روز دوشنبه سریال محرم شروع بشه
بد ترین بازیگر این سریال همین کاراگاه س !
30-40 بار در طول یه قسمت میگه جالبه !
لب هاش رو هم هی باد میکنه !
در کل بازیش هم افتضاحه !
حالا فهمیدی سعید چه کارس؟؟نقل قول:
دزد اصلی جواهر..
من فکر کنم یا اون زنه صاحب جواهر یا جلوه با سعید همدست باشن یه جورایی...
واقعاً یکی از معدود سریالایی هست که رو فیلمنامش فکر شده آفرین
امشب (شنبه)ساعت 22:30 پخش مي شود
این جمله شما فقط حاکی از یه چیزه و اون اینه که چقدر سطح توقع بیننده های ایرانی از فیلم های ایرانی اومده پایین !نقل قول:
واقعاً یکی از معدود سریالایی هست که رو فیلمنامش فکر شده آفرین
سریالی که من ببیننده عام راحت می تونم نظر بدم که چه کار می کرد بهتر میشد ،
خلاصه اینم کارگردانش مازیار میری بود که این شده اگه کسه دیگه بود که دیگه واویلا
من دستم به تدوین گرش برسه ، پوست کلشو می کندم (اخه چقدر صحنه زیادی داره این فیلم که باعث تقلیل هیجان فیلم شده)
بچه ها من میگم خود صاحب گردنبند{اون زنه} گردنبند رو دزدیده:21:
حالا با کمک کی؟ نمیدونم
داداش دمت گرم دیگهنقل قول:
من دستم به تدوین گرش برسه ، پوست کلشو می کندم (اخه چقدر صحنه زیادی داره این فیلم که باعث تقلیل هیجان فیلم شده)
من که شخصا چه تو سینما چه تو تلویزیون گنده تر از محمد رضا مویینی در زمینه ی تدوین سراغ ندارم
شما فقط این حرکت که انتها و ابتدای هر قسمت از دو دید (در بیشتر از 90 درصد قسمت ها) روایت میشه رو نگاه کن خودش کلی نیاز به فسفر سوزوندن داره که ما کمتر توی تلویزیون دیده بودیم (به احتمال خیلی زیاد از این بعد همین حرکت رو توی کلی سریال دیگه خواهیم دید)
اصلا این سریال در زمینه ی کارهای فنی یه سر و گردن بالاتر از بقیه ی سریالهاست
همین چیزی که شما می گی رو منم می خواستم بگم ولی فقط دیگه نقاط منی رو ذکر نمودیمنقل قول:
داداش دمت گرم دیگه
من که شخصا چه تو سینما چه تو تلویزیون گنده تر از محمد رضا مویینی در زمینه ی تدوین سراغ ندارم
شما فقط این حرکت که انتها و ابتدای هر قسمت از دو دید (در بیشتر از 90 درصد قسمت ها) روایت میشه رو نگاه کن خودش کلی نیاز به فسفر سوزوندن داره که ما کمتر توی تلویزیون دیده بودیم (به احتمال خیلی زیاد از این بعد همین حرکت رو توی کلی سریال دیگه خواهیم دید)
اره این حرکتش خیلی بدیعه ولی ....
بازم من سر حرفم هستم (البته اینجا کارگردان نقش اصلی رو توی این ضمینه داره )
ولی از سر تقصیر های تدوین گر نمیشه گذشت
درسته از نظر فني اين سريال نمره خيلي خوبي ميگيره
كيفيت تصوير و صدا و تدوين بسيار خوب هست.
براي اولين بار فيلم برداري تو ماشين در حال حركت به صورت واقعي انجام شده با كيفيت مطلوب ، مثل سريالاي ديگه تو استوديو تو ماشين فيلم برداري نشده كه بعد روي پشت صحنه خيابون بيوفته و ماشينهاي كناري كج و سربالا و سرپايين حركت كنن !
كارگرداني و انتخاب بعضي بازيگرا افتضاح .... مخصوصا اين بازيگر كوتوله كه براي نقش رضا انتخاب شده با اون حالت چشماش... من بهش نمره منفي تو بازيگري ميدم و البته منفي به قيافش... اين بازيكن ميتونه براي نقشهاي درجه پايين سريالها انتخاب بشه نه نقش اول... و اون بازيگره جوون كه نقش پليس و بازي ميكنه كه واسش شكم گذاشتن بد جوري تو نقش خودش گم شده زيادي اداي پيرها رو در مياره !
بازیگر نقش رضا به نظر من بازیگر خوب وتواناییه ولی پلیسه واقعا افتضاحه همش میگه جالبه. مسخرس خیلی......نقل قول:
اتفاقا جاهایی این حرف رو میزنه که اصلا هم جالب نیستنقل قول:
بازیگر نقش رضا به نظر من بازیگر خوب وتواناییه ولی پلیسه واقعا افتضاحه همش میگه جالبه. مسخرس خیلی......
نمیشد یک کم شکمش رو کوچیک تر بزارن؟ یا شل نزنه وقتی راه میره؟
افشین هاشمی هم واقعا روون بازی میکنه. تو نیمکت و خیلی دور خیلی نزدیک هم با بازیش حال میکردم
آره خیلی روش جالبیهنقل قول:
از دو زاویه ولی اتفاقا دقیقا یکین
جایی دیگه ندیده بودم
اگر بازی ضعیف پیام دهکردی و البته شخصیت جمشید رو ندید بگیریم، به نظر من سریال بسیار قوی ای هستش... ولی حیف که دیگه تموم میشه... عجیبه که چرا سریال 30 قسمتی با این ضرب آهنگ و هیجان، هر شب پخش میشه... (هفته ای هفت قسمت!!) به نظر من بهتر بود باید هفته ای یک قسمت یا دو قسمت پخش میشد....
ضمنا، از وقتی که این سریال پخش میشه، شیفته بازی افشین هاشمی شدم... فرهاد اصلانی هم بین بازیگر قدیمی ها ترکونده!!
راستی تیکه های این پسره پژمان (بزرگوار، ناگوار و...) خیلی باحاله!!:31:
اتفاقا نقشش رو خیلی خوب بازی میکنه....نقل قول:
گر بازی ضعیف پیام دهکردی و البته شخصیت جمشید رو ندید بگیریم، به نظر من سریال بسیار قوی ای هستش...
فرهاد اصلانی همون عباسی هستش دیگه؟؟؟نقل قول:
ضمنا، از وقتی که این سریال پخش میشه، شیفته بازی افشین هاشمی شدم... فرهاد اصلانی هم بین بازیگر قدیمی ها ترکونده!!
افشین هاشمی هم میشه هوشنگ؟؟
من همچنان روی نظرم هستمنقل قول:
حالا فهمیدی سعید چه کارس؟؟
دزد اصلی جواهر..
من فکر کنم یا اون زنه صاحب جواهر یا جلوه با سعید همدست باشن یه جورایی...
فرهاد اصلانی همون جلوه است:46:نقل قول:
امشب اخرین قسمتش پخش میشه دیگه
ساعت
22:30
کی گقته امشب قسمت آخرشه؟
اگه تموم شه دیگه چی ببینیم
بنظر من بهترین بازیها رو به ترتیب اقا عباسی (اسم طرف رو یادم رفته) فرهاد اصلانی و افشین هاشمی و بعدش هوشنگ کردن و بدترین هم دهکردی و ازاده صمدی
افشین هاشمی بازیکر نقش غلام رضا هستش...نقل قول:
به نظر من نصف بازیه بازیگر نقش عباسی، بازی کردن رو صداشه...!!:31: ولی در مجموع خیلی بهتر از دهکردی بازی کرده...:27: راستی این آزاده صمدی کی بیدن؟!؟:20: بازیگر نقش پرستو؟؟نقل قول:
حالا چرا میزنی (شوخی!):46::27:نقل قول:
بالاخره هر کسی یه نظری داره... به نظر من هم اگه پیام دهکردی نصف بازیشو که تو سریال شهریار یا مدار صفر درجه ارائه کرده بود را، تو این سریال ارائه میکرد، الان نظر من هم مثل شما مثبت بود... هر چند به نظر من قوی نبودن کارکتر جمشید هم روی این جریان مزید بر علت شده...
یاعلی:11:
این جوری که بوش میاد، فی الواقع کاره جلوه هستش...! ولی بازم نمیشه با قطعیت گفت...
فردا اخرین قسمتشه...
ولی خدایی عجب داستان خر تو خری شده ها؟:دی
این پیام دهکردی کیه که اینقدر ازش بد میگین؟؟:دی (همین کاراگاهس؟؟)
آره همونه ولی چونکه صداشو عوض میکنه ،موهاشم مصنوعیه،شکم مصنوعی هم براش گذاشتن در واقع شده یکی دیگه وگرنه اگه میذاشتن خود پیام دهکردی بدون اینهمه تغییر بازی کنه شاید بهتر ازین از آب درمیومد...؟:20:نقل قول:
ميبينمكه ايراني ها هم يكم ياد گرفتن و سريال رو يه مقدار پيچوندنش البته بايد مواظب بود چشم نخورن
فی الواقع همشون یه انگشتی به این جواهر زدن
هیچ کدوم پاک نیست
خیلی کشش دادند.
اما جالبه...:31:
من به همتون اطمینان میدم که جلوه دزده
امشب آخرینشه دیگه؟؟؟
بچه ها چه جوری اینا زندان افتادن چرا نصفشون آزاد شدن و این عموهه از کجا فهمید جواهر بالای سقفه؟؟؟
اصلا ژیلا و هوشنگ چجوری ازدواج کردن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کار جلوه بود همونطور که گفتم
مسخــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــره بود!!!
خداییش جالب تموم شد
خیلی خندیدم تو این ماه محرمی
بازم یه سریال مزخرف و یه پایانه مزخرف تر !!
اين چقدر مسخره تموم كرد:18:
هميشههم كه يه ازداواج بايد ته سريالاشون باشه :2: