از من که 4500 گرفتن!:18:
دیروز رفتم ثبت نام. بیچارم کردن. رد شدن از هفت خوان رستم آسون تر بود.
Printable View
از من که 4500 گرفتن!:18:
دیروز رفتم ثبت نام. بیچارم کردن. رد شدن از هفت خوان رستم آسون تر بود.
پس من که ازم 6300 گرفتن باید چی بگم؟؟؟
مدرک دیپلم یا پیش دانشگاهی؟نقل قول:
آخه سال قبل من پیش دانشگاهی رو فقط فرستادم الان دیدم بعضیا می گن دیپلمو باید بفرستی؟
از من 2800 گرفتن + یه 100 تومنی که مثل گدا ها منگنه کردن به برگه. :دی
مدرک دیپلم تاییدیه نمیخواد که ..... گواهی موقت پیش رو من یه کپی گرفتم ازش .... کپی رو فرستادم ...
زیاد خودتونو اذیت نکنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونموقع انقدر سرش شلوغه که هر چی بدید قبول می کنن!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تقریبا با 6 تاعکس رفتم!!!!!!!!:دی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سری از این گواهی مواهی ها داشتم که مثل اینکه باید می بردیم منطقه مهر بزنه که من بدونه مهر دادم کسی نفهمید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر چی ندید نقصیمی زنند بعدا کامل می کنید زیاد مهم نیست !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی این همه تو تلوزیون و سایت هاشون تاکیید میکنن . خط و نشون میکشن همش کشکه؟:21:نقل قول:
به حق چیزهای نشنیده :13:
دوستان سلام
یکی از دوستانی که ثبت نام کرده میتونه مراحل ثبت نامی رو که انجام داده کامل بگه تا بقیه هم بدونن
من دیروز با دوستم رفتم دانشگاه شهرمون واسه ثبت نام
اول اسم نوشتن تا صداشون کنن
بعد روی برد اسمشون + شماره دانشجویی زده بود
صداشون زدن رفتن داخل فرم پر کنن و مراحل ثبت نام رو انجام بدن که من نتونستن برم ببینم چی به چیه؟
من تازه مدارکم رو فرستادم که کارت معافیت برام صادر بشه (یعنی معاف شدم)نقل قول:
هر چی ندید نقصیمی زنند بعدا کامل می کنید زیاد مهم نیست !!
نظام وظیفه گفت الان استعلام نمیدیم که شما معاف شدی
حالا من اگه بگم شرایط اینه مشکلی پیش نمیاد و واسه این هم نقصی میزنن؟ یا این فرق میکنه؟
علی علی
آقا من ديپلم رو دادم واسه تاييد.....
چي كار كنم حالا.؟؟؟؟؟
فکر کنم ثبت نام دانشگاه از قبول شدنش مشکل تره!!
آره راست میگی.نقل قول:
یکی از دوستام دانشگاه زنجان قبول شده بنده خدا رفته دانشگاه واسه ثبت نام گفتن برو هشتم مهر بیا واسه ثبت نام . اون هم گفته پس چرا تو سایت سنجش اطلاعیه ندادید . گفت : ببخشین اشکال از سازمان سنجشه.
:41:
ثبت نام من هم امروز صبح بود ( دانشگاه کردستان ، صنایع) خوابگاه خودگردان هم دادن واسه ترم اول
از 6 مهر هم گفتن کلاس ها شروع میشه
ترم 1 هم که خودشون انتخاب واحد اماده واسمون کرده بودن
فقط یه چیز بود که نوشته بودن داوطلبان طی روزهای آینده نسبت به ارسال تاییدیه ( ارزش تحصیلی) مدرک پیش دانشگاهی از پست سراسر کشور اقدام نمایند در غیر این صورت از تحصیل ان ها ممانعت به عمل میاد .
ازشون پرسیدم گفت : بری آموزش پرورش خودش می دونه باید چکار کنه
شما ها کسی هنوز به این مورد برخورد نکرده ؟
منم دیروز صبح ثبت نام کردم ولی موقع ثبت نام یه قسمتی بود که خودش مدرک تاییدیه تحصیلی رو پست می کرد باید 3500 تومن با کپی گواهی موقت تحصیلی رو بهش می دادی همین!!نقل قول:
ولی حالا هم می تونی بری یکی از خدمات پستی شهرتون و همین کارو بکنی
به ما گفتن از 30 ام شهریور کلاسا شروع میشه ولی فک نکنم دانشجوا تا 6 مهر بیان
میگم دانشگاه شما کجا بود من ندیدمش؟؟؟؟
یکی از بچه ها میگه من با رتبه 50 هزار رشته IT در شیراز قبول شده
خود شیراز نه غیرانتفاعی
راست میگه؟
اگر با 50 هزار کارشناسی میارن اونم دولتی شیراز باید درش رو تخته کنند
شما روزانه هستی یا شبانه؟نقل قول:
به روزانه ها خوابگاه میدن
این که شنیدم
سلام
آقا من مدرک پیش دانشگاهی و دیپلمم رو گم کردم البته اصلشو حالا چکار کنم دانشگاه ثبت نامم میکنه یا نه ؟
باید چکار کنم؟
دوستان کمک کننند
من روزانهنقل قول:
تو کردستان که به همه ترم اولی ها خود گردان میدادن
( احتمالا واسه گرفتن پول بیشتر و ساختن زیر ساخت ها :31: )
گفتن از ترم دو میاین تو خوابگاه های خود دانشگاه
سلام
این گواهی تحصیلی سال ماقبل دیپلم همون کارنامه هست یا باید بریم از مدرسه گواهی بگیریم؟
بری مدرسه فکر کنم دوباره بده..به دوست من که دادن...نقل قول:
ثبت نام که میکنن ولی با مدارک ناقص که هر چی زودتر باید تحویل بدی..
نه بابا باید بری مدرسه..اونا خودشون بهت میدن هر چی لازم باشه...کارنامه دیگه چیه..:دی..البته تو اونی که مدرسه بهت میده کارنامه سال دیپلم و ماقبلشو هم داره..نقل قول:
پس باید برم مدرسه .:27:نقل قول:
کد دانش آموزی رو هم باید با خودم ببرم ؟:21:
برای ثبت نام دانشگاه کد دانش آموزی هم میخوادنقل قول:
من مدارکم رو گم کردم دیگه نمیتونم تحویل بدم که ... یهنی مدرک بهم نمیدن؟؟؟نقل قول:
واسه تحویل گرفتن مدرک پیش و دیپلم که مدرک خاصی لازم نیست به مدرسه بدی......نقل قول:
این گواهی سال ماقبل دیپلم رو نمیشه بعدا برد؟
همون گواهی دیپلم کافی نیست؟
آخه یکی نیست بگه وقتی من دیپلم رو گرفتم و پیش رو هم خوندم میشه سال قبل از دیپلم رو نخونده باشم؟ :دی
واقعا مایه خنده ان همشون. :دی
امروز رفتم مدرسه گفتم به من یه گواهی سال ماقبل دیپلم بده . اون هم گفت اصلا چنین چیزی وجود نداره هر وقت از تو این گواهی رو خواستند تو کارنامه سال دوم رو بده .نقل قول:
این عین جمله های یه دفتر دار بود:46:
نه اون گواهی دیپلمی رو که می دید ریز نمرات سال های قبل هم تو 1 برگ بهش پیوست شده همون کافیه.
سال قبل من مدارک راهنماییم رو هم بردم طرف گفت اینا رو دیگه بریز دور اصلا بدرد نی خوره.:41:
آقا دستت درد نکنه. خیالم رو راحت کردی. :31:نقل قول:
اینقدر این روزا اینور اونور رفتم که دیگه نا ندارم.
یه روز کامل وقتم تو آموزش و پروزش تلف شد فقط واسه تایید گواهی پیش و دیپلم.
یه روز ثبت اسناد واسه تعهد دادن برای خوابگاه.
یه روز رفتم کلی مدارک اسکن کردم برای ثبت نام اینترنتی که تازه تو سایت زدن دیگه نمی خواد اسکن کنید.
واقعا ثبت نام از خود کنکور سخت تره.
خواهش میکنم . به نظرم بعضی ها دارن برای بازارگرمی شایعه ایجاد میکنن بعدش هم می خندن .نقل قول:
همون طور که گفتم برای ثبت نام فقط گواهی موقت دیپلم و پیش دانشگاهی و ریز نمرات دیپلم و پیش دانشگاهی و اگر هم خواستند کارنامه سال دوم یا سوم دبیرستان. بقیه همش کشکه :27:
بايد بري تو سايت سامان سنجش از كارنامه نهايي آزمون سراسري ت پرينت بگيري :20: