دوست عزیز cpu شما این SSE 4.01 رو پشتیبانی نمی کنه. از SSSE 3 یا SSE 2 استفاده کنید.نقل قول:
موفق باشی:11:
Printable View
دوست عزیز cpu شما این SSE 4.01 رو پشتیبانی نمی کنه. از SSSE 3 یا SSE 2 استفاده کنید.نقل قول:
موفق باشی:11:
من بازی Residen Evil cpde veronika رو وقتی میخوام با این برنامه بازی کنم سرعتش کنده و گرافیکش خیلی بد نشون میده و بازی لحظه ای هستش میشه راهنمایی کنید باید چی کار کنم؟
شما باید پلاگینهای مرتبت با کارت گرافیکتونو نصب کنیدنقل قول:
گرافیک من Geforce 9500 هستش میشه پلاگین مربوطه رو بذاریدنقل قول:
مرسی.نقل قول:
ssse3 رو انتخاب کردم وقتی رو اجرا کلیک میکنم این صفحه میاد.:13:
این صفحه برای انتخاب زبان هست ... شما باید گزینه ی اول انتخاب کنی که زبان انگلیسی هستش.
دوستان كلا از اين بازي هاي پي اس 2 كه نسخه كامپيوتري آنها مياد نخرند.چون ورژن برنامه اي كه استفاده ميكنند قديميه و فريم پاييني داره.نقل قول:
سلام.نقل قول:
الان که امتحان کردم دیگه این صفحه انتخاب زبان نیومد:13:و بازی اجرا شد و حالا می رسیم به نکته اصلی که همون تعداد فریم و سرعت اجرای بازیه که برای من افتضاهه (10 فریم)من که هرچی گزینه های پلاگین گرافیک رو به صورت رندوم تغییردادم هیچ تغییری تو بازی به وجود نیومد:41:دوباره مشخصات سیستم رو میزارم .اگه دوستان تنظیمات خاصی رو سراغ دارن راهنمایی کنن:46:
دو گیگ رم.
گرافییک geforce 8600 GT
سی پی یو Intel(R)pentium(R)dual cpu E2180 @2.00 GHz
اینم یه عکس از بازی و پلاگین گرافیکم.
بايد قسمت اسپيد هك و سي پي يو برنامه رو تنظيم كني.
دوستان سعی کنن اطلاعات صحیح بدن دوست من وقتی این پیام میادش یعنی شما بازی رو به برنامه معرفی نگردی اول اینکه حتما از بازیت image بگیر در تو قسمت config برنامه تو قسمت cd/dvd پلاگیم linzup رو انتخاب کن بازیی کهنقل قول:
image داری رو بهش معرفی کن
---------- Post added at 12:52 PM ---------- Previous post was at 12:49 PM ----------
نقل قول:
خوب عزیز من شما باید یه همچین فریم پایین رو بگیری در تنظیمات gsdx شما render برنامرو گزاشتی روی software که باید روی hardware باشه در ضمن در تنظیماتت speed ---- شما باید emotion engine رو روی x2 بزاری و vucycle رو تا اخر ببری جلو از بازیت هم image بگیر در ضمن gsdx شما قدیمی هست خیلی عزیز من داری با کدو ورژن pcsx2 کار میکنی از اینجا gsdx جدید رو دان کن و pcsx2 2186 هم دان کن
کد:http://cid-ec92aae47a89073b.skydrive.live.com/self.aspx/Emulation/Pcsx2/Gsdx-icc-r2570.7z
اول pcsx2-0.9.7-r2540 رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کن و توی پوشه pcsx2 خودت بریز .حالا اگه میخوای ویدیوها گیر نکنن این patch هارو دانلود کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وبریزشون تو پوشه pcsx2 خودت بعد برو تو برنامه و توی منوی System گزینه Enable Patches رو تیک بزن بعد تو Misc گزینه Show Console رو بزن بعد بازی رو اجرا کن.نقل قول:
منم god of war 2 رو نتونستم بازی کنم
توی فیلمش گیر میکنه...........
کسی نیس راهنمایی کنه؟؟؟؟
آقا منم god of war 2 رو خیلی راحت اجرا میکنم....سرعتشم خوبه.....ولی گرافیک بازی زیاد جالب نیست
سیستم من
E7500 - 2.93 - core 2 due
ram :2gb/1066 - kingmax
vga: Geforce 9600/1gb Real
از پلاگین Gsdx 1873 (MSVC 15.00,SSE2) 0.1.15 استفاده میکنم
با پلاگین 2423 و 2584 نیز همینطوره
تیک Native رو هم زدم
Frame Limiting CPU رو هم روی limit گذاشتم
speed hacks رو هم روی *2 cycle Rate گذاشتم
حالا یکی به من بگه که مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟؟
---------- Post added at 09:51 PM ---------- Previous post was at 09:49 PM ----------
دوست من یه مشخصات از سیستمت بدهنقل قول:
از چه ورژنی از pcsx2 استفاده میکنی
از چه پلاگینی؟
سلام
بهترین بیلد برای مورتال کمبات ارماگدون چیه.
اگه میشه بزاریدش برا دانلود
سلام دوستان من ميخاستم بازي GOD OF WAR 1و 2 رو با شبيه ساز بازي كنم ولي سرعتش بسيار بايين هست سيستم من هست CPU PENTIUm }r}4 3.00ghzگرافيك همgeforce7100 gsهست ايا با اين مشخصات ميشه بازي كرد يانه اگه ميشه با راهنمايي كامل بزارين ممنون ميشم
نقل قول:
نیازی نیست اینقدر فونت بزرگ بزاری برای راحت بازی کردن باید یه CPU دو هسته ای داشته باشی با همینم میشه ولی با فریم ریت پایین
گاد اف وار را در کامپیوتر بازی کنید
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=389663
آقا من با GOD OF War 1 وJak 3 هیچ مشکلی ندارم ولی تو God OF War وقتی فیلمش تموم میشه هنگ میکنه
میشه کمک کنید؟
حذف شود .................................
شما اول بگو داری با کدوم ورژن pcsx2 کار میکنی تنظیماتی رو اعمال کردی رو هم بگو در ضمن برای بهتر فریم گرفتن باید از بازیت image بگیری و حتما باید اینم دان کنینقل قول:
vcredist_x86.exe2.exe
سلام دوستان
من می خوام god of war 2 بازی کنم و از ورژن مختلف برنامه استفاده کردم (pcsx2-beta-1888و Pcsx2_0.9.6و2186 )
ولی تصویر یه سایه بدی داره یه جور مه مانند در ضمن از پلاگین های مختلفی هم استفاده کردم
دایرکس سیستمم هم آپدیته
CPU 2180
ram 2g
vga 1g 9400 gt
ببخشید.. کسی میدونه مشکل زیر مال چیه
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
جناب kolange_edalat2001 شما تو امظاتون 2 تا لینک گذاشتید که دومی خرابه و اولی میره تو قسمت کاربری شما در سایت اپلود ومعلوم نیست اون اموزش کجاست. میشه لینک درست وحسابی از اون اموزشه بدی تا برم ببینم چیه. منتظرم.
آقا تورو خدا يكي به ما كمك كنه
يعني واسه اجرا smack down2010
cpu 5400
ram 2
garhic 5800 كافي نيس؟؟؟
تو منو و اينا خوبه اما موقع بازي خيلي كنده
چيكار كنم؟؟؟
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما
سیستم من :
CPU: AMD ATthlon(tm) 64 x2 Dual Core Processor 5600+
Grafic : NVIDIA Geforce 9500 GT 1 GIG
RAM : 4 GIG
مشکلی که دارم این هست که
بازی :
SmackDown vs RAW 2010
را راحت اجرا می کنم فقط سرعت
بازی خیلی آرام هست
راهی برای بالا بردن سرعت نیست
آیا پلاگن یا چیزی هست برام بذارید ...
این بازی عشقه منه
یه کاری برام کنید
با کمال تشکر ....
سیستم بدک نیست ولی زیاد قوی هم نیست و باید در حدود 55 فریم بگیری. چند تا فریم میگیری؟ تنظیمات اسپید -- رو دستکاری کردی؟ سعی کن دایرکت ایکست آپدیت باشه و از آخرین ورژن برنامه استفاده بکن :نقل قول:
کد:http://www.mediafire.com/orleans
نقل قول:
با تشکر از پاسخ شما ..
من فقط pcsx2 0.9.6 را دانلود کردم فقط تنظیماتش را هم تغییر دادم .. دایرکت ایکس هم نصب کردم
ولی تا الان اصلا نه فریم نه پچ نه چیزی بهش منتقل نکردم
اصلا نمی دونم چی هست ...
اگه چیزی جدید هست برام بذار دستت درد نکنه ..
من فقط همون نرم افزارو گرفتم دارم همینجوری استفاده می کنم فقط تنظیماتشو دست کاری کردم
ولی فریم نمی دونم چی هست اگه جدیدش رو داری برام بذار
با تشکر ..
سلام
من God of War 2 رو با این pcsx2 چجوری سیو کنم؟
با F1 سیو میکنم بعد تو قسمت load بازی میزنه مموری کارت پیدا نشد
آقا من دسته ی xbox ندارم چی کار کنم؟ بازی rise to honor حتما باید دسته باشی که بتونی بازی کنی
لازمه یا نیست؟
و یک چیز دیگه
نرم افزاری هست که بازی های xbox رو بکشه؟
نه تا اونجايي كه من ميدونم.نقل قول:
لازمه یا نیست؟
این توضیحات خیلی گیج کنند هستش تو ÷ست اول
لطفا برا ما که تازه میخوایم این کارو بکنیم آموزش گام به گام راحتی بزارید
---------- Post added at 10:46 AM ---------- Previous post was at 10:46 AM ----------
در ضمن اگثر لینک هاش خرایه
نقل قول:
این توضیحات خیلی گیج کنند هستش تو ÷ست اول
لطفا برا ما که تازه میخوایم این کارو بکنیم آموزش گام به گام راحتی بزارید
من يه فيلم هم براي راهنمايي بهتر گذاشتم.
براي لينك ها هم سعي ميكنم اپديت بشه.
سلام
این سیستم ما نمی کشه یا از بازیه؟ Under Cover
فکر کنم 10 با 9 تا فریم میده!!!!!
با هر دو پلاگین گرافیک تست کردم هردو یکین
بازی دیگه ای هم ندارم چک کنم
می خواستم بینم اگه خوبه شروع کنم به دانلود ولی انگاری بده
حل شد
مشکل از پلاگین DVD بود
الان GameShark خوب میاد ولی UC به جای 1 فریم داره 5 تا فریم میده!!!
سلام دوستان
آیا میشه از گیم شارک تو این مبدل استفاده کرد.....؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آقایون ورژن جدید بر همه مبارک باد! کلی مشکلات بازی ها برطرف شده. اینم جدیدترین SVN های موجود :
PCSX2 SVN r3392 به تاریخ July 5, 2010 :
نظرتون در مورد قرار دادن بنچ مارک چیه؟ یعنی هر کس بیاد سیستمش رو همراه با بازی که انجام میده و تنظیماتی که روش کار کرده رو بزاره تا دیگران که سیستم مشابهی رو دارن و میخوان همون بازی رو اجرا کنن بتونن از تجربیات دیگران استفاده بکنن.کد:http://www.megaupload.com/?d=KEN00QLB
PCSX2 SVN r3436 به تاریخ July 9, 2010 :
کد:http://www.megaupload.com/?d=1P8TW4JX
اروره bios :41:نقل قول:
ها نبید؟ ها اهم :2:
آقا اين بازي ها را بايد ايميج بگيري چطوري؟ كمكككككككككككك