چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است تو میخوای کل کل کنی و بهم ثابت کنی که من اشتباه حرف زدم در حالی که کلی منطق و منبع میگه درسته .. اگه راضی میشی میگم حرف شما درسته ولی حداقل ! اینهارو داشته باش جای دیگه بر عکسش نکن
Printable View
چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است تو میخوای کل کل کنی و بهم ثابت کنی که من اشتباه حرف زدم در حالی که کلی منطق و منبع میگه درسته .. اگه راضی میشی میگم حرف شما درسته ولی حداقل ! اینهارو داشته باش جای دیگه بر عکسش نکن
نقل قول:
ولی منم میتونم 3 صفحه برات بنویسم که سامسونگ بیشترین فروشش تو بورکینافاسو و کنگو بود !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جدی!؟؟!!؟ 3 صفحه از کجا مینویسی؟!!؟ منبع ومدرک داری؟!؟
زودتر من منتظرم!!!!!!!:دی
حرف شما یا درسته یا غلط !نقل قول:
اگه درسته خب واسش منبع موثق هست(که شما ارائه ندادی)
اگرم غلطه و شما مدرکی در درستی اش نداری چرا اینقدر بحث کردی و کشش دادی ؟
و تازه بعد 10 صفحه رسیدی به حرف من که اینطور نیست و پستت به کل غلط بوده....
بی خیال ادامه بحث به جایی نمیرسه من خودمم سامسونگ دارم!!! ایران هم متاسفانه جهان سومه !
البته زیر نور خورشید بصورت مستقیم هم خوانایی اش کمه
و فردا فیلمش رو براتون آپ لود میکنم
چون پست بی سند و مدرک نمیزنم.....
شب بخیر:31:نقل قول:
ببین حاج محمد ناراحت نشیا ولی بنظرم شما اولین پستی که اینجا دادین باعث شد این همه کل کل و حرف پیش بیاد.
من فکر میکنم شما زیادی از نوکیا حالا به هر دلیلی (سیاسی :21: یا اقتصادی)از برند نوکیا بدتون میاد ولی دلیلی نمیشه که اینجور شروع به کوبیدن این برند کنید آخه هر شرکتی تو هر رنج قیمتی گوشیهای خوب بد زیاد داره.
مثلا الان تو خونه ی ما 3 نفر تلفن همراه دارن که همشم خودم خریدم ولی باور کن به غیر از مال خودمم اون دوتا سامسونگ هستن چون موقع خرید دیدم که با این بودجه این مدل بهترینه.
موفق باشی دوست عزیز
اینم هایتک ها و اسمارت فون ها بازار US
10.HTC Touch Diamondکد:http://crackberry.com/blackberry-holds-high-top-selling-smartphones-q2
9. HTC Touch Pro
8. Palm Pre
7. T-Mobile G1
6. BlackBerry Storm
5. BlackBerry Bold
4. Apple iPhone 3G (8GB and 16GB versions)
3. BlackBerry Pearl (81xx series but not the Pearl Flip)
2. Apple iPhone 3GS (both 16GB and 32GB versions)
1. BlackBerry Curve (83xx series and 8900
)
این 25 درصد سامسونگ کجاست پس ؟؟:31:نقل قول:
نقل قول:
شاید اینطوری باشه ولی اگر همون نوکیا گوشی بهتری بزنه از سامی خرابش نمیکنم مطمئن باش ولی وقتی هم گوشی بی کیفیت میزنه هم سیاست های خوبی نداره باید ازش طرفداری کنم ؟ دلیلی نمیبینم ...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اپاچی جان ببخشید منابعتون اگر هم درست باشه ولی ربطی به بحث نداره .. مثلا شما میری اروپای شمالی میاری که حرف ما کشورهای پیشرفته بود نه درجه 2 اروپا .. یا ژاپن میاری ... و درکل بیشتر از اینکه نشون بده برندها چطور وضعیتی دارن ! بیشتر گوشی ها رو نشون میده خوب اپل یدونه 3gs مثلا داره یا 3g ولی سامسونگ 100 مدل داره که 10 مدل فروش خوبی داشته باشه میشه مقام اول مثلا... و منبع اقا محمد قابل اتکا تر هستش ...
[quote=pulp_152;4380696]شاید اینطوری باشه ولی اگر همون نوکیا گوشی بهتری بزنه از سامی خرابش نمیکنم مطمئن باش ولی وقتی هم گوشی بی کیفیت میزنه هم سیاست های خوبی نداره باید ازش طرفداری کنم ؟ دلیلی نمیبینم ...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اگه پیدا کردی به منم بگو.
نه عزیزم کسی نگفته طرفداری کن.
ماهم به همین دلایل طرفداری نمیکنیم.
منظور من این نیست که سامسونگ برند بدی هست و..
ولی هر برندی طرفدار خودش رو داره و نمیشه گفت فلان برن فقط تو جهان سوم هستش...
اا کی گفت فقط تو جهان سومه ؟!اشتباه متوجه شدید یا اگر گفتم عذر میخوام .. حداقل چند صفحه قبل از این نظر با توتال جان صحبت کردیم و چندین بار هم ذکر شد که منظورم فروش بیشترش با توجه به سهمش از بازارهای جهانی در چه کشورهایی هستش ...
دوستان شرمنده بحث خوبی بود شب بخیر
شما لطفاً مدرکتونو ارائه کنید!!!!!!!:دینقل قول:
نقل قول:
ولی منم میتونم 3 صفحه برات بنویسم که سامسونگ بیشترین فروشش تو بورکینافاسو و کنگو بود !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کیفیت نداشت؟ لامصب عکس میگرفت در حد نیکون. چرا چشمتو به روی حقایق می بندی؟:دینقل قول:
سعید یه بار دیگه هم بهت گفتم پا رو دم شیر نذار
ببین K800 به خاطر تنظیمات دوربین بهترین کمرافون سال 2006 شد نه کیفیت . 100 بار دیگه هم بگی بازم آمار تغییر نمیکنه .
-------------------------
آقای توی صفحات 5 الی 7 دیدم گفتید ژاپن و آمریکا روی هم 400میلیون جمعیت داره و نوکسا سهمی ازشون نداره. احیانا نمی میخواید بگید همش دسته سامسونگه؟ بابا تو ژاپن که ببینن جنسی روش made in japan ننوشته یا حداقل اون برند ژاپنی نیست اصلا طرفش نمیرن.
سونی اریکسون همش گوشیایی در حد پشم بزنه تو ژاپن فروشش از نوکیا و سامسونگ و الجی بیشتر میشه:دس
علی چه گیری دادیا !
ممد که مدرک اورد ....... تو پیشرفته ترین کشور جهان یعنی آمریکا سامسونگ اوله بعد نوکیا پنجمه دیگه مدرک از این واضحتر
آدم خودش باید یکم باید تفکر کنه دیگه .... نه اینکه مثلاً محمد رضا میگه فروش نوکیا بیشتر تو کشور های جهان سومه دقیقاً همین جمله رو بره تو اخبار پیدا کنه ..... خب وقتی میگن امریکا اینجوریه خودت فک کنی میبینی نوکیا خزه دیگه :27:
خودتم میدونی دیگه :27:
حالا که دیگه گوشی خز و ول کردی گوشی بسیار با کلاس !!! خریدی دیگه اون خزرو ول کن :دی
ای بابا چه گیری دادین اصلا سامسونگ بهتره ... خوبه ؟
ولی من باید این حرفو بزنــم ::دی
آیفون و بلک بری و ... دارن اونجا گل لگد می کنن :27:نقل قول:
تو پیشرفته ترین کشور جهان یعنی آمریکا سامسونگ اوله بعد نوکیا پنجمه دیگه مدرک از این واضحتر
طبق شنيده ها (الان نميتونم دنبال لينك بگردم ، ولي تو همون لينك قبلي كه گذاشتم هست) بلك بري چهارم نوكيا پنجم . آيفون ششم هستن تو ايالات متحده
سامسونگ و موتو و ال جي هم اول تا سوم
دلايلش هم تفسير ميخواد كه حسش نيست
به نظر شما Motorola که یه شرکت وطنی هستش فروش نداره؟؟؟نقل قول:
دیدی الکی میگیفتی مدرک مدرک :27:نقل قول:
مدرکم که اوردیم ولی نمیخای قبول کنی
هنــوزم میگم ... :دینقل قول:
دیدی الکی میگیفتی مدرک مدرک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدرکم که اوردیم ولی نمیخای قبول کنی
یعنی موتورولا و بلک بری و آیفون ( با 30 میلیون فروش البته نه فقط در امریکا ) بعد از سامسونگ هستند ...؟؟؟؟
دست متعصب ها رو از پشت بستین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خســـته نباشید ...
همین چند روز پیش آمار فروش شرکتا اومدنقل قول:
سامسونگ 20 درصد
موتورلا 5 درصد
بلک بری و ایفونم که هیچی
ببین آیفون 1 گوشیه ... چطوری میتونه به اندازه کل گوشیهای سامسونگ فروش داشته باشه ؟!
موتورلا هم چند سال اخیر هیچ گوشیه درست حسابی نداشته
بلک بریم باز مثه آیفون ... تعداد گوشیاش انقدا زیاد نیست
شما خیلی بیشتر تعصب داری که مدرک معتبرم قبول نداری :27:
مثلاً این سایتو ببینین :
[qoute]http://www.timtechs.com/[/quote]
best sellers بیشترش سامسونگه
امنیا 2 فروشش از آیفون 3gs تو اون سایت بیشتره
آقا الکی بحث نکنید... توی آمریکا Motorola و Black Berry بیشترین فروش رو دارن... (در طولانی مدت)
موبایل یه وسیله ایه که برای سلامتی مضره... پس برای چی باید الکی اینهمه پول خرجش کرد...؟؟؟ به جای اینکه اینهمه پول بدی به خاطر دوربین فلان مگاپیکسل و این و اون، میری پول میدی یه گوشی که فقط بتونی باهاش با آشنایان در ارتباط باشی میخری (Motorola) یا اگه برای کار به یه گوشی کاربردی نیاز داری میری یه Black Berry یا Apple میخری...این تفکر یه شهروند توی یه کشور پیشرفته س...
البته خوره تکنولوژی همه جا کشف میشه (اکثراً نسل جوون که سنشون که از 25 رد میشه اونام میرن تو فاز تفکر عام مردم)... این تفکر کلی در کشورهای پیشرفته س... به همین خاطره گوشیای الکی گرون نوکیا و سامسونگ و سونی اریکسون در کشورای پیشرفته فروششون کمه... اگه کسی دنبال یه گوشی پر امکانات بگرده مگه مرض داره Black Berry رو ول کنه بره سراغ محصولات ابتدایی نوکیا...؟؟؟ اکثریت مردمم که به گوشی ای بالاتر و بهتر از گوشیای ارزون Motorola نیاز ندارن... گوشیای HTC (دارای بیشترین حجم تولید Pocket PC در جهان) هم جنسای خوبی هستن و بازار خوبی توی آمریکا واسه خودشون جور کردن...!
در ضمن مردم باید بدونن که گوشی رو نباید نزدیک بدنشون نگه دارن... کیف دستی بهترین مکان برای نگهداری موبایله...
ولی توی ایران کاملاً 180 درجه متفاوته... از بچه شیرخواره تا پیرزن در حال موت همه دنبال چشم و هم چشمی و کلاس گذاشتن واسه همدیگه ن و هیچکدوم (مگر اینکه مجبور باشن) به گوشی زیر 500 هزار تومن راضی نیستن...!
از قضا من هم قرمز میکنمنقل قول:
هم مدرک ارائه میدم
هم خودم فیلم میگیرم آپلود میکنم :27:که زیر نور خورشید 8910 عملکرد مزخرفی داره!!
[html]
http://rapidshare.com/files/303582517/i8910_by_ali_racer.mp4.html
[/html]
ضمنا شما در مورد گوشی ای که نداری اظهار نظر نکنی بهتره
من از این دسته آدم های تازه به دوران رسیده نیستم
بیام
گوشی ای که خریدم چپ و راست ازش تعریف الکی کنم:27:
وایراداتش رو نگم !
جالب اینه که مورد شماتت کسانی قرار میگیرم که انگار وام دار سامسونگ هستند !:27::27:
نقل قول:
حالا این فیلمو ببین
این عکسارو هم ببیننقل قول:
کد:http://208.117.236.70/watch?v=z3tVOy-jjJc&feature=channel
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و بعد این عکس رو هم ببین
فکر میکنی خیلی زرنگی؟! درستته همینطوره
اولا اون دوربینی که شما باهاش فیلم گرفتی انقد بد کیفیته که تو حالت طبیعی ! یعنی تو محیط بسته هم کیفیت قابل قبولی عکس مورد نظر نداشت و انگار 5310 نوکیا رو داری تو اون محیط نگاه میکنی در حالیکه کیفیت واقعیش که از جلو میبینی همین عکس بالایی هستش ...
مسئله دوم عکس بک گراندی هستش که انتخاب کردی که وقتی میری تو منو کاملا معلوم میکنه که عکسش خوب نیست و شما فکر کنم از عمد اون عکس رو انتخاب کردی که امیدوارم اینطور نباشه !
سومین مسئله در مورد اینه که خیلی خوب بود در کنار یه گوشی که خودت قبول داشتی میزاشتی معمولا گوشیهارو که با خودشون مقایسه نمیکنن با یه گوشی دیگه مقایسه میکنن ...
مسئله بعدی هم اینه که بنده و امثالهم بهشون همه چیز ثابت شده ! و غیر از این فیلم حداقل 10 تا فیلم دیگه در این رابطه در کنار گوشیهای مختلف دیدم ... و از جلو هم دیدم و واقعا اگر یکم مراعات کنی دیگه این مشکلات پیش نمیاد که مجبور بشم بهت تذکر بدم که اطلاع رسانی به اشتباه نکنی
ببین چه گردو خاکی کرده این تاپیک الحق که آدم های.......هستید:2:
من فکر میکنم یک دلیلش اینکه شرکت سونی اریکسون توی ژاپن هم هست و محصولاتی مختص خودش میزنه و امکانات نجومی با قیمت ارزون داره که نیازی به خرید گوشی اجنبی نیستنقل قول:
من بحثی ندارم دیگه
فیلم واضحه
ضمنا اون عکس ها زیر تابش مستقیم خورشید نیستند
کسی که خودش رو بخواب زده رو نمیشه بیدار کرد :27: خود سامسونگ هم اعلام کنه ایراد داره
به سامسونگ میگی اشتباه میکنی :27::27:
بحث با آدم بی منطق همینه
اها پس منظورت اینه که گوشی رو مثل اینه کنی زیر نور خورشید که خورشیدو توش ببینی بله حرف شما درسته !... ولی بنده تا حالا ندیدم هیچ جایی چنین کاریو بکنن و چنین ملاکیو قرار بدن و بعد بگن زیر نور خورشید افتضاح عمل کرده ... کسی دیده ؟ بیاد بگهنقل قول:
علی بیا منو تو بریم COD بزنیم :دی حالش بیشتره :دی به این سعیدم بگو بیاد اگه سیستم هندلیش کشید :دی
مخلصیم .
منظورت منم؟ بابا من pc باز نیستم. ولی cod رو پایم. بزار بازیم فردا پس فردا برسه اسکرین شات برات میزارم زندگی کنی!!!نقل قول:
به این سعیدم بگو بیاد اگه سیستم هندلیش کشید
pulp @
بابا تو دیگه کی هستی. این علی خیلی پیشرفتس که الکی با چشم بسته نمیگه گوشیه من بهترین گوشیه دنیاست. بیخیال بابا
600تومن پول بده بابت گوشی بعد بیاد ایراداتشم بگه خیلی کار ردیفی انجام داده
تو حالا از روی چند تا عکس میگی نه تو که گوشی دستته اشتباه میکنی ولی من که چندتا عکس دارم درست میگم؟؟؟؟ ایول به ولت بابا
---------------------------
امیر برو 360 بگیر زندگی کن تا کی میخوای با موس وکیبورد بازی کنی؟ خجالت بکش جهان سومی:دی
به دلیل اینکه تاپیک از موضوع اصلیه خودش خارج شد و به خاکی رفت؛ قفل میشه.
یه سری از پستها هم پاک شد. باقیشون هم همینجوری میمونه.
در صورتی که خبر جدیدی با منبع موثق و معتبر داشتید، تاپیک جدید ایجاد کنید.
ممنون.