پس اسم من کوش؟؟؟:29: :13:نقل قول:
من که از الان رفتم سایت سنجش زنبیل گذاشتم :31: :5:
Printable View
پس اسم من کوش؟؟؟:29: :13:نقل قول:
من که از الان رفتم سایت سنجش زنبیل گذاشتم :31: :5:
ba salam ye soal baram pish oomade.kasi midoone esme vagheei karbare sabayon chie? ashkan esmaeli nist?
کاش میشد تموم هفته رو خوابید!
نمی دونم خبر تکراری یا نه...ولی میزارم اینجا:
سؤالات و كليد نهایی گروههاي آزمايشي علوم رياضي و فني،علوم تجربي، علوم انساني، هنر و زبانهاي خارجي آزمون سراسري سال 1389
کد:http://www.sanjesh.org/index_ex89.htm
چند روز وقت داریم واسه انتخاب رشته؟
جالبه 7 تا از 1 تا 10 ریاضی از تهرانن!
---------- Post added at 01:10 PM ---------- Previous post was at 01:09 PM ----------
رئیس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: مهلت انتخاب رشته داوطلبان کنکور 16 تا 18 مرداد است و داوطلبان مجاز به انتخاب رشته فرصت دارند که در این زمان نسبت به انتخاب رشته اقدام کنند.نقل قول:
چند روز وقت داریم واسه انتخاب رشته؟
دختر رئيس سازمان سنجش رتبش 10000 شده :31:
از کجا فهمیدین ؟؟؟؟:18::18::18: چندمین سالش بود؟؟؟:31::31::31:نقل قول:
از کجا میدونی؟نقل قول:
به من زنگ زدن گفتن نفر اولی ولی من به نفع بقیه کنار کشیدم:31:
گفتم این سال اولیا دلشون خوش باشه بچه ان دیگه
سلام
من که از الان نا امید شدم
اخبار اسمم رو نگفت
آقای dehtoday کجا هستن ک ه لینک نتایج رو برامون بزارن
اگعه اینو هم 8 - 9 ساعت!!!! زود تر گذاشتن دمشون گرم.
رئيس سازمان سنجش توي كنفرانس مطبوعاتي اعلام كرده خودش .نقل قول:
سال اولش بود و دانش آموز سمپاد هم بوده :27:
یه سوال مهم یادگار ماندگار امسال اومده یا نه ؟؟؟؟
رئیس سازمان سنجش آمورش کشور رتبه دختر خود را در کنکور سراسری امسال اعلام کرد.نقل قول:
محمد حسین سرورالدین امروز یکشنبه در جمع خبرنگاران با اعلام اینکه فرزندم در گروه آزمایشی علوم تجربی کنکور امسال رتبه 10 هزار کشوری را بهدست آورده است، گفت: دخترم به رشته پزشکی علاقه دارد و انتظار داشت رتبه تک رقمی به دست بیاورد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://aftabnews.ir/vdcdso0foyt0zo6.2a2y.html
دوم و سوم انسانی قلم چی ان ! اول تجربی هم همچنین انگار !
نقل قول:
رتبه 1 انسانی عضو کانون بوده...در کل قلم چی در ریاضی عملکرد خوبی نداشته و 3 تا زیر 10 داشت ولی در تجربی 6 و در انسانی 7 تا زیر 10 داشت:5: -معین فلاحتگر اینو نوشته
وای امشب چه جوری بخوابیم !!! من همینجوریش دم صبح میخوابم استرس هم داشته باشم دیگه .... !
واسه چی داری می خندی؟؟؟ بهت قول می دم از همین الان اسمش تو لیست دانشجویان پزشکی دانشگاه تهرانه :46:نقل قول:
رتبه 2 و 3 ریاضی از مرکز پیش دانشگاهی انرژی اتمی هست.
[HTML][/HTML]کد:http://www.aehighschool.com/view.aspx?Part=1&ID=17034&SID=1
نه بابا اگه قرار بود انقد ضایع بازی بشه که رتبه دخترشو تو تی وی اعلام نمیکردنقل قول:
قبول نیست !!!!!!!!نقل قول:
بنفشه شكيبا جهرمي از شيراز
این همشهری ما هست ولی زده از شیراز ... :دی
حال میکنین خدایش از شهر ما هر سال (:18:) یه 1 تا 10 هست :27:
این فیلم شونه می خوان بگن ما این قدر عادلانه س کارامون :5:نقل قول:
بقيه تهرانيا نميدونين از كدوم مدارسن؟نقل قول:
خب اگه ميخواست اينكارو بكنه كه از همون اول نميگفت ... زور كه بالاي سرش نبود !!! اونم ميتونست مثه بقيه نگه :31:نقل قول:
حالا دیگه نه تا این حد که بخواد پزشکیه تهران بخونه مگه مردم خرن؟(بلانسبت)نقل قول:
نه متاسفانه.نقل قول:
آقا این کجا عدالته؟ما داریم جلز ولز میکنیم دختر سرور الدین کارنامشو دیده:13:
منم موافقم...کلا هرکی سازمان سنجش فامیل داشته کارنامشو دیده...پس ما چی؟!!!!:19:نقل قول:
ای بابا،آدم صد دفعه تو آتیش جلز ولز کنه،ولی باباش اینجوری جلو همه ضایعش نکنه...:31:نقل قول:
خدایش حرف حق جواب نداره:31:نقل قول:
کاملا موافقم !نقل قول:
اصلا به نظر من کنایه داره این حرف : محمد حسین سرورالدین امروز یکشنبه در جمع خبرنگاران با اعلام اینکه فرزندم در گروه آزمایشی علوم تجربی کنکور امسال رتبه 10 هزار کشوری را بهدست آورده است، گفت: دخترم به رشته پزشکی علاقه دارد و انتظار داشت رتبه تک رقمی به دست بیاورد. (تیکه به دخترش انداخته اساسی!!)
معمولا نتیجه گرفتنِ کانون رابطه یِ مستقیم داره به نتیجه گرفتنِ شهرستانیا.پارسال 7 تا شهرستانی تو 10 تای ریاضی بدن همه کانونی 3 تا تهرانی غیرِ کانونی.امسال دقیقا برعکسِه
بايد هم باشن ديگه . ما اينجا مشكل تغذيه و پرخوري و سوءتغذيه و . . . داريم عوض اونا اونجا 20% low enriched uranium ميخورن واسه شام و ناهار :13:نقل قول:
بیچاره از حرص اینطوری گفته !
خواسته یجوری حرصشو خالی کنه دیگه
شايدم همه سركارن. اصلا دختري در كار نيست.اومده تريپ بياد ما خيلي باحاليم.
بچه ها جدیی جدی بنظرتون ممکنه کسی انتظار رتبه تک رقمی داشته باشه بعد رتبش بشه 10 هزار؟:18:مگه این وسط چه اتفاقی افتاده که اینطوری شه؟(طرح ایجاد استرس برای کنکوری های 89):21:
چه قدرم خودشو تحويل گرفته!! به ماچه دخترت چيكار كرده...نقل قول:
محمد حسین سرورالدین امروز یکشنبه در جمع خبرنگاران با اعلام اینکه فرزندم در گروه آزمایشی علوم تجربی کنکور امسال رتبه 10 هزار کشوری را بهدست آورده است، گفت: دخترم به رشته پزشکی علاقه دارد و انتظار داشت رتبه تک رقمی به دست بیاورد. (
البته خیلی بعیده این اندازه اختلاف تو پیشبینی اما خب بعضیا هسن که همه سوالا رو یه ضرب میزنن و خیال میکنن که بلدن و درست زدن ...... .نقل قول:
ضد حال يعني :
فردا بري تو سايت سازمان سنجش اطلاعاتتو وارد كني بگه : چنين داوطلبي در سيستم موجود نيست ! :31:
ما از اين شانس ها نداريم...:31:نقل قول: