بلال از کی داره واگذار میکنه؟نقل قول:
Printable View
بلال از کی داره واگذار میکنه؟نقل قول:
فکر می کنم 10 یا 12 روز پیش ثبت نام کردند ایشون منتهی تو این مدت پیگیری نکردن دیروز صبح زنگ زندن بهشون گفتن خط رانژه شده مودمتونم بیاین تحویل بگیرید .نقل قول:
بلال زياد تعريفي نداره 256 كه واسه يكي از خط هامون گرفتم 20 كيلو دانلود ميده !
يه 2 مگ هم كه گرفتم اصلا سرعت به 200 كيلوبايت هم نميرسه !
بايد يه سري به مخابرات بزنم و ببينم داستان چيه؟
اقا يون سلام راستش لينگ اين پست را گم كرده بودم ببخشيد كه تو پست اولم اشتباه لوپي رخ داده بود فرمايش شما صحيح بود من اينترنت 2 مگ گرفتم برا اداره رو مركز بلال هست ولي چشمتون روز بد نبينه از روزي كه گرفتم در گير اونم 10 خط تلفن مركز ديتاي سه را ه جهانبار داره اگه روزي بگين 10 بار به هر خط زنگ ميزنم كمه ولي دريغ از يه بار جواب من نميدونم چكار ميكنن ولي يه روز وصله يه روز قطع تازه وقتي هم وصله يك بار پيج باز ميكنه دوبار نه كسي هم نيست جواب بده و چند بار رفتم سرو صدا دادم ديدم اونايي كه اونجان از من ناشي ترن فقط تنها چيزي كه فهميدم اينه كه بلدن مودم را كانفيگ كنن پشتيباني فني و غيره كيلويي چنده ؟؟؟؟؟/؟
اگه برا خودتون تو خونه ميخواهيد بگيريد حرفي نيست ولي خدا وكيلي برا اداره و شركت نگيريد كه دهن همه روتون باز ميشه بيچاره كردن منو سرعت دانلود خوبه ولي چه فايده يه پيچ را چند بار بايد رفريش كني تا باز بشه رفتي سراغ ديگري همين مسيبت را داري
تازه يادتون باشه اول كه ميگيريد 64 وصل ميكنن بايد حضوري بريد اونجا تا ژهناي باند بهتون عطا كنند اگه هم نرفتيد به نفع اونا
رو فيشتون همون هزينه را خواهيد داشت كي به كيه ؟
تازه يادم رفت بگم چند روزه كه افتضاح شده رفتم اونجا يكي از افايون ميگه حتما بچه ها دوباره روترها رو دسكاري كردن درست ميشه
قربون همتون رضا بندرعباس
نقل قول:
ممنون از راهنمایی هاتون.
شما بیشتر به فروم سر بزن
راستی سرعت دانلود چقدر هست؟
جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما راست می گید خیلی افتضاست خدایش همون شرکتای خصوصی می موندیم بهتر بود شاید چند سری بعدی درست بشه ولی حالا حالاها راه داره به نظر من کسانی که الان از شرکتای خصوصی دارند بهتره همونجا جاشون رو سفت کنن
برای تحویل مودم و Config و "مثلا" پشتیبانی به مخابرات سه راه جهانبار (مخابرات امام خمینی) مراجعه کنید
اتاق 106 ماله config هست ویکسری وسایل قدیمی هم تو اتاقه تعجب نکنید اینا شلخته ترین قسمت رویه زمین هستند برای همین اینقدر سرویسشون بده.
مودم هم همچین شکلی هست با مارک TP-LINK:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و عکس جعبه:
یک سری مودم هم دارن با جعبه قرمز من مارکشو ندیدم چیه.
یک قسمت از config اینا رو دیدم در قسمت Wide Area Network (WAN) Setup
PORT: 0
VPI: 0
VCI: 33
موفق باشید
با سلام دوستان من تا دیروز میخواستم برم ثبت نام کنم قیبل از اون 64 از شاتل گرفتم که سرعت دانود 10KB است . اما دیروز که از یکی از دوستام شنیدم که یه 128 گرفته و 20 دقیقه طول میکشه تا یه آهنگ دانلود کنه شاخ درآوردم واقعا موندم چی بگم . حالا از کسایی که گرفتن میخوام نظرشون رو بپرسم سرعت دانلدتون چقدره؟ راستی شنیدم یاهو هم آن نمیشه درسته؟
اینکه دستتون گفتن 20 دقیقه طول کشیده تا یه آهنگ دانلود کنند مبنای خوبی برای کند به حساب آوردن اینترنت نمیشه چون ممکنهنقل قول:
آهنگی که ایشون میخواستن دانلود کنند حجم زیادی داشته ، اما با این حرف که دوستان بیان و از کیفیت اینترنت در یافتیشون بگن موافقم
معمول یک آهنگ اگر MP3 باشه بین 1.5 مگ تا 6 مگ هست البته اینا رو همه می دونن ولی گفتم که به این ترتیب دوستان محاسبه نکنن بهترین راه همون سایتنقل قول:هست.کد:http://speedtest.net
دوستان نزارید چراغ این تاپیک خاموش بشه خواهش می کنم در مورد وضعیت ADSL چه دولتی و چه خصوصی نظر بدید تا در آخر به یک نتیجه مطلوب برسیم .البته من یک ایده دارم که از مدیریت انجمن در خواست کنیم یک نظر سنجی بین کل ISP ها بزارند اینجوری اگه کسی یک گذر کوچیکی از تاپیک داشته باشه یک نظری هم می ده. فکر کنم نتیجه بد نباشه!
موافقم.....نقل قول:
اینترنت 512 نوید رایان کیان - مخابرات بلال.
نقل قول:
شاتل بدترین سرویس را می ده.3 ماه ازشون گرفتم 2 ماه قطع بود 1 ماه هم کند بود.تازگیها پارس هم خراب شده.
سلامنقل قول:
شاید مشکل تنها از سرویس دهنده نباشه
چون در سرویس های ای دی اس ال بسته به منطقه مخابراتی ، نویز که روش باشه ، و حتی نویز و سیم کشی خونتون ! تاثیر داره
نقل قول:
نه به هیچ وجه این مورد صحیح نبود چون روی همون خط با همون امکانات از شرکت دیگه ای سرویس گرفتم و وکاملا خوب بود.البته پشتیبانی انلاین شاتل هم قبول داشت که بیش از ظرفیت واگذار کرده بودند.الان 2 ماه هست که پارس هم به همین مشکل گرفتار شده.
کسی می دونه باری اینکه بگی خط را برای شرکت می خواهی چه مدارکی لازمه؟
شاید الا مشکلی در مواردی که بالا گفتم پیش اومده ؟نقل قول:
چون روی همون خط با همون امکانات از شرکت دیگه ای سرویس گرفتم و وکاملا خوب بود.
درصورتی که دوستان شاتلی و پارس انلاینی دیگه اگه همین مشکلات شمارو داشتند حق با شما خواهد بود
در این مورد تحقیق کن اگه واقعا از اینور مشکلی نباشه مطلعشون کن و اگه بررسی نکردند ، نسبت به تعویض سرویس دهندت اقدام کن و الکی اعصابت رو خورد نکن
اره تماس گرفتم با پشتیبانی مشکلشون را تایید کردند .حالا موندم از مخابارت بگیرم یا نه؟چون 128 یکم پایینه م یخواستم ببینم اه بشه از طریق یه شرکتی بالاتر ثبت نام کنم.
دوستان مخابراتی نظر بدند که سرویسشون راضی هستند یا نه ! ؟
البته این نکته رو در نظر داشته باشید
گزارشات به دست آمده این روزها در بندرعباس و شهر های اطراف
قشم ،میناب و..... در این روزها شاهد پارگی فیبر نوری ، نقص فنی و کاهش سرعت اینترنت و شاهد افزایشresponse time هستیم
من فکر کنم بشه روش حصاب کردنقل قول:
اما چون قیمتش پایینه ممکنه ISPهای دیگه برای اینکه مشتری هارو از دست ندن خدمات ارزون ترو بهتری بدن:46:
مگه خود مخابرات قرار نبود سرویس بده؟پس چرا اطراف ما داره پارس آنلاین سرویس میده؟اصلا هم از مخابرات خبری نیست !!
فعلا که هیچ کدوم کم نکردننقل قول:
چرا پارس آنلاین قیمت هاشو کم کرده سرویس 59 تومنی ایش شده 51 تومن.............. 128 9گیگ سه ماه
آخه این ISPها دارن نامردی میکنننقل قول:
چند وقته پیش تصویب شد ISPها قیمت هارو کاهش بدن(20%) اما ISPها بجای کاهش قیمت ترافیک رو بردن بالا مثل شاتل
مخابرات هنوز اول راهه اگه کسی می گیره باید اینو هم در نظر داشته باشه که اگه پروژه شون شکست بخوره اونوقت چه بلای سر مشتریهاش می یاد البته منظورم اینه که اینقدر واگذار کنه که از پسشون بر نیاد ولی به نظر من امتحانش بد نیست.
مشهدی ها که مدت های زیادی هستش دارن از سرویس مخابرات
نهایت سرعت و کیفیت استفاده میکنند !
اقا سلام بالاخره فكر كنم دارن يه جايي ميرسند تازه يه چند روزي هست كه بدون قطعي داره كار ميكننه اگه دست كاري نكنن خوب شده راستي در مورد شاتل دوستمون گفت بدترين من هم پارس داشتم هم شاتل فكر كنم بدون طرف داري از اين دو شركت بزرگ
بگم من رسالت جنوبي هستم و حاضر نيستم شاتل رو با هيچي ديگه عوض كنم يكبار قطعي نداشتم حتي تو در گيري ها كه همه قطع شدن فقط يه چند روز افت باند داشتم كه اون هم با معذرت خواهي شركت بصورت پيام قبول كردم كه همه مشكل دارن .
512 شاتل به جان خودم از اين يك مخابرات خيلي بهتره
نقل قول:
من از پارس سوال کردم.گفتند هیچ کاهش قیمتی ندارند تنها کاهش سهم مخابرات از ماهی 3000 تومان به 1000 تومان بوده.
کسی نمیدونه چه مدارکی برای شرکت می خواد؟؟؟
آقایون کسی از نوید رایان کیان داره؟ البته همین شاتل هست ولی شعبه کوچیکش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اینترنت 512 نوید رایان کیان - مخابرات بلال. برای دانلود عالیه اما واسه Game نه !
دوست عزیز Cain متاسفانه مخابرات Time Out بیشتری داره چون سرویسشون خیلی بدجور زیادی Share شده برای گیمرها از نظر من شاتل بهترین گزینست البته دابکو رو هم شنیدم برای گیم خوبه ولی هنوز خودم تست نکردم.
هر کس بهتون گفته شاتل برای گیم خوبه اشتباه به عرضتون رسونده . من این برام یه عقده شده که با پینگ زیر 200بازی کنم.
نقل قول:
برای من بد نبود نمی دونم شاید هرجا فرق می کنه البته بستگی به سیم و مخابرات منطقه شما هم داره حالا اینا به کنار به نظر شما پس دیگه چه ISP می مونه که ما اون رو بعنوان یک ISP خوب در نظر بگیریم البته شما راست می گید شاتل پورت هاش مرتب نبود .کسی پارس آنلاین(سورنا) رو امتحان کرده ؟
دوستان یک رای گیری بین ISP ها هست برید و نظرتون رو بدید . البته کاشکی می شد خودمون بالایه تاپیک همچین نظرسنجی داشته باشیم .کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=306815
انگار این تاپیک داره ثانیه هایه آخر عمر خودش رو سپری می کنه. ما که هنوز به نتیجه نرسیدیم اگه شما رسیدید به ما هم بگید. ممنون
دوستانی که از مخابرات گرفتن: از موقع پر کردن فرم تقاضا یا پول ریختن حدودا چند روز طول میکشه تا مودم بدن وبعد وصل کنن؟
سلام
کسی نیست سرعت دانلودشو بذاره
کسی میدونه تو تهران کدوم منطقه ها مخابرات سرویس adsl میده؟