از نظر سر کار بودن خیلی هم قابل قیاسه...نقل قول:
Printable View
از نظر سر کار بودن خیلی هم قابل قیاسه...نقل قول:
این از اون سریالهایی هست که با این که خیلی خنک و کلیشه ایه ولی به خاطر داستان ساده ای که داره ملت رو به خودش جذب کرده. چون اگه حتی دو سه قسمتش رو هم نبینی باز هم ماجرا دستت میاد.
نه شکوفه جان....نقل قول:
یلدا اسمش سحر قریشی :دی
به تازگیم یه فیلم بازی کرده اسمش لج و لج بازیه که با سارا خویینیهاو نیما شاهرخ شاهی هم بازی شده...واسه آبان اکران میشه....
اینم عکسای فیلمس که سحر قریشی توش بازی میکنه...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
غالبا تمام سریال های داخلی این مزیت رو دارننقل قول:
اینجا تاپیک دلنوازان یا من اشتباه اومدم؟!:31:
بابا یکی بگه اینا تو دوبی چیکار کردن دیگه...:19:
کم کم ماجرا داره پیچ میخوره...:18:
این بهزاد چه یدفه چسبید به باباش!!!:10:
«مهران مهام» در گفتوگو با فارس:
بازخورد اجتماعي «دلنوازان» مثبت بوده است
خبرگزاري فارس: تهيهكننده مجموعه تلويزيوني «دلنوازان» گفت: بازخورد اجتماعي سريال تلويزيوني «دلنوازان» ساخته «حسين سهيليزاده» در هفته نخست پخش از شبكه سوم سيما مثبت بوده است.
«مهران مهام» در گفتوگو با خبرنگار راديو و تلويزيون فارس در مورد بازخورد پخش اين سريال در جامعه، گفت: من بيشتر بازخورد اجتماعي سريال را مدنظر ميگيرم كه الحمدالله تا به حال در برخورد با افراد مختلف خوب بوده است.
وي با اشاره به زمان پخش اين مجموعه تلويزيوني گفت: البته دوست داشتم كه زمان پخش سريال نيم ساعت ديرتر ميشد زيرا مخاطب ميتوانست بهتر به پاي آن بنشيند. البته به نظرم، هر سريال خوبي ميتواند در هر وضعيتي، حقش را از آنتن بگيرد.
مهام با اشاره به اين كه اين روزها قسمتهاي خارجي سريال 50 قسمتي «دلنوازان» تصويربرداري ميشود، به فارس گفت: تصويربرداري اين سريال، تا يك ماه ديگر ادامه دارد.
به گزارش فارس، داستانهاي اين سريال را «عليرضا كاظميپور» و «سعيد جلالي» نوشتهاند و در گروه فيلم و سريال شبكه سه سيما توليد ميشود.
«مهران مهام» و «ايرج محمدي» تهيهكنندگان اين سريال هستند و بازيگراني نظير سياوش خيرابي، شاهرخ استخري، زهره فكورصبور، فريبا كوثري و پرويز فلاحيپور در آن ايفاي نقش ميكنند.
در خلاصه داستان «دلنوازان» آمده است: جهان و فرغ خواهر و برادري هستند كه ساليان سال در يك خانه دو طبقه به همراه فرزندانشان زندگي مي كنند. آنها جهت امرار معاش چند وقتي است كه يك آژانس هواپيمايي افتتاح كردهاند و بهزاد قرار است با مهتاب ازدواج كند اما طي حوادثي اين اتفاق رخ نميدهد و اين شروع ماجراهاي اين دو خانواده در سريال دلنوازان است...
ساير عوامل اين پروژه عبارتند از: تصويربردار: سهيل نوروزي، صدابردار: مهدي آزادي، طراح صحنه و لباس: آنيتا جواهرچي، چهرهپرداز: مهري شيرازي، برنامهريز: مجتبي خادمزاده، دستيار اول كارگردان: حميد سليماني.
خوب معلوم شد حق با جهان هست نه با اتابک چون جهان رفته جبهه و اتابک رفته تو کار دارو
و تو سریال ایرانی کسی که میره جبهه کلاهبردار از آب درنمیاد!!
این دیگه از اون حرفا بود !!
پس اون مدرکی که داره چی؟؟ حتما جهان یه ریگی تو کفشش هست:دی
ایول دمت گرم واقعا واقعیت گفتی:27:نقل قول:
به نظر میرسه جزو معدود سریال هایی باشه که ارزش دیدن داره
البته به نظر میرسه
این دکتر همکار یلدا 20 سالشه من نمیدونم چطوری تخصص گرفته با اون قیافش
اصلا بهش نمیاد دکی باشه
اصلا لازم به این نبود.فکر کنم اسم اتابک یک اسم اریایی باشه .اگر اشتباه نکنم.نقل قول:
پس او ادم بسیار بدی هست .چون اسمش ایرانی هست و عربی نیست.البته جهان هم فکر نکنم عربی باشه ولی چون خیلی قدیمی نیست.زیاد جهان ادم بدی نیست
کسی میدونه سریال چند قسمته ؟
نقل قول:در راستای ادامه صحبت سما عزیزان جان باید بگم که علاوه بر اینها جهان ریش داره ولی اتابک نداره.پس نتیجه میگیریم که اتابک ادم بدیه و جهان هم فرشته مهربون.(شکلک خنده) واقعا خوبی یا بدی افراد به ریش و جبهه و اسمه؟(جدی گفتم.روش فکر کنین)نقل قول:
نیازی به فکر نیست حرف شما کاملا درسته اصلا ریش و جبهه و اسم نیست ولی تو ایران فرق میکنه ، پارسال بود(تاریخ دقیقش نمیدونم) که نیروی انتظامی بدجوری بازرسی میکرد یکبار دیدید یه شخصی که ریش داره بازرسی کنن من که ندیدم ولی هرکی ریشش یه فرمی داشت فورا بازرسی میکردن و میگفتن این چه ریشیه و ..... خوب این یعنی چی؟؟؟نقل قول:
جدی گفتم.روش فکر کنین)
تو سایت شبکه 3 نوشته 50 قسمتِ 30 دقیقه ای.نقل قول:
ولی به نظر میاد اتابک درست گفته باشه اخه خیلی مطمئن حرف میزنه :دی
من تو این سریال فقط از یک شخصیت حالم بهم میخوره اونم یلدا خانومه ...واقعاً تحملش سخته.
به نظر من شاید بهزاد با یلدا ازدواج کنه ولی پس از مدتی از هم طلاق بگیرند و بهزاد با مهتاب ازدواج کنه.
من از اون دختره خواهر مهتاب حالم بهم میخوره
نه مهتاب اون دکتره رو درمان می کنه بعد باهاش ازدواجح می کنهنقل قول:
بی چاره روشنک:13:نقل قول:
نه من که می گم همش نقشه است اتابک پول داده ستایش رو بدزدن و...نقل قول:
نه بابا نقشه نیس
به نظرم بابای یلدا ستایشو دزدیده چون وقتی بهزاد اسمشو گفت باباش یه جوری شد و حتی فکر کنم میخواست از ازدواج منصرفش کنه
شدیدا تایید میشهنقل قول:
از اون تیپ دختر های مزخرفیه که اگه جلوی من باشه و این اداعا و رفتار ها رو داشته باشه کم کمش با چرخ گوشت یک بلایی سرش میاد
خوب همین نه از اون جایی که شناخت می گم نقشه ست می ترسه بهزاد با یلدا ازدواج کنه همه چیز لو بره...نقل قول:
همین الان دارم سریال رو میبینم
و واقعا هم لذت میبرم وقتی بهزاد حال این دختره رو میگیره و داغونش میکنه
ابروی هر چی دختر برد
:دی
ولی خوب خیلی خوب از عهده ی نقش یه دختر لوس بر اومده
امشب خوشم اومد اون تیکه بهزاد خوب حال روشنک رو گرفت :27:
بیچاره گریش گرفت :31:
چقدر داره مصنوعی بازی میکنه بابا این دختره یلدا
حرکاتش شده این: نگاه سریع به اطراف(راست یا چپ) یا به زمین - نگاه به طرف مقابل- دیالوگ- لبخند تلخ- انتظار برای دیالوگ طرف مقابل
دوباره نگاه سریع به اطراف( اینبار چپ یا راست) یا به زمین - نگاه به طرف مقابل- دیالوگ- لبخند یا نیشخند تلخ- انتظار برای دیالوگ طرف مقابل کـــــــــــــــات
همشون یه جورایی مصنوعی دارن بازی می کنن
همینمون هم مونده بود بیمارستان بشه مرکز لاپوشانی و ترک اعتیاد معتاد از نوع متخصص جراح قلب !!!
نقش رامین چرا اینجوریه؟
کلا تاثیرش تو سریال چیه؟
همش که بهش توهین می کنن و فحش میدن تو سریال
از سیاوش خیرابی انتظار نمی رفت تو سریال دومش اینقدر پسرفت کنه و همچین نقشی رو بازی کنه
البته شاید در ادامه سریال نقشش بهتر بشه.
ماشاالله شما چه موشکافانه بازی بازیگرا رو برررسی می کنینقل قول:
نکنه خودت کارگردانی یا دانشجوی کارگردانی؟
نه بابا فقط با دقت به جزئیات نگاه می کنم همیننقل قول:
با سلام به بچه ها احتمالا ستایش همون زهره فکور صبور باشه که نابیناست و تو تبلیغش میزارنش .با توجه به قسمت آخر که اتابک اینجوری با یلدا صحبت کرد یه چیزایی داره رو میشه .
راستی این یلدا یه فک و فامیلی با فراهانیها نداره آخه خیلی شبیهشونه اما از نظر بازی کاملا برعکس و مصنوعی!!!
ظاهرا که سریال خوبی ازکار دراومده.اینکه ببینده نتونه حدس بزنه که داستان چطوری رقم خواهد خورد ،خودش نکته خوبیه که ما این روزا خیلی کم تو فیلمها و سریالهای وطنی میبینیم.نکته دیگه هم بازی خوب و منطقی بازیگران،خصوصا جوونتر های فیلمه.با اینکه شخصیت های جوون فیلم تازه کار و بعضا تجربه اولشون هم هست،دارن شفاف و ملموس نقششون رو ایفا میکنن.
در حقیقت این هنر کارگردانه که داره خوب ازشون بازی میگیره.
نقل قول:نقل قول:
خیلی جالبه تمام آقایون از روشنک و تمام خانمها از یلدا متنفرن !!!
دلیلشم معلومه .
واقعا اگه تا اینجا کل سکانسایی که این پسره توش بوده رو حذف میکردن هیچی از سریال و قصه کم نمیشد بلکه جذاب ترهم بود .نقل قول:
حیف این فیلمنامه ها که با عجله و بدون بازنگری نوشته میشن . وگرنه موضوع بدی نیست ! .
سياوش خيرابي نقش پيام بازرگاني و در اصل ايفا ميكنه.
نقل قول:
ما که از روشنک متنفر نیستیم:دی
اين تيكه هايی كه بهزاد به اين روشنك ميندازه خيلی قشنگه !! كيف ميكنم وقتی حالشو ميگيره !
تایید میشهنقل قول:
خوب میشه دلیلش رو بگید تا ما هم بدونیم از نظر شما دلیل این که اقایون از روشنک متنفر هستن چیه ؟نقل قول:
این سریال کیا پخش میشه و تکرارش ساعت چنده؟
شب ها 20:45
تکرار هم روز بعد 16:45
کسی نمیدونه چند قسمت پخش شده ؟