سلام کسی نبود جواب بده
Printable View
سلام کسی نبود جواب بده
مطمئنی تنظیمات نریخته به هم؟نقل قول:
اگه تنظیمات درسته یه بار restore default setting بکن
سلام دوست عزیز این کارو کردم ولی بازم درست نشدنقل قول:
ممنون میشم راهنمای بفرمایید
تو رو خدا یکی به داد ما برسه! من adsl 1mb دارم و مادربورد من p5e3 deluxe wifi AP@N هست و وایرلس onboard داره و همینطور یک psp 3004 دارم حالا خواهش میکنم راهنمایی کنید چطور اینترنت رو share کنم روی psp خواهشا خوب راهنمایی کنید که چطور باید اینترنت رو بفرستم رو وایرلس مادربورد و اون رو هم چطور فعال کنم و در اخر psp رو چطور به اون وصل کنم خواهشا بگید!! فرض کنید laptop هست کسی تا حالا این کار رو کرده؟
دوستان الان یه سوال :
یادم هست اون قبلا ها با فریمور 5.03 اینا مشکل داشت ! به خاطر این بود که -- کرده بودیم ایراد میگرفت ؟ ...
و اینکه الان با فریموری که مشکل نداره که -- شده باشه و راحت میشه کانکت شد ؟ ...
ممنونم ...
choory جان دستت درد نکنه!
به طور کلی خودت کدوم روش رو بیشتر پیشنهاد می کنی؟:5:
دمت گرم!:46:
سلام
اقا من تمامه مراحلو مو به مو انجام دادم ولی نمیشه که نمیشه
مودمه وایرلس دارم
ممنون میشم جواب بدید
سوال پرسیدم هاااا جواب بدیدنقل قول:
لطفا
آخرین باری که خواستم برم سونی جلوی فرمویرهای -- شده رو میگرفت.باید با فرمویر ارجینال میرفتی.نقل قول:
دوستان من یک عدد psp1000 دارم با مودم وایرلس فریمور پی اس پی هم5.50.GEN-D3 ایا با این فریمور می توان به اینترنت متصل شد یا خیر در ضمن اگر متصل شد مشکل بن شدن پیش نمی اید لطفا در مورد نحوه متصل شدن به اینترنت با مودم وایرلس توضیح دهید :10::46:
[QUOTE=DD22;4921078]دوستان من یک عدد psp1000 دارم با مودم وایرلس فریمور پی اس پی هم5.50.GEN-D3 ایا با این فریمور می توان به اینترنت متصل شد یا خیر در ضمن اگر متصل شد مشکل بن شدن پیش نمی اید لطفا در مورد نحوه متصل شدن به اینترنت با مودم وایرلس توضیح دهید :10::46:[/QUOTE
من طبق دستورات صفحه اول برای ساختن کانکشن عمل کردم منتها کنسول این ارور را می دهد دوستان راهنمایی فرمایند این ارور چیست
A connection error has occurred The WLAN switch on the psp system is not turned on
[QUOTE=DD22;4921108]کسی نیست پاسخ ما را بدهد:2::13::41:نقل قول:
[QUOTE=DD22;4924067]شما خود به خود بن هستید با اون فرمور !نقل قول:
ولی میتونید توی اینترنت برید و لی بازی آنلاین نه .
مظور شما از اینکه با این فریمور بن هستم چیست و چرا نمی توانم بازی انلاین انجام دهم ممنون میشوم توضیح بیشتری دهید
فرمویر کنسول شما -- شدست و سونی اجازه نمیده آنلاین بازی کنید. البته خیلی وقته امتحان نکردم ولی بن به اون شکل مایکروسافت که هارد رو بن کنه و کنسول دیگه نتونه بره Live و ... نمیکرد فقط میگفت با فرمویر اورجینال بیاید.نقل قول:
ایا با تغییر فریمور می توان انلاین بازی کرد در ضمن با چه فریموری می توان این کار را انجام داد با تشکر:10::40::11:
کسی پاسخگو نیست:10:نقل قول:
یک برنامه ای هست به نام PSN F U C K E R نمیدونم دوستان تست کردند یا نه ، ولی با اون مثل اینکه میشه .نقل قول:
سلام اینم لینک دانلود psnlover ,psnabler,psnfuckerنقل قول:
psnfucker یک پلاگین هست که باعث میشه کسانی که از فریمور های 5.03 به بالا استفاده میکنند بتونن به psn دسترسی پیدا کنند،psnlover هم پلاگینی است که ارور های psnfucker رو رفع کرده من این 2 پلاگین روی روی psp ریختم ولی دسترسی به اینترنت بیسیم ندارم (ایشالا یک wifi max میخوام بخرم)کد:http://www.4shared.com/file/RiDg97a7/psn.html
psnabler هم برنامه ای هست که قبل از این 2 پلاگین اومده و کارش هم مثل همون پلاگین هاست.از کسانی که دسترسی به اینترنت بیسیم دارند خواهش میکنم این برنامه ها رو تست کنند ببینن کار میکنه یا نه.
راستی فروشگاه فتحی wifi max تموم کرده اگر جایه دیگه ای wifi max میفروشن بهم معرفی کنید.
tanks :31::31::31:
حتما باید adsl یا virless داشته باشیم؟
با سلام خدمت بروبکسزجگل:31:
من یه مودم وایرلس دارم اما تمامیه راه ها رو امتحان کردم اما وصل نمیشه چی کار کنم؟ یه چیزی تو همین مایه ها میگه an accourd error
من وقتی که می خوام به اینترنت وصل بشم این ارور رو میده
"A connection error has occurred. A connection to the access point could not be established. Check the security settings for the network and try again."
باید چی کار کنم؟
من مراحل گفته شده رو میرم ولی موقع تست failed میزنه؟؟؟؟
psp 3000
5.03gen- c(full)
یک با مرام پیدا نمی شه جواب این سوال من رو بده !!!نقل قول:
من هر کاری می کنم بازم faild میده!!!!:2::2::2:
کمک:41::41::41::41::41::41::41:
سلام
من يه psp مدل فتح 1001 دارم براي وصل شدن به اينترنت در محل هاي كه وايرلس رايگان داره چگونه بايد وصل بشم به چيز ديگري هم نياز هست نرم افزار خاصي بايد نصب كنم طريقه ساخت كانكشن در صحفه اول هست اما عكس هاش ديگه باز نميشه ممنون ميشم اگه راهنمايي كنيد
ممنون دمت گرم
سلام آقای choory
میشه نحوه ی وصل شدن مودم wireless که واسه adsl هستش رو توضیح بدید _(به صورت جدی و کامل) ok?????
سلام.نقل قول:
علی هستم
منظورتون را کامل متوجه نشدم.شما طریقه نصب کردم مودم را میخواهید؟یا طریقه متصل شدن با psp به مودم وایرلس.
مگه تاحالا آموزش هایی که داخل انجمن بوده شوخی یا سر کاری بوده که شما آموزش جدی میخواهید؟؟!! :13:
سلام آقا علی
من تو کامپیوترم وی پی ان دارم
می خواستم بدونم تو تنظیمات کانکشن پی اس پی جایی هست که بتونم موقع اتصال به اینتزنت از طریق پی اس پی از وی پی ان هم استفاده کنم.
اگه شدنی هست لطفا مراحل دقیقشو بگید.
و یک سوال دیگه من برای پی اس پیم یه دی وی دی نرم افزار خریدم و هیچ کدومشون تو پی اس پیم اجرا نمیشه ولی من تو اینترنت گفنه های چندتا از بچه ها رو خوندم که گفتم از این نرم افزار ها تو پی اس پی استفاده کردن.
آیا واقعا تو پی اس پی همون طوری که بازی اجرا می کنه برنامه هم می تونه اجرا کنه؟
ممنون
سلام آقا علی
من تو کامپیوترم وی پی ان دارم
می خواستم بدونم تو تنظیمات کانکشن پی اس پی جایی هست که بتونم موقع اتصال به اینتزنت از طریق پی اس پی از وی پی ان هم استفاده کنم.
اگه شدنی هست لطفا مراحل دقیقشو بگید.
و یک سوال دیگه من برای پی اس پیم یه دی وی دی نرم افزار خریدم و هیچ کدومشون تو پی اس پیم اجرا نمیشه ولی من تو اینترنت گفنه های چندتا از بچه ها رو خوندم که گفتم از این نرم افزار ها تو پی اس پی استفاده کردن.
آیا واقعا تو پی اس پی همون طوری که بازی اجرا می کنه برنامه هم می تونه اجرا کنه؟
ممنون
سلام.نقل قول:
شرمنده یکم دیر شد
نه داخل psp جایی برای تنظیم و ست کردن کانکشن npv وجود نداره.
شما میتونی npv را داخل سیستم فعال کنی بعد اینترنت را با ap شیر کنی که اینترنت بدون محدودیت بشه.که مقدار سخت هست.
شما کدام برنامه را میخواهی اجرا کنی.
برنامه ها چون دست ساز هستن روی یک سری از فریمور ها ممکنه اجرا نشن.و اینکه شما برنامه را داخل کدام پوشه میریزید؟
علی آآقا
مثلا یه برنامه هست به نام drum simulator
با این برنامه میتونی جاز بزنی و آهنگ بسازی. برنامش برای آماتوراست
خلاصه خودش دو تا پوشه داره و گفنه که تو پوشه psp\game بریز
منم همین کارو میکنم و عکسش میاد پایین firm ware ولی وقتی می خوام اجراش کنم یه 5 ثانیه بد ارور میده و میزنی این بازی قابل اجرا نیست.
تنها این برنامه نیست تا الان حدود 30 تا از این برنامه ها تست کردم ولی تا حالا نتونستم 1 دونشم اجرا کنم
پی اس پیم 3004 هست و فیرم ور هم 6.35
میشه راهنماییم کنی؟
ولی چند روز پش از خود پی اس پیم تو قسمت اینترنت از طریق اینترنتی یه رادیو دانلود کردم که اینترنتی کار میکنه و اجرا شد
آقا عکس ها باز نمیشن چیکار کنییم ؟؟؟؟؟ با چیز پی ان هم اومدم بازم نمیشه کلا پاک شدن :((((
سلام من وقتي ميخوام با psp go به اينترنت وصل شم توسط وايرلس اينترنت رو پيدا ميكنه ولي تو قسمت security مينويسه security not support ,و نميشه اتخابش كرد چيكار بايد بكنم؟
سلام علی جان
من وقتی می خوام با psp go به wifi وصل بشم مودمه من و پیدا می کنه ولی توی security می نویسه not supported
مشکلش چی هست؟