من چیکار کنم خوب داشتم یه دوری توی سایت AMD می گشتم این عکسو دیدم. حالا بی خیال شین .من که گفتم تسلیم
مچمو ول کن ....اخ شکستش.
Printable View
من چیکار کنم خوب داشتم یه دوری توی سایت AMD می گشتم این عکسو دیدم. حالا بی خیال شین .من که گفتم تسلیم
مچمو ول کن ....اخ شکستش.
اولین پیش نمایش و اسکرین شات های Crysis 2 در نسخه بعدی مجله PC Gamer
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مجله PC Gamer در تویتر خود عنوان کرده که اولین پیش نمایش بازی به علاوه دو اسکرین شات بازی در شماره بعدی این مجله در فبریه 2010 منتشر خواهد شد. همچنین یک مصاحبه کامل با سازنده بازی نیز در شماره بعدی خواهد بود. در زیر کاور این شماره ااز مجله PC Gamer رو میبینید:
کد:http://www.incrysis.com/index.php?option=com_content&task=view&id=838&Itemid=1
سلام
دوستان چطور میتونم بدون مشکل join شدن Crysis رو انلاین بازی کنم؟
ایا نیاز به سریال یا برنامه خاصی هست؟
خواشا تو تاپیک کرایسیس 1 مطرح کن ...
4 اسکن از مجله PC Gamer که مربوط به بازی Crysis 2 هست!
سایز اصلی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://img7.abload.de/img/p1010010iz5rd.jpg
سایز اصلی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://img7.abload.de/img/p1010011bl6d6.jpg
سایز اصلی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://img7.abload.de/img/p1010012zu553l.jpg
سایز اصلی:
این هم یک ویردئو جدید از موتور قدرتمند Cryengine 3 که فکر کنم مربوط به Crysis 2 باشه!کد:http://img11.abload.de/img/p1010014vby2d.jpg
کد:http://www.pcgames.de/aid,702365/Forged-by-Chaos-Neue-CryEngine-3-Trailer-mit-Gameplay-und-Fantasy-Szenario/PC/Video/
دو تصویر جدید از Nanosuit 2
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایز اصلی راست تو چپ:
کد:http://www.gamekyo.com/images0_4_34271.html
کد:http://www.gamekyo.com/images1_4_34271.html
پس با این حساب pc بازها باید به خودشون ببالننقل قول:
که قبلا این نسخه انحصاری pc مورد اعجوبه ای بود
که فقط برای pc منتشر شد و روی هر چی کنسول رو کم
کرد ای کاش انحصاری مونده بود
بیخیال شو برادر. این بحث ها رو نکن. الان یه عده میریزن و یه حرفایی میزنن بقیه ش رو هم که خودت میدونی. . .;)نقل قول:
Crysis 2 احتمالا در شهر نیویورک اتفاق می افته.
Crysis 2 در شماره بعدی Official PlayStation Magazine
در تکیمل خبر دوستمون باید بگم که شماره بعدی مجله Official PlayStation Magazine به این بازی خواهد پرداخت که طبق اون بازی در نیویورک اتفاق می افته به همراه یک تهاجم بیگانه به شهر!
این بازی قبل از پایان March 2011 برای PC, Xbox 360 و PS3 منتشر خواهد شد!
کاور شماره بعدی Official PlayStation Magazine :
کد:http://www.videogamer.com/news/crysis_2_set_in_new_york_city.html
این بازی کلا یه سیستم مجزا میخواد .
گرافیک بالا که هیچ مانیتور رو هم باید عوض کرد و full hd گرفت .
فکر کنم 1 میلیونی ( شاید هم بیشتر ) خرج بذاره رو دست آدم .
بریم XBOX بگیریم بهتر نیست به نظر شما ؟؟؟؟؟
نیازی به عوض کردن مانیتور نیست.نقل قول:
این بازی کلا یه سیستم مجزا میخواد .
گرافیک بالا که هیچ مانیتور رو هم باید عوض کرد و full hd گرفت .
فکر کنم 1 میلیونی ( شاید هم بیشتر ) خرج بذاره رو دست آدم .
بریم XBOX بگیریم بهتر نیست به نظر شما ؟؟؟؟؟
مطمئنا تجربه ی کنسول متفاوت از تجربه ی PC خواهد بود.
بعید نیست نسخه ی PC نسخه ی next-gen باشه. اگر هم next-gen نباشه، برای اجرای این بازی در بالاترین کیفیت ممکن نیاز به PC قدرتمندی دارید.
به نظر من این کار بهترین کارهنقل قول:
با توجه به performance بهتر نسبت به ps3
کلا برای همه بازی ها این بهترین کاره همه دنیا ( صرف مرفهین بی درد ) هم میدونن و اثبات هم شده ( هزینه )
موفق باشید
دو مورد قبلی نکست بود هیچ دلیلی برای نکست نبودن کرایزس 2 وجود ندارهنقل قول:
حالا مانیتور که خوب full hd که برای تمام کلا یه چیز دیگه است...نقل قول:
ولی اگه این شایعه که قراره بازی توی شهر New York باشه راست در بیاد به نظر من دیگه با نبودن اون همه درخت وکوه و جنگل که فشار بالایی روی سیستم میاره روی همین سیستم های high هم میشه حساب باز کرد ودیگه به یک سیستم high end احتیاجی نیست ولی نکته اینجاست که کلا موتور cry engine با جنگل و کوه عجین شده(یعنی اصلا بر این طبق نوشته شده) و اگه واقعا قرار باشه توی بازی توی شهری مثل NY انجام بشه بدون شک کلا موتور cry engine 3 باید زیر و رو شه!!
خود من که مشتاقانه منتظرم ببینم این crytek با این موتور چی کار میخواد بکنه که کنسولها هم بتونند هم پاش بیان جلو چون دیگه بر همه واضح و مبرهنه که کنسولهای کنونی در برابر گرافیک وحشتناک crysis واقعا ضعیف هستند(بدون غرض) مخصوصا اگه قرار باشه بازی توی رزولوشن 720P به بالا ارائه بشه!!
فقط باید دید:20:
بیش از 3 سال از عرضه ی PS3 و XBOX360 می گذره و اینها تقریبا در نیمه ی عمرشون به سر می برند.نقل قول:
دو مورد قبلی نکست بود هیچ دلیلی برای نکست نبودن کرایزس 2 وجود نداره
در نتیجه وقتی می گم next generation منظورم PS4 و XBOX 3/720 ــه و به طور کلی Quality ایه که قراره در نسل بعدی شاهدش باشیم. پس منظورم از next-gen بودن نسخه ی PC اینه که نسخه ی PC بازی Crysis2 کیفیتی معادل کنسول های PS4 و XBOX360 و شاید بالاتر داشته باشه. این ادعاهای من بر اساس ادعای شرکت Crytech ــه که در نمایشی که مدتی قبل ارائه داد، ادعا کرد که موتور CryEngine3 علاوه بر کنسول های نسل فعلی، برای کنسول های نسل آینده هم طراحی شده.
وقتی گفته شهر نیویورک آیا تنها چیزی که به ذهن میرسه، نیویورکیه که در GTA IV شاهدش بودیم؟ نه مطمئنا! این نیویورک احتمال زیاد دچار تغییر و تحول آب و هوایی و زیستی بسیاری شده.نقل قول:
اگه واقعا قرار باشه توی بازی توی شهری مثل NY انجام بشه بدون شک کلا موتور cry engine 3 باید زیر و رو شه!!
در ضمن نه من و احتمالا نه شما تجربه ی ساخت Engine نداریم که ادعا کنیم برای فلان کار باید موتور بسیار زیر و رو بشه و از پتانسیل این موتور اطلاع کافی نداریم.
وقتی قراره رقیب موتور UI بشه، باید توان ایجاد بازی های مختلف رو داشته باشه. مثلا همین UI بازی هایی مثل BioShock ، Batman ، Mass Effect و ... رو راه می اندازه، بازی هایی که تفاوت هایی زیادی با هم دارند.
اینم حرف منطقی به نظر می رسه همینطور که گفتم باید دید...نقل قول:
خوب اینم تائید میشه چون پتانسیلهای موتوری که اصلا هیچ بازی ازش ساخته نشده هنوز نامعلومه...نقل قول:
در ضمن نه من و احتمالا نه شما تجربه ی ساخت Engine نداریم که ادعا کنیم برای فلان کار باید موتور بسیار زیر و رو بشه و از پتانسیل این موتور اطلاع کافی نداریم.
ولی این قسمت من خودم mass effect رو که بازی نکردم ولی اگه دقت کنید توی بازیهایی مثل batman.gow.ut3. بافتهای محیط بسیار به هم نزدیک هستند حتی توی bioshok هم اگر دقت کنید بسیاری از بافتهای تشکیل دهنده فضا بسیار شبیه به این بازیهاست.البته همین طور که میدونید موتور این بازی دقیقا Ut 3 نیست و با دستکاریهایی که توی موتور بازی شده (یعنی موتور این بازی نه 2 هست نه 3 ) ساخته شده هست شاید تفاوتهایی هم که دیده میشه به همین نکته برگرده.نقل قول:
وقتی قراره رقیب موتور UI بشه، باید توان ایجاد بازی های مختلف رو داشته باشه. مثلا همین UI بازی هایی مثل BioShock ، Batman ، Mass Effect و ... رو راه می اندازه، بازی هایی که تفاوت هایی زیادی با هم دارند خوب قسمت اول حرفتون کاملا تائید میشه به خاطر اینکه ما واقعا پتانسیلهای این موتور رو نمی شناسیم...
البته این نکته توی خیلی از بازیهای ساخته شده توسط یک موتور مشاهده میشه...
البته اگه شما به صحبتهای من هم دقت نکردی من نگفتم غیر ممکنه بلکه گفتم واقعا باید موتور بازی نسبت به نسلهای قبل تغییر بالایی کرده باشه ولی اگه صحبت اولیه شما مربوط به تغییرات محیط شهر درست از اب دربیاد دیگه اصلا جایی برای این بحثها باقی نمونه.
ولی در کل بهتره بحث تاپیک رو منحرف کنیم و همینطور که گفتم صبر کنیم تا بازی ارائه بشه بعد نظرمون رو بگیم...
موفق باشید...
رفیق کی میگه یه موتور بر اثاث مثلا جنگل ساخته شده ! :39:نقل قول:
حالا مانیتور که خوب full hd که برای تمام کلا یه چیز دیگه است...
ولی اگه این شایعه که قراره بازی توی شهر New York باشه راست در بیاد به نظر من دیگه با نبودن اون همه درخت وکوه و جنگل که فشار بالایی روی سیستم میاره روی همین سیستم های high هم میشه حساب باز کرد ودیگه به یک سیستم high end احتیاجی نیست ولی نکته اینجاست که کلا موتور cry engine با جنگل و کوه عجین شده(یعنی اصلا بر این طبق نوشته شده) و اگه واقعا قرار باشه توی بازی توی شهری مثل NY انجام بشه بدون شک کلا موتور cry engine 3 باید زیر و رو شه!!
خود من که مشتاقانه منتظرم ببینم این crytek با این موتور چی کار میخواد بکنه که کنسولها هم بتونند هم پاش بیان جلو چون دیگه بر همه واضح و مبرهنه که کنسولهای کنونی در برابر گرافیک وحشتناک crysis واقعا ضعیف هستند(بدون غرض) مخصوصا اگه قرار باشه بازی توی رزولوشن 720P به بالا ارائه بشه!!
فقط باید دید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلا اگه اولین بازی که با Unreal ساخته شد اول شخص بود پس این موتور برا اثاث بازیهای اول شخصه !؟ نه بابا اونی که شم میبینی بر اثاث یک سبک ساخته میشه FPS Creator هست ! یا Game Maker ! :39::39:
اینکه کرایسیس روی جنگل مانور میده دلیلش اینه که ساخت و رندر جنگل در یک موتور قدرت موتور رو نشون میده و اونا برای تبلیق موتورشون این کارو میکن :9::5:
این حرف شما کاملا , کاملا , کاملا بی منطقه ! :27:
بیخیال اصلا شما راست میگید(ولی باور کن بیجواب هم نبودم)...بیکار نیستم که وقت خودم ودوستان رو سر این حرفها تلف کنم!!نقل قول:
بازم میگم وقتی بازی اومد نظرمون رو میگیم:20:
ولی شما به عنوان یک کاربر فعال ساخت بازی دیگه حداقل ازتون انتظار نمیرفت سخنان من رو با اول یا سوم شخص بودن بازی مقایسه کنی:18:
در ضمن پست دوم من رو هم یه التفاتی می فرمودید!!!
بازم بیخیال تاپیک به اندازه کافی منحرف شده...احتمالا تیم مدیریت هم از چشم من میبینه:13:
دوست عزیز ببین همچین بی ربط هم نیست موضوع که تایپیک به انحراف کشیده بشه ! بحث سر موتور همین بازیه دیگه ؟!
اجازه بده منطقي برات توضيح بددم :
توي هر موتوري افکتها و شيدرهايي وجود داره که خروجي کار مستقاما بستگي داره که از اين افکتها و شيدرها چجوري استفاده بشه . مثلا اگه توي يم بازي از HDR و Ligh Map و Bump Map و ... استفاده بشه گرافيک بازي بالا ميره و اگه توي يک بازي ديگه هم دقيقا از همين افکتها استفاده بشه تقريبا توي گرافيکش شباهتهايي ديده ميشه . با همين UE3 ميشه يه کاري ساخت بسيار با گرافيک ضعيف و يه کار بسيار قوي . پس اصلا نميشه از روي گرافيک و بافتها موتور رو تشخيص داد . دليل اين هم که مثلا کراي انجين کاراي بسيار قويي داره استفاده از شيدرها و ... حرفه اي در موتور و قدرت پردازش موتوره که ميتونه اينهمه درخت و ... رو رندر کنه . و از اين افکتها در هر جايي از جمله ساختمانها و يا درختها ميشه استفده کرد و محدوديتي وود نداره که فلان افکت رو فقط براي ستختمانها ساختند ! پس در نتيجه محدوديتي هم در ساخت بازيها در سبکهاي مختلف ( شهر یا جنگل ) وجود نداره .
موفق باشيد
اگه به نظر شمامشکلی نداره پس:
خوب سخن شما منطقیه ولی اگه توجه کنی هر موتور بازی به طور خاص و روشهای خودش هر بافت یا هر چیز دیگه ای از بازی(اعم از نور.فیزیک و...) پردازش میکنه و همین باعث میشه که اون موتور در بعضی از قسمتها و مثلا lighting یا پردازش عمق بافتها و یا حتی طیف رنگی که قراره توی بازی استفاد بشه متفاوت عمل کنه مثلا چیزی که به طور مشهود در همین موتور cry engine نسبت به موتورهای دیگه وجود داره به طوری که هر بازی که تا حالا با هر موتور بازی ساخته شده به هیچ وجه در نوع طبیعی بودن نور محیط و افکتها و یا میزان طیف رنگ محیط نتونسته با cry engine رقابت کنه یا مثلا همین موتور unreal 3 به نظر من به شدت در نور پردازی و حتی فیزیک و شبیه سازی انفجار ضعیف عمل میکنه:13:ولی به جاش توی شبیه سازی چهره افراد تقریبا بی رقیبه(توی بتمن هم در اصل با گالری که توی قسمت extras ایجاد کرده بودند مثلا میخوستند همین رو به رخ بکشن:21:)
خوب سازنده های هر موتور هم با توجه به توانایی هایی که موتور بازیشون داره میرند وبهترین محیط رو براش انتخاب میکنند به طوری که مثلا cry engine حداکثر بازدهی خودش رو توی محیطی شبیه crysis میده و مطمئن باش مثلا اگه crytek خودش رو هم بکشه هرگز نمیتونه محیط باز و open world یک شهر رو به مانند موتور گرافیک RAGE راک استار ایجاد کنه چون یه جورایی اون موتور برای این چنین محیطی در نظر گرفته نشده به خاطر همینه همینطور که قبلا گفتم اکثر بازیهایی که توسط یک موتور ساخته میشند از نظر بافت کلی محیط بسیار به هم شبیهند و اگه معمولا غیر از این بشه معمولا با یک ضایع کاری گرافیکی مواجه میشیم مثلا برای نمونه هم می تونم به همین موتور قدرتمند unreal 3 اشاره کنم که در سال 2007 میاد یک بازی به نام GOW با اون همه تمجید باهاش میده بیرون ولی سال بعدش بازی به نام turok دقیقا با همین موتور ساخته میشه(در محیطی جنگلی) که چون همینطور که گفتم چون این موتور در نور پردازی واقعا ضعیفه و از نظر فیزیک و انفجار هم ضعف داره در واقع یک افتضاح گرافیکی به تمام رو میده بیرون به نحوی که از اون زمون تا حالا دیگه هیچ بازی در این سبک با این موتور ساخته نشد و الان دیگه میشه به موتور chorme engine 4 به عنوان رقیب اصلی cry engine در این نوع بافت پردازی(البته فقط در گرافیک ونور وگرنه این موتور در فیزیک و عمق بافت ضعیفه )اشاره کرد...
خوب یکی از دلایلل اصلی علاقه شدید من به cry engine هم همینه چون تنها موتور موجود در دنیاست که واقعا توی چهار فاکتور اساسی یه موتور یعنی:فیزیک.نور.طیف رنگ.عمق بافت هیچی کم نگذاشته:46:
امیدوارم که فقط سرتون رو درد نیاورده باشم:31:
(فقط حیف چهار خط دیگه انداحته بودم سرش می تونستم انرژیم رو روی یه نقد درست وحسابی از این بازی بگذارم:31::31:)
ببین دوست عزیز شما منظور منو متوجه نشدی ::31:
این یه چیز مشخصیه که وقتی یه موتوری شیدرهای بیشتر و Particle قویتری داشته باشه انفجارها و ... طبیعی تر میشه ! اینو هر کسی میدونه !
بحث من سر اینه که مثلا اگه قراره موتوری در تصویر 9999999999999999 Poly رو رندر کنه این تعداد Poly میتونه هر چیزی اعم از خانه یا جنگل باشه و مثلما در جنگل تعداد بیشتری Poly وجود داره تا داخل یک شهر . پس این موتوری که تونسته جنگل با این همه Poly رو رندر کنه به راهتی میتونه محیط یک شهر رو شبیه سازی کنه .
یه چیز دیگه هم که در بازی بازی turok گفته بودین اینه که حتما خودتون هم میدونید در یک جنگل و یک درخت همونطور که گفتم تعداد Poly ها بسیار زیاده پس اگه Unreal بتونه 500 ( عدد کم مثال زدم ) Poly رو پردازش کنه مثلما توی ساخت یک جنگل کم میاره و باید تعداد شاخ و برگ رو کمتر ومدل رو Low Poly تر ساخت . ولی شما گفته بودی چون کرای انجین جنگل میسازه نمیتونه ساختمون و یک شهر رو بسازه ! یعنی کرای انجین چون جنگل رو تونسته بسازه 100 درصد از پس شهر برمیاد چون مثلما تعداد pOLY بیشتری رو میتونه رندر کنه ! سازندگان هم دقیقا میخاستند همین موضوع رو با جنگل نشون بدند . چون اگه توی شهر میساختند ممکن بود ضعفی در ساخت جنگل در موتور وجود داشته باشه ولی حالا که توی جنگله غیر ممکنه ضعفی توی ساخت شهر داشته باشه !
به همون دلیلی که گفتم :
شهر : 200 Ploy
جنگل : 5000 Poly
موفق باشی
بابا دیگه نگفتم که نمی تونه شهر بسازه unreal جنگل ساخت اونوقت حتما cty engine هم می تونه شهر بسازه:31:نقل قول:
نمیتونه ساختمون و یک شهر رو بسازه
ولی من منظورم اینه که سازنده ها اکثرا وقتی میخوان یک موتور رو بسازن حتما محیطی هم که قراره باهاش پردازش کنند درنظر میگیرند و موتور رو با توجه به اون بهینه میکنند همین...و من فقط گفتم توی محیط جنگلی بهتر می تونه خودش رو نشون بده(البته اگه دقت کرده باشی توی خود crysis هم ساختمانها بر خلاف بقیه محیط دارای کیفیت خوبی نبودن یعنی مثل بقیه محیط شاهکار نبودند!!)..
دیگه حس بحث کردن نیست ! توی صفحه قبل یه چیز دیگه ای گفته بودی !
در ضمن ناراحت نشده باشی یه وقت از دست ما ؟! :40::11: هدف یه بحث بود که اطلاعات همه رو بالا ببره . نه چیز دیگه ای . :46:
موفق باشی رفیق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :10:
ای کلک طعنه رو زدیا:31:نقل قول:
خوب شاید منظورم بد گفتم:20:ولی به هر حال از معلومات شما هم من و هم دوستان بهره بردیم:46:
برای چی تازه چیز هم یاد گرفتیم:46:نقل قول:
در ضمن ناراحت نشده باشی یه وقت از دست ما ؟! :40::11: هدف یه بحث بود که اطلاعات همه رو بالا ببره . نه چیز دیگه ای . :46:
موفق باشی رفیق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :10:
قربانت رفیق:10::40:
بیایید با هم دوست باشیم !
دوستان تاریخ انتشار این بازی کیه ؟
اسکرین شات با کیفیت از بازی اگه اومده میشه زحمت بکشدی لینکشو بدید ؟ بهرتین اسکرین شاتشو . اخه دیال اپم نمیتونم همه رو ببینم
ممنون
نه هر چی هست توی همون پست اوله تاریخ انتشار هم هنوز درست معلوم نیست گفته شده احتمالا تا سال 2011 هم تاخیر می خوره!!!نقل قول:
Crysis 2 حتی در کنسولها هم زیبا به نظر میرسه!
چند تا عکس احتمالا جدید :
نقل قول:
کد:http://alturl.com/kvkr
نمی دونم من اینجور فکر میکنم یا واقعا اینطوره که:نقل قول:
اگه این عکسها نسخه نهاییه این گرافیک دیگه گرافیک crysis نیست مثلا به نظر دوستان توی این عکس محیط و آب آیا به خوبی crysis هست؟؟
یا اینجا به نظرتون بافت جنگل با بافت جنگل crysis یکیه:کد:http://www.pcgames.de/aid,686641/Crysis-2-PC-Games-Cover-enthuellt-Echte-Screenshots-Missionen-vorgestellt/PC/News/?menu=browser&mode=article&article_id=686641&entity_id=213107&image_id=995334&page=1&order=#top
دوستان نظر شما چیه؟؟؟کد:http://www.pcgames.de/aid,686641/Crysis-2-PC-Games-Cover-enthuellt-Echte-Screenshots-Missionen-vorgestellt/PC/News/?menu=browser&mode=article&article_id=686641&entity_id=213107&image_id=995331&page=1&order=#top
به نظرم گرافیک تمام ورژن های کرایسس عالی بوده. شما هم اگه با یه پردازنده core i7 و یه گرافیک توپ بازی کرده بودین خیلی حال می کردین. طبیعی ترین محیطی بود که دیدم اما رو انفجار ها و تاثیراتشون یکم ضعیف بود.
منم با نظر مهدی جان موافقم.نقل قول:
این گرافیک روی کنسولها رو با نسخه یک هم نمیشه مقایسه کرد و از اون ضعیفتره!
ولی مطمئنا از نظر گرافیک از تمام بازی های کنسولی بهتر خواهد بود ولی مقایسه اون با گرافیک PC فقط این جواب رو داره : خیلی ضعیف تر!
ممنون از تائیدتون دوست من ولی شما دیگه بد جور غلیظش کردی:31::31:نقل قول:
ولی با توجه به این عکسها اگه خوب بری توی بحرش(مخصوصا اون دو تاعکس)منم فکر کنم یه کم افت گرافیک رو توی این نسخه(حداقل برای کنسولها داشته باشیم):20:
ولی بازم این چیزی از گرافیک شاهکار این بازی(حتی روی کنسولها) کم نمیکنه:46:
چند اسکن از مجله آلمانی PC Games که به پوشش این بازی پرداخته بود رو می تونید در لینک زیر تماشا کنید:
این لینک زیر هم هستش که اسکن ها رو داره و فکر کنم بیشتر باشه:
تصاویر جدید از بازی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببینم حالا چون بازی توی شهره و اون همه بافت درخت و گل وگیاه رو نداره یعنی ممکنه مثل نسخه های پیشین اونقدر وحشتناک سیستم بالایی نخواد؟؟؟
یعنی بشه با اون سیستمی که قبلا میشد نسخه 1 رو راحت با جزعیات بالا اجرا کرد اینم بشه؟؟
یا پیغمبر عجب چیزی کردن بازی را.......2010 منتشر میشه دیگه هاون؟
با تشکر از مسعود عزیز بابت خبر و عکس های خیره کننده ای که گذاشتن...
واقعا کرای تک داره چه کار می کنه با این تکنولوژی پیشرفته اش رو مورد گرافیک البته با گیم پلی عالی که ما از کرایزس سراغ داریم می تونیم منتظر یه شاهکار دیگه توی دنیای گیم باشیم
در ضمن مهران جان من فکر می کنم 2011 منشر خواهد شد و امسال خبری از کرایزس 2 نیست. در مورد خمار موندن توی گرافیک عکس ها باهات هم دردم:31:
خوب آرمین جان تا منتشر شدن بازی 1 سال حداقل وقت هست تا اون موقع می تونیم یه سیستم خوب جمع کنیم. فوقش یه 1 میلیونی باید جمع کنیم:31:نقل قول:
مطمئن باشید با سیستمی که شماره قبلی رو راحت در آخرین جزئیات بازی کردین این بازی نمیتونید بازی کنید. مثل اینکه این بازی از نظر گرافیک بهترین بازی هستش و اگر با هر سیستمی بشه با بهترین جزئیات اونو باز کرد که اون وقت اصلا با عقل جور در نمیاد.شاید تنها رقیب این بازی در زمینه گرافیک بازی metro2033 باشه.نقل قول:
بینم حالا چون بازی توی شهره و اون همه بافت درخت و گل وگیاه رو نداره یعنی ممکنه مثل نسخه های پیشین اونقدر وحشتناک سیستم بالایی نخواد؟؟؟
یعنی بشه با اون سیستمی که قبلا میشد نسخه 1 رو راحت با جزعیات بالا اجرا کرد اینم بشه؟؟
وحید جان کاملا در اشتباهی .نقل قول:
بهتون قول میدم با سیستمی که Warhead رو روی اخرین جزئیات اجرا کنه راحت این بازی رو جواب میده.:27:
دلیلشم اینه که که Cry engine3 بهینه تر از 2 هست و سیستم پایینتری رو طلب میکنه.:27:
اگه یادت باشه وقتی Crysis اومد انجینش خیلی سنگین بود ولی در Warhead انجین بسیار روونتر از Crysis بود.
بعدشم وقتی یه 7800GTX و یه X1950 بتونن بازی رو اجرا کنن صد در صد سیستمهای متوسط به بالا هم میتونن راحت بازی کنن.:31::27:
نمیشه قطقی قطعی در این مورد نظر داد. باید منتظر سیستم مورد نیاز برای بازی باشیم ولی خوب مشخصا کسی که تونسته باشه با تمام جزئیات وارهد رو اجرا کنه باید سیستم فوق العاده ای داشته باشه پس مشکلی برای اجرای بازی کرایزس 2 نمی تونه داشته باشهنقل قول: