قیمتش 1,200,000 از لحاظ قطعات لپ تاپ خوبیهنقل قول:
Printable View
قیمتش 1,200,000 از لحاظ قطعات لپ تاپ خوبیهنقل قول:
اگه msi بخوای cx 420 mx با قیمت 900000نقل قول:
این هم خصوصیاتش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 05:01 PM ---------- Previous post was at 04:59 PM ----------
بالایی cx 420 mxنقل قول:
سلامنقل قول:
نمیخوام تعریف کنم ولی من خودم این مدلو دارم و تاحالا هیچ بازی کم نیاورد
با قیمت ۱،۲۸۲،۰۰۰ گرفتم
LED این مدل فوقالعاده هست
یه سونی قبل از این داشتم که واقعاً واسه بازی افتضاح بود و از لحاظه گرافیکی جالب نبود با اینکه قیمتش هم بیشتر بود
داداشم ۱ساله قبل مدل GX720گرفته بود و اصلا با MSI آشنا نبودیم یعنی اسمشم نشنیده بودیم اصلا قرار بودDELL بگیره یا HP ولی سری گیم این شرکت فوقالعاده کار کرده بود هنوز هم GX720 واسه بازی فوق العاده هست
دوست عزیز این لپتاپ ها امکانات بالایی دارن ولی از لحاظ کیفیت ساخت رده ی پایینی دارن و بعد از دو سال اکثرا به مشکل از مادر بورد بر میخورننقل قول:
دوستان
نظرتون راجع به لپ تاپ msi چیه؟
من بین cx620 , dell vostro 3500 موندم
میشه کمکم کنین؟
کیفیت ام اس آی پایینه؟
لطفا از مشکلات و نقص های cx 420 بگید من می خوام یکیش رو بخرم و به نظر شما نیاز دارم
من میخام msi cx620 با cpu ،core i5 بخزم.به نظرتون ممکنه چه مشکلات و یا مزیتهایی داشته باشه؟لطفا راهنمای کنید.مرسی .راستی قیمتش هم 950 هزار تومانه
استفاده از فناوریه Color film Print که باعث میشه اثر انگشت روی موس پد یا بدنش نمونهنقل قول:
استفده از Turbo battery Mode که باعث عمر بیشتر باتری مشه
گرافیک این مدل از Switchable بهره میبره که باعث میشه با دکمه ای که روی دستگاه هست هر وقت نیاز به گرافیک بیشتری داری از مد Dedicated که واسه بازی این ها طراحی شده و هر وقتم نیاز به کار گرافیکی نسیت از مد گرافیک Share استفاده کنید که این گرافیک share باعث استفاده بهینه از باتری مشه و عدم کاهش سری باتری مشیه در ضمن برند msi امکان ارتقاع cpu هم داره در کل انتخابه خوبیه و مناسب
cpu به نسبت پایینی داره اما روش Assassin's Creed II تست کردم به خوبی جواب دادنقل قول:
اگه Msi نخواستی میتونی رو اینم فکر کنی ASUS K42JK-VX032
اگه واسه بازی میخوای msi بهتره اما اگر نه دل رو بگیر واسه راهنمایی بیشترم نمرات ویندوز هفت رو واست میزارمنقل قول:
Dell Vostro 3500
Windows 7 Experience Index
Processor
Calculations per second
6.3Memory (RAM)
Memory operations per second
5.5Graphics
Desktop performance for Windows Aero
5Gaming graphics
3D business and gaming graphics
6.1Primary hard disk
Disk data transfer rate
5.9
__________________________________________________ ___________________________________
msi cx620
کد:http://www.yugatech.com/blog/wp-content/uploads/2010/05/wei-msi-cx620.gif
اهل بازی نیستم...
کارای مهندسی و طراحی دارم باهاش
ممنون دوست عزیز
سلام دوستان
میخواستم بدونم در برند msi
یه لپ تاپ دخترانه برای کارهای برنامه نویسی و شبکه
حدود قیمت ترجیحا 600 - 700 هزارتومان اگه نبود نهایت نهایتش 800
cpu:core i3
hdd:320 or 500
ram:4 DDR3
vga:512
هستش؟
ممنون میشم اگه چند مورد برام بگین.
مرسی مرسی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله هستنقل قول:
CR420-M
2.13 Corei3 3M 330M 2 DDR3 320 SATA Intel share DVD-RW 14 WXGA Bright 2.2 D-SUB-HDMI WiFi, GL, BT, W 6 Bag,Mouse
739000
CR420-H
CR420-H 2.13 Corei3 3M 330M 4 DDR3 320 SATA Intel share DVD-RW 14 WXGA Bright 2.2 D-SUB-HDMI WiFi, GL, BT, W 6 Bag,Mouse
785000
قیمت ها بالا پایین داره یکم بدون گارانتی هم هست
سلام ...
یه سوال کلی دارم ...
در کل لپتاپای msi چطورن ؟
مثلا" َAsus جزو بدها و Apple جزو خوباست ...
منظورم اینه در کل کیفیت طراحیش و قطعات مصرفیش چطوره؟
-------------------------
2تا سوال دیگه ...
ساخت کجا هستن؟
چند وقته تولید میشن؟
ممنون ...
?????????????????? whaaaaaaaaatنقل قول:
فقط همین مونده بود ASUS بشه جزء بدهااااا!!!!!!!!!!!!!!!:39:
سوتی دادم !!!:دینقل قول:
فقط همین مونده بود ASUS بشه جزء بدهااااا!!!!!!!!!!!!!!!
درسته ...
منظورم Acer بود ...
خوب حالا نوبته سوالاته : ببین MSI توی ساخته مادربرد و... شرکته بسیار خوشنامیه ولی خوب توی بازار لپتاپ تازه اومده. طراحیش بد نیست ولی یکی از بچه ها میگفت با مادربردش مشکل پیدا کرده. خلاصه بگم : چون هنوز امتحانشو پس نداده یه جورایی گرفتتش ریسکه. ولی مطمئنم که یکم داغ میکنهنقل قول:
ساخته چینه. از 2007 فکر کنم.
اصلا همچین چیزی نیست ACer یکی از محبوب ترین و پر فروش ترین لپ تاپ های جهان تو سال 2010 بود و هستنقل قول:
سلام دوستان.
من قصد دارم که لپ تاپ MSI CR420 رو بخرم.
لطفا میتونید راهنماییم کنید و مزایا و معایبش رو بهم بگید.
لپ تاپ خوبی هست؟
من این لپ تاپ رو برای کارهای دانشجویی سبک میخوام مثل: VB, C و فتوشاپ و اینجور چیزا.
کسایی که خریدن راضی هستن؟
سلام
میخواستم بدونم cr420-h
کارت گرافیکش ان بورد هستش؟
یه سوال دیگه
تورو خدا اونایی که msi cr420-h دارن بگن خوبه یا نه؟
مرسی مرسی
سلام . کسی از لپ تاپ ام اس ای gx740 خبر داره که مشکلی داره یا نه ؟
دوستان از لب تاپ MSI gt660 خبر دارین که اومده به بازار یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این خیلی شاخه..اگه تا 2 میلیون باشه حتما میگیرم..g73 رو میخوره...گرافیکش GTX 285 هست..مدل gx660 هم هست که گرافیکش ati 5870 هست!!!
سلام .... عزیزه من گرافیک 5870 که از 285sli قویتره شما رو چه حسابی اینومیگی ؟نقل قول:
منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستم..بله.حق کاملا با شماست...ولی من nvidia رو ترجیح میدم...یکی از دلایلش بخاطره ساپورت فیزیک هست...چون این لب تاپ gaming هست برای بازی هایی مثل metro 2033 و مافیا که امروز به بازار میاد یه امکان حیاتیه...امکانات این لب تاپ فوق العاده هست...به نظرم سیستم صداش خیلی خفن باشه اخه کلی دربارش نوشته بود....نقل قول:
بله این فیزیک غیر قابل گذشته.نقل قول:
در مورده صداشم بگم کار Dinaudio هست. که سیستم صوتی بوگاتی ویرون رو ساپورت کرده.:8:
یه نمایندگیه MSI می گفت اگه بیاد حتما قیمتش بالای 2 میشه
کسی نیست جواب بده
میخواستم بدونم cr420-h
کارت گرافیکش ان بورد هستش؟
یه سوال دیگه
تورو خدا اونایی که msi cr420-h دارن بگن خوبه یا نه؟
مرسی مرسی
دروغ چرا من اینو نمیدودونستم :27::11: راستش نمایندگی اصلی msi یه شماره تلفن باحال داره که یادم نیست ولی فکر کنم یه چهارتا 7 داشت ... هر کی از دوستان اگه خبری داره منم مشتاقم بدونم ... از شما هم ممنونم واسه توضیحتون ..نقل قول:
سی پی یوش از جی73 قوی تره !!!!! در ضمن قیافشم خیلی بهتر از 740 هس .... در مورد قیمتم من از الان قول میدم پایین 2200 تومنه ...
منم با شما موافقم...قیافش خیلی شاخه.در حد alienware هست..با توجه به اینکه اندازش 16 اینچه به راحتی میشه اینور و اونور برد...وزن کمتر داره و این اندازه و وزن نسبت به g73 مزیت محسوب میشوند...اگه کسی گرافیک nvidia نخواد شرکت با همین طراحی مدل ati 5870 هم داره که قیمتش کمتر هم هست!!!نقل قول:
اغا پیدا کردم ..... : امروز زنگ زدم برنداشتن فردا یا منیا یکیاز دوستان به 2700 زنگ بزنه بپرسه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی چاره چنتا از سری گیماشم قیمت زده یکم بالاست
ولی باز واسه اصلاع خوبهکد:http://www.chare.ir/index.php?target=categories&category_id=514&smid=562&page=2
واسه GT660 که باید منتظر ماتریکس موند. واقعا معتبره:10:نقل قول:
خبر جدید!!! notebookcheck هم امروز review لب تاپ gt660 رو گذاشت...البته بالاترین کانفیگ و گرون ترینشو!!!!
2200 یورو قیمتشه!!!!
البته از 1599 دلار شروع میشه به بالا...که از g73 با 1650 دلار قیمت ارزون تره
کد:http://www.notebookcheck.net/Review-MSI-GT660R-Notebook.35834.0.html
حالا یه سوال بچه میگن msi ها مشکل دارن
راسته یا همینجوری میگن ؟
من هم از دوستان این سوال رو پرسیدم.بعضی گفتند مشکل داره بعضی هم تعریف کردند...اما به نظر هم کسانی که از مشکلات msi مسگفتند لب تاپ های قدیمی و ارزون این شرکت رو مد نظر داشتند...حداقل gt660 بدون شک با کیفیت هست و شک ندارم اینده درخشانی در انتظار این شرکت هست...این کمپانی منو یاد صنعت ماشین سازی hyundai میندازه!!!
همون GT660 هم مشکلات خاصه خودشو داره. کیفیته صفحه اش پایینه. سر و صداش نسبت لپتاپ های گیم دیگه بیشتره. یکم CPU بیش از حد گرم میشه. ولی دمای گرافیکش عالیه ( به خاطر Cooler Boost ). و مهمتر از همه اگه توی دنیا با هم رده هاش مقایسه کنیم خیلی گرونه. ارزششو نداره. مثلا G73 خیلی از اون بهترهنقل قول:
امکتن تعویض cpu هم خوبه ها که دارن
ادم میتونه بعدن i9 بندازه
مهرداد جان I9 ؟نقل قول:
شاید منظورت 920QM core I7 820Qm & CORE I 7 باشه
مثه اینکه جای خالیم واسه SLI کردن گرافیک داره. ولی این قیمتش خیلی بالاست. نمیارزه
نه بابا منظورم همون i9 بود:31:نقل قول:
مثال گفتم فردا پس فردا i9 هم میاد برای لپتاپ
msi هم خوب داره کار میکنه ها
فقط این مشکلاتش یکم یجوریه
مشکل زیادی داره مین بوردش