معمولا تو الكامپ برند هايي كه نمايندگي رسمي دارند قيمت ها رو پايين تر ميدهند ، اگر عجله نداريد صبر كنيد قيمت پايين تر ميگيريد ولي اطمينان زيادي نداره خريد نمايشگاهينقل قول:
خريد از الكامپ چطوره؟
معمولا تو الكامپ برند هايي كه نمايندگي رسمي دارند قيمت ها رو پايين تر ميدهند ، اگر عجله نداريد صبر كنيد قيمت پايين تر ميگيريد ولي اطمينان زيادي نداره خريد نمايشگاهينقل قول:
خريد از الكامپ چطوره؟
نمی دونم اما صبحی از خود فروشگاه با من تماس گرفتن و گفتن که این کانفینگ اومدنقل قول:
ه و اگه می خواهی بیا بگیر :19:
اما خوب برای من که نوشدارو بعد مرگ سهراب بود گفتم که نمی خوام :5:
حالا شاید بازم تعداد محدود بوده و دوباره نیومده تموم شده به هر حال گفتم اطلاع رسانی کنم :20:
منظورتون از "خريد نمايشگاهي اطمينان زيادي نداره" چيه؟نقل قول:
مگه همون شركت گارانتي رسمي داخلي ارائه نميكنه؟!
منظور من اينه كه شما فرصتي كه براي تست كردن تو فروشگاه داريد تو نمايشگاه نداريد ، بعدش هم معمولا چون زير قيمت عرضه ميشه تو نمايشگاه و قيمت ها پايينتر هست كمي شك بر انگيزهنقل قول:
اینو توی اون تایپیک گفتم ولی فک کنم جاش اینجا باشه
من یه لپتاپ میخوام که نسبت به قیمتش ارزش بالایی داشته باشه وزنش زیاد مهم نیست چون من به عنوان قابل حمل نمیخرمش فقط میخوام قوی باشه قیمتش حدود 1.5 یا بیشتر باشه نکته ی اساسی هم اینه که برای بازی مناسب باشه البته اگه بابام بفهمه بیشتر برا بازی میخوام بگیرم....
یادم رفت بگم باید یه چیزی باشه که روزی 16 ساعت روشن باشه اخ نگه شیر فهم شد
گفتم که من برای خرید کامپیوتر خیلی تحقیق میکنم پس نیاین بهم فقط یه اسم بدین تمام مشخصاتش رو باید بدونم
توی یه جمله بهترین لبتاب حاضر که به قیمتش بیارزه ولی چیز جدیدی که یادم اومد اینه که ایا لبتابی هست که خروجی hdmi داشته باشه یعنی بشه ازش به عنوان یه پلیر استفاده کرد و به تلویزیون full hd وصل کرد و با بالاترین کیفیت فیلم دید
خوب شما توقعات بالایی از نوت بوک خود دارید.نقل قول:
در مورد بازی الان نوت بوک هایی که با کارت گرافیک 4650 در بازار هستن برای شما مناسب هستن.
در مورد پورت HDMI باید بدونید که امروزه اکثر نوت بوک ها حتی 600 تومانی هم دارای این پورت هستن.
معمولا اکثر نوت بوک های موجود در بازار توانایی کارکرد دراز مدت و طولانی را دارا می باشند، مخصوصا نوت بوک از برند های معتبر مثل سونی و HP و اسوس و دل.
با توجه به قیمت پیشنهادی شما من مدل HP DV6-1225 رو توصیه می کنم.
اطلاعات کامل در مورد این نوت بوک و نظرات دارندگان این دستگاه در تاپیک زیر به طور مفصل هست:
کد:http://forum.p30world.ir/showthread.php?t=345347
مگه تو الكامپ خريد و فروش ميشه؟نقل قول:
قرار بود غرفه ها اجازه فروش مستقيم كالا نداشته باشند و بخاطر همين خيلي از شركتهاي فروشگاهي در الكامپ شركت نمي كنند.
نقل قول:
بله شنیدم دیگه از خرید و فروش منع شدن.اما قبلا میفروختن و با قیمت مناسبی هم میفروختن:31:
اما خوب شرکت ها برگه های تخفیف رو حتما ارائه خواهند داد پس باز ارزش بازدید و شاید گرفتن تخفیف رو داره
سلامنقل قول:
خيال همتون رو راحت كنم. ديروز يك عدد FW46 بيع فرمودم! :31:
با گارانتي 3 ساله ايران رهجو، 1650000 .
چون به نظرم به نسبت كانفيگش، قيمت خيلي خوبيه. البته فروشنده ميگفت كه سوني داره زير قيمت ميده!!! :13:
مباركم باشه... :27:
البته گ.يا چون تعداد محدود هست،فقط به مراجعه كنندگان حضوري جواب مثبت ميدن.
تلفني ميگن نداريم. (اي نامردا!!!)
راستي همراه نوتبوكهاي سوني، DVD اوريجينال ويندوز نيست؟
خيلي عجيبه؟!
دوست عزیز میشه ادرس و تلفن جایی که ازش خریدیو برام با پیغام بفرستی؟نقل قول:
خیر عجیب نیست . شما کافی یه یه ریکاوری بگیرید .نقل قول:
در این صورت همواره ویندوز ارجینال لپتاپ رو در اختیار دارین
درسته، ويندوز اوريجينال داريم،اما با تمام درايورها و برنامه هاي اضافي نصب شده!نقل قول:
يعني هيچ وقت ويندوز اوريجينال تنها نداريم كه بشه جاي ديگه استفاده كرد. :41:
درسته؟
ضمنا همراه لپ تاپهاي DELL چند DVD اوريجينال هست كه يكيشون ويندوزه!!!
همراه هيچ لپ تاپي ديسك ويندوز كه در بازار هست وجود ندارد. همه فقط ديسك ريكاوري را در بسته بندي ميذارن كه لپ تاپ شما را به روز اولي كه خريدي بر ميگردونه و شايد نشه ازش روي بقيه دستگاهها استفاده كرد.نقل قول:
فروشنده همراه لپ تاپ به من يك DVD ويندوز XP داد و گفت كه اريجينال است و روش اسم سازگار ارقام بود اما اون DVD هم فقط يك نسخه با درايورهاي لپ تاپ بود كه براي نصب سريال نمي خواست. (احتمالا با دستكاري اينطوريش كرده بودند) در طول مسير نصب هم زبان و مكان را نمي پرسيد.
فروشنده به من گفت كه اين DVD را به كسي نده. اما اون هم يك ويندوز عادي بود.
سلام
دوستان هیچ نظری در مورد apple macbook pro ندارن...
شاید یه خورده ضعیف تر از sony هم قیمتش باشه ولی رم هاش ddr3 هست و بدنه آلومینوم ...
طراحی فوق العاده زیبا و مصرف کم باطری
اقا من هر چی گشتم لپتاپ 4 هسته ای ندیدم این از کجا اومده واقعا هستنقل قول:
سلامنقل قول:
الآن ايسوس، اچ پي و دل مدلهاي 4 هسته اي دارند. مدلهاي G51Gx و VX5 از ايسوس و DV7-2040 از اچ پي در بازار موجودند. با قيمتهاي 2، 3.2 و 1.85 مليون تومان.
نقل قول:
سلام
آقا کدوم مدل دل 4 هسته ای هست؟:20:
دربازار نوت بوک ها استقبال چندانی از 4 هسته ای ها توسط شرکت های سازنده نشد و اگر دقت کنید ،اگر الان هم سری به سایت اکثر برند ها بزنید می بینید خبری از 4 هسته ای ها نیست.نقل قول:
فقط چند مدل با پردازنده های 4 هسته ای در بازار ایران موجود هستن.
الان نوت بوک ها با پردازنده های T9550 و T9600 و P9700 و.. بهترین ها در بازار هستن
HP Pavilion Model dv7-2180
CPU Type Intel Core 2 Quad Q9000 2.0G 6mb chache
Screen 17.3"
Memory Size 6GB DDR2
Hard Disk 500GB
Optical Drive DVD Super Multi
Graphics Card ATI Mobility Radeon HD 4650
Communication Modem, Gigabit LAN and WLAN
Card slot 1 x Express Card
Weight 7.74 lbs .
نه دوست عزيز.نقل قول:
لپ تاپ DELL حداقل تا پارسال كه من دو مدل از اون رو خريدم، يك DVD اوريجينال ويندوز ويستا به همراه دارند. همراه سريال كه همون سريالي هست كه پشت لپ تاپ ثبت شده...
ماله من هم که 3 - 4 سال پیش خریدمنقل قول:
یک سی دی جداگانه ویندوز XP + کد سریال هم به ته لپ تاپ چسبیده بود
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=355573
Studio 1555نقل قول:
Intel® Core™ i7-720QM Processor (1.6GHz, 6MB Cache, Turbo Boost)
ati 4570
1000$
Studio 17
Intel Core i7 720QM 1.6GHz (2.8 GHz Turbo Mode, 6MB Cache)
ati 4650
1100$
Studio XPS 16
Intel ® Core ™ i7 720QM 1.6GHz (2.8 GHz Turbo Mode, 6MB Cache)
ati 4670
1400$
Alienware M15x
Intel® CoreTM i7 720QM 1.6GHz (2.8 GHz Turbo Mode, 6MB Cache)
Geforce GT 240M
1500$
Alienware M17x
Intel® CoreTM 2 Extreme Quad QX9300 (12MB Cache, 1066MHz FSB)
GeForce® GTX 260M
1800$
نقل قول:
میشه مشخصات کامل این لپتاپ های دل رو بدید مخصوصا وزن
سونی لپتاپ 4 هسته ای زده؟
این نوت بوک ها هنوز وارد بازار ایران نشده.نقل قول:
خیلی وقته همه منتظره xps16 با کارت گرافیک 4670 هستن که نیمده و این مدل جدید هم به این زودی نمیاد(شاید بیش از دو ماه صبر لازمه،البته دو ماه پیش هم همین حرفا میزدن!!)
قیمت studio xps 16 جدید مسلما بالای 1800 خواهد بود .
اما مدل studio 15 با قیمت مقطوع و قابل قبول وارد بازار خواهد شد.حدود 1300 تا 1500
سونی تا کنون لپتاپ مدل 4 هسته ای از خانواده core i 7 نزده اما این احتمال هست در سری CW به کار ببره.
من منظورم بیشتر Alienware M17x بود
کی ممکنه بیاد ایران؟
سلام به همگی! من چند تا سوال فوری دارم. من تا 1900می تونم خرج کنم. اولین سوالم اینه که میارزه بگم لپ تاپو از اونور بیارن واسم؟(منظورم از لحاظ قیمتیه!چقدر قیمت تو ایران با اونور فرق داره؟!)
نقل قول:
هیچ وقت!!!!
البته در صورتی هم که به ایران بیاد ترجیح میدم با پولش یک خودرو بخرم!!!!!!!
نقل قول:
بستگی داره از کدام کشور خرید کنید.
خیلی از کشور ها از ایران گرونتر محصولاتشون رو عرضه می کنن.
در خاورمیانه بعد از امرات همین ایران بهترین مکان برای خرید لپتاپ ها هست.(برای ایرانی)
در ضمن نوت بوکی که از خارج وارد ایران میشن فاقد گارانتی هستن و خریدشون یک ریسک محصوب میشه.
(البته اگر خودتون از دیگر کشور ها بخرید و در اونجا به طور کامل نوت بوک رو چک کنید کمتر مشکل پیش میاد)
برای خرید از امریکا به نظر من بهترین انتخاب در این قیمت ، خرید یک نوت بوک از سری MACBOOK PRO 15 هست
سلام دوستان
من دیروز رفتم hp dv6 1225ee بخرم اما یه نفر گفت این لپ تاپ ها قابل اطمینان نیستن چون بعضی هاشون cpu و hdd می سوزونن واسه همین دست نگه داشتم با شما دوستان در میان بذارم .
نظر شما چیه این موضوع صحت داره یا نه؟
نه نمی تونم چک کنم!چون اگه بیارن واسم عموم از اتریش میاره(که تا چند روز دیگه میاد)! حالا نظر کلی شما چیه که بگم بیاره؟ ریسک گارانتی رو هم که حق با شماست دیگه...
خيلي ممنونمنقل قول:
چقدر قيمتاش خوبه
ديروز بازار بودم فروشتده ها اصلا خبرشو نداشتن
ميگفتن لبتاب بالاتر از 2 هسته اي تو ايران نيست
دوستان دوبي قيمتا چطوره...
يكي ميگفت نوت بوك هايي كه يه خورده قديمي شدن مثلا مال 6 ماه تا يه سال پيش باشن رو ميشه با 200 ، 300 تومن خريد...
دوستان خبر بازار نوت بوك تو امارات رو نداري؟
Processor:
Intel® Core™ i7-820QM Processor (1.73GHz, 8MB Cache, Turbo Boost)
Monitor:
15.6” High Definition (720p) LED Display with TrueLife™ and Camera
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Memory:
4GB Shared Dual Channel DDR3 at 1066MHz
Hard Drive:
250GB SATA Hard Drive (7200RPM)
Video Card:
512MB ATI Mobility Radeon HD 4570
Recalculating PriceStudio 15
Starting Price [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] $1,374 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چطوره
نوت بوک بسیار خوب و مناسبی هست اما اگر وارد بازار ایران شود باید قیمتی حدود2.8 Studio xps 1640 فعلی رو داشته باشد.نقل قول:
به هر حال باید منتظر ورود این محصول باشید و شاید بیش از دو ماه طول بکشد.
شاید انتخاب xps 16 جدید با صفحه نمایش 15.6 و کارت گرافیک 4670 مناسب تر باشد.اختلاف قیمت چندانی با این نوت بوک ندارد
من نمیفهمم یعنی چی اخر 1.6 یا 2.8:13:کد:Intel Core i7 720QM 1.6GHz (2.8 GHz Turbo Mode, 6MB Cache)
نقل قول:
در حالت Turbo Mode یعنی وقتی O.C میشه به این فرکانس میرسه و خود پردازنده در فرکانس 1.6 کار میکنه.
این کار برای مصرف کمتر باتری در حالت عادیه؟ یعنی تو 2.8 مشکلی براش پیش نمیاد؟نقل قول: