خوب توی چت توی یاهو به چه شکل میشه ؟
Printable View
خوب توی چت توی یاهو به چه شکل میشه ؟
از طریق ایمیل چی ؟ مثلا یه ایمیل بدیم به یکی
نقل قول:سلامنقل قول:
بله میشه لینک رو ایمیل کنیدو با باز کردن لینک. ایپیشو ببینید اما چنانچه ایپی ایمیل ارسالی شما تغییر کنه برنامه کار نمیکنه!
اگه منظورتون ایمیل تنهاست و بدون لینک جواب میشه خیر اون روش که بالای ایمیل ایپی فرستنده رو میانداخت خیلی وقتی منسوخ شده.
Tapatalk
تو چت یاهو لینک رو به طرف بدید بگید عکسه فایله یا هرچیزی لازم داره با بازکردنش میتونید ایپش رو ببینید.
اما روش netstat دیگه جواب نمیده چون واسطه زیاده بین ایمیل شما و طرف مقابل.
به روشهای گفته شده تو سایتا توجه نکنید یا اشتباهه یا منسوخ شده که پابلیک میکنند!"
موفق باشید
نمیدونم متوجه منظور این حرفم میشید یانه اما خوبه بدونید: اگه یکم جدی و چشم باز تر به موضوع بنگرید هزار راه بررای یافتن ایپی طرفه!!! در حدی که روی هر فرد حرفه ای هم جواب میده!
رو چیزی که لازم دارید یکم فکر کنید به جواب خیلی خیلی خوب و پریویت دست پیدا میکنید.
Tapatalk
اونایی که از کارت اینترنت استفاده میکنند هر دفعه آی پی شون عوض میشه ؟
بله عوض میشه اما این دلیل نمیشه که کاربران دیال آپ ردیابی نشننقل قول:
خب وقتی عوض بشه آی پی از روی چی میخوان رد یابی کنن ؟!نقل قول:
ببین دوست عزیز مثلا وقتی شما در ساعت 10:30 با دیال آپ مثلا با شماره تلفن 2222222 وصل میشد آی پی 128.87.65.20 دارین و تا موقعی که دیسکانتکت نشدین همکین آی پی رو دارین و اگه تخلفی انجام بدین تو سیستم آی اس پی در همون ساعت براتون با همین آی پی و شماره تلفنتون ثبت میشه بنابراین حتی اگر 1000 بار در روز آی پی تون رو عوض کنین باز هم به راحتی قابل ردیابی هستیننقل قول:
در مورد ایمیل بالای ایمیا میشه از طریق هدر فهمید برای کدوم ای پیه
ولی این ای پی موقعه ای ارزش داره که طرف ار نرم افزار های فی ل تر شکن استفاده نکرده باشه
در غیر این صورت ارزشی نداره دیگه
حتی اگر شما از فی ل تر شکن هم استفاده کنین راحت قابل ردیابی هستین چون بازم اطلاعاتتون توی آی اس پی ثبت میشه برای همینه بیشتر افرادی که توی فیسبوک تخلف میکنن به راحتی توسط پلیس سایبر دستگیر میشن اونا هم با فی ل تر شکن میان فیسبوکنقل قول:
ولی این ای پی موقعه ای ارزش داره که طرف ار نرم افزار های فی ل تر شکن استفاده نکرده باشه
در غیر این صورت ارزشی نداره دیگه
یه مثال ساده براتون میزنم مثلا شما با فلان نرم افزار فی ل تر شکن ایپی تون رو که قانونا 128.98.45.87 هست رو به 65.33.20.20 تغیر میدین و به فلان سایت سر میزنین و یه پست میدین توی اون سایت خوب دقیقا در سیستم ای اس پی در همون ساعت تغیر آی پی شما ثبت میشه و اگه تخلفی انجام داده باشین پلیس سایبر میتونه به راحتی شما رو پیدا کنه درسته که با تغیر ای پی کار برای اونا یکم طولانی تر میشه ولی ردیابی شما 100 در 100 هست
نه راههایی هست که پدر پدر کسی نمیتونه مشخص کنه بود کجا بود مگه برای هر نفر 10000 نفرو بگیرن !!
مثال اوپن وی پی انگلیس که بعضی فروشگاهای Vps. ..تحت عنوان مدام العمر میفروشن.
چرا ردیابی نمیشن. چون کلید رمزنگاریشون رو کسی نداره و چون در کمترین زمان خلوت ممکن حداقل 10000 نفر با همون ایپی انلاینن.
راه های دیگه هم هست که با ایپی خودتون باشید اما موقعیت دیگه تو همون استان.که به مودم ربط داره. راه دیگش سینک کردن دو ایپی هست .یعنی مثلا منکه پورت 18مخابرات مال خونمونه دارم اهنگ ایکس رو با ایپی اصلی دانلود میکنم بعد بدون ارسال پاکت برای درخواست جدید ایرانسلمو میزارم رو یه سند جدید و تنها تو مرورگر با حالا هرچی ازجمله انونیموس ایپی ارسال جدیدو تعویض میکنم حالا نتیجه چیشد؟ دریافتم با ایپی خودمه درحالی که ایپیم ثبت لوگ سروره که انلاین بودم و اهنگ ایکس رو دانلود میکنم و دیس هم نشدم .اما پاکت ارسالی جدید با ایپی جدید کدشده کارامو انجام میده و هیچکس تو دنیا نمیتونه بهتون. بچسبونه که شما اینکارو کردید مگر به زور!!
من هم دسترسی به سرور دارم هم یه کاربرشم و مادام از تستهای مختلف نتیجه هارو برسی میکنم.و نتایج خوبی میبینم.
بنظرم سعی کنید از وی پی های کلید دار و( عمومی) استفاده کنید که تو یک ان تو کل کشورا اون ایپی مشغوله که نفهمن کی بود و کجا بود!
همین امسال ثبت نام علوم پزشکی که بود دو سایت تحت دداس بود و تا عصر اخرین مهلت اوت رنج بود.کی مقصرو پیدا کرد؟ چرا نتونستن؟چون برای اینکه:D. از حرفای خودمون یاد میگیرن سر خودمون در میارن!
حالا فهمیدید چرا هر سایت... بخش زیر زمین داره و بخش اعضای خصوصی. چون ....بعله.
موفق باشید
Tapatalk
یعنی شما میگید برنامه هایی که عمومی هستن از ------ ها بهتره ؟
برنامه ها نه open vpn ها بهترند. چون تک ایپی هستند و قابلیت چینج ندارند! به عنوان مثال همین الان با ایپی 206.72.204.165 در همین ساعت 156 هزار نفر فعالند همین ساعت که دارم تایپ میکنمنقل قول:
هر روز میانگین 17 نفر بر تعدادش اضافه میشن فقط 17 تا تو ایران!!! نه کشورهای دیگه.
ممنون از توضیحتون
این open vpn چی هست حالا و این که چه طوری میشه که این همه با یه ای پی !!!؟
این که کلا بحث ای پی ها رو زیر سوال می بره !
نه این فقط ایپی نمایشی استفاده کننده رو ایپی یکسان میکنه وگرنه داخل سرور هر نفر مجزاست!فقط استفاده کننده برچسب ایپی سرور میخوره وگرنه کاراش مجزاست.نقل قول:
فرض کنید سرور یه مدرسه هستش بعد افراد مختلف با اسمهای مختلف میرن مدرسه اما هنگام خروج اسم همه شون مثلا میشه علی حالا سرور که میدونه علی اول خیابون چندم میشینه و علی دوم کجا و...... اما واسه افرادی که بیرونن همه به عنوان علی شناسایی میشن!!
حالا امنیت درب مدرسه:
ناظم حق باز کردن دربو نداره.مدیر نداره! کاربران ندارند.فقط سازنده ساختمون میدونه اون اجری که تو کل اون ساختمون به عنوان کلید هست کجا به کار برده شده .حالا بگردن و پیداش کنن!!!!!
یه راه داره که پیدا بشه اونم زور هست که فعلا اونجور زوری تو ایران نیست که بتونه به سرویس انگلیسی فشار وارد کنه مگر همین بیچاره هاای استفاده کننده رو از دم بگیرن که فکر کنم با اون کار هم کلا اینترنت خلوت بشه از بس زیادن.
یه سرچ کوچیک جوابای زیادی براتون داره
ضمنا زمانی که سرور از دست رس هم خارج میشه بنا به دلایلی. هنوز کار میکنه با چه ایپی ای!!!10.10.10.10
Tapatalk
یعنی شما بین این همه نرم افزار و.... اوپن رو پیشنهاد میدی ؟
به نظرم بین نرم افزارها پروژه تور. و بین vpn ها همین ovpn.نقل قول:
چند وقت پیش یه خانم که از مدیران پروژه تور بود میگفت اولین کشوری که مد نظرشونه بچهای ایرانن بعد میرن سراغ کشورهای دیگه و امنیتشون خیلی بالاست و...
اما اگه مقدور هستید همین vp قانونی رو بگیرید و راحت استفاده کنید .هیچی قانونی بودن نمیشه.
Andro-Sdk T00l's
دوستان عزیز من خودم وی پی ان می سازم و می فروشم ،استفاده کننده از وی پی ان به هیچ عنوان قابل ردیابی نیست اما نه هر وی پی ان!!!برای ساختن وی پی ان شما باید یک وی پی اس خریداری کنید .وی پی اس مانند یک هاست است که توسط یک شرکت در اختیار شما قرار داده میشه تا با اون وی پی ان بسازید.اگر وی پی اس شما خارجی باشه خوب معلومه که ردیابی نمیشید چون پایگاهش د کشوری غیر از ایران است اما اگر وی پی ا شما از ایران باشه حتما میشه ردیابیتون کرد.مثلا همین سایتهایی که وی پی ان میفروشن رو اصلا نباید بهشون اعتماد کرد چون معلوم نیست سرور وی پی اس اونا از کجا باشه.یه چیز دیگه اینکه اگه قضیه خیلی مهم باشه دولت میتونه به اون شرکت ارائه دهنده وی پی اس پیشنهادهای خیلی بالا بده شاید اون شرکت اطلاعاتش رو در اختیار دولت قرار بده.در کل بگم وی پی ان خارجی بخصوص اروپایی و آمریکایی تضمین شده است اما وی پی ان ایرانی متاسفانه نه.اگه کسی وی پی ان خارجی خواست خبر کنه حتما بهش میدم.بعد از اتصال هم میتونید آی پی خودتون رو در هر سایتی ردیابی کنید میبینید که کشورهای نختلف رو نشون میده!
ایمیل من:pconline0310@gmail.com
تجربه ی شخصی که من داشتم اینه : چه با فیلتر و چه بی فیلتر شکن در صورت حساس شدن آی اس پی کلیه اطلاعات مشتری ها قابل پیگیری قضایی هست و خود آی اس پی ها هم اگر کوتاهی کنند باهاشون برخورد میشه ... هیچ برنامه نمیتونه آی پی شمارو از آی اس پی مخفی نگه داره تغییر آی پی فقط برای گول زدن سرور مقصد هست
به نظر مياد دارين تبليغ ميكنين صرفا!!!
اگه اطلاع داشته باشيد كه حتما هم دارين با وي پي اس آي پي داخلي كه همه چي بسته هست!
همه ارايه دهنده ها از هاستينگ هاي خارجي وي پي اس ميگيرن!
Sent from my iPhone using Tapatalk
من جوابهای این ده صفحه رو نخوندم.
ولی یک چیز رو فراموش نکنید.همیشه ip شما در کنار id caller توی نرم افزاراشون هست. id caller یا همون شماره تلفن خونتون جزء تفکیک نا پذیر همه اتصالهای وب است.مخصوصا adsl. همه دنیا اینجوریه مال ایران هم فقط نیست.الباقی قصه با خودتون.
حتی مشخصات دقیق جغرافیایی هم از ip بدست میاد.
در اوضاع وخیم هم که به صورت کتبی از isp مربوطه مشخصات دقیق رو میگیرن.
-
-
دیتایی که رد و بدل میشه از ترافیک کشوری استفاده میکنه! پس انتظار نداشته باشید با یه وی پی ان چینی بتونید جایی یا ارگانی رو گول بزنید.
اگرم فکر میکنید با وی پی ان تونستید فیلترین رو گول بزنید میتونم بهتون بگم این کارو در روز های انتخاباب انجام بدید تا ثابت بشه که اگه بخوان حتی وی پی ان هم کار نخواهد کرد.
مثلا من الان تو p30world یه پست سیاسی بدم یا تو فیسبوک اینکارو بکنم اگه بخوان میتونن ردیابی کنن ؟
تنها راه با استفاده از اکانت های شما در اون سایت هاست. مشخصاتی مثل آی دی یا محل سکونت و ...نقل قول:
نامه کتبی درخواست ip میدن به p30world بقیشم که خودت میدونی.نقل قول:
مثلا من الان تو p30world یه پست سیاسی بدم یا تو فیسبوک اینکارو بکنم اگه بخوان میتونن ردیابی کنن ؟
در حال حاضر بهترنی کار دوری از بحث های سیاسی و مذهبی.
من یه رفیقی داشتم مدیر یک فروم دیگه بود.
یه بار با فیلــترشکن وصل شده بودم و آی پیم هم کلا تغییر کرده بود، بعدا فهمید منم و چشمام گرد شد.
گفتم از کجا فهمیدی؟
گفت یک هکی هست که مشخصات سیستم رو هم ذخیره میکنه، آی پی رو هم عوض کنی، مشخصات سیستمت رو عوض نمیکنه. :n18: (راهی برای شناسایی مولتی یوزرهای عزیز که فکر میکنن زرنگن :n02:)
منم به این نتیجه رسیدم سری که درد نمیکنه رو دستمال نبندم.
بهتره به جای حرف زدن تو مجازی در واقعیت حرف زد. :n05:
درسته. میشه از مرورگر راحت مشخصات ورژن مرورگر و سیستم عامل و همچنین نوع اون و رزولوشن صفحه رو فهمید. برای اینکه این رو هم مخفی کرد میشه به یه vps وصل شد و از طریق ریموت به سایت مورد نظر برید.نقل قول:
سلام دوستان عزیز
بدون شک اگه دولت بخواد یک فرد شناسایی کنه خیلی کار سختی نیست
وقتی تو ایران هستی داری از طریق سرویس هایی که دولت در اختیار سازمان های زیر مجموعه گذاشنه استفاده میکنی
با فرض این که پیام هات رمزنگاری شده باشه دیگه پیچیده تر از RQ170 نیست!!!(همون پهپاد جاسوسی امریکا)
مگه از طریق رمزگشایی rq170 رو نشوندن ؟:n13:نقل قول:
ببخشید در مورد این ترفند میشه یک توضیحات بیشتری بدین؟ :n16:نقل قول:
در مورد VPS تحقیق کنید متوجه میشید. ریموت هم به معنی دسترسی به یک کامپیوتر دیگه (مجزا یا VPS) از طریق اینترنت و کنترل اون سیستم از راه دور هست.نقل قول:
از مرورگر تور استفاده کنید.
بستگی داره.ولی در هر صورت بله این امکان به راحتی و با صدور دادخواست از دادگاه امکان پذیر هست.نقل قول:
فقط کافیه بخوان شما رو پیدا کنن با پیدا کردن یک ای پی و زمان اتصال از شما به راحتی ردیابی میشن.
به این دلیل که ای پی شما مال یک شرکت هست.و بعد از درخواست اطلاعات از شرکت مورد نظر در مورد اون ای پی و بازه زمانی اتصال مشخصات شما کاملا مشخص هست.
با توجه به Clear ID یا همان شماره تلفن شما این امکان همیشه برای رد یابی شما وجود مگر....................
که این نقطه چین هم نمیشه بگم.چون ممکنه سو استفاده بشه.
در ضمن VPN یا هر چیز دیگه ای هم تاثیر نداره.
دوستان یک سوال فنی تکراری !
خیلی مطلب درباره وی پی ان و انواع پروک سی و فیلشکن خوندم و یا میدونم ...
اما صریحا جواب این سوال میخوام :
ایا رد گیری فرستنده یک ایمیل که بدون هیچگونه ابزار حمایتی ایمیل رو فرستاده قابل رهگیری هست ؟
یعنی مثلا سرورهای جی میل اجازه میدن ای پی فرستنده ایمیل به دست شخص گیرنده و و یا شخص ثالث بیفته ؟
تشکر از شما
دوستان به منم کمک کنید
من دارم از اینترنت مخابرات استفاده میکنم اما مودمم بعد از هر بار ریست شدن لبتابم ای پیش عوض میشه و ای پی رومانی رو میگیره اصلا نمیدونم. حتی ویندوزم رو هم عوض کردم اما بازم نشد مودم رو هم ریست کردم حتی از طریق 2020 هم ای پی خط رو ریست کردم اما بازم بعد از ریست شدن لبتاب ای پی عوض میشه
به نظرتون مشکل از چیه
ای مشکل از زمانی شروع شد که حتی از فیلتر شکن هم استفاده نکردم دقیقا دوروز قبل از تاسوعا شروع شده و تا الانم ادامه داره
دوستان به منم کمک کنید
من دارم از اینترنت مخابرات استفاده میکنم اما مودمم بعد از هر بار ریست شدن لبتابم ای پیش عوض میشه و ای پی رومانی رو میگیره اصلا نمیدونم. حتی ویندوزم رو هم عوض کردم اما بازم نشد مودم رو هم ریست کردم حتی از طریق 2020 هم ای پی خط رو ریست کردم اما بازم بعد از ریست شدن لبتاب ای پی عوض میشه
به نظرتون مشکل از چیه
ای مشکل از زمانی شروع شد که حتی از فیلتر شکن هم استفاده نکردم دقیقا دوروز قبل از تاسوعا شروع شده و تا الانم ادامه داره
این ای پی های جدیده که مخابرات خریده و تو سایتها هنوز ثبت نشده مودمو چند بار باید خاموش روشن کنی تا ای پی ایران بده
ببخشید که این پست قدیمی رو بالا میارم دوست عزیز گوگل مپ بر روی سیستم لوکال شما این کار رو انجام میده.در مرورگر کروم قسمتی هست به نام Geo location service که بعضی سایتها از آن برای شناسایی محل دقیق جغرافیایی شخص برای مقاصد مختلف استفاده میکنند. لوکیشن شما توسط این سرویس در کامپیوتر - لپ تاپ و... از روی آنتن وایرلس و در گوشی بوسیله وایرلس- سیم کارت و جی پی اس مشخص میشه! در نتیجه در صورت تغییر آی پی هم باز هویت شما معلوم هست . برای مخفی ماندن در اینترنت اول باید این سرویس رو در مرورگر غیر فعال کنید و بعد آی پی رو تغییر بدید حالا دوباره به گوگل مپ برید خواهید دید که گوگل قادر به تشخیص محل فیزیکی شما نیست!نقل قول:
این مطلب فقط جنبه آموزشی دارد و هر گونه سوء استفاده بر عهده کاربر میباشد.
با تشکر
تست تشخیص هویت در اینترنت: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]