در ادامه...نقل قول:
مودم اکسترنال سرعت نسبتا بهتر و دیسکانکت کمتری داره (این رو در مقایسه با مودم دسکتاپم میگم)
و پیشنهاد من مودم ALFEX هست که کیفیت عالی و قیمت مناسبی داره
در ادامه...نقل قول:
مودم اکسترنال سرعت نسبتا بهتر و دیسکانکت کمتری داره (این رو در مقایسه با مودم دسکتاپم میگم)
و پیشنهاد من مودم ALFEX هست که کیفیت عالی و قیمت مناسبی داره
سلام و تشكر از مطالب مفيد تاپيك
من يه 5738 زد جي خريد م و البته يه موس و كيبورد هم خريدم و با استفاده از يو اس پي از اونا استفاده مي كنم
مي خواستم بپرسم غير از اشغال پورت ها مشكل ديگه اي نداره و اگه غير از اين هست يك مدل ارزون و كار راه انداز بي سيم رو معرفي كنيد
لپ تاپم هنگام شب و در سكوت كامل كمي خر خر مي كنه ! مي خواستم ببينم وسيله اي هست كه اين صدا رو از بين ببره
و سوال آخر در مورد مودم لپ تاپ هست كه در مقايسه با دسكتاب قبلي م سرعت خيلي پاييني داره ... ممكنه اشكال از تنظيمات باشه ؟ يا بايد به فكر تهيه يك مودم خوب باشم
استفاده از موس و کیبرد با اتصال به usb مشکلی رو بوجود نمیاره و فقط پورت ها رو اشغال میکنه که میتونید یکنقل قول:
usb hub خریداری کنید تا مشکل برطرف بشه
صدا هم به احتمال زیاد از هارد دستگاه هست که مشکلی نیست و اکثر هارد ها این صدا رو میدن. راهی برای رفع هم نداره! فقط به سلامت هارد اهمیت بدهید و defrag یادتون نره
در رابطه با سرعت مودم dialup همگی یک سرعت رو دارن، در کل بعضی وقتها سرعت به کل پایینه
دوستان قفل لپ تاپ مارک خوب چیزی میشناسید ؟
یه دونه گرفتم 5 تومن دقیقا 2 روز کار کرد مثلا رمز دار بود کلید رمزش از کار افتاد و عمل نمیکرد :31:
قفل kensington اصلی رو فکر نکنم زیر 30 تومن بتونید پیدا کنید ، اینا همشون کپی و تقلبی هستندنقل قول:
مثلا Micorsaver اصلی دو طرفه ( Kensington اصلی ) 64 دلار قیمتشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Kensington چینی هست حدود 10 تومن! حالا اون رو خریدی 5 تومن احتمالا قفل دوچرخه بوده
defrag
یعنی چی؟
Improve performance by defragmenting your hard diskنقل قول:
Fragmentation makes your hard disk do extra work that can slow down your computer. Disk Defragmenter rearranges fragmented data so your hard disk can work more efficiently. Disk Defragmenter runs on a schedule, but you can also defragment your hard disk manually
تفريق زدايی (defragment) به طور خلاصه مرتب کردن فايل ها و اطلاعات بر روی هارد ديسک است. اين عمل بايد تقريبا هر 20 روزانجام شود که نتيجه آن افزايش سرعت رايانه است.
برای اين کار بر روی هر درايو بطور جداگانه راست کليک کنيد. بعد به قسمت Tools برويد و Defragment Now را کليک کنيد. در صفحه ای که باز می شود پارتيشن های مختلف مشخص است.
به ترتيب روی نام هر يک کليک کرده و در پايين Defragment را کليک کنيد و بگذاريد رايانه کار خود را بکند. در آخر کار هم می توانيد گزارش کار را دريافت کنيد.
ببخشید ولی این چه فایده ای داره
دیفرگ یا یکپارچه سازی به معنایی دیگر میاد و اطلاعات پراکنده روی هاردت رو در سکتورهای منظم میچینه و باعث میشه هد دستگاه سریعتر به این اطلاعات دسترسی پیدا کنهنقل قول:
بند ه همیشه اواخر هفته یکبار دیفرگ میکنم ... به نظر خودم خیلی موثر هست
بستگی به سرعت هارد و سیستم این زمان برای یک هارد 320 گیگ پر بین 30 دقیقه تا 300 دقیقه طول میکشه !!!
تو خوده کتاب microsoft نوشته زیاد فایده نداره.نقل قول:
کتاب windows xp professional فصل 10 صفحه ی 60-10:
windows XP actually volumes formatted with NTFS pretty efficiently,so the need to routinely defragment a disk is not as great as it used to be.in fact several recent tests have shown that there is not really a significant improvement in computer performance after defragmenting even a very fragmented drive.Nonetheless, defragmentation is a quick safe process that, simply put,JUST MAKES USERS FEEL BETTER
بهتره بحث اینجا خاتمه پیدا کنه چون مربوط به ابن تاپیک نیست.نقل قول:
اما اگر این مطلب شما صحیح باشه! مایکروسافت ابزار دفراگ رو از سیستم های عامل ور میداشت تا اینکه در هر نسخه آن رو قدرتمندتر و دقیق تر کند.در ضمن مطالبی که بیان کردم از help ویندوز 7 بود!!!!!
ایا تی وی کارت اکسترنال برای لپ تاب وجود داره چنده؟؟؟
یا لپ تابی که روش تی وی کارت داشته باشه هست
ریور کارت اکسترنال برای لپ تاب چطور؟؟؟ چنده؟؟؟
اینارو از کجا میشه گیر اورد؟؟؟
نقل قول:
کارت TV اکسترنال تو بازار فراونه و از 40 تومن شروع میشه و برخی مدل ها آنتن سرخود و به نسبت با کیفیت هم دارن که قیمت اونها از 70 تومان شروع میشه.
pixel view
provision
dg technics
در سيستم عاملهاي با فرمت Journaled مثل لينوكس و مك اصلا ديفراگ معنا نداره و فراگمنته نميشننقل قول:
اما در ويندوز شديدا" لازمه
عمر باطري رو هم بالا ميبره
در مورد رسيور كارت براي لپ تاب كسي اطلاعاتى نداره؟؟
باز همانند کارت TV از نوع اکسترنالش هم هستنقل قول:
قیمت ها هم از 70 تومان به بالا
از کجا میشه خریدش؟؟؟نقل قول:
این که دیگه سوال نداره! اکثر فروشگاه ها دارن، در اصفهان به راحتی قابل تهیه است چه برسه به تهران!نقل قول:
تمامی فروشگاه های قطعات کامپیوتری پشت ویترین دارن!
در جواب: از کجا میشه...
گیگابایت(آواژنگ) یک نمونه آنالوگ-دیجیتال(:هیبرید) داره از حدود 50.
میتونم بپرسم مدل لپ تاپ شما چیه؟من میخوام یه مدل 2020 بگیرم ولی نمیدونم مکس و کد و فتو شاپ رو جواب میده؟وتا 4 سال کار منو راه میندازه.یه سوال دیگه هم داشتم میگن لپ تاپ اچ پی داغ میکنه ایا این داغ کردن اسیب به دستگاه هم میرسونه؟ممنون میشم جوابه منو کامل بدین
خوب باید خدمتتون عرض کنم که اینجا قسمت لوازم جانبی هستش و سوال مربوط به این بخش نمیشه .نقل قول:
البته شما این سوال رو در تاپیک درستش هم پرسیدین .
لطفا چند جا مطرح نکنید .
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=254227&page=169
بابا باتري رو كه يه بار دسگاه رو ببري تعميرگاه عوض ميكنن
مراقب باشين
معمولا برای تعمیر گاه نیازی به بردن باتری نیست، حتما باتری رو ور داریننقل قول:
اطلاعات مهم هارد دیسک رو هم حتما رمز گذاری کنید(از لحاظ به من توسط فردی آشنا خیانت شده! چه برسه به غریبه)
سلام
یه سوال دارم که نمی دونم کجا مطرح کنم واسه همین اینجا میپرسمش, من یه lenovo y550 دارم همونطور که میدونید فقط یک خروجی hdmi و یک خروجی مانیتور داره, چه جوری میتونم این لب تاپ را به یک تلویزیون معمولی وصل کنم, تبدیل مانیتور به کامپوننت را میگن کار نمیکنه اگه راهی هست لطفا من را راهنمایی کنید که بسیار لازم دارم.
ممنون
اولا که شما برای چی قبل از خرید این نوت بوک 1.100 تون بی اینجا ها فکر نکرده بودین؟
ثانیا شما که ماشالله پول خرج می کنی یه LCD میگرفتی حالا خوبه در و دوار تبلیغ این چیزاست
ثالثا فکر کنم قسمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مناسبتره برای این سوال
اما کلا کابل ها و تبدیلاتVGA TO COMPOSITE یا VGA TO RCA یا VGA TO COMPONENT یا VGA TO SVIDEO یا VGA TO RF وجود داره .اگر صوتی تصویری های نزدیک جایی نداشتند از جمهوری بگیر.کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=254
تبدیل آخری با خودش تشکیلات اضافه هم داره.اون کلمات هایلایت شده رو تو گوگل سرچ کن ببین چین.
خلاصه هر کدوم رو تلویزیونت هست کارت رو را میندازه. اما COMPONENT سه رنگی کیفیت بهتری داره باید ارزون نباشه چون ایرانی جماعت از این چیزا نمیزنه
نشد SVIDEOکد:http://www.amazon.com/Premium-Component-Cable-7-62m-Black/dp/B000QEDE76
VGA Adapter to TV S-Video RCA Out Cable for PC Video
کد:http://www.amazon.com/gp/product/B000Y7T5UU/ref=pd_lpo_k2_dp_sr_1?pf_rd_p=486539851&pf_rd_s=lpo-top-stripe-1&pf_rd_t=201&pf_rd_i=B000QEDE76&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_r=1B78PK2MZVZA5NPE3MVA
کد:http://www.amazon.com/gp/product/B000S675JU/ref=pd_lpo_k2_dp_sr_2?pf_rd_p=486539851&pf_rd_s=lpo-top-stripe-1&pf_rd_t=201&pf_rd_i=B000QEDE76&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_r=1B78PK2MZVZA5NPE3MVA
اولا ممنون از پاسختون.
بعدشم قبلشم اینو میدونستم به lcd با hdmi وصلش میکنم ولی گاهی مجبورم به تلویزیون معمولی وصلش کنم.
ازشم خیلی راضیم:31:
دوباره اینکه این تبدیلها را میگن کار نمیکنه ؟؟؟؟؟ که من نخریدم شما تست کردی مطمئن هستی که کار میکنه؟
بازم ممنون از جواب سریعت
اگه كار نميكرد كه نميساختن.ببين ميتوني پيدا كني با قيمت خوب
من كه نساختم كه تضمين كنم. اما چيزي توش نيست.يه تعدا سيمن ديگه
براي اطمينان بيشتر اگه مغازه دار تلويزيون داشت ، خوب با لپ تاپت امتحانش كن. گرچه اونا فقط ميخوان بفروشن.
سلام محض اطلاع میگم که کابل تبدیل به کامپوننت را گرفتم 2 مدلش را و روی 3 تا تلویزیون تست کردم جواب نداد, و اصلا کار نمیکنه حالا میخوام برم کابل تبدیل به s-videoرا بگیرم میگویند که بعضیهاش کار میکنه (البته طبق روایات, تا تست نشه معلوم نمیشه)نقل قول:
فکر کنم پس میگیره یعنی باید بگیره
هم VGA به SVIDEO رو امتحان کن هم VGA به COMPOSITE
باکس تبدیلش هم باید باشه شاید یه آی سی باید سر راه باشه
چون VGA خودش آنالوگ،نمیتونه بدون هیچ تبدیلی به دیجیتال کامپوننت تبدیل شه،احتمالا یه IC D/A اون وسط یا توی خود کابل باید باشه.در هر صورت امتحان کن.
جایی سراغ نداری که مطمئن باشه, اونها را پس دادم باید برم جمهوری دنبالش بگردم.نقل قول:
از جمهوری بگیر.خود منم از اونجا میگیرم
دیروز رفتم گیر نیاوردم اگر جای خواصی سراغ دارید بفرمایید (اگر اینجا اشکال داره تو پیام خصوصی)نقل قول:
برای اینکه شبکه های ماهواره و تلویزیون رو هم بگیریم و ضبط کنیم
چی ها باید بخریم
البته باید قابل حمل باشند
شما بگین تا من دنبال برندهای معروف و خوب بگردم
ممنون
نقل قول:
--- skystar usb2 hd ci
من فکر میکردم دیش و ----- کوچولو باید بگیریم
یعنی با این دیش میش لازم نیست؟همه کارو خودش میکنه؟چنده حالا قیمتش؟
غیر مجازه یا همه جا میشه پیداش کرد؟
راستی نگفتین به این جور لوازم چی میگن؟
ممنون
اسمشو که بالاش نوشته بودم --- .نقل قول:
چرا به دیش نیازی نیست؟
این دستگاه فقط حکم ----- رو دارد.
قیمت هم از 80 تومان شورع میشه به بالا، دستگاهی که عکسش رو گذاشتم حدود 210 تومان قیمت داره
میگم در ----- های جدید پورت hdmi وجود دارد و برای کیفیت بهتر تصویر از ان استفاده می کنند حالا در مورد دی وی بی های اکسترنال مخصوص لپ تاب هم این پورت وجود دارد؟؟؟
اصلا کفیت تصویرش که از یو اس پی میگیره چطوره؟؟؟؟
نقل قول:
با درود
دوست من در ر-س-ی-ور های HD برای اینکه شما بخواهید تصویر را به TV منتقل کنید خروجی پرت HDMI در دستگاه تعبیه شده است اما شما در کارتهای --- نیاز به خروجیHDMI ندارید کارت با USB به سیستم شما متصل شده و شما تمامی کارها را در داخل خود PC انجام میدهید و نیاز بر داشتن خروجی hdmi ندارید و اگر نیاز به انتقال تصویر داشتید اگر سیستم شما خروجی HD داشت میتوانید با کابل به تی وی منتقل نمایید
باز اگر سوالی بود در خدمتم
بدرود
مهران
نقل قول:
ممنون دوست عزیز من کلا میخام بدونم از این سه نوع ----- کدوم قویتره و در واقع کیفیت تصویر بهتری داره
1- ----- های معمولی که با پورت hdmi به تلویزیون وصل میشه
2- ----- کارت اینترنال کامپیوتر
3-همین رسیورهای اکسترنال که از یو اس پی به کامپیوتر یا لپ تاب متصل میشن
ممنون