منم با نام کاربری Armageddon
Printable View
منم با نام کاربری Armageddon
نام کاربری من هم همین نام کاربری P30 هستش==>DrXoX
اعلام آمادگی برای تشکیل یه قبیله مخصوص برویچ p30world
در اینده ای نزدیک امپراطوریتو نابود میکنم:21::31:نقل قول:
نقل قول:
اخه مرد حسابی چیزی به نام غارت تو اون منو وجود داره اینو من خودم در زبان عامی می گم تو بازی حمله است
خودت باید اینو بفهمی دیگه .
حمله = غارت و جنگیدن با فرد به شرت داشتن سرباز اگه نداشت فقط غارت می کنه
حمایت = فرستادن نیرو ها به جنگ ویا کشتار گاه به نفع کس دیگری یعنی کمک به دوست( این رو از نقطه نظر روان شناسی گفتتم )
پاکسازی = اگه در جایی جنگ بشه بافرستادن نیرو در این حالت می تونین منابع به دست بیارین راه آسونتر برای فهمیدن اینکه کجا جنگ شده کجا منابع ریخته باید حساب vip داشته باشیت برین به قسمت دنیا سمت راست پاین نوشته پاکسازی (فقط در حساب vip این منو فعاله ) میتونین مختصات نقطه ای که باید پاکسازی شه رو ببینین همچنین مقدار سرباز لازم برای پاکسازی رو خودش جلوش نوشته.یعنی به اون قلعه حمله نمی کنن ومرده نمی دید
جاسوسی = سوار جاسوس رو باید با این گزینه بفرستین جلو .
گشت زنی = تا حالا امتحان نکردم فکر کنم فرستادن نیرو دنبال نخود سیاه زمانی که نمی خواین با دشمن در گیر بشین یعنی می دونین طرف نجیب زاده نداره و منابع شما در امان هست.
خسته نباشی...نقل قول:
من هنوز حمله نکردم
(الان می فهمم مهدی بد بخت نووب چه اذیت میشده : دیی )))
نوببودنم بدهای : دی
نیروهای حجومی و دفاعیو کامل بگو
می خوام بسازم نمی دونم چی بسازم.
هجومی می خولم :|
بازیش باحاله منم اومدم : دی
کاربریم OS37
کنارم خیلی اسم ایرانی هست خواهشا حمله نکنید
دوستان یه سئوال :
میشه چند تا کاربر درست کرد منابع رو بفرستیم تو یه قلعه ؟ ( بدون مشکلات بن شدن )
منم امروز صبح اومدم
arman1374
نقل قول:
اره چرا نمی ساخت ولی درجا می فهمه اول می گه تعدد اکانت داری دلیلش رو به مدیر بگو منم گفتم بروبابا بعد 2 روز بن شدم 48 ساعت از اکانت vip رایگان که داده بود به همین می زون مونده بود وقتی اومدم دیدم چه کلاهی سر خودم گذاشتم خیلی ها خواستن این کار رو بکنن اما مثل من بن شدن.
بچه ها از مراسم از همون اولیه ( عبادت ) استفاده کنید فقط 10 تا سکه میخواد من 2 بار استفاده کردم یه بار 20 تبرزن بهم داد یه بار 616 تا از همه منابع
اگه میلت توی یاهو هست : شما باید بری به قسمت اسپم نه اینباکسنقل قول:
مال من رفته بود اونجا من از اونجا اوکی کردم و کماندار گرفتم : 200 تا
جالبه اینقدر محدودیت گذاشن که اکانت دوم بدردی نمیخورهنقل قول:
سکه هاشم خیلی گرونه 50 هزار اخه واسه 3000 سکه ؟!!!
وقتی که امریکا میشه با دلار حساب میکن
وقتی اروپا میشه یه چیزی دیگه ولی ایرانی ها باید با دلار حساب کنن بدن
میگم شکایت کنیم بگیم ریالش کنن :31:
میگم یه ip chenger بگیریم هی روی رای کلیک کنین امتیاز جمع کنیم شدنیه
راستی چجوری سکه بگیرم میگه باید بخرین مرتیکه من بخوام ÷ول بدم که میرم ولفنشتاین میخرم بازی میکنم :دی
kasi nemikhad javab bede?نقل قول:
از یه مرورگر دیگه استفاده کنیدنقل قول:
مطمئن بشید که واقعا ثبت نام کردید
اگه نشد تو فروم خودش یه تاپیک بزنید و اطلاع بدید
همممممممم
منم رفتم خاوستم عضو شم! ولی هر کاری کردم دلم نمیاد بازی تحته مرورگر بازی کنم!
همین بی اف اچ خودمون خوشمزه تره!
شما همون BFH رو بازی کن مرحله بعد هم CFH و بعد DFH والی ماشاا...:8:نقل قول:
نقل قول:
من یه راه بهتر بلدم اصلا به این جیب بر ها ریالی ندید کاملا آشکار می خوان جیب بری کنن بازی تریبل وار این قدر محدودیت منابع نداشت و نیز هر بار می تونستی در خواست ساخت 2 تا ساختمون رو بدی ولی این خیلی محدودیت گذاشته اصلا به قسمت منابع لازم برای سطح بالا برو اگه رو عکس هر منبع کلیک کنی میره تو . برای ساخت سطح 25 از هر منبع میانگین 15000 تای می خواد در حوالی که 600 تا سرعت پیشرفت داری یعنی باید یه 24 ساعتی منتظر باشی یا برای سطح 30 که آخرشه از هر منبع 50000 تا می خوار که باید 35 ساعت منتظر بازی هیچ کاری نکنی تا اون میزان رو جمع کنی هیچ یک از بازی ها این طوری نیست رسما جیب بریه تو بازی یکی مفتی بازی می کنه بازی سازی می کنه با تبلیغات گذاشتن از اون پول در میارن و یکی پول می ده راحت تر از بقیه بازی می کنه . ارزش دادن ریالی رو نداره
دیگه اینقدر یه بازی پولی نمی شه مثل اینکه همه کار می تونی بکنی فکر نکنم تو این بازی هیچ در بسته ای نباشه که با پول باز نشه .
به به به
پس که اینطور
دزد هم تشیف دارن با دز بالا!!!
سلام پیشکسوتان عزیز.
همگی خسته نباشید.
فکر کنم من شانس ندارم کماندار گیرم بیاد.
بازم سعیمو میکنم/ممنون که راهنمایی کردی.
کسی ، قبیله ای چیزی میزی نداره عضوش بشیم.؟؟؟؟؟؟؟؟:19::31:
نقل قول:
سبک این بازی با اون بازی خیلی فرق میکنه :31:
تو هم بیا
دوستان میگم این سایت khanwars.ir تحت حمایت سایت اصلی هست یا این ایرانی ها جدا جدا فارسیش کردن و ... ؟؟
این پاک سازی خطر هم داره؟
نقل قول:
نه نیرو هات رو فقط برای جمع کردن غنایم ریخته شده در میدان نبرد می فرستی نه کشته می دی نه چیزی دیگه.
منم فرستادم برای پاکسازی البته اگر چیزی مونده باشه :دی
در شروع بازی که حساب vip آدم داره بازی خوشش میاد ولی وقتی حساب تموم می شه بازی حال نمی ده خیلی سخت ساختن که هر کی بخواد بازی کنه باید پول بده قعلت می کنن من یکی به بازی شون نمی یام اون کلاه خوش رنگ و لعاب رو می بینم و سرم نمیگذارم .
جماعت در چه حالن هنوز زنده اید دیواراتون سالمه اگه آره بگید من میام خرابش می کنم :27:
بچه ها مختصاتتون رو بدید من بیام برای پاکسازی :دی
مالیات تو متن زیر چه معنی میده:
حساب VIP من را به صورت خودکار تمدید کن: روشن توجه: شما بدون اطلاع برطبق ارزش ویژگی VIP که استفاده می کنید مالیات را پرداخت خواهید کرد.
تمديد مدت : 10 روز
بازیش اصلا تعادل تداره میشه روزی 1000 سکه خرج کرد
مگر اینکه 3 برابر ارزون کنن من سکه بخرم
عمراااا
من رسیدم سطح 3 دوتا غارت خوب داشتم 95 تا هم سکه گرفتم الان هم در حال حمله ام
نقل قول:
حالا تا 10 روز حساب vip داری بازی کردن حال می ده بعد 10 روز بیابگو بینم بازی چطوریه؟
اون وقت دوست دارم نظرتو بشنوم.
10روز یه عمره تا اونوقت میرسم به سطح30 :31:نقل قول:
نقل قول:
آره منم اینو می گفتم اما سرعت کم منابع نگذاشت .:46:
راستی امروز ساعت 9 قراره سرور off شه حواستون باشه در زمانی که می خواد off شه نه چیزی در حال ساخت داشته باشین نه ارتشی در حال حرکت مثل اینکه اگه حرکت بدین حذف می شه . بهتره امروز انبار بسازین چون اگه 24 ساعت off شه ابنار پرولبریز می شه.
من الان دوتا حمله موفقیت امیز داشتم تو سطح 3 اونایی که میگن تو سطح پایین حمله نکنین بجمبن تا عقب نمونن
ماکه رسیدیم سطح 4 یه محموله ی حمله هم توراهه :دی
نقل قول:
منم خیلی غارت کردم با اون اکانت 10 روزه می تونی راحت تا سطح 8 بالا بیای ولی تموم شد به سوختو سوز میوفتی اینو نمی گم بری طلا بخری ها پولتو نگه دار خای بهتر لازم میشه :46:
حالا که با معرفتین روی لینک زیر هم یه کلیک کو چیک کنین تا چندتا منابع بهم بده ارتشم روی چادر شب می خوابه از بی منابعی
کد:http://khanwars.ir/?recruit=1H3645
نقل قول:
بیا یه قرار داد ببندیم هر روز تو روی لینک من کلیک کن منم روی لینک تو کلیک کنم .
اگه جوابت آره هست لینک رو وردار فاووریت کن .باشه من الان به لینکت رفتم .
تو به لینک من برو منابع بده منم به لینک تو می روم.
اینم لینک من.
کد:http://khanwars.ir/?recruit=1H244
شما نوآموز شده اید از طرف Armageddon
با سپاس از شما، آن بازیکن منابع را به دست آورده است!
عجب پس یوزرت هم اینه.
شما نوآموز شده اید از طرف moj65
با سپاس از شما، آن بازیکن منابع را به دست آورده است!
یه پیشنهاد ازدواج به خاندانت دادم قبولش کن دختر خوبیه به هم میاین :دی