نیمه اول مساوی می شود
Printable View
نیمه اول مساوی می شود
بچه ها هیچکس به این شماره ای که گفته استقلالی هستید یا پرسپولیسی sms نده بابا اینا همینطور دارن پول ملت رو بالا میکشن. تحریم کنید این مسابقات و نظر سنجی های sms ای رو
موافقم مجيد جاننقل قول:
قطعا پرسپوليس برنده ي اين ديدار خواهد بود به اميد خدا.
اینو خوب اومدینقل قول:
اوه ! ماي پروردگار !نقل قول:
الان چند چند مساوین!؟:دی
جفت يك .نقل قول:
( پرسپوليس جفت و استقلال يك هستند )
نتیجه نهایی = 1-1
هركسي بازي سياسي تابلوتر از اين ديدار ديده اينجا بگه . ( البته بجز بازي چلسي؛بارسلونا پارسال )
بازم مساوییییییییییییییییییییی ییییییییی
واقعا متاسفم برا فوتبالی که ...
واقعا بازی کاملا جوانمردانه و به دور از حاشیه صورت گرفت
چقدر خوب بود....
ملت پا میشن از دورترین نقاط ایران 2 روز قبل بازی میان، شب تو خیابون می خوابن ، بلیط رو با 5 برابر قیمت می خرن ، اگه شانس نیارن چندتا باطوم هم می خورن.10 ساعت قبل از بازی زیر افتاب می شینن ، 4 تا اشغال ساندویچ با 3 برابر قیمت می خرن اخرش یک بازی که از قبل گاو بندی شده و نتیجش رو مشخص کردن رو که هیچ هیجانی نداره رو می بینن.
واقعا باید تاسف خورد به حال این تماشاچیا.
اگه یک ذره درک داشتن و فوتبالو تحریم می کردن وضع فوتبال ما اینقدر داغون نبود که کشور 1 میلیونی بحرین بره جام جهانی اما ما تو گروه 4 تیمی سوم بشیم.
تاسف بر انگیز بود .....گند زدن فوتبال بدتر از این نمی شد. یه فوتبال بی روح با یه نتیجه ازقبل مشخص شده و معلوم.
واقعا متاسفم برای کسانی که پا شدن رفتن استادیوم .... !!
بازی استقلال -پرسپولیس که معلومه مساوی میشه.به خاطر همین سوال نظرسنجی یه چیز دیگه بود.
این دفعه گفتن 1-1 کنید که تابلو نشه.خوب سخت هم هست انصافا.بازیکن ها خیلی باید دقت کنن که اشتباه نشه.
آخه تا کی باید سرمون کلاه بره؟ این همه تماشاچی این همه اس ام اس برای یه بازی که از قبل نتیجش مشخصه؟
در کل زرشششششششککککککک
ولی حیف که نمی زارن و گرنه استقلال.........حیف !!!
تبانی کردن مساوی بشه
تبانی تساوی چیزم تو این فوتبال با سیاست نمیخوایم نمیخوایم
:31:
یه مساوی بود همین نه توانی بود نه چیزه دیگه
تبانی برای تساوی خیلی تابلو بود ...حتی از نوع نظر سنجی همه چی معلوم بود متاسفم همین....
این دیگه آخر خوش بینی بود ... خیلی دوست داری خودتو گول بزنی ؟نقل قول:
یه مساوی بود همین نه توانی بود نه چیزه دیگه
بازی از این مزخرف تر نمیشد ... هر دو تا تیم می تونستند گل بزنند بازم ، اون از استقلال که توپ رو می کوبوند تو آسمون ، اون هم از پرسپولبیس که تو محوطه جریمه حریف قر می دادن و هی به هم دیگه پاس میدادن ، خوب مرغ پخته هم بود می فهمید قراره مساوی بشه دیگه ، وقتی هم که گزارشگر عزیز گفت که بعضی ها شعار می دهند که تبانی شده ، ولی چنین چیزی امکان نداره معلوم بود که بهش گفته بودند یه جوری ماسمالی کن این هم به ناشیانه ترین حالت ممکن این کار رو کرد
این پیمان یوسفی چقدر باحاله
الان گفت:چیکار کنیم مانمیخواستیم ولی دو باره شد دیگه....
اخه چرا تبانی کنند مگه یکی از تیمها ببره چی میشهنقل قول:
این دیگه آخر خوش بینی بود ... خیلی دوست داری خودتو گول بزنی ؟
بازی از این مزخرف تر نمیشد ... هر دو تا تیم می تونستند گل بزنند بازم ، اون از استقلال که توپ رو می کوبوند تو آسمون ، اون هم از پرسپولبیس که تو محوطه جریمه حریف قر می دادن و هی به هم دیگه پاس میدادن ، خوب مرغ پخته هم بود می فهمید قراره مساوی بشه دیگه ، وقتی هم که گزارشگر عزیز گفت که بعضی ها شعار می دهند که تبانی شده ، ولی چنین چیزی امکان نداره معلوم بود که بهش گفته بودند یه جوری ماسمالی کن این هم به ناشیانه ترین حالت ممکن این کار رو کرد
به قول معرف اگه من رای نیاورم حتماً تقلب شده :44:
تبانی و دخالت سیاست در فوتبال ما از این تابلو تر و وقیح تر نبود ، بسته دیگه مساوی
خسته شدیم
اینا هم فکر کردن مارو هالو گیر آوردن ! دیکتاتوری متاسفانه همه جا نفوذ کرده
آره بابا...نقل قول:
توانی کجا بود؟!!!؟
همینجوری شانسی 3 ساله دارن مساوی میکنن!
آقا شما راحت باش بیخیال :2:نقل قول:
راست میگه ... شما به خودت فشار نیار ، شما تو خواب زمستونیتون باشید ، ببخشید که بیدارتون کردیم .نقل قول:
اخه چرا تبانی کنند مگه یکی از تیمها ببره چی میشه
به قول معرف اگه من رای نیاورم حتماً تقلب شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیخیال...از این حرفا زیاد میزنن خصوصا بعد از انتخابات... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نیمه دوم بازی زیبایی بود , هر دو تیم هم نهایت تلاش رو کردن برای بردن!
اوهوم:31:نقل قول:
دلم میخواس خفه ش کنم
!!
نه همون توانی بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ولی آخر بازی تازه داشت جالب میشد :دي
یهویی مامور های انتظامی زرتی ریختند تو حاشیه زمین و قسمت دو میدانی ...
ID جدید آقای کفاشیان!نقل قول:
شما می خواهید خودتان گول بزنید ما نبردیم حتما تبانی بود :22:نقل قول:
راست میگه ... شما به خودت فشار نیار ، شما تو خواب زمستونیتون باشید ، ببخشید که بیدارتون کردیم .
مگه آخر بازی چی شد من دقیق ندیدم دیگه اخراشو
فقط دیدم دارن آشغال پرت میکنن تو زمین :D
اصلا هر کس تبانی رو قبول نداشته باشه حتما خود ا.ن هست..:21:نقل قول:
منطق میطلبیم!:31:
نقل قول:
مگه آخر بازی چی شد من دقیق ندیدم دیگه اخراشو
فقط دیدم دارن آشغال پرت میکنن تو زمین :D
کد:http://rouydadnews.info/pages/428.php
فقط نيمه دومش يه كمي قشنگ بووود!!
بهترين بازيكن هم به نظر من عنايتي بووود!!
ولي حالم به هم خورد !! بازم مساوي!!