کسی اینجا در مورد unrealscript می دونه؟در مورد کدنویسییش میگم.اینکه مثلا وقتی من کلیدی رو فشار دادم کاراکتر حرکت کنه.
Printable View
کسی اینجا در مورد unrealscript می دونه؟در مورد کدنویسییش میگم.اینکه مثلا وقتی من کلیدی رو فشار دادم کاراکتر حرکت کنه.
میشه هدف گیریش رو درست کرد ...نقل قول:
شما این کتاب رو ترجمه شده دارید یا ارجینال هستش؟؟؟؟؟
ایرانی ها اینقدر بازیه درپیت میسازن
اول بیان از این موتور ها استفاده کنن بعد برن کلی سرمایه گذاری کنن برای ساخت موتور های در حد سال 2002 !
زبان برنامه نویسیش شباهت زیادی به C++ داره
نقل قول:
اینو میدونم عزیزم.مسلما باید همینطور باشه.من دارم میگم در مورد کدنویسیه unrealscript.چون در مورد تمام قسمتهای UDk اموزش هست.به غیر از اسکریپت.که مشکل عمده همه تازه واردهای udk هست.
به نظر من اول روی اسکریپتش وقت بزارین.ممنون.
از اقايان كسي كتاب الكترونيكي كه در مورد اسكريپت نويسي بازي باشه چيزي سراغ داره يا نه؟:19:
من یه کتاب توی آمازون دیدم زده بود 37 دلار اسمش هم Unreal Scripting یا همچین چیزی بود برای موتور Unrealنقل قول:
این کتاب هنوز release نشده.22 دسامبر release میشه.کسی اطلاعاتی در مورد اسکریپت داره لطفا بگه.نقل قول:
شما کدوم کتاب رو میگی یه لینک بدید ببینم من اینو میگم ...نقل قول:
کد:http://www.amazon.com/UnrealScript-Game-Programming-All-One/dp/1598631489/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=books&qid=1260034482&sr=1-1
کتاب اورجینال هست به همه توصیه می کنمنقل قول:
ازش استفاده کنن + قیلمهای اموزشی هم واقعا کامل هست
و سیر تا پیاز رو توضیح میده!
در مورد اسکریپت هم یک سرچی می کنم
ببینم چی پیدا میشه
سلام
لطفا نحوه ی ساخت بازی سوم شخص و ساخت دمو با استفاده از موتور آنریل رو تو بازی توضیح بدین
من کتاب جلدهای 1و2و3 رو به یکی از اقوام میخوام بگم برام بفرسته اگه تو ایران هستش دیگه به اونا زحمت ندم؟؟؟؟؟نقل قول:
توی صفحه قبل آموزش سوم شخص بصورت تصویری هست.... ساخت دمو منظورتون همون فیلم های داخل بازی هست؟؟؟؟نقل قول:
بله همون فیلم هایی که بین مراحل یا اواسط مرحله ها پخش میشهنقل قول:
نقل قول:
کتابهای 1و2 توی نت هست برای دانلود ام 3 هنوز realease نشده.
فعلاً که آموزشی براش ندیدم ولی اگه دیدم حتماً میزارم....نقل قول:
اقا وحيد پس اموزش سوم چي شد چون اموزش هاي اول و دومت براي تازه كاري مثل من واقعا مفيد بود.
:10:راستي اقا وحيد اگه امكان داشته باشه اي بوكي چيزي در مورد برنامه نويسي بازي ها لينك كنيد
یکسری اموزش ویدیویی هست.udk یه ابزاری مخصوص این کار داره که خیلی جالب هست و من اونو خیلی دوست دارم.لینکشو پیدا میکنم واستون میزارم.من خودم دانلودش کدم.اما حجمش زیاده.نقل قول:
راستي اقا ميلاد شما اي بوكي چيزي در مورد اسكريپت نويسي بازي در اختيار نداريد.:11::35:
نقل قول:
این کتاب رو من دانلود کردم.قدیمیه.2006 هستش.من اینو میگم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون.
اقا ميلاد روش دانلود اين لينك چطوريه چون تا جايي كه من اطلاع دارم اگه اشتباه نباشه نمي تونيم از امازون خريد كنيم
من خیلی سرچ کردم.اما چیزی که به در بخوره و اصولی توضیح بده پیدا نکردم.از بزرگترین مشکلات udk همین آموزش اسکرسپتش هست.که اکثر کاربران فروم udk ازش می نالن.اما یه کتاب هست که 22 دسامبر میاد بیرون.اما اینو باید بگم که اسکریپت udk شی گرایی کامل هست.باید مفاهیم رو بدونید تا بتونید باهاش کار کنید.نقل قول:
در خود udk محیطی برای اسکریپت نویسیش نیست.باید از ابزاری مثل nFRINGLE استفاده کنید.البته از notepad هم میتونید.البته udk یه زبان برنامه نویسیه بصری هم داره به نام unrealkismet که خیلی به درد می خوره و خوبه.اگه چیزی پیذا کردم می فرستم.
واقعا ازت ممنون اقا ميلاد
نقل قول:
کدوم لینک؟
اخرين لينكي كه گذاشتي
پس كو...؟؟؟؟:23:نقل قول:
منظورم اين لينكهURL]http://www.amazon.com/Mastering-Unreal-Technology-III-Introduction/dp/0672330822/ref=pd_cp_b_2[/URL]
من يه صفحه پيدا كردم كه جالبه ميزارم ببينيد شايد بدردتون خورد
فكر ميكنم آموزشايي كه ترجمه ميكنين هم همينا باشنکد:http://www.waylon-art.com/LearningUnreal
:9::goatee:
اقا نينجا واقعا ازت ممنونم:40::7:
اينم لينك چند تا آموزش تصويري
User Interface: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Simple Level: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Lighting: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Geometry Mode: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Kismet: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Materials: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Terrain: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Fractured Static Meshes: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sounds: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Particles: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Fluid Surfaces: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Physics: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Crowds: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Cinematics: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
UI Scenes: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Top-down Game Type: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه كسي بتونه اين آموزشا رو بصورت فايل پي دي اف بسازه بقيه هم ميتونن ازش استفاده كنن چون حجمش زياده:10:
گفتم لینکشو پیدا می کنم میزارم.چشم.نقل قول:
نقل قول:
کتابهایی که توی امازون هست رو نمیشه دانلود کرد.در ضمن این کتاب 22 دسامبر میاد بیرون.موفق باشی.
همينايي كه من گذاشتم نبود؟:15:نقل قول:
بله همینا بود نینجای عزیز.ممنون.در ضمن این یه آموزش مقدماتی از اسکریپ هست.به درد می خوره.
اينم يه لينك ديگه كه آموزشاشم :
getting started - 10 lessons
intro to unreal ED - 35 lessons
kismet - 5 lessons
materials - 7 lessons
matinee - 9 lessons
particles - 9 lessons
level construction - 15 lessons
البته حجمش خيلي خيلي زياده(gb 4.3) :18:
امشب دانلود ميكنم اگه بتونم تيكه تيكه ميزارم:3:
اينم لينك دانلودش
این یه لینکی هست در مورد کتاب UnrealScript Game Programming All in One .که همه افرادی که اونو خریداری کردن ازش ناراضی هستن.شما هم یه نگاهی بکنید.
این کتاب در واقع برای افرادی هست که هیچ چیزی از برنامه نویسی نمی دونن.
منم يه لينك كم حجم پيدا كردم:25: كه مثل اينكه آموزش تصويري توشه حجمشم هست 71.8 mb
به نظرم از قبلي بهتره :happy:
لينك دانلود:
کد:http://download.udk.com/tutorials/using-udk/3dbuzz_assets.zip
این لینک آموزش میده که چطوری یه استخر قابل شنا را به راحتی در udk ایجاد کنید.جالبه.
اسماعیل جان این اموزش نیست.این داراییهای اموزش هاست.مثل MAP,CHARACTER,.....نقل قول: