رمان همراز نوشته ي منير مهريزي مقدم
خلاصه داستان: «همراز» داستان دختر جوونيه به نام مژگان. مژگان مادرش رو خیلی زود از دست میده و تحت توجه و محبت کامل پدر و برادر بزرگش مجید بزرگ میشه. 18 سالش که میشه پدرش به اصرار عمه هاش با فرشته نامی ازدواج میکنه. مژگان به شدت مخالفت میکنه و به آزار و اذیت فرشته میپردازه. فرشته واقعاً مثل یک فرشته بوده و با مهربانی و گذشتش مژگان رو به راه میاره و محبت قلبیش رو میخره.
فرشته تو راه خونه یه همراه همیشگي داره که دورادور مراقبشه. درست زمانی که همراهش تصمیم میگیره بهش نزدیک بشه، مژگان توی محل کارش با احسان فرهمند آشنا میشه که این آشنایی به عشق و ازدواج ختم میشه. تازه در مراسم خواستگاری مژگان متوجه میشه که همراه همیشگي حسام برادر کوچکتر احسانه!
عشق حسام به عنوان یک راز بین حسام و مژگان باقی میمونه ولی حسام ضربه خیلی خیلی سختی از ازدواج مژگان و احسان میخوره. زندگی مژگان و احسان یک زندگی بسیار عالی و عاشقانه بوده که با بچه دار نشدن مژگان و اذیت مادر احسان کمی تلخ میشه.
مژگان و احسان سیاوش رو از پرورشگاه پیش خودشون میارن و بعد از سالها خدا بهشون فرزند دختری میده و بازی روزگار ....
به نظر من كلا رمان خوبي بود و براي مخاطب باور پذير بود.داستان سوژه ي خوبي داشت.ولي نميشه گفت نو بود.چون يه جورايي شبيه داستان رمان الهه ناز بود ولي بر عكسش.دو تا شخصيت جديد هم داشت كه من توي رمانهاي ديگه نديده بودم.شخصيت مژگان براي خانما و دختر خانما شخصيت جذاب و دوست داشتنيه.چون مي تونست درست فكر كنه و تصميم درست رو بگيره.ولي توي رمانهاي ديگه همچين شخصيتي كمتر ديده ميشه.شخصیت فرشته زن بابای مژگان خیلی خوب و نو بود چون معمولا توی رمانها زن بابا ها بد جنسند و از این حرفها... ولی اینجا خلاف این نوشته شده بود.
داستان معايبي هم داشت:
بزگترين سوتي داستان در مورد زمان زلزله ي بم بود كه گفته بود توي شهريور ماه اتفاق افتاده در حالي كه توي دي ماه 1382 اتفاق افتاد.حالا نويسنده نمي دونسته، من نمي دونم اون ويراستار و ناشر هم نفهميدن يا اينكه اصلا كتابها رو نمي خونن چون اين كتاب خيلي غلط نگارشي هم داشت!!!!!
از قضیه بم که بگذریم سوتی دیگش کنکور سیاوش بود به نظر می رسه که خانم نویسنده اطلاع نداشتن که رشته پزشکی روزانست و اگر کسی قبول شد تا دو سال نمی تونه تو کنکور شرکت کنه!
امتيازايي كه من به اين رمان ميدم از 10 نمره:
جذابيت 7.5
باور پذيري 10
در كل 9.5